Tyxerakias Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Επειδή δεν βλέπω κανέναν άλλο να με βοηθάει (πέρα απο τον τυχεράκια που είναι offline) να κάνω μια πιο συγκεκριμένη ερώτηση. (δέστε #4226 για το πρόβλημα) Που βρίσκεται ο φάκελος με τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε... Την ψάχνω την εφαρμογή με adb και δεν μπορώ να την βρω για να την κάνω remove ευχαριστώ Πρέπει να σου δέχεται το su, στο adb shell. Αν στο δέχεται, οι εφαρμογές είναι στο /data/app/ , η δικιά σου συγκεκριμένα υποθέτω θα είναι στο /data/app/com.esdmobile.taskswithcer ... αλλά αν δε μπορείς να το δείς... περίεργο όμως που δε μπορείς, εγώ το βλέπω μια χαρά... ίσως φταίει που είσαι σε recovery... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πρέπει να σου δέχεται το su, στο adb shell. Αν στο δέχεται, οι εφαρμογές είναι στο /data/app/ , η δικιά σου συγκεκριμένα υποθέτω θα είναι στο /data/app/com.esdmobile.taskswithcer ... αλλά αν δε μπορείς να το δείς... περίεργο όμως που δε μπορείς, εγώ το βλέπω μια χαρά... ίσως φταίει που είσαι σε recovery... και εγώ σε κάτι τέτοιο έχω καταλήξει... όταν πατάω su παίρνω [1] Segmentation fault su ή [1] + Stopped (signal) su ή καμμιά φορά και τα δύο... η λύση σε αυτά τα σφάλματα... The workaround for these errors is to simply reenter the command. A new kernel can help minimize these errors. αλλά όσες φορές και να το πατήσω δεν βγάζω άκρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 και εγώ σε κάτι τέτοιο έχω καταλήξει... όταν πατάω su παίρνω [1] Segmentation fault su ή [1] + Stopped (signal) su ή καμμιά φορά και τα δύο... η λύση σε αυτά τα σφάλματα... The workaround for these errors is to simply reenter the command. A new kernel can help minimize these errors. αλλά όσες φορές και να το πατήσω δεν βγάζω άκρη. Hmm. Το "adb root", στη γραμμή εντολών, κάνει κάτι; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Hmm. Το "adb root", στη γραμμή εντολών, κάνει κάτι; adb cannot run as root in production builds :( από το recovery mode παίζει να κάνω κάτι; πχ αν κάνω wipe cache? Δεν θέλω να τα σβήσω όλα όμως... έστω να πάρω κάπως τις επαφές και το backup του titanium και μετά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 adb cannot run as root in production builds :( από το recovery mode παίζει να κάνω κάτι; πχ αν κάνω wipe cache? Δεν θέλω να τα σβήσω όλα όμως... έστω να πάρω κάπως τις επαφές και το backup του titanium και μετά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών. Το wipe μάλλον θα στο διορθώσει... μαλλον, εξαρτάται τί κάνει αυτό το task switcher που δεν το ξέρω... δεν είμαι σίγουρος αν μόνο το cache θα σου σβήσει κάτι, λογικά όχι, μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά αν κάνεις wipe data μάλλον θα τα χάσεις όλα... γιατί δε σώζετε τις επαφές στο google ρε παιδιά είναι τόσο εύκολο να τις βρείτε αν χαθούν.... sorry που δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.. πάντως μόλις μπήκα σε recovery mode και το su μου δουλεύει μια χαρά... περίεργο που εσένα δε δουλέυει... το adb remount κάνει κάτι; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Το wipe μάλλον θα στο διορθώσει... μαλλον, εξαρτάται τί κάνει αυτό το task switcher που δεν το ξέρω... δεν είμαι σίγουρος αν μόνο το cache θα σου σβήσει κάτι, λογικά όχι, μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά αν κάνεις wipe data μάλλον θα τα χάσεις όλα... γιατί δε σώζετε τις επαφές στο google ρε παιδιά είναι τόσο εύκολο να τις βρείτε αν χαθούν.... sorry που δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.. πάντως μόλις μπήκα σε recovery mode και το su μου δουλεύει μια χαρά... περίεργο που εσένα δε δουλέυει... το adb remount κάνει κάτι; Το task switcher... υποτίθεται σε βοηθάει να περνάς από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Βρήκα και αυτό και μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικά τα πράγματα. το adb remount μου δίνει remount failed: No such file or directory Όσων αφορά τις επαφές... δεν τις είχα περάσει γιατί ήθελα να αλλάξω google Λογαριασμό αυτό δεν το κατάφερε οπότε έλεγα θα περιμένω το froyo και θα τα κάνω όλα μαζί. 1-2 επαφές έχασα και μπορώ να τις βρω. το θέμα ήταν να κρατούσα και τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα δοκιμάσω το wipe και ότι γίνει τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ξέρει κανείς κανά κολπάκι να κλείνει αυτόματα κλήσεις από απόρρητα τηλέφωνα; Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ξέρει κανείς κανά κολπάκι να κλείνει αυτόματα κλήσεις από απόρρητα τηλέφωνα; Υπαρχει σαν επιλογη νομιζω στο call and sms filter Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το task switcher... υποτίθεται σε βοηθάει να περνάς από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Βρήκα και αυτό και μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικά τα πράγματα. το adb remount μου δίνει remount failed: No such file or directory Όσων αφορά τις επαφές... δεν τις είχα περάσει γιατί ήθελα να αλλάξω google Λογαριασμό αυτό δεν το κατάφερε οπότε έλεγα θα περιμένω το froyo και θα τα κάνω όλα μαζί. 1-2 επαφές έχασα και μπορώ να τις βρω. το θέμα ήταν να κρατούσα και τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα δοκιμάσω το wipe και ότι γίνει τώρα. απλά να πω ότι έκανα factory reset και μου ξαναδούλεψε το κινητό... Το καλό είναι ότι δεν έχασα κανένα αρχείο (ούτε επαφές, ούτε το titanium backup, ούτε ότι μουσικές, φωτογραφίες κλπ είχα). Το μόνο που έχασα ήταν οι εφαρμογές που θα τις επαναφέρω λογικά με το τιτάνιουμ. Α ναι και έχασα και τους λογαριασμούς που είχα δηλώσει. Μικρό το κακό... ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) γιατι εγω διαφωνω στο 3-4 που ειναι τα βασικοτερα?απλο ειναι για να βρεις επαφες πας στο google search πατας πανω και γραφεις το ονομα και τσουπ η επαφη που θες με δεξι σκρολ την καλει με αριστερο στελνει μηνυμα gps λοκαρει σε κλασματα μετα απο το φιξ που κανω συνεχεια οταν αλλαζω ρομ μαζικη αποστολη επαφων πας επαφες-εισαγωγη/εξαγωγη-αποστολη καρτας στοιχειων μεσω νομιζω σε ολες τις συσκευες πανω απο 160 χαρακτηρες μετατρεπεται σε mms το μηνυμα παντα στελνω μηνυμα κανονικα εως 160 χαρακτηρες χωρις προβλημα κανενα μια χαρα φωτογραφιες βγαζει ο γαλαξιας μας οχι τοσο καλες οσο το ν95 η το ν82 αλλα μια χαρα ειναι απ οσο ξερω το symbian αργοπεθαινει σιγα σιγα καθως ολες οι σελιδες πλεον για τους developers κλεισαν καθως μονο η νοκια θα το διαχειριζεται πλεον +1 συμφωνω με τον @mantzaro,το να βρεις μια επαφη ειναι οτι πιο ευκολο και γινεται αστραπιαια,η καμερα του ειναι πολυ καλη,το gps ειναι οπως το λεει ο @matzaros,με το fix λοκαρει ταχυτατα,η αισθηση αφης του galaxy ειναι φοβερη,ειναι ταχυτατο,πολυ καλη κατασκευη και γενικα απροβληματιστο. ισχυουν ΠΛΕΟΝ αυτα που ειπατε απλα θελω να τονισω οτι ολα αυτα που αναφερατε πλην του gps fix που πρεπει να το κανεις παντα μονος σου ειναι αναβαθμισεις που εγιναν με την froyo η οποια δεν υπαρχει ακομα σε επισημη ελληνικη εκδοση αρα οποιος παρει αυτο το κινητο και δεν γνωριζει πολλα πολλα οπως ειναι φυσικο αλλωστε η δεν θελει να το πειραξει δεν θα εχει αυτες τις επιλογες. για να κανεις αναζητηση στην eclair πρεπει να πας επιλογες αναζητηση (οχι κατι δυσκολο, ομως σπαστικο και θα επρεπε να ηταν αυτονοητο οτι θα υπαρχει απο την πρωτη εκδοση αμεση αναζητηση χωρις επιλογες σε υπομενου) η μαζικη αποστολη επαφων μπηκε με την froyo πριν δεν υπηρχε και νομιζω ακομα δεν υπαρχει μαζικη διαγραφη, αν και δεν ειμαι σιγουρος, μην το δεσετε κομπο. σε ολες τις συσκευες μου μεχρι τωρα μπορουσα να στειλω ολοκληρα κατεβατα απο μηνυματα (μιλαω για πανω απο 6-7 sms 160 χαρακτηρων ενωμενα) και παντα εφευγαν σαν sms. ποτε σαν mms! αλλωστε αν ο παραληπτης δεν εχει ρυθμισεις mms δεν θα λαβει ποτε τα μηνυματα, για να μην πω για τυχον διαφορα χρεωσεων. 160 χαρακτηρες πως στελνεις? με το handcent sms? ετσι ξερω κιεγω αλλα αν ηταν τοσο καλο στο τηλεφωνικο κομματι της συσκευης δεν θα χρειαζοταν να εγκαταστησεις καινουριο messenger ουτε θα χρησιμοποιουσανε τοσο πολλοι τον dialer one. θα χρησιμοποιουσες τον δικο του ;) με τον δικο του αν γραφεις με swype η Τ9 που βαζουν τονους και τετοια δεν παιζει να γραψεις πανω απο 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα και ο μονος τροπος να το φτιαξεις ειναι να χρησιμοποιεις αλλο προγραμμα για αποστολη-ληψη μηνυματων. τα γραφω για να μην δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις. καλο ειναι οταν ρωταει καποιος αποψεις για το κινητο να παιρνει και τις θετικες αλλα και τις αρνητικες. peace :) Edited December 4, 2010 by jimacid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ισχυουν ΠΛΕΟΝ αυτα που ειπατε απλα θελω να τονισω οτι ολα αυτα που αναφερατε πλην του gps fix που πρεπει να το κανεις παντα μονος σου ειναι αναβαθμισεις που εγιναν με την froyo η οποια δεν υπαρχει ακομα σε επισημη ελληνικη εκδοση αρα οποιος παρει αυτο το κινητο και δεν γνωριζει πολλα πολλα οπως ειναι φυσικο αλλωστε η δεν θελει να το πειραξει δεν θα εχει αυτες τις επιλογες. για να κανεις αναζητηση στην eclair πρεπει να πας επιλογες αναζητηση (οχι κατι δυσκολο, ομως σπαστικο και θα επρεπε να ηταν αυτονοητο οτι θα υπαρχει απο την πρωτη εκδοση αμεση αναζητηση χωρις επιλογες σε υπομενου) τα γραφω για να μην δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις. καλο ειναι οταν ρωταει καποιος αποψεις για το κινητο να παιρνει και τις θετικες αλλα και τις αρνητικες. peace :) φιλε @jimacid,ειμαι με eclair!!..γι αυτην μιλαω,οχι για froyo!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) φιλε @jimacid,ειμαι με eclair!!..γι αυτην μιλαω,οχι για froyo!! κατσε γιατι θα με τρελανεις τωρα, οχι τιποτα αλλο αλλα αυτοι ειναι οι λογοι που δεν ξανα γυριζω σε eclair με τιποτα. τι απο ολα αυτα που ειπωθηκαν το εχει η eclair? μπαρα αναζητησης δεν ειχε στις επαφες αν δεν πατουσες επιλογες αναζητηση η αν δεν κρατουσες το αριστερο κουμπι πατημενο. μαζικη αποστολη επαφων δεν ειχε μηνυματα οτι δοκιμες και αν εκανα με swype η Τ9 δεν εστειλε 160 χαρακτηρες. *EDIT ξανα διαβασα το μηνυμα, απο οτι καταλαβα αναφερεσε στο google search widjet. νταξει μπορεις να το εχεις στην οθονη και να κανεις αναζητηση επαφων απο εκει αλλα εγω μιλουσα για τις "Επαφες" δυστηχως δεν εχω χορο στην οθονη μου για ενα τοσο μεγαλο widjet οσο το google search. παντως γινεται να το εχεις αν θες Edited December 4, 2010 by jimacid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) κατσε γιατι θα με τρελανεις τωρα, οχι τιποτα αλλο αλλα αυτοι ειναι οι λογοι που δεν ξανα γυριζω σε eclair με τιποτα. τι απο ολα αυτα που ειπωθηκαν το εχει η eclair? μπαρα αναζητησης δεν ειχε στις επαφες αν δεν πατουσες επιλογες αναζητηση η αν δεν κρατουσες το αριστερο κουμπι πατημενο. μαζικη αποστολη επαφων δεν ειχε μηνυματα οτι δοκιμες και αν εκανα με swype η Τ9 δεν εστειλε 160 χαρακτηρες. *EDIT ξανα διαβασα το μηνυμα, απο οτι καταλαβα αναφερεσε στο google search widjet. νταξει μπορεις να το εχεις στην οθονη και να κανεις αναζητηση επαφων απο εκει αλλα εγω μιλουσα για τις "Επαφες" δυστηχως δεν εχω χορο στην οθονη μου για ενα τοσο μεγαλο widjet οσο το google search. παντως γινεται να το εχεις αν θες χρησιμοποιω το αριστερο κουμπι για αναζητηση επαφων και οχι το google search,το βρισκω πανευκολο,ταχυτατο και λειτουργικο,δεν μπορω να καταλαβω που σε προβληματιζει αυτο,κανω παρα πολλες κλησεις καθημερινα και το χρησιμοποιω συνεχεια,μια χαρα το βρισκω. edit: ναι,στην eclair δεν εχει μαζικη αποστολη επαφων αλλα αυτο ειναι σταγονα στον ωκεανο νομιζω και εντελως ασημαντο,προσωπικα δεν μου χρειαστηκε κατι τετοιο. Edited December 4, 2010 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 χρησιμοποιω το αριστερο κουμπι για αναζητηση επαφων και οχι το google search,το βρισκω πανευκολο,ταχυτατο και λειτουργικο,δεν μπορω να καταλαβω που σε προβληματιζει αυτο,κανω παρα πολλες κλησεις καθημερινα και το χρησιμοποιω συνεχεια,μια χαρα το βρισκω. βαλε την froyo και θα καταλαβεις :) το εχει ετοιμο το search στο πανω μερος της οθονης, απλα κανεις ενα tap πανω του και πληκτρολογεις το ονομα η τον αριθμο. πολυ λειτουργικο και ωραιο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλημερα!εχω δυο προβληματα με το κινητο και τον τηλ καταλογο του.1ειχα επαφες με διπλα τηλ και μου σβηνει ενα από τα δυο νουμερα και χανω τηλεφωνα σημαντικα και δευτερον θελω να συγχρονισω το ΚΙΕΣ με τισ επαφες που εχω σε αλλη ομαδα επαφων μεσα στο outlook και δεν βρισκω τα αρχεια των επαφων.εχω βιστα.καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω :D galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 +1 συμφωνω με τον @mantzaro,το να βρεις μια επαφη ειναι οτι πιο ευκολο και γινεται αστραπιαια,η καμερα του ειναι πολυ καλη,το gps ειναι οπως το λεει ο @matzaros,με το fix λοκαρει ταχυτατα,η αισθηση αφης του galaxy ειναι φοβερη,ειναι ταχυτατο,πολυ καλη κατασκευη και γενικα απροβληματιστο. Παιδιά για ποιό fix μιλάτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδιά για ποιό fix μιλάτε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Μου ηρθε mail απο πλασιο για προσφορά galaxy s στα 475 και δώρο μαζί δώρο ένα home cinema 5.1 των 145 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-C350-Home-Theater-5-1.htm Τρομακτική προσφορά θα έλεγα αλλά επειδή το έχω, θα πω ότι στη samsung σκοτώνουν μόνοι τους τα τηλέφωνα τους.. To βλέπω όταν κλείνει χρόνος απο τότε που βγήκε, να έχει χάσει τη μισή της αξία η συσκευή σαν καινούργια.. Edited December 4, 2010 by pappasi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μου mail απο πλασιο για προσφορά galaxy s στα 475 και δώρο μαζί δώρο ένα home cinema 5.1 των 145 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-C350-Home-Theater-5-1.htm Τρομακτική προσφορά θα έλεγα αλλά επειδή το έχω, θα πω ότι στη samsung σκοτώνουν μόνοι τους τα τηλέφωνα τους.. To βλέπω όταν κλείνει χρόνος απο τότε που βγήκε, να έχει χάσει τη μισή της αξία η συσκευή σαν καινούργια.. καλα το σκεφτομουνα τοτε οταν βγηκε η προσφορα απο τα μουλτιραμα αρχισε το σκοτωμα ειπα μεσα μου αυτη η εταιρια ενω εχω βγαλει μια συσκευη που χτυπαει στα ισα το σαπιοφωνο τη καταστρεφει με ολα αυτα που κανει και με το λειτουργικο και με τις προσφορες αφου 5μυρια συσκευες πουλησε παγκοσμια γιατι να ριξει απο τωρα τις τιμες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά, μόλις διαπύστωσα πρόβλημα τόσο στην αποστολή όσο και στη λήψη ΜΜΣ. Χρησιμοποιω το Handcent SMS και ειμαι στην Wind. Εχω κανονικό πρόγραμμα και συνδεση στο ιντερνετ που λειτουργει κανονικα. Δεν έχω κάποιο πρόγραμμα που να μπλοκαρει (τύπου APNdroid). Σημα φουλ Η, 3G αλλά οταν στέλνω προσπαθει, προσπαθει προσπαθει και ΠΟΤΕ δεν φευγει, και οταν μου στελνουν, ερχεται το κειμενο, και γραφει "ληψη". Πατάω πανω στο "ληψη" αλλα δεν κατεβαινει. Τις πταιει; Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) καλα το σκεφτομουνα τοτε οταν βγηκε η προσφορα απο τα μουλτιραμα αρχισε το σκοτωμα ειπα μεσα μου αυτη η εταιρια ενω εχω βγαλει μια συσκευη που χτυπαει στα ισα το σαπιοφωνο τη καταστρεφει με ολα αυτα που κανει και με το λειτουργικο και με τις προσφορες αφου 5μυρια συσκευες πουλησε παγκοσμια γιατι να ριξει απο τωρα τις τιμες? Μάλλον επειδή ξέρουν ότι το support τους είναι από μηδαμινό έως ανύπαρκτο, λένε να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα σε όλους δεν το έχουν αγοράσει και το σκέφτονται μεταξύ άλλων συσκευών. Προφανώς τα 220 ευρώ χάρισμα (για την προσφορά του πλαισίου μιλάω) δεν είναι και αμελητέα χρήματα. Εξάλλου σε μερικούς μήνες θα βγει o αντικαταστάτης (βλέπε galaxy s 2, nexus s kλπ.) και συνεπώς δεν τους νοιάζει τι θα γίνει μετά. Το ξέραμε όλοι αυτό για την τακτική της samsung. Όσο προλάβουν να πουλήσουν τώρα είναι.. Αλλά πολύ γρήγορα δεν ξεκινάνε να τις ρίχνουν τις τιμές? έλεος, τι να πούμε όσοι το αγοράσαμε πρώτοι πριν μερικούς μόλις μήνες. Edited December 4, 2010 by pappasi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μάλλον επειδή ξέρουν ότι το support τους είναι από μηδαμινό έως ανύπαρκτο, λένε να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα σε όλους δεν το έχουν αγοράσει και το σκέφτονται μεταξύ άλλων συσκευών. Προφανώς τα 220 ευρώ χάρισμα (για την προσφορά του πλαισίου μιλάω) δεν είναι και αμελητέα χρήματα. Εξάλλου σε μερικούς μήνες θα βγει o αντικαταστάτης (βλέπε galaxy s 2, nexus s kλπ.) και συνεπώς δεν τους νοιάζει τι θα γίνει μετά. Το ξέραμε όλοι αυτό για την τακτική της samsung. Όσο προλάβουν να πουλήσουν τώρα είναι.. Αλλά πολύ γρήγορα δεν ξεκινάνε να τις ρίχνουν τις τιμές? έλεος, τι να πούμε όσοι το αγοράσαμε πρώτοι πριν μερικούς μόλις μήνες. Νομιζω πως οσοι το πηρανε στην προσφορα της cosmote με 99 ευρω στο unlimited με internet 45 τον Σεπτεμβριο δεν θα πολυσυγκινηθουν αλλα εξακολουθει να ειναι εξαιρετικη προσφορα για καποιον που σκεφτεται να παρει smartphone. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μου mail απο πλασιο για προσφορά galaxy s στα 475 και δώρο μαζί δώρο ένα home cinema 5.1 των 145 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-C350-Home-Theater-5-1.htm Τρομακτική προσφορά θα έλεγα αλλά επειδή το έχω, θα πω ότι στη samsung σκοτώνουν μόνοι τους τα τηλέφωνα τους.. To βλέπω όταν κλείνει χρόνος απο τότε που βγήκε, να έχει χάσει τη μισή της αξία η συσκευή σαν καινούργια.. Το χουν σκοτωσει ηδη με το μηδαμηνο after sales support και τη γενικοτερη συμπεριφορα τους εδω και καιρο. Πραγματικα κριμα για τη συσκευη και για ολους εμας. Edit - Τωρα ειδα οτι τα ιδια ειπαν ηδη οι φιλοι πιο πριν.:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 δεν μπορω να χρησιμοποιησω το adb.μπαινω στη γραμμη εντολων γραφω cd 'c:\adb' παταω enter αλλα δεν γινεται τιποτα.τι κανω λαθος;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μου ηρθε mail απο πλασιο για προσφορά galaxy s στα 475 και δώρο μαζί δώρο ένα home cinema 5.1 των 145 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-C350-Home-Theater-5-1.htm Τρομακτική προσφορά θα έλεγα αλλά επειδή το έχω, θα πω ότι στη samsung σκοτώνουν μόνοι τους τα τηλέφωνα τους.. To βλέπω όταν κλείνει χρόνος απο τότε που βγήκε, να έχει χάσει τη μισή της αξία η συσκευή σαν καινούργια.. Από πόσες πλευρές θα μας μουτζώσει ακόμα η Samsung για να μας "ευχαριστήσει" που πήραμε το κινητό της; Μιλάμε, θα φτάσω μέχρι και να αγοράσω Apple τελικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts