bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 βαλε froyo. η μπακαλιστικη λογικη μου,λεει οτι ισως δεν καθησε:X καλα το λειτουργικο σου:wacko: εσυ αποφασιζεις.εγω την φαφαρια μου λεω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα, πηγαίνοντας στο Ημερολόγιο για να δω τα accounts που είναι συνδεδεμένα με αυτό (Ρυθμίσεις > Ημερολόγια), βλέπω μόνο το ένα από τα δύο Gmail Accounts που έχω, καθώς και το Facebook. Προσπαθώ να προσθέσω και τον δεύτερο λογαριασμό Google που χρησιμοποιώ, αλλά ότι και να κάνω, συγχρονίζω το σύμπαν, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να μπορώ.. Έχει κάποιος καμμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Απ' ότι κατάλαβα μάλλον δε γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό... Τουλάχιστον αν μπορείτε να μου πείτε το εξής: Aν πάμε μέσα από τις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Συγχρονισμός, έχω μέσα εκεί τους δύο λογαριασμούς Google που χρησιμοποιώ. Αν μπω μέσα στον καθένα για συγχρονισμό, ο ένας (αυτός που εμφανίζεται στο Ημερολόγιο) έχει 4 "εφαρμογές" (αναφέρει "Συγχρονισμός εφαρμογής..." κι εκεί κόβεται και δε μπορώ να δω παρακάτω τι λέει), ενώ αυτός που δεν εμφανίζεται έχει 2. Μάλλον εκεί κάτι έχει να κάνει. Γνωρίζει κανείς ποιές είναι αυτές οι "εφαρμογές" που συγχρονίζουν και πως μπορώ να τις επεξεργαστώ? (Προφανώς από Web). Eυχαριστώ εκ των προτέρων. A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 το προβλημα το εχεις παντου?τι θελω να πω,μηπως στην περιοχη σου εχεις γενικα προβλημα με την συγκεκριμενη εταιρια?δοκιμασε καρτα αλλης εταιριας αν μπορεις η μετακινησου σε αλλη περιοχη(πχ αν βγεις σημερα το βραδυ,εκει που θα πας παρατηρησε αν εχεις το ιδιο προβλημα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Εδώ λέει ότι ήδη έχει και τα firmware που θα διατεθούν.. σε λίγο βάζω την JPA .. :) τι μου κανεις τωρα.... την περναω παιδες... what the heck?χημειο το εχω κανει αλλωστε. το γουσταρουμε το μαρτυριο. θα διαβασω το read me και αν εχω καμμια απορια,εδω... tyxerakia μην βγεις! :p:p:p Edited October 30, 2010 by bladerunner82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εχει προσεξει κανεις οτι το περιβοητο bluetooth 3 μας ΔΕΝ δουλευει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkarras Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 11/11 το update? την ημερα των γενεθλιων μου. λες να μου κανουν δωρο τη λυση στο προβλημα???λεω να του ρίξω μεσα την I9000XWJPA αλλα δεν ξέρω ούτε πως γίνεται, ούτε πως θα επιστρεψω παλι στο εργοστασιακο για να μη χάσω εγγύηση. any help? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Πήγα κι εγώ πρόσφατα από iPhone σε Galaxy S. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα, αλλά πάει τώρα :P 2-3 ερωτησούλες μόνο αν θα σας ήταν εύκολο να μου απαντήσετε, γιατί στο Google δεν βρήκα καμιά απάντηση... 1. Υπάρχει γρήγορος τρόπος να αλλάζω γλώσσα στο πληκτρολόγιο μεταξύ Αγγλικά-Ελληνικά όπως το iPhone; 2. Αξίζει να εγκαταστήσω με τους manual τρόπους την 2.2 ή να περιμένω να βγει επίσημα μέσα από το Kies; 3. Από την πρώτη στιγμή που έβαλα μέσα την κάρτα της Wind, μου είχε έτοιμες τις ρυθμίσεις για GPRS, 3G κτλ με αποτέλεσμα να χρεώνομαι. Έψαχνα για επιλογή να κλείσω από κάπου το 3G, αλλά μάταια. Τελικά κατέληξα να αλλάξω το url στις ρυθμίσεις της Wind. Υπάρχει κανένας πιο "σωστός" τρόπος; Edited October 30, 2010 by Budah Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 μην χαιρεσαι!!!:lol::lol: η πρωτη ανακοινωση ηταν για 23 Σεπτεμβριου.:cry: ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ.:p:p:p το ιδιο ειχα πει και εγω...:X: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρες!Έχει κανείς υπ' όψη που μπορώ να βρώ καμια καλή tough θήκη?Η barely there της Case-Mate μου φαίνεται μούφα και η hybrid tough δεν είναι διαθέσιμη..Α!Δε θέλω να πάρω pouch... :/ ριξε μια ματια εδω φιλε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286180 υπαρχει σχετικο θεμα για αξεσουαρ της συσκευης μας. εχω ανεβασει πολλες θηκες και φωτογραφιες. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον δε γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό... Τουλάχιστον αν μπορείτε να μου πείτε το εξής: Aν πάμε μέσα από τις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και Συγχρονισμός, έχω μέσα εκεί τους δύο λογαριασμούς Google που χρησιμοποιώ. Αν μπω μέσα στον καθένα για συγχρονισμό, ο ένας (αυτός που εμφανίζεται στο Ημερολόγιο) έχει 4 "εφαρμογές" (αναφέρει "Συγχρονισμός εφαρμογής..." κι εκεί κόβεται και δε μπορώ να δω παρακάτω τι λέει), ενώ αυτός που δεν εμφανίζεται έχει 2. Μάλλον εκεί κάτι έχει να κάνει. Γνωρίζει κανείς ποιές είναι αυτές οι "εφαρμογές" που συγχρονίζουν και πως μπορώ να τις επεξεργαστώ? (Προφανώς από Web). Eυχαριστώ εκ των προτέρων. γυρισε την γλωσσα της συσκευης στην αγγλικη γλωσσα για να διαβασεις αυτα που γραφει εκει και κρυβονται. μετα γυριζεις παλι σγτα ελληνικα και εισαι οκ. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 παιδια λοιπον μου λεει να φλασαρω πρωτα με την jm8 και μετα χωρις repartition με την 2.2 την επισημη. το θεμα ειναι οτι η 2.2 ειναι αυτο το αρχειο μονο... JPA_JP4_U_JPP.tar τι επιλεγω στο odin. phone,pda??? ποιο απο τα δυο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 pda και χωρις repartition αλλα γιατι δεν διαβαζεις καλυτερα τις οδηγιες μην κανεις καμια χαζομαρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 τις διαβασα. απλως ειναι σε αλλη μορφη το αρχειο σε σχεση με τις οδηγιες. δεν εχει μεσα code,modem,csc κτλ. και κατι τελευταιο... ουτε η 2.2 αλλα ουτε και η jm8 περιεχουν αρχειο μεσα csc. αυτο ειναι προβλημα?το απαραιτητο pit υπαρχει φυσικα. και κατι ακομα.επειδη οσοι το βαλανε απο το μεσημερι που διαβαζω ειναι απογοητευμενοι,τι lagfix βαζουμε σε μια απειραχτη 2.2? danke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εχει προσεξει κανεις οτι το περιβοητο bluetooth 3 μας ΔΕΝ δουλευει? αλήθεια δε δουλεύει ??? μμμ , δεν ετυχε να στειλω κανα αρχειο απο το w995 sto galaxy s????? 8α δουλέψει λετε??? LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) τις διαβασα. απλως ειναι σε αλλη μορφη το αρχειο σε σχεση με τις οδηγιες. δεν εχει μεσα code,modem,csc κτλ. και κατι τελευταιο... ουτε η 2.2 αλλα ουτε και η jm8 περιεχουν αρχειο μεσα csc. αυτο ειναι προβλημα?το απαραιτητο pit υπαρχει φυσικα. και κατι ακομα.επειδη οσοι το βαλανε απο το μεσημερι που διαβαζω ειναι απογοητευμενοι,τι lagfix βαζουμε σε μια απειραχτη 2.2? danke Το one click lag fix παντως ειναι μονο για 2.1 και δεν ξερω αν παιζει κανενα lagfix για 2.2 εκτος απο την goodbye rfs που ειναι prelagfixed. Οσο για τα αρχεια, εγω οταν περασα την JM8 δεν ειχε μεσα αρχειο csc και φλασαρα το csc της JM1. Νομιζω οτι και να μην βαλεις τιποτα θα γινει η δουλεια σου κανονικα απλα το csc θα μεινει το ιδιο. Επιφυλασσομαι ομως για αυτο που λεω, ισως να μην ισχυει και καλυτερα ας απαντησει καποιος που εχει φλασαρει χωρις csc (αν υπαρχει) και ξερει σιγουρα. Επισης οπως το κοβω και αν οι ROM που κυκλοφορουν ειναι επισημες και παρουμε τις ιδιες κι εμεις, βλεπω να ειναι μια μουφα και μιση τελικα το επισημο γιαουρτι. Τα νεα ευτυχως ειναι θετικοτατα απο xda με τα παιδια εκει να το λιωνουν το θεμα και να απογειωνουν το κινητο ειδικα τωρα με τον καινουργιο kernel που ακουω οτι πεταει. Θα δοκιμασουμε το γιαουρτακι και αν δεν...βουρ στον πατσα του xda! Edited October 30, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 για ακομη μια φορα αμεση βοηθεια. το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω. αλλωστε και εγω εχω ενα eur file και το χωνω στο system αν ειναι. οκ,εκανα το πρωτο φλασαρισμα. παω τωρα να περασω την υποτιθεμενη επισημη froyo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 αλήθεια δε δουλεύει ??? μμμ , δεν ετυχε να στειλω κανα αρχειο απο το w995 sto galaxy s????? 8α δουλέψει λετε??? Το w995 δεν εχει bluetooth 3.0 2.0 εχει. η samsung εκανε και παλι ομως το θαυμα της, κυκλοφορησε συσκευη με bluetooth 3.0 ενω το android υποστηριζει μεχρι bluetooth 2.0 ή 2.1 Απο οτι λενε bluetooth 3.0 θα υποστηριζει μαλλον το android 3.0 (δηλαδη αυτο που δεν θα μπει "ποτε" στο galaxy s) Μου γυρισαν τα μυαλα γιατι ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα το galaxy αντι για το desire... Μας κοροιδευουν κανονικα και με τον νομο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 για ακομη μια φορα αμεση βοηθεια. το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω. αλλωστε και εγω εχω ενα eur file και το χωνω στο system αν ειναι. οκ,εκανα το πρωτο φλασαρισμα. παω τωρα να περασω την υποτιθεμενη επισημη froyo. Τελικα φλασαρες χωρις το csc κανονικα? Σου αφησε αυτο που ειχες πριν? Περιμενουμε εντυπωσεις απο την υποτιθεμενη:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 ριξε μια ματια εδω φιλε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286180 υπαρχει σχετικο θεμα για αξεσουαρ της συσκευης μας. εχω ανεβασει πολλες θηκες και φωτογραφιες. γυρισε την γλωσσα της συσκευης στην αγγλικη γλωσσα για να διαβασεις αυτα που γραφει εκει και κρυβονται. μετα γυριζεις παλι στα ελληνικα και εισαι οκ. Σε ευχαριστώ, ναι, έτσι όντως φαίνεται ότι για κάποιο λόγο δεν έχει προσθέσει το Calendar στο συγκεκριμένο account...Το γιατί κανείς δεν το ξέρει... A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εκδοση firmware 2.2 εκδοση βασικου φασματος i9000xxjpp εκδοση kernel 2.6.32.9 root@se-s608 #1 αριθμος κατασκευης froyo.xwjpa quadrant standart score 1092 ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αν,λεω αν ειναι αυτη η εκδοση που....ολοι περιμεναμε μηνες και μηνες,τοτε γελανε και οι πετρες. Το κλασσικο απαισιο εικονιδιο της μπαταριας, η μνημη κολλημενη στα 304 mb το ιντερνετ σαφως καλυτερο απο την goodbye,σαφως χειροτερο απο την goodbye+kernel ram. Αποκριση αισθητα βελτιωμενη σε σχεση με 2.1,καμμια σχεση βασικα,αισθητα χειροτερη απο τις ιδιοφυιες του xda. οπως τα ελεγα,ειναι χαλια,πολυ πολυ πολυ κατωτερη απο τους τρελους του xda. αν δουλευε το market σημερα δεν θα την εβαζα αλλα επειδη ειναι ετσι η κατασταση και δεν ειχα στησει το κινητο οπως ηθελα,ειπα να το δοκιμασω. Τα ελεγα οτι θα ειναι μια απογοητευση σε σχεση με την αναμονη αλλα απο το να σου μεινει η απορια...ειναι σαν τις γκομενες,καλυτερα να φας την χυλοπιτα παρα να εισαι με την αμφιβολια. Τι να πω,εγω ξαναγυρναω παραυτα σε goodbye+kernel ram που τσακιζουν. Ακομα και να μην ειναι η επισημη,δεν θα ειναι κατι διαφορετικο... Αποκριση,αισθηση κτλ μια χαρα,σκορ,πολυ χαμηλο,ενταξει με eclair εβγαζα 800.χαχαχαχαχα για τους casual users ενταξει,μια χαρα. θα τρελαθουν με αποκριση,μεταφορα μενου κτλ για τους σκληροπυρηνικους.....παρτο πετατο. XDA ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Το w995 δεν εχει bluetooth 3.0 2.0 εχει. η samsung εκανε και παλι ομως το θαυμα της, κυκλοφορησε συσκευη με bluetooth 3.0 ενω το android υποστηριζει μεχρι bluetooth 2.0 ή 2.1 Απο οτι λενε bluetooth 3.0 θα υποστηριζει μαλλον το android 3.0 (δηλαδη αυτο που δεν θα μπει "ποτε" στο galaxy s) Μου γυρισαν τα μυαλα γιατι ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα το galaxy αντι για το desire... Μας κοροιδευουν κανονικα και με τον νομο... και γω , το BLUETOOTH 3 ηταν ενα απο τα + που ειχα σκεφτει πριν αγορασω το γαλαξια , το ξερω οτι το ς995 που ειχα ειχε 2,0 απλως ελεγα αν θελω να στειλω η να λαβω αρχεια 2,0 σε 3,0 ή 3,0 σε 2,0 γινεται ?????(αλλά μαλλον οχι γιατι αφου δεν το υποστηριζει 3,0--- η 2,2 θα υποστηριζει ή 8α μας πιασουν κοροιδα εκει στη samsung!!! Edited October 30, 2010 by Wolfox LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 αν την εκανες διαμορφωση ειναι κενη.......... ΟΚ, ευχαριστώ. Το θέμα είναι αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω έτσι. Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 εκδοση firmware 2.2 εκδοση βασικου φασματος i9000xxjpp εκδοση kernel 2.6.32.9 root@se-s608 #1 αριθμος κατασκευης froyo.xwjpa quadrant standart score 1092 ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αν,λεω αν ειναι αυτη η εκδοση που....ολοι περιμεναμε μηνες και μηνες,τοτε γελανε και οι πετρες. Το κλασσικο απαισιο εικονιδιο της μπαταριας, η μνημη κολλημενη στα 304 mb το ιντερνετ σαφως καλυτερο απο την goodbye,σαφως χειροτερο απο την goodbye+kernel ram. Αποκριση αισθητα βελτιωμενη σε σχεση με 2.1,καμμια σχεση βασικα,αισθητα χειροτερη απο τις ιδιοφυιες του xda. οπως τα ελεγα,ειναι χαλια,πολυ πολυ πολυ κατωτερη απο τους τρελους του xda. αν δουλευε το market σημερα δεν θα την εβαζα αλλα επειδη ειναι ετσι η κατασταση και δεν ειχα στησει το κινητο οπως ηθελα,ειπα να το δοκιμασω. Τα ελεγα οτι θα ειναι μια απογοητευση σε σχεση με την αναμονη αλλα απο το να σου μεινει η απορια...ειναι σαν τις γκομενες,καλυτερα να φας την χυλοπιτα παρα να εισαι με την αμφιβολια. Τι να πω,εγω ξαναγυρναω παραυτα σε goodbye+kernel ram που τσακιζουν. Ακομα και να μην ειναι η επισημη,δεν θα ειναι κατι διαφορετικο... Αποκριση,αισθηση κτλ μια χαρα,σκορ,πολυ χαμηλο,ενταξει με eclair εβγαζα 800.χαχαχαχαχα για τους casual users ενταξει,μια χαρα. θα τρελαθουν με αποκριση,μεταφορα μενου κτλ για τους σκληροπυρηνικους.....παρτο πετατο. XDA ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!!!! Μια ερωτηση και μια διευκρινιση μιας και εγω ολη μερα με αυτο ασχολιομουν :lol: Με Lagfix το score?Εγω με lagfix 1786 (στη JM9 ειχα πανω απο 2100)? Η συγκεκριμενη δεν εχει ελληνικο swype και η μεθοδος που γραφεται στο site για να βαλουμε προηγουμενη εκδοση swype δεν δουλευει.Ακολουθησα πιστα την διαδικασια αλλα οταν επιλεγω swype μαμιεται ο Διας...κλοτσαει Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 μπορεις να στειλεις και να λαβεις κανονικα αρχεια με bluetooth αλλα με χαμηλες ταχυτητες. απο οτι ειδα το δικο μου εστελνε με 1mbps περιπου σημερα. οποτε δεν θα εχεις καποιο θεμα με το w995. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καταρχην ευχαριστω όσους απάντησαν αλλα και οσους δε απαντησαν. Η βοηθεια είναι σημαντική απο όποιον έχει να πει κατι. Αν γραψεις στο γουγλη galaxy s signal problems βλεπεις καμποσα videos με χρηστες που το δοκιμαζουν πιάνοντας το απο πανω απο κατω απο δοθε και απο κει και το σημα πίνει. Απο φουλ σημα πεφτει εντελως και το αντιθετο. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα.Εκει που καθεται απλα δειχνει κανονικοτατα σημα αλλα αν κανεις κληση ή σε παρουν , τπτ, νέκρα. Επαναφορα στα εργοστασιακα δε βλεπω να με σωζει μιας και το κανει απο τι στιγμή που το ανοιξα και εβαλα τη sim. Το δοκιμασα και με αλλη και κανει τα ιδια. Βεβαια ήταν και ιδια sim δλδ Wind 64k. Υπάρχουν νεοτερες? Τι κανω , παιρνω τη Wind και ζηταω καινουρια? Πρεπει να είναι κατι συγκεκριμένο? εχεις παρατηρησει να σου βγαζει το σημα της διακοπης κεραιας στην ενδειξη σηματος?πηγαινε στις ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας και κοιταξε αν ειναι η επιλογη στο αυτοματο η μονο gsm η 3g,να το βαλεις στο αυτοματο γιατι παρατηρηθηκαν προβληματα οταν δεν ειναι στο αυτοματο (μου ετυχε κι εμενα κ σε αλλους χρηστες εδω μεσα).επισης αν εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη για να ανοιγοκλεινεις το ιντερνετ ξηλωσε την,κανε το με ενα εικονικο apn. και γω , το BLUETOOTH 3 ηταν ενα απο τα + που ειχα σκεφτει πριν αγορασω το γαλαξια , το ξερω οτι το ς995 που ειχα ειχε 2,0 απλως ελεγα αν θελω να στειλω η να λαβω αρχεια 2,0 σε 3,0 ή 3,0 σε 2,0 γινεται ?????(αλλά μαλλον οχι γιατι αφου δεν το υποστηριζει 3,0--- η 2,2 θα υποστηριζει ή 8α μας πιασουν κοροιδα εκει στη samsung!!! γιατι ρε παιδια,τι προβλημα αντιμετωπιζετε?μια χαρα στελνει παντου κι εκτος αυτου επειδη χρησιμοποιω το bluetooth κατα κορον καθημερινα σας λεω οτι ειναι οτι καλυτερο,μετα απο πολλα και ακριβα τηλεφωνα που εχω χρησιμοποιησει. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bladerunner82 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 το bluetooth του galaxy ειναι απλα απιστευτο. μεχρι και ταινιες το αφηνω να περναει.και αξιοπιστο και με μεγαλη εμβελεια. @afilopou αυτη η ρομ που εβαλα υποτιθεται οτι ειναι η επισημη που θα κυκλοφορησει. ειναι χωρις lagfix φυσικα και χωρις ελληνικο swipe και πληκτρολογιο. δεν μπηκα στον κοπο να το εγκαταστησω διοτι εγω χρησιμοποιω αλλο keyboard. με lagfix 2.2 ρομς και εγω πιανω πανω απο 1900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts