dimkit Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδιά έχω περάσει την 2.2 έκδοση του dark και έχω το εξής πρόβλημα με το market.κάνω emulate την sim με το market access και δεν μου εμφανίζει τις κορυφαίες επί πληρωμή εφαρμογές παιχνίδια, ενώ άμα πάω στης νέες εφαρμογές μου εμφανίζει επί πληρωμή εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Μην μπερδεύεστε με τα Volt και τα Ampere στην έξοδο των φορτιστών, USB κ.τ.λ. Αν κάποιος φορτιστής δίνει παραπάνω τάση (V) απο αυτή που χρειάζεται κάποια μπαταρία (το γράφουν όλες πάνω) τότε υπάρχει κίνδυνος να σας την "κάψει". Αν δίνει χαμηλότερη τάση (από την αναγραφόμενη στη μπαταρία), απλά δεν εκινεί ποτέ η διαδικασία φόρτισης. Σχετικά με την ένταση (Α) των φορτιστών, USB κ.τ.λ, όσο περισσότερα Ampere δίνει ο φορτιστής τόσο γρηγορότερα γίνεται η φόρτιση αλλά και τόσο μεγαλύτερο stress επιβάλετε στη μπαταρία (οι ταχίες φορτίσεις/αποφορτίσεις και η υψηλή θερμοκρασία είναι οι 3 κύριοι παράγοντες για τη μείωση "ζωής"/χωρητικότητας κάθε μπαταρίας ιόντων λιθίου). Αν η ένταση είναι αρκετά χαμηλότερη απο μία "κρίσιμη" τιμή (στα "σύγχρονα" κινητά είναι συνήθως λίγο χαμηλότερη από τα 0.5Α που δίνουν οι USB των pc), τότε ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν εκινεί η διαδικασία φόρτισης. Edited November 22, 2010 by dbekia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) παρακαλω πολυ ξερει καποιος να μου γραψει αν υπαρχει τροπος οταν το ονοματεπωνυμο στις επαφες ειναι μεγαλο να φαινεται ολοκληρο ευχαριστω ...με είχε προβληματίσει πολύ διότι δεν έβρισκα τρόπο να μειώσω το μέγεθος της γραμαμτοσειράς! Τελικά βρήκα ένα workarround σε froyo που μάλλον ισχύει και για eclair: Settings -> Display -> Font style ...και άλλαξε γραμματοσειρά Προσωπικά επέλεξα την Rosemary και είμαι ευχαριστημένος Edited November 22, 2010 by Tyxerakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Έχω ένα θέμα και σπάω το κεφάλι μου από το πρωί.. Είχα διαβάσει εδώ έναν οδηγό για το τι μπορούμε να σβήσουμε από το root άφοβα. Ξέρει κανείς να μου πει; Προσπαθώ να περάσω το ελληνικό keyboard και swype αλλά δεν περνάει όλα τα αρχεία και μάλλον δεν χωράει άλλα. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Έχω ένα θέμα και σπάω το κεφάλι μου από το πρωί.. Είχα διαβάσει εδώ έναν οδηγό για το τι μπορούμε να σβήσουμε από το root άφοβα. Ξέρει κανείς να μου πει; Προσπαθώ να περάσω το ελληνικό keyboard και swype αλλά δεν περνάει όλα τα αρχεία και μάλλον δεν χωράει άλλα. πιο πιθανο ειναι να μην εχεις root δικαιωματα ή write access παρα να εχεις γεμισει την μνημη ;) για δες το λιγο. για swype ακολουθα αυτην την διαδικασια αν δεν τα καταφερεις απο το adb, μπορεις να το κανεις και με τον root explorer-σβηνοντας πρωτα τα αρχεια που σου λεει ο οδηγος και βαζοντας στην θεση τους τα νεα. για ελληνικο samsung πληκτρολογιο δες εδω ή εδω το πρωτο ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο της eclair και το δευτερο της froyo Edited November 22, 2010 by jimacid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 πιο πιθανο ειναι να μην εχεις root δικαιωματα ή write access παρα να εχεις γεμισει την μνημη ;) για δες το λιγο. για swype ακολουθα αυτην την διαδικασια αν δεν τα καταφερεις απο το adb, μπορεις να το κανεις και με τον root explorer-σβηνοντας πρωτα τα αρχεια που σου λεει ο οδηγος και βαζοντας στην θεση τους τα νεα. για ελληνικο samsung πληκτρολογιο δες εδω ή εδω το πρωτο ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο της eclair και το δευτερο της froyo Όχι Δημήτρη γίνεται, ούτε εμένα μου έμπαινε. Έπρεπε να βγάλω κάποιες γλώσσες απ'το Swype για να το κάνω μικρότερο, και τότε χωρέσανε. Το /system δεν είναι μεγάλο partition, το έχουν κάνει ισα-ίσα να χωράει αυτά που χρειάζεται το τηλέφωνο... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπέρα σε ολους και ιδιως στον συμφορουμιτη Τυχερακια που ηδη με βοηθησε σε μερικα πραγματα. Εχω το τηλεφωνο κανα 2μηνο και μολις τωρα εχω αρχισει να καταλαβαινω τι μπορει να κανει! Ειναι πραγματικα φοβερο. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξεις. 1)Χρησιμοποιω χαντσεντ εφαρμογη για τα σμσ. Οταν στελνω στα αγγλικα ολα ειναι μια χαρα και οι χαρακτηρες μου 160.Οταν αλλαζω σε ελληνικα στελνει 2 σμσ (για σμσ περισσοτερα των 70 χαρακτηρων). Υποψιαζομαι πως ειναι θεμα ρυθμισης και συγκεκριμενα της κωδικοποιησης της γλωσσας γραφης.Ποια ειναι η σωστη επιλογη?και που ακριβως στο τηλ ειναι? 2)Απο την κατω μπαρα της αρχικης οθονης (αυτην που εχει 4 επιλογες, phone,contacts,messaging,application) μου εχει εξαφανιστει η επιλογη του μυνηματος. Κατι πειραξα γιατι οπως ειπα εχω βαλει το χαντσεντ αλλα θελω να την επαναφερω ή ακομη καλυτερα να βαλω οτι εικονιδιο θελω εγω οπως κανω για το κινουμενο background. 3)Εχω ετοιμες γυρω στις 20 εφαρμογες που θελω να περασω (εχω ηδη μεσα καμια δεκαρια) και περιμενω να βγει και το φρογιο για να αναβαθμισω το τηλεφωνο. Αν τις περασω τωρα θα χαθουν μετα την αναβαθιμση ή ειναι καλυτερα να περιμενω?Σε καποιο παλιο ποστ διαβασα πως δεν επηρεαζονται αλλα καποιος αλλος απαντησε παρακατως χρησιμοποιησε ενα προγραμμα μπακ απ (νομιζω το τιτανιουμ) και εχω μπερδευτει λιγο. Να σημειωσω πως ολα ειναι στη "καρτα" του τηλεφωνου, δεν του εχω βαλει καρτα μνημης ακομη. 4)Εχω περασει επισημα κανα 2 παιχνιδια, πχ το ασφαλτ5. Το περασα απο εκεινο το εικονίδιο που λεγεται σαμσουνγκ αππς. Ηταν στην εκδοση 3.0.3. Ολα καλα μεχρι εδω. Τωρα χωρις καποιο λογο (ισως επειδη δεν εχω ακομη προφιλ στο gmail) μου το ξαναχει στην λιστα, στην ιδια εκδοση ενω ειδα πως κυκοφορει ηδη η 3.1.7 ή κατι τετοιο. Μικρο το κακο βεβαια αλλα να φευγουν μια μια οι ερωτησεις. 5) τελος θα ηθελα να μαθω πως αναβαθμιζω τις 10 εφαρμογουλες που εχω κατεβασει απο το αντροιντ μαρκετ (τοτε ειχα προφιλ στο gmail). Μεσα απο τις εφαρμογες δεν υπαρχει κουμπι σαν να λεμε σαν τα windows. Γενικο κουμπι δεν βλεπω πουθενα αν και διαβασα καποια σχολια πως στη φρογιο θα υπαρχει κατι ειδικα απο καποια παιδια που εχου 100+ εφαρμογες και παιχνιδια. Εγω που ειμαι στην 2.1 περιμενω ή uninstall την καθε εφαρμογη και μετα εκ νεου κατεβασμα και σετ απ? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπέρα σε ολους και ιδιως στον συμφορουμιτη Τυχερακια που ηδη με βοηθησε σε μερικα πραγματα. Εχω το τηλεφωνο κανα 2μηνο και μολις τωρα εχω αρχισει να καταλαβαινω τι μπορει να κανει! Ειναι πραγματικα φοβερο. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξεις. 1)Χρησιμοποιω χαντσεντ εφαρμογη για τα σμσ. Οταν στελνω στα αγγλικα ολα ειναι μια χαρα και οι χαρακτηρες μου 160.Οταν αλλαζω σε ελληνικα στελνει 2 σμσ (για σμσ περισσοτερα των 70 χαρακτηρων). Υποψιαζομαι πως ειναι θεμα ρυθμισης και συγκεκριμενα της κωδικοποιησης της γλωσσας γραφης.Ποια ειναι η σωστη επιλογη?και που ακριβως στο τηλ ειναι? 2)Απο την κατω μπαρα της αρχικης οθονης (αυτην που εχει 4 επιλογες, phone,contacts,messaging,application) μου εχει εξαφανιστει η επιλογη του μυνηματος. Κατι πειραξα γιατι οπως ειπα εχω βαλει το χαντσεντ αλλα θελω να την επαναφερω ή ακομη καλυτερα να βαλω οτι εικονιδιο θελω εγω οπως κανω για το κινουμενο background. 3)Εχω ετοιμες γυρω στις 20 εφαρμογες που θελω να περασω (εχω ηδη μεσα καμια δεκαρια) και περιμενω να βγει και το φρογιο για να αναβαθμισω το τηλεφωνο. Αν τις περασω τωρα θα χαθουν μετα την αναβαθιμση ή ειναι καλυτερα να περιμενω?Σε καποιο παλιο ποστ διαβασα πως δεν επηρεαζονται αλλα καποιος αλλος απαντησε παρακατως χρησιμοποιησε ενα προγραμμα μπακ απ (νομιζω το τιτανιουμ) και εχω μπερδευτει λιγο. Να σημειωσω πως ολα ειναι στη "καρτα" του τηλεφωνου, δεν του εχω βαλει καρτα μνημης ακομη. 4)Εχω περασει επισημα κανα 2 παιχνιδια, πχ το ασφαλτ5. Το περασα απο εκεινο το εικονίδιο που λεγεται σαμσουνγκ αππς. Ηταν στην εκδοση 3.0.3. Ολα καλα μεχρι εδω. Τωρα χωρις καποιο λογο (ισως επειδη δεν εχω ακομη προφιλ στο gmail) μου το ξαναχει στην λιστα, στην ιδια εκδοση ενω ειδα πως κυκοφορει ηδη η 3.1.7 ή κατι τετοιο. Μικρο το κακο βεβαια αλλα να φευγουν μια μια οι ερωτησεις. 5) τελος θα ηθελα να μαθω πως αναβαθμιζω τις 10 εφαρμογουλες που εχω κατεβασει απο το αντροιντ μαρκετ (τοτε ειχα προφιλ στο gmail). Μεσα απο τις εφαρμογες δεν υπαρχει κουμπι σαν να λεμε σαν τα windows. Γενικο κουμπι δεν βλεπω πουθενα αν και διαβασα καποια σχολια πως στη φρογιο θα υπαρχει κατι ειδικα απο καποια παιδια που εχου 100+ εφαρμογες και παιχνιδια. Εγω που ειμαι στην 2.1 περιμενω ή uninstall την καθε εφαρμογη και μετα εκ νεου κατεβασμα και σετ απ? Ευχαριστω! 1) Δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή επιλογή, αλλά είναι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, μπες στην εφαρμογή μηνύματα (όχι στο handcent) και πάτα το μενού κουμπί, και μετά ρυθμίσεις. 2) Πήγαινε μέσα στις εφαρμογές πρώτα (με το μαύρο φόντο), και μετά πάτα menu-edit. Θα μπορείς μετά να τραβήξεις όποιο εικονίδιο θες από και προς τη μπάρα πιέζοντάς το παρατεταμένα. 3) Δε χάνεται τίποτα με την επίσημη αναβάθμιση. 4) Και πού είναι το πρόβλημα; 5) Τις αναβαθμίζεις από το μαρκετ... πρέπει όμως να ανοίξεις λογαριασμό gmail. Είναι απαραίτητο σε ένα google κινητό. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Όχι Δημήτρη γίνεται, ούτε εμένα μου έμπαινε. Έπρεπε να βγάλω κάποιες γλώσσες απ'το Swype για να το κάνω μικρότερο, και τότε χωρέσανε. Το /system δεν είναι μεγάλο partition, το έχουν κάνει ισα-ίσα να χωράει αυτά που χρειάζεται το τηλέφωνο... σοβαρα? χμμμ δεν το ηξερα αυτο, αν και καπου πηρε το ματι μου να λες κατι για γλωσσες αλλα δεν εδωσα σημασια επειδη δεν αντιμετωπισα εγω καποιο προβλημα και νομιζα οτι θα εβαλες μπολικο πραμα με αποτελεσμα να γεμησει. οι γλωσσες σε ενα αρχειο δεν ειναι ολες? για να βγαλεις τις γλωσσες δηλαδη απλα βαζεις το ιδιο αρχειο μιας αλλης ρομ που εχει λιγοτερες? η κανεις καπως edit το αρχειο και αφαιρεις γλωσσες απο μεσα? 3)Εχω ετοιμες γυρω στις 20 εφαρμογες που θελω να περασω (εχω ηδη μεσα καμια δεκαρια) και περιμενω να βγει και το φρογιο για να αναβαθμισω το τηλεφωνο. Αν τις περασω τωρα θα χαθουν μετα την αναβαθιμση ή ειναι καλυτερα να περιμενω?Σε καποιο παλιο ποστ διαβασα πως δεν επηρεαζονται αλλα καποιος αλλος απαντησε παρακατως χρησιμοποιησε ενα προγραμμα μπακ απ (νομιζω το τιτανιουμ) και εχω μπερδευτει λιγο. Να σημειωσω πως ολα ειναι στη "καρτα" του τηλεφωνου, δεν του εχω βαλει καρτα μνημης ακομη. οταν λες ετοιμες εννοεις κατεβασμενες στο pc η στο κινητο σε αρχεια εγκαταστασης και περιμενεις ποτε θα τις κανεις εγκατασταση? αν ναι γιατι δεν τις κανεις και τωρα αλλα και μετα με το froyo? Εγω εχω χρησιμοποιησει και το titanium αλλα και το my back up pro για να επαναφερω εφαρμογες απο eclair σε froyo. Γενικα λενε οτι δεν προτεινετε να κανεις κατι τετοιο αλλα σε εμενα δουλεψε. επανεφερε τις εφαρμογες. τωρα καποιες βεβαια μπορει να μην ειναι συμβατες. τελος θα ηθελα να μαθω πως αναβαθμιζω τις 10 εφαρμογουλες που εχω κατεβασει απο το αντροιντ μαρκετ (τοτε ειχα προφιλ στο gmail) εαν μπει καινουρια εκδοση της εφαρμογης στο μαρκετ, την επομενη φορα που θα ανοιξεις το ιντερνετ, το μαρκετ θα σουβγαλει μια ειδοποιηση στην notification bar που θα σου λεει ποιες εφαρμογες εχουν διαθεσιμη ενημερωση *edit με προλαβε ο αλεξ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 πιο πιθανο ειναι να μην εχεις root δικαιωματα ή write access παρα να εχεις γεμισει την μνημη ;) για δες το λιγο. για swype ακολουθα αυτην την διαδικασια αν δεν τα καταφερεις απο το adb, μπορεις να το κανεις και με τον root explorer-σβηνοντας πρωτα τα αρχεια που σου λεει ο οδηγος και βαζοντας στην θεση τους τα νεα. για ελληνικο samsung πληκτρολογιο δες εδω ή εδω το πρωτο ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο της eclair και το δευτερο της froyo Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Προσπάθησα με όσους τρόπους έχει εδώ και δεν δούλευε. Τελικά κάτι έγινε και δουλεύει μια χαρά το swype. Δεν το πειράζω μέχρι αρχές Δεκέμβρη που θα έχουμε το επίσημο JPA. :) Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Σε τι διαφερει το μπακαπ με το titanium backup σε σχεση με το mybackup pro??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparmpanikos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους,Παρακολουθώ το topic σχεδον απο την αρχη του αλλα δεν εχω κανει post κατι γιατι δεν αντιμετοπιζα καποιο προβλημα... μεχρι αποψε. Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο market αλλα ουτε να συχρονισω gmail. Οταν προσπαθω να μπω στο market μου ζηταει να πληκτρολογισω καποιυσ χαρακτηρες που μου βγαζει στην οθονη.Το κανω αλλα (το εχω κανει απειρες φορες απο την στιγμη που ξεκινησε να μου το βγαζει)πληκτρολογω ολα σωστα αλλα τιποτα, αυτο εκει...Μου εχει σπασει τα νευρα. Να αναφερω οτι αλλαξα τον κωδικο στον gmail acount γιατι τον ειχα ξεχασει και ηθελα να μπω απο το pc(εγω εκει εντοπιζω το προβλημα).Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τον κωδικο μου στο galaxy ή ισως δεν κατεχω τον τροπο να το κανω.Εχω παρει αποφαση να κανω επαναφορα αλλα βαριεμαι να περναω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη οποτε ειπα να δοκιμασω εδω μηπως βρω τη λυση. Καμια ιδεα? Υ.Γ Να προσθεσω οτι το προβμη προεκυψε αφου εκανα unmount -mount τις sd καρτες αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Edited November 22, 2010 by mparmpanikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια θελει η αδερφη μου και ο κολλητος μου να παρουν το galaxy (να ταν η ζηλια ψωρα,ειναι τρελα το κινητο:lol: ). επειδη εγω οταν το αγορασα δεν ηξερα τι εστι three button combo και δεν μπορω καν να διανοηθω πως θα ειχα το κινητο χωρις αυτη την λειτουργια, υπαρχει καποιος τροπος να παμε να το αγορασουμε και να ειμαστε εξασφαλισμενοι οτι εχει αυτη την λειτουργια?για να το περιλαβω μετα να το κανω τουρμπο. ας πουμε οπως στα xbox,οταν θελουμε να φλασαρουμε η στα psp,που στο κουτι εψαχνες καποια συγκεκριμενα που σου εξασφαλιζαν drive,motherboard,firmware κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπέρα σε όλους,Παρακολουθώ το topic σχεδον απο την αρχη του αλλα δεν εχω κανει post κατι γιατι δεν αντιμετοπιζα καποιο προβλημα... μεχρι αποψε. Λοιπον το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο market αλλα ουτε να συχρονισω gmail. Οταν προσπαθω να μπω στο market μου ζηταει να πληκτρολογισω καποιυσ χαρακτηρες που μου βγαζει στην οθονη.Το κανω αλλα (το εχω κανει απειρες φορες απο την στιγμη που ξεκινησε να μου το βγαζει)πληκτρολογω ολα σωστα αλλα τιποτα, αυτο εκει...Μου εχει σπασει τα νευρα. Να αναφερω οτι αλλαξα τον κωδικο στον gmail acount γιατι τον ειχα ξεχασει και ηθελα να μπω απο το pc(εγω εκει εντοπιζω το προβλημα).Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τον κωδικο μου στο galaxy ή ισως δεν κατεχω τον τροπο να το κανω.Εχω παρει αποφαση να κανω επαναφορα αλλα βαριεμαι να περναω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη οποτε ειπα να δοκιμασω εδω μηπως βρω τη λυση. Καμια ιδεα? Υ.Γ Να προσθεσω οτι το προβμη προεκυψε αφου εκανα unmount -mount τις sd καρτες αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Παντως εγω που ειχα βαλει αλλη sim, οταν ξαναεβαλα την δικια μου μου ξαναζητησε email Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparmpanikos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παντως εγω που ειχα βαλει αλλη sim, οταν ξαναεβαλα την δικια μου μου ξαναζητησε email Σωστη σκεψη σου,το δοκιμασα και μου ζητησε e-mail εβαλα τον καινουριο κωδικο και ολα κομπλε. Μυστιρο κολημα ειχε φαει ομως δεν μπορω να το καταλαβω.Anyway, ευχαριστω για την απαντηση με βοηθησε πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Προσπάθησα με όσους τρόπους έχει εδώ και δεν δούλευε. Τελικά κάτι έγινε και δουλεύει μια χαρά το swype. Δεν το πειράζω μέχρι αρχές Δεκέμβρη που θα έχουμε το επίσημο JPA. :) ειχες κανει τον root folder mount as R/W ? φορας επισημη ρομ? Βασικα αλεξ θυμασαι πιο παλια που ελεγα οτι οτι και να κανω δεν μου δουλευει ο root explorer? και συγκεκριμενα οτι δεν μπορει να γραψει σε φακελους συστηματος παρολο που τους εκανα mount? νομιζω μου ειχες πει να βαλω καινουρια εκδοση, και παλι δεν δουλευε με τιποτα. αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει να κανει με την ρομ. μολις εβγαλα την επισημη και εβαλα ανεπισημη, ο ιδιος root explorer που ειχα εγκαταστησει πριν και δεν δουλευε, μπορουσε πλεον να γραψει κανονικα μεσα σε system folders. (*η επισημη μου ηταν rootαρισμενη κανονικα, οι εφαρμογες που ηθελαν root access δουλευαν) ξερει κανεις τι παιζει με τις ρομ? μηπως γιαυτο ο φιλος δεν μπορεσε να βαλει το swype και το keypad? Σωστη σκεψη σου,το δοκιμασα και μου ζητησε e-mail εβαλα τον καινουριο κωδικο και ολα κομπλε. Μυστιρο κολημα ειχε φαει ομως δεν μπορω να το καταλαβω.Anyway, ευχαριστω για την απαντηση με βοηθησε πολυ. αν και λυθηκε πλεον το προβλημα σου. αν απλα διεγραφες τον λογαριασμο του google απο το κινητο σου και στην συνεχεια εφτιαχνες εναν καινουριο με το σωστο password, δεν θα δουλευε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Όχι δεν έχω ιδέα, ίσως κάποιος με παραπάνω γνώσεις ηλεκτρονικής να μας πει. Επίσης, δεν είπα να το κάνουμε συνέχεια, υποτίθεται μια φορά φτάνει, για να έρθει στα ίσα της. Αν και απ'ότι φαίνεται αυτό το "κόλπο" ισχύει μόνο αν δημιουργηθεί πρόβλημα στο πώς το κινητό διαβάζει τη μπαταρία, ειδικά μετά από αναβάθμιση. Άλλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, και δε θα δουνε καμία βελτίωση. ' τι ακριβως ειναι αυτο με τη μπαταρια που προτεινες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 1) Δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή επιλογή, αλλά είναι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, μπες στην εφαρμογή μηνύματα (όχι στο handcent) και πάτα το μενού κουμπί, και μετά ρυθμίσεις. 2) Πήγαινε μέσα στις εφαρμογές πρώτα (με το μαύρο φόντο), και μετά πάτα menu-edit. Θα μπορείς μετά να τραβήξεις όποιο εικονίδιο θες από και προς τη μπάρα πιέζοντάς το παρατεταμένα. 3) Δε χάνεται τίποτα με την επίσημη αναβάθμιση. 4) Και πού είναι το πρόβλημα; 5) Τις αναβαθμίζεις από το μαρκετ... πρέπει όμως να ανοίξεις λογαριασμό gmail. Είναι απαραίτητο σε ένα google κινητό. 1.done, ευχαριστω 2. ετοιμο, ηταν μπροστα στα ματια μου.... 3. Οκ, αν και θα περιμενω αφου σε λιγες μερες θα βγει το φρογιο. Γενικως για να απαντησω και στον φιλο Δημητρη-Οξυ, εχω τις εφαρμογες και περιμενουν σε μορφη .απκ αλλα ερχομαι λιγο με λογικη γουιντοουζ, βλεπε clean install μετα οδηγους και τα λοιπα. 4. Το προβλημα ειναι πως εγω θελω την τελευταια εκδοση του παιχνιδιου και οχι την 3.0.3 ας πουμε. Απο την στιγμη που συνδεομαι με γουαι φαι απορω γιατι δεν μου τι δινει. Βεβαια με τις απαντησεις σας, κυριως στο ερωτημα 4. καταλαβα πως παρολο που ειμαι ον λαιν δεν με ειδοποιει για αναβαθμισεις καθως δεν κανω sign in στον γκουγκλ λογαριασμο μου. Για να ακριβολογησω το sing in αποτυγχανει. Μου βγαζει και το αναλογο νοτιφικεισον στην μπαρα στατους. Και εδω ερχεται το ερρωτημα που με βασανιζει 5 βδομαδες τωρα. Εχω ανοιξει 2 λογαριασμους στην γκουγκλ (τζιμειλ δλδ). Ο πρωτος ηταν harrh.xxxxxx@gmail.com, τον οποιο ανοιξα απο το τηλεφωνο μου και προφανως εκανα και ορθογραφικο λαθος καθως το ονομα μου το συλλαβιζω με y. Με αυτον το λογαριασμο κατεβασα τις πρωτες εφαρμογες κτλ... Μετα παρατησα το τηλεφωνο για κανα 2 βδομαδες και χρησιμοποιουσα το Ν73 μου, οσπου ενα βραδυ το ξαναπιασα και λεω ηρθε η ωρα να αποχωριστω το νοκια. Ελα ομως που δεν ελεγε να κανει sing in. Μικρο το κακο λεω αφου εχω γραψει και το ιμειλ λαθος θα κανω εναν καινουργιο. παω λοιπον στις επιλογες του κινητου και σβηνω τον λογαριασμο (remove account). Ξαναγυριζω στο πισι αυτη τη φορα, μπαινω κανονικα απο τον εξπλορερ και δημιουργω το harry.xxxxxx@gmail.com και αυτη τη φορα κανω ιμπορτ ολο το λογαριασμο απο το χοτμειλ μου με ρυθμισεις ..τα παντα. Ολα επιτυχως. Το τσεκαρω απο το κινητο, συγχρονιζει κανονικα, κοιταω και το τζιμειλ (απο το κινητο) και βλεπω πως η μεταφορα απο χοτμειλ εχει γινει επιτυχως. Αφηνω το κινητο στην ακρη. Μετα απο μια βδομαδα, τα ιδια!!!!! Τι απο το κινητο, τι απο το πισι, να μην μπορω να μπω στο λογαριασμο μου. Με τα πολλα και αφου εκανα διαδικασιες ανακτησης κωδικου, μου εμφανιστηκε ενα μυνημα που λεει πως αυτος ο λαγαριασμος εχει απενεργοποιηθει. Χωρις αλλες διευκρινυσεις. Εστειλα και ενα ιμειλ στην γκουγκλ αλλα δεν εχουν απαντησει. Εχει κανεις καμια ιδεα. Να κανω και τριτο λογαριασμο δεν με πειραζει πολυ (εκτος απο την ωρα που θα χασω να ξανασεταρω το κινητο) αλλα τι στο καλο γινεται ρε παιδια. Το εχει κανεις αλλος αυτο?? Φιλικα Χαρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης,εχω αγορασει το τηλεφωνο απο το αγγλικο expansys.Για να αναβαθμισω σε φρογιο πρεπει να κανω την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3386677&highlight=registry+hack#post3386677 η αυτο αφορα μονο συσκευες που εχουν αγοραστει απο το γερμανικο αμαζον και αφορα την γερμανικη εκδοση του φρογιο?Εμενα που ειναι απο αγγλια χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 αν το ειχες παθει χθες/προχθες θα σου ειχα φτιαξει ενα και εσενα, εφτιαξα 2 το ενα το εστειλα σε ενα αλλο παιδι... δες το λινκ που σου εδωσα στο προηγουμενο μηνυμα και αμα δεν βγαλεις ακρη, στειλε μου pm να σου εξηγησω. Να ξερεις παντως οτι θα χρειαστεις κολλητηρι , καλα'ι', 2 αντιστασεις που θα πρεπει να αγορασεις απο ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα (εξαρτηματα οχι παιχνιδια :p ) και ενα καλωδιο τυπου micro usb b που θα πρεπει να καταστρεψεις για να παρεις το βυσματακι του Επανέφερα το Galaxy S μου!!! :P :P :P .. Σήμερα έφτιαξα με ένα παιδί ένα USB JIG, όπου και αναστήσαμε το πεθαμένο galaxy :) .. Αρκετά εύκολη διαδικασία!! Τώρα που έχουμε τρόπο να αναστήσουμε το Galaxy, να πάω σε καμία custom rom, ή να μείνω με την official froyo της samsung;;;Ποιες rom έχουν ελληνικά;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια rom που να δουλεύει λιγότερο απροβλημάτιστα;;; Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) σοβαρα? χμμμ δεν το ηξερα αυτο, αν και καπου πηρε το ματι μου να λες κατι για γλωσσες αλλα δεν εδωσα σημασια επειδη δεν αντιμετωπισα εγω καποιο προβλημα και νομιζα οτι θα εβαλες μπολικο πραμα με αποτελεσμα να γεμησει. οι γλωσσες σε ενα αρχειο δεν ειναι ολες? για να βγαλεις τις γλωσσες δηλαδη απλα βαζεις το ιδιο αρχειο μιας αλλης ρομ που εχει λιγοτερες? η κανεις καπως edit το αρχειο και αφαιρεις γλωσσες απο μεσα? Nαι το 2ο, του ξερίζωσα κάποιες γλώσσες που δε θα μου χρειαστούν ποτέ (π.χ. Κορεάτικα), και μίκρυνε :) Είναι 12 ΜΒ αρχείο με όλες τις γλώσσες... στούμπωσε! :) ειχες κανει τον root folder mount as R/W ? φορας επισημη ρομ? Βασικα αλεξ θυμασαι πιο παλια που ελεγα οτι οτι και να κανω δεν μου δουλευει ο root explorer? και συγκεκριμενα οτι δεν μπορει να γραψει σε φακελους συστηματος παρολο που τους εκανα mount? νομιζω μου ειχες πει να βαλω καινουρια εκδοση, και παλι δεν δουλευε με τιποτα. αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει να κανει με την ρομ. μολις εβγαλα την επισημη και εβαλα ανεπισημη, ο ιδιος root explorer που ειχα εγκαταστησει πριν και δεν δουλευε, μπορουσε πλεον να γραψει κανονικα μεσα σε system folders. (*η επισημη μου ηταν rootαρισμενη κανονικα, οι εφαρμογες που ηθελαν root access δουλευαν) ξερει κανεις τι παιζει με τις ρομ? μηπως γιαυτο ο φιλος δεν μπορεσε να βαλει το swype και το keypad? Περίεργο. Δεν έχω υπόψη μου τίποτα τέτοιο, μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με την παλιά σου rom... ο παλιός root explorer πάντως είχε όντως πρόβλημα. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης,εχω αγορασει το τηλεφωνο απο το αγγλικο expansys.Για να αναβαθμισω σε φρογιο πρεπει να κανω την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3386677&highlight=registry+hack#post3386677 η αυτο αφορα μονο συσκευες που εχουν αγοραστει απο το γερμανικο αμαζον και αφορα την γερμανικη εκδοση του φρογιο?Εμενα που ειναι απο αγγλια χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια? Βασικά αν το τηλέφωνό σου είναι απλά Αγγλικό χωρίς άλλη rom περασμένη από πάνω, θα έπρεπε ήδη να έχεις πάρει το Froyo, εγώ το έχω εδώ και 3 βδομάδες. Αν λοιπόν το Kies δε σου δίνει αναβάθμιση, μάλλον έχεις περάσει extra ανεπίσημο firmware από πάνω. Η μέθοδος του Lakerdas θα δουλέψει σε σένα (βασικά είναι τα αγγλικά στοιχεία που δίνει εκεί, απλά δουλεύει και στα γερμανικά :)), αλλά θα χάσεις το ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί θα πάρεις το Aγγλικό froyo που έχω κι εγώ. Φυσικά ξαναμπαίνει, αλλά θέλει root. Επανέφερα το Galaxy S μου!!! :P :P :P .. Σήμερα έφτιαξα με ένα παιδί ένα USB JIG, όπου και αναστήσαμε το πεθαμένο galaxy :) .. Αρκετά εύκολη διαδικασία!! Τώρα που έχουμε τρόπο να αναστήσουμε το Galaxy, να πάω σε καμία custom rom, ή να μείνω με την official froyo της samsung;;;Ποιες rom έχουν ελληνικά;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια rom που να δουλεύει λιγότερο απροβλημάτιστα;;; Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια!! Ελληνικά έχουν κατά κανόνα οι roms που έχουν ΧW στο όνομα, αντί για ΧΧ, και OXX στο CSC. Είναι δικιά σου απόφαση τί θες να κάνεις, αλλά μη νομίζεις ότι το Galaxy είναι αθάνατο... ο Παναγιώτης (red_herring) ακόμα να συνέλθει απ'το quickening ;) ' τι ακριβως ειναι αυτο με τη μπαταρια που προτεινες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3388064#post3388064 Edited November 22, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εχω εγκαταστησει την εφαρμογη handcent για τα μηνυματα οπου μπορω πλεον να εισαγω 160 χαρακτηρες αυτο που θελω να ρωτησω ομως ειναι, αν μπορω να απενεργοποιησω την μικρη οθονη που μου βγαζει μπροστα μολις ερθει το μηνυμα οπου διαβαζεις το μηνυμα κανονικα χωρις να μπεις μεσα στην εφαρμογη, δεν ξερω αν καταλαβατε... :O γνωριζει κανεις? οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εχω εγκαταστησει την εφαρμογη handcent για τα μηνυματα οπου μπορω πλεον να εισαγω 160 χαρακτηρες αυτο που θελω να ρωτησω ομως ειναι, αν μπορω να απενεργοποιησω την μικρη οθονη που μου βγαζει μπροστα μολις ερθει το μηνυμα οπου διαβαζεις το μηνυμα κανονικα χωρις να μπεις μεσα στην εφαρμογη, δεν ξερω αν καταλαβατε... :O γνωριζει κανεις? handcent - settings - notification settings και ξετικαρισε το enable popup Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 @@red_herring Φίλε μου μην ανησυχείς. Έχει συμβεί παρόμοιο πρόβλημα και σε άλλον με τον οποίο αναταλλαξαμε προσωπικά μηνύματα και του το επισκευάσαν χωρίς να καταλάβουν τίποτα. Το πρώτο που κάνουν είναι να περάσουν την τελευταία αναβάθμιση με εργοστασιακή μέθοδο. Αν δεν έχει hardware πρόβλημα θα μπει το λειτουργικο χωρίς να δουν καν τι έκδοση είχες αφου δεν προσπαθούν καν να το κάνουν να δουλέψει πριν περάσουν την αναβάθμιση. Αν έχει hardware πρόβλημα και πάλι θα κάνουν το ίδιο αφου αλλάξουν την μητρική η ότι άλλο έχει καεί. Αυτο το κάνουν γιατί θέλουν να τεσταρουν με καθαρό λειτουργικο. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Κάνω την πρακτική μου σε εταιρία που επισκευάζει κινητά τηλέφωνα και η διαδικασία είναι αυτή για όλα τα τηλέφωνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 handcent - settings - notification settings και ξετικαρισε το enable popup α τοσο δυσκολο ε?:O :lol::lol: σε ευχαριστω να σε ρωτησω και κατι αλλο σχετικα με το handcent τωρα που σε βρηκα, ξερεις πως βαζω αναφορες παραδοσης? γιατι εχω τικαρει 1-2 κουτακια αλλα παλι τιποτα :O οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts