red_herring Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 καταρχην δεν σε ειρωνευτηκα οσο καιρο ειμαι στο φορουμ δεν εχει γινει κατι τετοιο παντα σασ σεβομαι ολους σαν φιλους και ασ μην εχουμε δει ο ενας τον αλλο απλα εκανα πλακα γιατι ο συντακτης του αρθρου μιλουσε τελειως αυθαιρετα τοσο που δεν κερδιζει καν τον σεβασμο του αναγνωστη...οπως θα προσεξες!και αν δεν μου το ελεγεσ εσυ τα σχολια δεν θα τα κοιτουσα καν στο αρθρο...τωρα αν νομιζει οτι θα του δωσουν δευτερα τετοια απαντηση τι να πω η μεγαλη ιδεα εχει για τον εαυτο του αφου οσοι εχουμε στειλει επιστολη μασ γειωσαν η μικρη εγω για κεινον φιλε μου :lol: ευχαριστω που μου το εδειξες παλικαρι ;) ΟΚ κανενα προβλημα απλα ηταν το υφος σου καπως αποτομο. Τεσπα, οπως ειπα και παραπανω και επειδη το συγκεκριμενο blog το παρακολουθω πολυ καιρο και βλεπω οτι το παιδι ειναι μεσα στα πραγματα, πιστευω οτι θα του απαντησουν. Οπως τον καλουν σε διεθνη launch event των κινητων τους για να διαφημιστουν απο το blog του, ετσι και τωρα ειναι υποχρεωμενοι να παρουν θεση. Γνωμη μου... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Διορθώνω κάτι που είπα σε προηγούμενο post για τα battery stats. Φορτίζοντας στο 100% και σβήνοντας τα battery stats σε εμένα κατέληγε στο να χάνω περίπου 15% απο την μπαταρία (ενώ δηλαδή το τηλ έδειχνε ότι είχα 15% στην πραγματικότητα είχα 0%) Αυτό που κάνω και δουλεύει είναι να αδειάσει το τηλέφωνο τελείως μέχρι να σβήσει (ναι ξέρω δεν είναι καλό για τις μπαταρίες αυτές). Βάζω φορτιστή και μόλις ανοίξει μπαίνω σε 3e recovery (όσο πιο γρήγορα μπορώ) και κάνω delete battery stats και μετά reboot. Αφήνω το τηλέφωνο να φορτίσει τελείως. Προτιμώ να το κάνω αυτό με usb απο pc λόγω της πιο αργής φόρτισης. Μετά απο αυτό το τηλέφωνο συμβαδίζει κανονικά με την χωρητικότητα της μπαταρίας. Σόρρυ για το φορτίστε στο 100% και σβήστε τα battery stats που είπα αλλά η κούραση είναι πολύ κακός σύμβουλος. Αποφορτίστε ήθελα να πώ..... Όλα αυτά για εμένα δεν κάνουν το τηλέφωνο να κρατάει περισσότερο απλά να συμβαδίζει το πόσο τις % σου λέει ότι έχει απο μπαταρία με την πραγματικότητα. Στην τελική έχεις την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερο μιας και δεν το βλέπεις να έχει γρήγορες μεταβολές. Κάθε τόσο δείχνει να αποσυντονίζεται (κάθε κανα μήνα ίσως και παραπάνω) σε εμένα ίσως λόγο του custom rom και πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 http://stuffmideast.com/2010/12/12/19238/samsung-galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-incoming/?utm_campaign=Android+-+Google+News&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 http://stuffmideast.com/2010/12/12/19238/samsung-galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-incoming/?utm_campaign=Android+-+Google+News&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics Είδωμεν... Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδια κατεβασα το buzzbox το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να προσθεσω ιστοσελιδες που θελω γραφω ας πουμε adslgr.com και βγαζει σφαλμα το ιδιο και στο RSS WidgetBoard υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 http://stuffmideast.com/2010/12/12/19238/samsung-galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-incoming/?utm_campaign=Android+-+Google+News&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics μου αρεσει που μιλαμε για το 2.3 και δεν ξερουμε καν αν θα παρουμε το 2.2 Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 μου αρεσει που μιλαμε για το 2.3 και δεν ξερουμε καν αν θα παρουμε το 2.2 Ελα ντε... Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 μου αρεσει που μιλαμε για το 2.3 και δεν ξερουμε καν αν θα παρουμε το 2.2 Δε διαφωνω αλλα βασικα θα το παρουμε...ελεω xda Στη τελικη γιατι να αγορασουμε ολοι μας τη κορυφαια android και οχι μονο συσκευη αν δεν εχουμε σκοπο να τη πειραξουμε; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δε διαφωνω αλλα βασικα θα το παρουμε...ελεω xda Στη τελικη γιατι να αγορασουμε ολοι μας τη κορυφαια android και οχι μονο συσκευη αν δεν εχουμε σκοπο να τη πειραξουμε; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ελα ντε... Sent from Galaxy ! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Δε διαφωνω αλλα βασικα θα το παρουμε...ελεω xda Στη τελικη γιατι να αγορασουμε ολοι μας τη κορυφαια android και οχι μονο συσκευη αν δεν εχουμε σκοπο να τη πειραξουμε; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ελα ντε... Sent from Galaxy ! ελεγα να μην αρχισω και σε αυτο το τηλεφωνο να κανω τον bob τον μαστορα αλλα..εκει θα κυλισω παλι!!!;) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παντως με διαβασμα ολα γινονται,δεν ειχα πειραξει συσκευη μου καθως ειχα μονο symbian ξεκινησα να διαβαζω το θεμα αυτο πριν βγει η συσκευη απο τις φημες οταν το πηρα αισθανθηκα τοσο ετοιμος που φλασαρα πρωτη μερα και μεχρι τωρα δεν εχει κολησει ποτε Για αυτο επιμενω και λεω παντα να διαβαζουμε τι περναμε και πριν το περασουμε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παντως με διαβασμα ολα γινονται,δεν ειχα πειραξει συσκευη μου καθως ειχα μονο symbian ξεκινησα να διαβαζω το θεμα αυτο πριν βγει η συσκευη απο τις φημες οταν το πηρα αισθανθηκα τοσο ετοιμος που φλασαρα πρωτη μερα και μεχρι τωρα δεν εχει κολησει ποτε Για αυτο επιμενω και λεω παντα να διαβαζουμε τι περναμε και πριν το περασουμε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk +1000 σωστος!!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ξερει κανεις που βρισκονται οι ηχοι απ'το "Εξυπνο Ξυπνητηρι"? (Το Αύρα, Δάσος, Mist). Θελω να τους αντιγραψω και να τους βαλω και στην απο κατω επιλογη για τον "Ηχο Ειδοποιησης". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους. είχα καιρό να μπώ και είδα μαζευτηκαν πολλά να διαβάσω.σημερα ανοιγω τις επαφές του κινητού και κολάει.μετά από λίγο εμφανίζεται το μήνυμα οτι η εφαρμογη adroid.process.acore τερματίστηκε απροσδόκητα.και κάπως έτσι δεν έχω τώρα επαφές.έκανα επανεκινηση αλλά τιποτα.:( επίσης έχω παρατηρήσει ότι κολλάει όλο και πιο συχνα, ακομα και με πολυ λίγα πραγματα ανοιγμένα.και έχει καθυστέρηση σε πολλες εφαρμογές.εχω την 2.1 Ι9000XXJF5 KERNEL 2.6.29 ECLAIR XWJG1 εσεις σιγουρα το έχετε ψάξει το θέμα και μπορείτε να μου πείτε μια γνωμη.ποια έκδοση να φλασαρω ωστε να ζωντανέψει λίγο το κινητο, γαιτι τωρα σέρνετε και ειναι κριμα.θέλω να ειναι και σταθερή ομως.δεν με ενδιαφερει το γιαουρτι ακόμα, γιατι εχω το MSL Destinator και δεν τρεχει στο γιαουρτι, απο οτι γραφετε εσεις εδω. ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις.Δεν ξερω αν εχει απαντηθεί, ακομα διαβαζω αυτα που έχασα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους. είχα καιρό να μπώ και είδα μαζευτηκαν πολλά να διαβάσω.σημερα ανοιγω τις επαφές του κινητού και κολάει.μετά από λίγο εμφανίζεται το μήνυμα οτι η εφαρμογη adroid.process.acore τερματίστηκε απροσδόκητα.και κάπως έτσι δεν έχω τώρα επαφές.έκανα επανεκινηση αλλά τιποτα.:( επίσης έχω παρατηρήσει ότι κολλάει όλο και πιο συχνα, ακομα και με πολυ λίγα πραγματα ανοιγμένα.και έχει καθυστέρηση σε πολλες εφαρμογές.εχω την 2.1 Ι9000XXJF5 KERNEL 2.6.29 ECLAIR XWJG1 εσεις σιγουρα το έχετε ψάξει το θέμα και μπορείτε να μου πείτε μια γνωμη.ποια έκδοση να φλασαρω ωστε να ζωντανέψει λίγο το κινητο, γαιτι τωρα σέρνετε και ειναι κριμα.θέλω να ειναι και σταθερή ομως.δεν με ενδιαφερει το γιαουρτι ακόμα, γιατι εχω το MSL Destinator και δεν τρεχει στο γιαουρτι, απο οτι γραφετε εσεις εδω. ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις.Δεν ξερω αν εχει απαντηθεί, ακομα διαβαζω αυτα που έχασα.. Αφου ψηνεσαι να φλασαρεις και δεν θες να δοκιμασεις γιαουρτι, βαλε την JM9 την καλυτερη eclair που παιζει αυτη τη στιγμη, εκτος αν θες να βαλεις custom. Παρε κι ενα backup και μετα κανε και hard reset για να εισαι τζιτζι. Ειχα μεινει για αρκετο καιρο με την JM8 την οποια θεωρω την καλυτερη ROM που εχω περασει ως τωρα στο κινητο μου και αποτι διαβασα η JM9 ειναι ακομα καλυτερη. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carculas Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.back up με τι πέρνουμε? το kies δεν συνδέεται και το έχω εγκαταλείψει γιατι το θεωρώ βλακεία.φλασάρουμε από οτι διαβαζω με odin. Μη σας ζαλίζω ειναι όλα γραμμένα πιο πριν.Διαβαζω τον οδηγό του Τυχεράκια.Αν χρειαστώ κάτι επανέρχομαι. Edited December 12, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ξερει κανεις που βρισκονται οι ηχοι απ'το "Εξυπνο Ξυπνητηρι"? (Το Αύρα, Δάσος, Mist). Θελω να τους αντιγραψω και να τους βαλω και στην απο κατω επιλογη για τον "Ηχο Ειδοποιησης". Ok το βρηκα. :) Ειναι εδω περα αν ενδιαφερει και κανεναν αλλο: /system/media/audio/ui Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα σε όλους. Σε συνέχεια διαπίστωσης συμφορουμίτη σχετικά με την ξαφνική αλλαγή του τρόπου συμπεριφοράς του κινητού σε notifications κλπ, διαπιστώνω και εγώ ότι από σήμερα (!!!) η δόνηση του κινητού στο πάτημα των πλήκτρων (haptic feedback) έχει μειωθεί ανεξαρτήτως της έντασης που το βάζω στις ρυθμίσεις! Αλλο και πάλι τούτο...τη μία αλλάζει η γλώσσα ημερομηνίας και ώρας την άλλη αλλάζει η συμπεριφορά του feedback από μόνο του, ρε σεις μήπως τελικά το κινητό μας αναβαθμίζεται OTA και δεν το ξέραμε?? :lol::lol: Edit : Πέρα από την πλάκα μάλλον υπεύθυνο για αυτό είναι το recent update που έγινε στο handsent SMS...όσοι λοιποί το έχουν περάσει ας μας πουν αν ισχύει ή όχι... Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 υπάρχει κάποιος advanced τρόπος να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις από το default πρόγραμμα για τα μηνύματα. Στις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει τα πάντα και όποτε λαμβάνω μήνυμα εμφανίζονται 2 ειδοποιήσεις (default προγραμμα + είτε handcent, είτε chompsms, είτε go sms / δοκίμασα το καθένα ξεχωριστά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 το τηλεφωνο σου εχει γινει αχταρμας απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει Ασχετο αλλα... πως μου ηρθε χθες, καθως ειχα συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη σαν δισκο, και ανοιξα το diskeeper pro που εχω στον υπολογιστη και εκανα αναλυση στον δισκο του τηλεφωνου... βρηκε παρα πολλα fragments!! εκανα defragment και σχεδον ολα ηρθανε στα ισια τους. Δεν ξερω 1ον αν αυτο βοηθαει στο συστημα να διαβαζει πιο γρηγορα και στο κινητο (οπως στο pc δηλαδη) και 2ον αν υπαρχει περιπτωση στα αρχεια του συστηματος του κινητου να γινεται το ιδιο (να ειναι fragmented δηλαδη και αυτα). Τα αρχεια του συστηματος δεν τα βλεπει ο υπολογιστης... Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ασχετο αλλα... πως μου ηρθε χθες, καθως ειχα συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη σαν δισκο, και ανοιξα το diskeeper pro που εχω στον υπολογιστη και εκανα αναλυση στον δισκο του τηλεφωνου... βρηκε παρα πολλα fragments!! εκανα defragment και σχεδον ολα ηρθανε στα ισια τους. Δεν ξερω 1ον αν αυτο βοηθαει στο συστημα να διαβαζει πιο γρηγορα και στο κινητο (οπως στο pc δηλαδη) και 2ον αν υπαρχει περιπτωση στα αρχεια του συστηματος του κινητου να γινεται το ιδιο (να ειναι fragmented δηλαδη και αυτα). Τα αρχεια του συστηματος δεν τα βλεπει ο υπολογιστης... δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται defragment... το android βασιζεται σε linux στο οποιο δεν υπαρχει τετοιου ειδους προβλημα, δεν ξερω σιγουρα ομως αν αυτο ισχυει και στο android οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Κάποιο λινκ με την τελευταία επίσημη ελληνική firmware μεσω kies? Επίσης, πώς μπορεί κανείς να αλλάξει την froyo σε eclair χωρις να έχει παρέμβει καθόλου σε αλλαγή rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται defragment... το android βασιζεται σε linux στο οποιο δεν υπαρχει τετοιου ειδους προβλημα, δεν ξερω σιγουρα ομως αν αυτο ισχυει και στο android Η αληθεια ειναι οτι κι εγω απο οσο ξερω το defragment χρειαζεται μονο σε δισκους (δισκους με μαγνητικη βελονα). Σε sd νομιζω οτι δεν βοηθαει και παρα πολυ, ισως και καθολου, γιατι τα αρχεια αποθηκευονται με διαφορετικο τροπο. Αισθητη διαφορα δεν εχω δει, δεδομενου οτι εγινε μονο σε οτι βλεπει το pc (μουσικη, video, φωτογραφιες κτλ). Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Κάποιο λινκ με την τελευταία επίσημη ελληνική firmware μεσω kies? Επίσης, πώς μπορεί κανείς να αλλάξει την froyo σε eclair χωρις να έχει παρέμβει καθόλου σε αλλαγή rom? εχεις froyo και θες να πας se eclair??? :lol: η μια ειναι 2.2 η αλλη 2.1, πρεπει να αλλαξεις ρομ οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παιδια μια ερωτηση που μπορει να ειναι κουτη ομως και sorry.. Πως ξεχωριζουμε ενα galaxy s ελληνικο, αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα, απο ενα απο ξενη εισαγωγη? Με ποιον τροπο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts