tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εντωμεταξυ εβαλα την καρτα μου κανονικα την σιμ κ δουλευει σωστα απλως μου εμφανιζει αυτα τα μηνυματα στα γερμανικα και δεν μπορω ουτε να απαντησω ουτε να μπω το μενου μεσα.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μπήκε το νερό στ'αυλάκι :) http://www.samsungmobile.com.sg/news-events/pressReleasesView.do?pressNo=4464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Το ι9000 τρεχει με JPK 2.2 froyo root kai OCLF. Εβγαλα το OCLF και το ext2 tools. Εκανα hack ta kies μεσω regedit: "SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3" "ProductCode"="GT-I9000HKDXEE" "HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3" Τωρα μου βγαζει κανονικα στα Κιες το official Froyo JP6. Να κανω rom update μεσω kies η θα εχω προβληματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μπήκε το νερό στ'αυλάκι :) http://www.samsungmobile.com.sg/news-events/pressReleasesView.do?pressNo=4464 το περιεργο ειναι οτι σημερα ειναι 15-10 και οχι 18-10 που γραφει στο δελτιο τυπου εκτος το αυτο το μονο σωστο ειναι οτι θα βγει στα μεσα οκτωβριου σε σκανδιναβικες χωρες και σιγα σιγα και στην υπολοιπη ευρωπαικη αγορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδιά αφού έκανα root και OCLF έβαλα το marketaccess, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω όταν το ανοίγω. Μήπως έχει βοηθήσει κάποιος με οδηγίες γιατί δεν βρήκα κάτι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) το περιεργο ειναι οτι σημερα ειναι 15-10 και οχι 18-10 που γραφει στο δελτιο τυπου εκτος το αυτο το μονο σωστο ειναι οτι θα βγει στα μεσα οκτωβριου σε σκανδιναβικες χωρες και σιγα σιγα και στην υπολοιπη ευρωπαικη αγορα Αυτό είναι που λένε ότι είναι μπροστά οι άνθρωποι...δεν τους πιάνεις...χαχαχα...Το δοκίμασε κανείς? http://www.gizmocrunch.com/android/3855-samsung-galaxy-s-froyo-android-22-update-release Edited October 15, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Το ι9000 τρεχει με JPK 2.2 froyo root kai OCLF. Εβγαλα το OCLF και το ext2 tools. Εκανα hack ta kies μεσω regedit: "SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3" "ProductCode"="GT-I9000HKDXEE" "HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3" Τωρα μου βγαζει κανονικα στα Κιες το official Froyo JP6. Να κανω rom update μεσω kies η θα εχω προβληματα? σαν upgrade version μου δινει PDA:JP6 / Phone:JPM / CSX:JP4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μολις κυκλοφορησε για Σκανδιναβια κι εγινε εδω μεσα το σωσε σημερα. Που να κυκλοφορησει επισημα κι εδω δηλαδη:lol: Το καλυτερο που εχουμε ολοι μας να κανουμε ειναι αυτο που ειπε ο φιλος Αντωνης (TonyK) και να αναμεινουμε. Πιστευω ειναι θεμα ημερων να τσιμπησουμε κι εμεις το δικο μας. Προσωπικα δεν σκαλιζω τιποτα στο δικο μου προς το παρον μεχρι την επισημη αναβαθμιση για Ελλαδα. Μετα θα προχωρησω. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) παιδια εχω σκοπο να flashαρω την jm9 εκδοση στο galaxy μου αλλα εχω καποιες απωριες για την διαδικασια γιατι σε καποια σημεια μου φαινετε λιγο ελλιπεις επεξηγηση της διαδικασια Τα αστερακια μεσα στην διαδικασια ειναι οι απωρειες μου λοιπον οι οδηγιες ειναι αυτες. : υπαρχει κατι αλλο σε ολη την διαδικασια που θεωρειται αυτονοητο και δεν αναφερεται? μπορω με καποιο προγραμμα να κρατησω backup και σε περιπτωση που για καποιο λογο αποτυχει το flashing να επαναφερω το παλιο μου firmware? *1) Όχι δεν είναι απαραίτητο, αλλά δε χάνεις τίποτα με το να κάνεις reset. *2) Nαι. 3) Όχι Παιδιά καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση. Συνδέω το galaxy με το Κies και με το που το συνδέω βλέπω στο κινητό να κάνει επανεκκίνηση συνέχεια το MTP application. Δηλαδή συνέχεια αναβοσβήνει η οθόνη που δείχνει το USB...Δούλευε μια χαρά...Δεν έχω βάλει lagfix, ούτε έχω κάνει root και γενικά δεν το έχω "πειράξει" το κινητό...Τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασα να κάνω restart και στο pc και στο κινητό αλλά τα ίδια....Καμία ιδέα;; Γιάννης Εχεις στην sdcard αρχεία με μεγάλα extensions... αν τα βγάλεις θα ξαναδουλεύει το Kies. Διάβασε και το FAQ :) Μερικές σελίδες πίσω είχαμε δώσει και ένα πρόγραμμα που ψάχνει αυτόματα για τα εν λόγω αρχεία... Edited October 15, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 παιδιά μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τα προγράμματα πολήγησης? δεν μπορω να τα βρώ στο μάρκετ ούτε να τα αγοράσω απο το ίντερνετ. το navigon για παράδειγμα απο πού μπορώ να το πάρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καμια αλλη ιδεα πριν το παω για σερβις παιδια....? Επειδη ειναι απο εξω θα εχω προβλημα? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 μα πηγα να κανω update λογισμικου μεσω κιες ,απλως ειχα μεσα το ocfl και εγινε ολο αυτο.... Φιλε μου το σχολιο μου δεν ηταν για σενα. εχω διαβασει πως επαθες το προβλημα. διαβαζω ομως πολλα ατομα που βαζουν/βγαζουν διαφορες ρομ γι'αυτο το ειπα. ευχομαι να φτιαξει το κινητο σου το γρηγοροτερο :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Παιδια θα θελα να ρωτησω κατι για να τα ξεκαθαρισω λιγο στο μυαλο μου. Δεν εχω πειραξει ακομα το τηλ. (οχι γιατι δεν το θελω) αλλα προτιμω να περιμενω το froyo για να δω μια και καλη τις αλλαγες που θα εχει το κινητο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι αν σε εμας που δεν δουλευει ο συνδιασμος των τρειων πληκτρων για να μπει το κινητο σε recovery mode θα υπαρξει προβλημα?Απ οτι διαβασα ο αλλος τροπος με το adb ειναι ρισκο.Ποιος θα ειναι λοιπον ο ποιο ασφαλης τροπος για να βαλουμε το froyo οταν με το καλο ερθει? Παντως το να αφαιρεσει η samsung αυτην την λειτουργεια των τρειων πληκτρων ωστε να μπαινει το κινητο σε recovery mode ειναι μια ενεργεια παραλλογη αφου εμμεσα μας περιοριζει και μας δενει τα χερια.Ισως να το εκανε ετσι ωστε να μας ειναι ποιο δυσκολο να rootαρουμε το τηλεφωνο αλλα και παλι.... Και κατι ακομα. Φιλε tyxerakia σορυ που σε ζαλιζω αλλα οταν ειχα ρωτησει καποια στιγμη για ποιο λογο το κινητο δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες και τα video που εχω στην καρτα μνημης μου ειχες πει να κοιταξω μηπως μεσα στους φακελους ειχα καποιο nomedia αρχειο.Προσπαθησα να το κοιταξω αλλα τιποτα.Με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα να το ελεγξω?Ευχαριστω προκαταβοληκα μιας και ηδη με εχεις βοηθησει παρα πολυ με τους λεπτομερεστατους οδηγους σου!Να σαι καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 *1) Όχι δεν είναι απαραίτητο, αλλά δε χάνεις τίποτα με το να κάνεις reset. *2) Nαι. 3) Όχι κατι τελευταιο πριν ξεκινησω σχετικα με το csc, το κινητο μου αυτην την στιγμη αναφερει PCode:GT-I9000HKDCOS αρα υποθετω οτι το csc που πρεπει να διαλεξω ειναι το COS ομως καπου διαβασα οτι το ελληνικο csc ειναι το CYO οποτε τελικα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο να διαλεξω? το COS η το CYO ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) σαν upgrade version μου δινει PDA:JP6 / Phone:JPM / CSX:JP4. Λογικά δε θα έχεις προβλήματα αφού έβγαλες το OCLF. Μόνο που το καινούριο firmware δε θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι σκανδιναβικό. κατι τελευταιο πριν ξεκινησω σχετικα με το csc, το κινητο μου αυτην την στιγμη αναφερει PCode:GT-I9000HKDCOS αρα υποθετω οτι το csc που πρεπει να διαλεξω ειναι το COS ομως καπου διαβασα οτι το ελληνικο csc ειναι το CYO οποτε τελικα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο να διαλεξω? το COS η το CYO ? COS διάλεξε, ναι. Το γενικό ελληνικό, αν θες, είναι το EUR. Περιέχει APN της Wind, Vodafone και Cosmote. Το CYO είναι Κυπριακό, και περιέχει APN της CytaVoda και κάποιας άλλης κυπριακής που δε θυμάμαι. Και κατι ακομα. Φιλε tyxerakia σορυ που σε ζαλιζω αλλα οταν ειχα ρωτησει καποια στιγμη για ποιο λογο το κινητο δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες και τα video που εχω στην καρτα μνημης μου ειχες πει να κοιταξω μηπως μεσα στους φακελους ειχα καποιο nomedia αρχειο.Προσπαθησα να το κοιταξω αλλα τιποτα.Με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσα να το ελεγξω?Ευχαριστω προκαταβοληκα μιας και ηδη με εχεις βοηθησει παρα πολυ με τους λεπτομερεστατους οδηγους σου!Να σαι καλα. Δοκίμασε με το Astro file manager, αν υπάρχει θα φανεί μ'αυτό, το "Τα αρχεία μου" δεν το βλέπει γιατί είναι hidden με την τελεία μπροστά. Όσο για τα 3 κουμπιά ήμουν στα λεωφορεία και δεν κατάφερα να γράψω ακόμα. Υπάρχει τρόπος, αλλά έχει ρίσκο. Θα τον ανεβάσω σε λίγο με λεπτομέρειες. Edited October 15, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καμια αλλη ιδεα πριν το παω για σερβις παιδια....? Επειδη ειναι απο εξω θα εχω προβλημα? Έχω μια απορία... όταν βρίσκεσαι στην αρχική οθόνη του κινητού σου και πατήσεις το αριστερό πλήκτρο, δε σου εμφανίζει τις επιλογές να επιλέξεις το Settings (ή αν στο εμφανίζει στα Γερμανικά Einstellungen;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχω μια απορία... όταν βρίσκεσαι στην αρχική οθόνη του κινητού σου και πατήσεις το αριστερό πλήκτρο, δε σου εμφανίζει τις επιλογές να επιλέξεις το Settings (ή αν στο εμφανίζει στα Γερμανικά Einstellungen;) οχι δεν μπορω να παω στο μενου θες να γραψω τι μυνηματα μου βγαζει διοτι γερμανικα δεν ξερω.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχω μια απορία... όταν βρίσκεσαι στην αρχική οθόνη του κινητού σου και πατήσεις το αριστερό πλήκτρο, δε σου εμφανίζει τις επιλογές να επιλέξεις το Settings (ή αν στο εμφανίζει στα Γερμανικά Einstellungen;) ετσι ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδιά αφού έκανα root και OCLF έβαλα το marketaccess, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω όταν το ανοίγω. Μήπως έχει βοηθήσει κάποιος με οδηγίες γιατί δεν βρήκα κάτι... Άνοιξε το και πάνω στην μέση επέλεξε Providers, εκεί κάτω κάτω θα δείς TIM...επέλεξε το και πάτησε enable...αυτό ήταν όλο...μπες στο μάρκετ και κράτα γερά το...πορτοφόλι σου...απλά να θυμάσαι να μπαίνεις ανά 24ωρο και να ξανακάνεις το TIM enable γιατί δεν το κρατάει εκτός και αν επιλέξεις στα settings του emulate on boot...εγώ δεν το έχω κάνει γιατί λέει κάτι περίεργα...και έτσι και αλλιώς το κάνω enable αν θέλω να αγοράσω κάτι.. Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogefo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Λογικά δε θα έχεις προβλήματα αφού έβγαλες το OCLF. Μόνο που το καινούριο firmware δε θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι σκανδιναβικό. @ Alex: Σ ευχαριστω πολυ για το reply. Δηλαδη το upgrade που μας δινουν τα Κιες ειναι το σκανδιναβικο Φροiο? Μηπως ειναι καλυτερα να κανω flash με ODIN και με το Ολανδικο Firmware που εβαλε εδω ο Hitec: I9000XWJP6 και με τα τρια ξεχωριστα αρχεια και greek keyboard. Τελικα απο τα δυο τι ειναι πιο "safe" για update, kies h ODIN και πια απο τα δυο φροιο συνηστας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 οχι δεν μπορω να παω στο μενου θες να γραψω τι μυνηματα μου βγαζει διοτι γερμανικα δεν ξερω.... Καλά και εγώ ξέρω τα πολύ βασικά, οπότε και να μου πεις δε θα καταλάβω (μέσω κανενός google translator θα έβγαζα άκρη :p ) Μετά από το wipe data/factory reset μέσω του recovery mode που έκανες, αν στην κανονική λειτουργία της συσκευής δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις/settings της συσκευής σου με το αριστερό πλήκτρο (σου βγάζει σφάλμα) και δεν μπορείς να κάνεις update το firmware μέσω odin... τη μόνη λύση που βλέπω είναι να το πας στο service. Από την άλλη αν κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά και για αυτό έχεις κολλήσει... αν έχεις κάποιον που χρησιμοποιεί και γνωρίζει το samsung, ρώτησε τον μήπως και βγάλει κάποια άκρη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλά και εγώ ξέρω τα πολύ βασικά, οπότε και να μου πεις δε θα καταλάβω (μέσω κανενός google translator θα έβγαζα άκρη :p ) Μετά από το wipe data/factory reset μέσω του recovery mode που έκανες, αν στην κανονική λειτουργία της συσκευής δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις/settings της συσκευής σου με το αριστερό πλήκτρο (σου βγάζει σφάλμα) και δεν μπορείς να κάνεις update το firmware μέσω odin... τη μόνη λύση που βλέπω είναι να το πας στο service. Από την άλλη αν κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά και για αυτό έχεις κολλήσει... αν έχεις κάποιον που χρησιμοποιεί και γνωρίζει το samsung, ρώτησε τον μήπως και βγάλει κάποια άκρη ;) δεν μπορω να μπω στο μενου με τιποτα βγαζει αυτα τα παραθυρα στην επιφανεια,με το gοοgle δοκιμασα αλλα δεν εβγαλα ακρη....Στο servise θα εχω εγγυηση? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 οχι δεν μπορω να παω στο μενου θες να γραψω τι μυνηματα μου βγαζει διοτι γερμανικα δεν ξερω.... Αυτό που σου λέει ο φίλος για το google μετάφραση είναι καλή ιδέα...για βάλε εκεί τα κείμενα που βλέπεις μπας και βγει καμιά άκρη Edit Άκυρο αφού βλέπω ότι το έκανες...service το κόβω και εγώ... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) δεν μπορω να μπω στο μενου με τιποτα βγαζει αυτα τα παραθυρα στην επιφανεια,με το gοοgle δοκιμασα αλλα δεν εβγαλα ακρη....Στο servise θα εχω εγγυηση? Δοκίμασε να το κάνεις χωρίς repartition... Στο οdin.. Κολλάει πάλι; Btw, πώς έχεις τα αρχεία; Βάλτα όλα σε ένα φάκελο... Edited October 15, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Παιδιά καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση. Συνδέω το galaxy με το Κies και με το που το συνδέω βλέπω στο κινητό να κάνει επανεκκίνηση συνέχεια το MTP application. Δηλαδή συνέχεια αναβοσβήνει η οθόνη που δείχνει το USB...Δούλευε μια χαρά...Δεν έχω βάλει lagfix, ούτε έχω κάνει root και γενικά δεν το έχω "πειράξει" το κινητό...Τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασα να κάνω restart και στο pc και στο κινητό αλλά τα ίδια....Καμία ιδέα;; Γιάννης μια απο τα ιδια :mad::mad::mad: αμα βρεις ακρη σφυρα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts