Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξέρω ότι έχουμε αναφέρει και δοκιμάσει για κάθε είδους θήκη που κυκλοφορεί, αλλά ξέρει κανένας καμιά απλή σιλικονένια μαύρη (κατά προτίμηση) θήκη που να έχει καλή και στενή εφαρμογή, δηλαδή να μη βγαίνει πολύ εύκολα; Θέλω απαραίτητα σιλικονένια γιατί με βολεύουν στην αφή. Πήγρα μια πάμφθηνη από το ebay η οποία κάνει μια χαρά τη δουλειά της, αλλά ψιλο-βγαίνει. Το αστείο είναι ότι πήρα ακριβώς την ίδια από τον ίδιο πωλητή για ipod touch 4g και μπήκε γάντι, δεν κουνιέται από τη θέση της!

Φίλε εγώ χρησιμοποιώ αυτήν εδώ http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31297.Αυτό που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι είναι πολύ ανθεκτική, εφαρμόζει τέλεια και δεν χαλά καθόλου την αισθητική του τηλεφώνου.Είναι βέβαια λίγο ποιο ακριβή γιατί δεν είναι σιλικόνηνη αλλά είναι από σκληρό πλαστικό σαν καουτσούκ και πολύ ποιο ανθεκτικό.Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος:).Ελπίζω να σε βοήθησα.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω πρόβλημα. Έβαλα εχθές για λίγο το Launcer Pro έτσι για να το δω και να το δοκιμάσω λίγο και αφού το έκανα επανεγκατάσταση, το κινητό δεν δουλεύει όπως δούλευε. Κάνει "σπασίματα" και "κολλήματα". Σε μερικές περιπτώσεις κιόλας αργεί πολύ στο να φορτώσει κάτι, ή αν κάνει κάτι παγώνει για αρκετά δευτερόλεπτα.

Τι να κάνω? Δεν είμαι ρούτ ούτε έχω βάλει lagfix.

Τι μπορεί να φταίει? Άν κάνω ρουτ και lagfix θα διορθωθεί?

Ευχαριστώ.

Κάποιος..........???

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

ναι φιλε μου η ρομ ειναι το κατι αλλο την περασα εχτεσ η ταχυτητα φουλ η μεν αφη τελεια περιεχει αρκετα προγραμματα μεσα (barcode scanner-rom manager- sgs tools-sgs toolbox και αλλα η μπαταρια απο χτεσ το απογευμα μεχρι τωρα και μετα απο πολλα ειναι 92%

ειναι τελεια και μην περιμενεται η επισιμη που θα ερθει να ειναι καλυτερη σασ το λεω απο πολλεσ εγκαταστασεισ που εκανα

ευχαριστω πολυ

συγνωμη για τα κεφαλαια για πριν

Σχετικα με τη συγκεκριμενη ROM απο αυτα που διαβαζω στο xda ειναι μεν πολλα υποσχομενη, αλλα παρολα αυτα σε πειραματικο σταδιο και μερικοι καναν πατατες και την πατησαν. Δεν ξερω ποσο ασφαλης ειναι. Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια για να την φλασαρω αλλα τελικα το φοβηθηκα και δεν υπεκυψα.

Ενημερωσε μας, αν μπορεις φυσικα, σχετικα με τις επιδοσεις της ROM.

Κοσμοκαλογερος εγινα μου φαινεται :p:p Τοσοι πειρασμοι τις τελευταιες μερες γυρω γυρω κι εγω στη μεση σταθερος με την JM8 περασμενη. Αναμονη για official froyo και αν δεν...δοκιμαζουμε και τα υπολοιπα:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδια καλησπερα.Σημερα πηγα να αναβαθμισω μεσω kies την εκδοση G1/JF5/JF9 απο γερμανο σε m2 για να ειμαι ετοιμος για froyo αλλα μου εβγαζε οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της συσκευης .Τι φταιει ? ξερετε?

παιδια καλησπερα.Σημερα πηγα να αναβαθμισω μεσω kies την εκδοση G1/JF5/JF9 απο γερμανο σε m2 για να ειμαι ετοιμος για froyo αλλα μου εβγαζε οτι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της συσκευης .Τι φταιει ? ξερετε?

Τώρα μπήκα με JM2/JM1/JM1 και μου έβγαλε ότι είμαι ήδη ενημερωμένος. Άρα κάτι "στράβωσε" σε σένα.

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Το kies δεν δίνει την ενημέρωση σε καμία έκδοση M στην Ελλάδα, ούτε και την έδινε ποτέ. Την έδωσε στην Αγγλία, και υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις χάκεμα στη registry για να "νομίζει" το kies ότι είσαι Αγγλία και να σου τη δώσει.

Απλά όσες συσκευές πουλήθηκαν αφότου βγήκαν οι M ήταν ήδη "αναβαθμισμένες" από το εργοστάσιο και πουλήθηκαν με αυτές, και στην Ελλάδα. Λογικά θα αναβαθμίσεις (κι εγώ μαζί) κατευθείαν σε 2.2.

Το kies δεν δίνει την ενημέρωση σε καμία έκδοση M στην Ελλάδα, ούτε και την έδινε ποτέ. Την έδωσε στην Αγγλία, και υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις χάκεμα στη registry για να "νομίζει" το kies ότι είσαι Αγγλία και να σου τη δώσει.

Απλά όσες συσκευές πουλήθηκαν αφότου βγήκαν οι M ήταν ήδη "αναβαθμισμένες" από το εργοστάσιο και πουλήθηκαν με αυτές, και στην Ελλάδα. Λογικά θα αναβαθμίσεις (κι εγώ μαζί) κατευθείαν σε 2.2.

+1. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.

- Alex

φιλε μου γνωρίζεις αν σαυτη τη rom εχουν προσθέσει και ελληνικό swype?

Ναι φιλε μου εχει και ελληνικο swype και οχι μονο ειναι ακριβωσ σαν αυτη που θα ερθει

Καλησπέρα παιδιά :)

Είναι κάνεις που έχει αγοράσει καλώδιο tv-out για το κινητό μας που να το έχει δοκιμάσει στην πράξη και να δουλεύει?

Αν υπάρχει κανείς ας μου δώσει το link από που το πήρε γιατί θέλω να το παραγγείλω άμεσα.

Ευχαριστώ :).

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια φλασαρα την ρομ που λεγαμε πιο πανω και μολις τελειωσα το σεταρισμα!θελω πρωτα να ευχαριστησω τον haki για την βοηθεια και να σας πω οτι ειναι απηστευτη και στο Quadrant βγαζω 1980 χωρις καποιο επιπλεων lagfix

δυστυχως παρα το οτι το κινητο συνδεεται κανονικα,δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση.εχω pda xwjg1/phonexxjf5/csc:xxjf9

Γιατι συμβαινει?δεν εχω στην μνημη αρχεια με πανω απο 10 χαρακτηρες.Γραφει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της συσκευης:mad:

παιδια φλασαρα την ρομ που λεγαμε πιο πανω και μολις τελειωσα το σεταρισμα!θελω πρωτα να ευχαριστησω τον haki για την βοηθεια και να σας πω οτι ειναι απηστευτη και στο Quadrant βγαζω 1980 χωρις καποιο επιπλεων lagfix

μη περασεις καποιο λαγκ φιξ ομως γιατι το εχει προεγκατεστημενο

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω πρόβλημα. Έβαλα εχθές για λίγο το Launcer Pro έτσι για να το δω και να το δοκιμάσω λίγο και αφού το έκανα επανεγκατάσταση, το κινητό δεν δουλεύει όπως δούλευε. Κάνει "σπασίματα" και "κολλήματα". Σε μερικές περιπτώσεις κιόλας αργεί πολύ στο να φορτώσει κάτι, ή αν κάνει κάτι παγώνει για αρκετά δευτερόλεπτα.

Τι να κάνω? Δεν είμαι ρούτ ούτε έχω βάλει lagfix.

Τι μπορεί να φταίει? Άν κάνω ρουτ και lagfix θα διορθωθεί?

Ευχαριστώ.

Δεν έχει σχέση το root και lagfix, αν δούλευε πριν το τηλέφωνο κανονικά... Έχεις ακόμα τα Samsung widgets και όλα αυτά που είχες πριν;

δυστυχως παρα το οτι το κινητο συνδεεται κανονικα,δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση.εχω pda xwjg1/phonexxjf5/csc:xxjf9

Γιατι συμβαινει?δεν εχω στην μνημη αρχεια με πανω απο 10 χαρακτηρες.Γραφει δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της συσκευης:mad:

Απαντήθηκε ήδη η ερώτησή σου στην προηγούμενη σελίδα φίλε μου, μη ρωτάς τα ίδια. Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση. Από βδομάδα βλέπουμε.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Καλησπέρα παιδιά :)

Είναι κάνεις που έχει αγοράσει καλώδιο tv-out για το κινητό μας που να το έχει δοκιμάσει στην πράξη και να δουλεύει?

Αν υπάρχει κανείς ας μου δώσει το link από που το πήρε γιατί θέλω να το παραγγείλω άμεσα.

Ευχαριστώ :).

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

Δες αυτό το post μου, το συμβατό καλώδιο είναι το Nokia CA-75U και εννοείται ότι δεν το έχω αυθεντικό σε αυτήν την τιμή αλλά κάνει μια χαρά τη δουλειά του :)

με ετρωγε ο απαυτος μου πολλες μερες τωρα,να το κανω να μην το κανω

τελικα για αλλη μια φορα υπεκκυψα(αδυνατος χαρακτηρας γαρ) και εκανα την ενεργοποιηση των 3 πληκτρων ακολουθωντας τον οδηγο του αλεξη.Αν και το αρχειο που ανεφερε ηταν το e-fused, μπορεσα και το περασα κανονικα και τωρα πια μπορω και γω να χρησιμοποιησω τα 3 πληκτρα.

χιλιοειπομενο αλλα, σε ευχαριστω αλεξ για την βοηθεια που προσφερεις

μια ερωτηση ομως,οταν με το καλο αναβαθμισουμε στο 2.2 θα χαθει η δυνατοτητα(3 πληκτρα) και θα πρεπει να το ξανα περασουμε με καποιο τροπο?

Edited by chocbhed_6630

Δεν έχει σχέση το root και lagfix, αν δούλευε πριν το τηλέφωνο κανονικά... Έχεις ακόμα τα Samsung widgets και όλα αυτά που είχες πριν;

Ναι... πιο πριν το τηλέφωνο δούλευε μια χαρά.

Και έχω φορτωμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα που είχα και πριν να δοκιμάσω το Launcher Pro.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Παιδιά έχετε πρόβλημα να κατεβάστε από μάρκετ τώρα εφαρμογές;

Sent from my Galaxy S

Kανενα προβλημα με μενα. :ninja:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστώ παιδιά, τι γίνεται ρε γ....ξαφνικά δεν κατεβαίνει τίποτα, και έχω καθαρίσει χίλια cache...

Edit

Μου φέρατε γούρι!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

φιλε τυχερακια συγγνωμη που ξαναρωτησα,αλλα νομιζα πως θα μου εδινε τωρα την Μ2.Δεν ηθελα να τσαντισω κανενα.:rolleyes:

Να ρωτησω κατι να εμπλουτισω τις γνωσεις μου?Εχοντας βαλει OCLF του RΥΑΝΖΑ η διαφορα στο κινητο ηταν τεραστια.Δεν το πιστευα!!Επειδη ο αδερφος μου εχει το desire me 2.2 δεν εχει προβλημα ταχυτητας,ουτε lagfix.Αυτο σημαινει πως δεν εχει rfs file system,αλλα ext 2 ή 4?Οπως εκανε δηλαδη ο ryanza στο κινητο μας κ τρεχει σαν τρελο?

Επισης αν αυτο ειναι το προβλημα ,γιατι δεν το φτιαχνει ολοκληρη samsung,κ μπορουν κ το φτιαχνουν ατομα απο το xda?

Ευχαριστω.:)

Σημερα εβαλα δυο ταινιες στο κινητο κ τις τεσταρα να δω αν παιζουν.

Μιλαμε για τελεια εικονα!!!!

Περισσοτερες εντυπωσεις οταν τις δω.

Μαρία

φιλε τυχερακια συγγνωμη που ξαναρωτησα,αλλα νομιζα πως θα μου εδινε τωρα την Μ2.Δεν ηθελα να τσαντισω κανενα.:rolleyes:

Να ρωτησω κατι να εμπλουτισω τις γνωσεις μου?Εχοντας βαλει OCLF του RΥΑΝΖΑ η διαφορα στο κινητο ηταν τεραστια.Δεν το πιστευα!!Επειδη ο αδερφος μου εχει το desire me 2.2 δεν εχει προβλημα ταχυτητας,ουτε lagfix.Αυτο σημαινει πως δεν εχει rfs file system,αλλα ext 2 ή 4?Οπως εκανε δηλαδη ο ryanza στο κινητο μας κ τρεχει σαν τρελο?

Επισης αν αυτο ειναι το προβλημα ,γιατι δεν το φτιαχνει ολοκληρη samsung,κ μπορουν κ το φτιαχνουν ατομα απο το xda?

Ευχαριστω.:)

Δεν ξέρω τι filesystem χρησιμοποιεί το desire, άλλα αυτό που ξέρω είναι ότι η samsung δεν πρόκειται να το αλλάξει, μιας και είναι δικής της έμπνευσης και δεν υπάρχει πιθανότητα να βάλει κάποιο άλλο http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/fusionmemory/Products_RFS_Brochure.html

Υ.Γ. Οπότε ελπίζουμε και αναμένουμε από την κοινότητα :)

Απ οτι φαινεται τσαμπα το περιμενουμε το γιαουρτι. Οσοι το δοκιμασαν τους κανει προς το ξινο...:blink: Νομιζω πως θα αρκεστω σ'αυτο που εχω προς το παρον. Αφου δοκιμαστει φουλ, σε λιγο καιρο μια απο τις μαγειρεμενες rom (απο xda πλευρα), θα κανει την διαφορα σαυτο που επρεπε να φυσαει out of the box...

φιλε μου γνωρίζεις αν σαυτη τη rom εχουν προσθέσει και ελληνικό swype?

Ναι, εχει ελληνικο swype

(σορρυ, εχει απαντηθει ηδη, δεν το ειδα)

Καλη μου φαινεται η ρομ αν και πειραματικη οπως αναφερουν, ειναι πραγματι γρηγοροτερη απο την Μ2 που ειχα. Θα δειξει στην πορεια...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...