cyberbop Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 κοιτα στο Blog Μου φιλε : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html θυμισε μου και λιγο τις ρυθμισεις για e-mail ...εχω κοσμοτε ευχαριστω LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλο μεσημερι φιλοι μου. Μια ερωτησουλα. Πολυ πιθανον να μου φτασει ενα Galaxy S branded γαλλικο/πορτογαλικο/γερμανικο.(καποιο απο ολα αυτα) Ποσοι εδω μεσα εχουν αγορασει ᾽ἐυρωπαικη ᾽᾽εκδοση του κινητου; Εχετε αναβαθμησει σε 2.2; Μολις μοθ ερθει αμεσως παω σε root για να βγαλω το branding... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλο μεσημερι φιλοι μου. Μια ερωτησουλα. Πολυ πιθανον να μου φτασει ενα Galaxy S branded γαλλικο/πορτογαλικο/γερμανικο.(καποιο απο ολα αυτα) Ποσοι εδω μεσα εχουν αγορασει ᾽ἐυρωπαικη ᾽᾽εκδοση του κινητου; Εχετε αναβαθμησει σε 2.2; Μολις μοθ ερθει αμεσως παω σε root για να βγαλω το branding... Εγω εχω γερμανικο και εχω αναβαθμιστει. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Εγω εχω γερμανικο και εχω αναβαθμιστει. Μεσω κιες? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Μεσω κιες? Nαι (10 χαρακτηρες) Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Μηπως αν πειραξεις τη φωτεινοτητα διορθωθει? Μονο στην αρχικη οθονη εχεις αυτο το θεματακι? Ναι ετσι νομιζω , μονο στην αρχικη οθονη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά... καλησπέρα. Προσπάθησα να βρω κάτι σχετικό, διάβασα και πολλές σελίδες, αλλά δεν βρήκα σχετική πληροφορία. Ξέρει κανείς αν έχει βγει μαγειρεμένη ρομ που να έχει ενσωματωμένο το Sense της HTC για το Γαλαξία μας? Ευχαριστώ. Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Με το πρώτο μου μήνυμα χαιρετώ όσους διαμορφώνουν αυτήν το ωραίο forum. Είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος samsung galaxy και προσπαθώντας να βρω κάποια αεροπορικά εισιτήρια με το τηλέφωνο αυτό μου έβγαλε μήνυμα ότι χρειάζομαι το flash player.Ελέγχοντας βλέπω ότι δεν είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνο και προσπαθώ να το εγκαταστήσω. Εδώ χρειάζομαι την συμβουλή σας γιατί όσο και αν έψαξα στο forum δεν βρήκα κάτι σχετικό.Από το market δεν βρήκα τίποτε και από το internet βρήκα μία version την 10.1 αλλά για firmware 2.2.Εγώ έχω την 2.1 update 1 baseband version I9000XXJFS οπότε δεν ξέρω τι να κάνω.Περιμένω βέβαια και εγώ την περιβόητη αναβάθμιση που από μέρα σε μέρα έρχεται μήπως και θεραπευτούν κάποια φαινόμενα καθυστέρησης.Δηλαδή πατώ για τις επαφές η για τηλέφωνο και κάνει κάποια ώρα να ανοίξει ενώ πρώτα ανταποκρινόταν αμέσως. Τι με συμβουλεύεται να κάνω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 flash δεν υποστηριζει η 2.1 για τα υπολοιπα να διαβασεις τις οδηγιες στην υπογραφη του τυχερακια οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 θυμισε μου και λιγο τις ρυθμισεις για e-mail ...εχω κοσμοτε ευχαριστω το πρωτο που σου εδωσα εχει τις ρυθμισεις για ιντερνετ αρα παιζει το email. αυτο : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 το πρωτο που σου εδωσα εχει τις ρυθμισεις για ιντερνετ αρα παιζει το email. αυτο : http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html θυμαμαι κατι αλλαζε στις ρυθμισεις εξερχομενων....????? για λογαριασμο pop..?? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 θυμαμαι κατι αλλαζε στις ρυθμισεις εξερχομενων....????? για λογαριασμο pop..?? με μπερδεψες. τι ακριβως θελεις να κανεις ? να ρυθμισεις να παιρνεις τα mail σου ? σε τι λογαριασμο ? (gmail,hotmail,yahoo) LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Παιδιά... καλησπέρα. Προσπάθησα να βρω κάτι σχετικό, διάβασα και πολλές σελίδες, αλλά δεν βρήκα σχετική πληροφορία. Ξέρει κανείς αν έχει βγει μαγειρεμένη ρομ που να έχει ενσωματωμένο το Sense της HTC για το Γαλαξία μας? Ευχαριστώ. δεν μπορεις να βαλεις sence σε μη-htc δυστυχως.... (βεβαια θα μου πεις nothing is impossible...! αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει κατι αξιολογο τωρα!) Edited December 10, 2010 by fotisg24 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 http://www.gsmarena.com/lg_and_samsung_yet_to_decide_on_the_gingerbread_upgrade_for_optimus_one_and_galaxy_s-news-2134.php έλεος δλδ.....ολόκληρη σαμσουνγκ περιμένει να μάθει τις απαιτήσεις που θα έχει το γινγερβρεδ για να αποφασισει αν θα το δωσει στο γαλαξια....για το νεξους ξερουν, αλλα για το δικο μας θα δουν... επίσης διάβασα οτι τα htc legend και wildfire παίρνουν ΟΤΑ αναβάθμιση το φρόντο. 2 χαμηλών επιδόσεων και τιμής συσκευές λαμβάνουν ΟΤΑ 2.2 και εμείς ακόμα παλέυουμε με τα κατσαβίδια.... Το καλό είναι ότι τουλάχιστον στην ινδία η samsung είπε ότι θα έρθει το gingerbread στα galaxy s.. Πάντως έχει πολύ γέλιο και είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης αυτής της εταιρείας το ότι δηλώνει άγνοια για τα hardware requirements του gingerbread, ενώ η ίδια έφτιαξε το nexus s... Ότι να ναι Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Το καλό είναι ότι τουλάχιστον στην ινδία η samsung είπε ότι θα έρθει το gingerbread στα galaxy s.. Πάντως έχει πολύ γέλιο και είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης αυτής της εταιρείας το ότι δηλώνει άγνοια για τα hardware requirements του gingerbread, ενώ η ίδια έφτιαξε το nexus s... Ότι να ναι Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Και φυσικά ξέρει πολύ καλά και τι hardware αλλά και τι λογισμικό έχει στα χέρια της και η Samsung και η Google.... απλά τώρα "κάνει την πάπια" και κόβει κίνηση για το τι θα κάνει. Άν δηλαδή είναι τόσο δημοφιλές όσο θέλει ο Γαλαξίας μας και θα το αφήσει σε προηγούμενη έκδοση και θα βγάλει την καινούρια στο Γαλαξία "2" ή άν θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις..... Απλά ζυγίζει την κατάσταση, για να κάνει αυτό που θα έχει το μεγαλύτερο όφελος με το μικρότερο κόστος. Τώρα τα περι "hardware requirements" εγώ τα ακούω βερεσέ..... Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Επιβεβαιώνω για κάτι που είχαν πει τα παιδιά εδώ μέσα προηγουμένως. Για την αναβάθμιση/αλλαγή του market σε συσκευή με εργοστασιακό 2.1. Τελικά έγινε και σε μένα χθες το βράδυ. Το πρόβλημα που εμπόδιζε τη αναβάθμιση ήταν ο Task Killer που χρησιμοποιούσα. Τον είχα στο auto και προφανως δεν είχα εξαιρέσει το market απο τις εφαρμογές επίτηδες για να την κλείνει. Με το που τον απενεργοποίησα, το market έτρεχε σαν τρελό τραβώντας συνεχώς μνήμη απο τη συσκευή μου. Τυχαίο? δε νομίζω...έκανε αναβάθμιση απο μόνο του και το ανανεωμένο market μοιάζει πολύ με της 2.2 (για να μη πω ότι είναι ίδιo). Έχει άλλη καρτέλα για τα σχόλια, καρτέλα για να δεις παρεμφερείς εφαρμογές με αυτή που κοιτάς (επιτέλους!) και το πιο σημαντικό αυτόματη ενημέρωση προκαθορισμένων εφαρμογών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Και φυσικά ξέρει πολύ καλά και τι hardware αλλά και τι λογισμικό έχει στα χέρια της και η Samsung και η Google.... απλά τώρα "κάνει την πάπια" και κόβει κίνηση για το τι θα κάνει. Άν δηλαδή είναι τόσο δημοφιλές όσο θέλει ο Γαλαξίας μας και θα το αφήσει σε προηγούμενη έκδοση και θα βγάλει την καινούρια στο Γαλαξία "2" ή άν θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις..... Απλά ζυγίζει την κατάσταση, για να κάνει αυτό που θα έχει το μεγαλύτερο όφελος με το μικρότερο κόστος. Τώρα τα περι "hardware requirements" εγώ τα ακούω βερεσέ..... Εγω παλι πιστευω οτι εχει μεγαλυτερο οικονομικο συμφερον αν δωσει σε εμας το 2.3... Το κινητο τους πουλησε τρελα...Αν τωρα οι χρηστες δουν οτι η sammy δεν τους εδωσε το software που απο οτι φαινεται η συσκευη τους το σηκωνει και με το παραπανω,ποιος android user θα ξαναπαρει samsung? Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Και φυσικά ξέρει πολύ καλά και τι hardware αλλά και τι λογισμικό έχει στα χέρια της και η Samsung και η Google.... απλά τώρα "κάνει την πάπια" και κόβει κίνηση για το τι θα κάνει. Άν δηλαδή είναι τόσο δημοφιλές όσο θέλει ο Γαλαξίας μας και θα το αφήσει σε προηγούμενη έκδοση και θα βγάλει την καινούρια στο Γαλαξία "2" ή άν θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις..... Απλά ζυγίζει την κατάσταση, για να κάνει αυτό που θα έχει το μεγαλύτερο όφελος με το μικρότερο κόστος. Τώρα τα περι "hardware requirements" εγώ τα ακούω βερεσέ..... Μετά την ανακοίνωση της LG για την αναβάθμιση του Optimus One σε 2.3 δεν υπάρχει δικαιολογία για την Samsung http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_will_get_updated_to_gingerbread_after_all-news-2137.php Υ.Γ. Το Optimus One έχει 600 MHz επεξεργαστή http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 στελεχη της google ειπαν οτι οι απαιτησεις για τη 2.3 δεν διαφερουν απο αυτες για τη 2.2 οποτε... κατι ασχετο ρε παιδια μονο σε μενα καθε 2-3 μερες χανει τις ρυθμισεις για τις επιλογες ηχου κλησης, ειδοποιησεων κτλ??? εχω βρει βεβαια εφαρμογη η οποια τα παει αρκετα καλυτερα, αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αποφάσισα να κάνω sync τις επαφές μου με το google account που έχω, αλλά δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό google μου, ενώ το ανάποδο έχει γίνει (οι επαφές που είχα στο google έχουν έρθει στο κινητό, απλά επέλεξα να μην εμφανίζονται). Μήπως έχει και στο google κάποιο feature ποιές θα εμφανίζονται και ποιές όχι όπως στο κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ρε παιδια μονο σε μενα καθε 2-3 μερες χανει τις ρυθμισεις για τις επιλογες ηχου κλησης, ειδοποιησεων κτλ??? εχω βρει βεβαια εφαρμογη η οποια τα παει αρκετα καλυτερα, αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο... Δε συμβαίνει σε εμένα, μήπως φοράς unofficial ρομ? Γιατί κάποιες rom είχαν κάτι τέτοια κολλήματα (βέβαια το έγραφαν ότι το παρουσίαζαν to bug). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ερωτηση προς κατοχους:ειναι ανθεκτικο στα πεσιματα αν σας εχει πεσει? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 με την official eclair εμεινα λιγοτερο απο μερα... :lol: εχω αλλαξει παρα πολλες ρομ, και μου συνεβει σε ολες να φταινε τα reboot που ισως κανω? αλλα δεν νομιζω... οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδιά δεν είχε νόημα να συζητάμε για το αν παίζει να δώθει μελλοντικά αναβάθμιση στο galaxy. Αυτό είναι κάτι που μόνο η εταιρία το ξέρει πρακτικά και εμείς μόνο εικασίες κάνουμε τώρα. Αν με το καλό βγει επίσημα έχει καλώς. Θα το μάθουμε μέσω KIES όλοι. Αν τώρα το είπαν στο twitter, facebook ινδίας κλπ δε νομίζω να έχει νόημα να ασχολούμαστε πραγματικά. Απο ότι δείχνουν τα σχέδια της εταιρίας ανήκουμε σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή και ακόμα και τα διαδέσιμα updates διαφέρουν. Να ξαναπιάσουμε το θέμα με το επίσημο update στην ελλάδα για το 2.2? Δε νομίζω.. Όσο για τις πωλήσεις δε πιστεύω οτι τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα..Απλώς θα το παρουσιάσουν στην επόμενη συσκευή σαν θετικό στοιχείο του προκατόχου της για να την πουλήσουν περισσότερο. Όποιος έχει αντίθετη άποψη να κοιτάξει και προς τη μεριά της HTC. Της εταιρίας που φημίζεται για τα γρηγορότερα updates της σε όλες τις συσκευές της και που το καλύτερο σε πωλήσεις android της, το desire, πλεον δε θα πάρει το νέο sense (ενώ μπορεί..). Μια χαρά έκοψε η εταιρία το κινητό της πριν καν κλείσει χρόνο (σε 3 μήνες κλείνει χρόνο), για να πουλήσει τις νέες συσκευές. Προφανώς τους νοιάζει όλους το κέρδος και έχουν χαρεί με τις πωλήσεις των android και το μόνο που σκέφτονται είναι τα περισσότερα κέρδη. Απο τη στιμγή που στα Minimum requirements της google το galaxy το σηκώνει το 2.3, τέλος!είναι θέμα της εταιρίας (ή και αντιπροσώπου?) μετά. Όπως επίσης είναι θέμα σαινιού πόσο γρήγορα θα δούμε την 2.3 απο XDA στο κινητό μας (όπως είπε και ο τυχεράκιας). Πραγματικά δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια και ίδια για το αν τυχόν θα το παρει το 2.3. Τα μισά σχόλια στις τελευταίες σελίδες για αυτό λένε + υπάρχουν χρήστες με ερωτήσεις που μένουν με το ποστ στο χέρι, χαμένοι μέσα στα νέα για τις τυχόν αναβαθμίσεις πιθανοί αγοραστές που μόνο τις εικασίες / γκρίνια μας (προφανώς μετά) βλέπουν και μετά χιλιοποστάρουν και αυτοί 'που είναι το 2.2?' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Το πρόβλημα των updates στο android μέσα από διάφορους μεσάζοντες, είτε των εταιριών που φτιάχνουν τις συσκευές, είτε των παροχών,που είτε καθυστερούν, είτε ακόμα και κόβουν τις αναβαθμίσεις, είναι γνωστό στη google και φαντάζομαι ότι θα αντιμετωπιστεί σύντομα από εκεί. Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts