drlacan Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδιά για όσους βάλατε Froyo, διαβάζω ότι η Google έχει ενσωματώσει λειτουργία remote wipe. Έχετε δει/βρει κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Για δείτε αυτό single button root για froyo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 Καλοοό! Εγω δεν έχω ακόμα 2.2 αλλά για όσους ενδιαφέρονται και αν τυχόν το System Panel δεν επαιζε σε 2.2 τώρα λογικά πρέπει να παίζει..το αναβάθμισα από μάρκετ και μου έβγαλε μύνημα ότι παίζει τώρα και σε 2.2... Τον όπερα τον δοκίμασα και εγώ αλλά θα μείνω στον default μιας και δεν μου έκανε ιδιαίτερη διαφορά όπως όταν τον είχα σε symbian, γιατί ο εκεί default browser ήταν για τα μπάζα.... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskw Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ο νεκρος αναστηθηκε.......... φλασαρισα την εργοστασιακη μου ρομ μεσω odin απλα θελει ξανα στησιμο απο την αρχη ευχαριστω για την βοηθεια Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πως γίνεται να το επαναφέρω αν δεν έχω τα τρία κουμπια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmar Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΠΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 10, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taf Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Πως βάζουμε την 2.2; ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 10, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Πως βάζουμε την 2.2; ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!! Συνδεεις το κινητο με τπ pc ,ανοιγεις το kies (αν δεν ξεκινησει αυτοματα) και στη κατω δεξια πλευρα της μπαρας με τα εικονιδια στο kies ,πατας αναβαθμιση. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taf Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 [Β]Μην γράφετε με κεφαλαία![/Β] Είναι σαν να φωνάζετε και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανε τιποτα γιατι απλα δεν εχει δωθει επισημα ακομα για την ελλαδα!!!!! και μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις και απαγορευεται απο τους ορους του φορουμ που συμφωνησες κατα την εγγραφη σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν υπαρχει ακομα ελληνικη εκδοση του froyo Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Για δείτε αυτό single button root για froyo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 Kαλοοοο... Είναι η μέθοδος που είχα πει πριν μερικές σελίδες (Rage Against the Cage), αυτοματοποιημένη σε app. Kαι βάζει και busybox. Χωρίς PC. Πολύ καλός ο RyanZA, μπράβο. Mόλις το ελέγξω, θα μπει στους οδηγούς. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 κανενα νεο για το ποτε θα μας κανει η samsung την χαρη να δωσει το ελληνικο froyo παιζει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 κανενα νεο για το ποτε θα μας κανει η samsung την χαρη να δωσει το ελληνικο froyo παιζει ? Κάθε σελίδα έχει αυτή την ερώτηση τουλάχιστον μια φορά... Όχι, κανείς δεν ξέρει. Σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά δεν ξέρουμε πότε. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 το ειδα ρε φιλε αλλα μας εχει σκασει η κ..ο samsung, ας πουμε εγω δεν γνωριζω ακομα πολλα απο το odin και περιμενω την ελληνικη froyo απο τους αχρηστους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Ok μια σημαντική ερώτηση έχω το assphailt/angry birds θέλω να αλλάξω rom και θα φάει σβήσιμο όλο το κινητό πως μπορώ να κρατίσω τα saves η ακόμα και ολόκληρα τα παιχνίδια στον υπολογιστή και μετά να τα ξαναβάλω αφού αλλάξω rom Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 (edited) Ok μια σημαντική ερώτηση έχω το assphailt/angry birds θέλω να αλλάξω rom και θα φάει σβήσιμο όλο το κινητό πως μπορώ να κρατίσω τα saves η ακόμα και ολόκληρα τα παιχνίδια στον υπολογιστή και μετά να τα ξαναβάλω αφού αλλάξω rom Mε root και κάποιο backup πρόγραμμα, π.χ. Titanium Backup. Eξαρτάται βέβαια από το παιχνίδι, μερικά ας πούμε της Gameloft όπως το Αsphalt που αναφέρεις σώζουν μόνα τους τα savegames σε φάκελο στην sdcard (συγκεκριμένα στον /sdcard/gameloft/games/), σε τέτοιες περιπτώσεις αν αντιγράψεις κάπου αλλού τον φάκελο αυτόν είσαι OK χωρίς να κάνεις root. Edited November 9, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ενδιαφέρον θα το δοκιμάσω πάντως για να ξέρεις παίχτη άμα δεν υπήρχαν τα σχόλια σου στο φορουμ θα είχα πάρει το iphone4 ~ thnx. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παιδια μια ερωτηση.οταν ανοιγω το kies αναγνωριζει κανονικα το κινητο αλλα οταν παταω να αντιγραψει τις επαφες κτλ βγαζει οτι το κιν χρησιμοποιειται και δεν μπορει να το εκτελεσει. φταει μηπως οτι ειναι root και εχω το oclf 2.2+?κ κατι ακομα,πως διαγραφω τις εφαρμογες του κινητου αφου ειμαι root? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Kαλοοοο... Είναι η μέθοδος που είχα πει πριν μερικές σελίδες (Rage Against the Cage), αυτοματοποιημένη σε app. Kαι βάζει και busybox. Χωρίς PC. Πολύ καλός ο RyanZA, μπράβο. Mόλις το ελέγξω, θα μπει στους οδηγούς. και μαλιστα θα προσθεσει και την δυνατοτητα για unroot button...!!! LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 φταει μηπως οτι εχω το oclf 2.2+?κ κατι ακομα,πως διαγραφω τις εφαρμογες του κινητου αφου ειμαι root? Αυτο φταει. Τις εφαρμογες τις διαγραφεις οπως και αν δεν ησουν root. Δηλαδη πας στην λιστα με τις εφαρμογες, πατας το αριστερο software butto, edit και μετα πατας πανω στην εφαρμογη που θελεις να διαγραψεις. Τις επαφες γιατι να τις εχεις backed up με το Kies? Κρατα το backup στο Gmail σου ή αν δεν θελεις εκει πηγαινε στα settings του καταλογου και πατα export to sd card :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Καλησπερα, απλα να πω οτι εκτος απο οσα ανεφερα στο προηγουμενο post μου σχετικα με το froyo, βλεπω μεγαλη βελτιωση πλεον στην μπαταρια. Ειμαι στο 75% μετα απο μια μερα με αρκετη χρηση. Πριν θα ηταν στο 50% και η μπαταρια κραταγε 2 ημερες με το ζορι. Θα δω αν θα συνεχισει ετσι και θα ενημερωσω. btw εβαλα το oclf και πλεον το τηλεφωνο παει σφαιρα. Ομως τα προβληματα με το UI και τα μικρα κολληματα που εμφανιζει καποιες φορες δεν λυθηκαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 επιβεβαιωνω. ημουν δικαστικος αντιπροσωπος στις εκλογες,αναγκαστικα μιλαγα αρκετες ωρες στο κινητο και στο τελος επρεπε να εχω αρκετες ωρες ιντερνετ σε συνδεση με την singular logic για να στειλω αποτελεσματα. πιστευα οτι δεν μου φτασει η μπαταρια και θα γινω ρομπα,τελικα με τοσο εντατικη χρηση,που τα ειχε ολα και χωρις μεσα στην πιεση να κανω καμμια διορθωτικη κινηση,οπως να μειωσω φωτεινοτητα,να παιξω με 3g,2g κτλ,το κινητο αντεξε.....3 μερες!!!!!!!! το απολυτο εργαλειο!!!!! ευχαριστω τον θεο που ζω στην εποχη του galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 3 μερες? Εχεις βαλει κανα προγραμματακι για battery monitoring? Γενικα εχεις φροντισει για να σου κραταει 3 μερες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 εχω αγορασει ενα προγραμματακι απο το market,το power management νομιζω,καπως ετσι,οπου εχει αν θελεις αυτοματες ρυθμισεις αναλογα με το επιπεδο μπαταριας. 2 μερες φουλ και την τριτη χρειαστηκε φορτιση το μεσημερι,οχι 3 μερες γεματες. γενικα πιστευω οτι αν το κινητο το εχεις σε αναμονη,αντεχει περισσοτερο απο καθε ανταγωνισμο. και η μπαταρια του ειναι εξαιρετικη.ξενα reviews την εκθειαζαν απο νωρις και τωρα βλεπω το λογο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arpatsi Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΑΤΑΤΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S ΜΟΥ KΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΒΟΟΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΤ&Τ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟ LOOP ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ LOGO THS AT&T ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ RESTART . ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΘΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ RECOVERY MODE H SE DOWNLOAD MODE. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΒΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SAMSUNG KIES KLP... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, PLEASE HELP !!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 10, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts