dimkit Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ναι γίνεται, πάω να φάω και θα γράψω κάτι όταν γυρίσω :) αναμενω λοιπον τις οδηγιες σου , και ευχαριστω εκ τον πρωτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 - Βγηκε και η Γερμανικη εκδοση XWJP6.... που περιλαμβανει και ελληνικο swype :rolleyes: product cod: xxxxXEN - Η μονη διαφορα με την αρχικη JP6 ειναι στο αρχειο CSC. Αντι του XEEJP4(Σκανδιναβικο) εχει το XENJP2(Γερμανικο) - .... τωρα κατεβαινει!! :shifty: - Swype languages: UK English US English Deutsch Francais Espanol Italiano Nederlands Portugues Europeu Turkce (Turkish) Polski (Polish) Korean(?) Greek Cestina (Czech) Slovencina (Slovak or Slovenian) Русский (Russian) Ukrainian - .... η οποια I9000XWJP6 ,ειναι ολοκληρωμενη ROM με τρια ξεχωριστα αρχεια .... που σημαινει οτι κανεις και repartition αν το θελεις. :rolleyes: Με πρόλαβες :) αυτή έχω σκοπό να ρίξω μόλις πάω σπίτι, αλλά θα το κάνω μέσω ΚΙΕΣ :cool: (Έτσι λέω δλδ γιατί μου έχει βγάλει την πίστη, αλλιώς ODIN και άγιος ο θεός) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εχει κολησει το κινητο σου?η μονο αν πας να το φλασαρεις στο κανει? Πηγα νακανω update το πρωι και ο μα!@#$κας δεν ειχα βγαλει το ofc (καπως ετσι λεγετε) απο κιες το update και κολλησε το εκανα απο recover να ειναι μανισιο αλλα δεν δουλευει σωστα μου βγαζει μυνημα στην επιφανεια και δεν βγαινει....ειναι και στα γερμανικα...επειδη ειναι απο εξωτερικο το κινητο..... Οταν παω να το φλασαρω με τον οδηγο κολλαει εκει που εγραψα ποιο πανω.....:blink: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Tyxerakia για μια ακομη φορα πρεπει να σου πω οτι εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το ποσο αρτια ειναι τα αρθα σου για το οτιδηποτε αφορα τον γαλαξια μας.Μολις τελειωσα την διαδικασια με την αναβαθμιση του firmware και ειμαι καταενθουσιασμένος. Οι οδηγιες σου ειναι αψογες. Πλεον μπορω να πω σε οσους φιλους εχουν branded τηλεφωνο οτι μπορουν ανα απαλλαγουν απο αυτο με μια αναβαθμιση του firmware τους μεσω odin.Το μονο περιμενω τωρα ειναι να ερθει το froyo.Αααα και κατι τελευταιο.ενω ημουν root με το που εκανα αναβαθμιση το firmware JM5 δεν βλεπω το εικονιδιο Δικαιωματα στις εφαρμογες.Πρεπει να ξανακανω ροοτ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Tyxerakia για μια ακομη φορα πρεπει να σου πω οτι εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το ποσο αρτια ειναι τα αρθα σου για το οτιδηποτε αφορα τον γαλαξια μας.Μολις τελειωσα την διαδικασια με την αναβαθμιση του firmware και ειμαι καταενθουσιασμένος. Οι οδηγιες σου ειναι αψογες. Πλεον μπορω να πω σε οσους φιλους εχουν branded τηλεφωνο οτι μπορουν ανα απαλλαγουν απο αυτο με μια αναβαθμιση του firmware τους μεσω odin.Το μονο περιμενω τωρα ειναι να ερθει το froyo.Αααα και κατι τελευταιο.ενω ημουν root με το που εκανα αναβαθμιση το firmware JM5 δεν βλεπω το εικονιδιο Δικαιωματα στις εφαρμογες.Πρεπει να ξανακανω ροοτ; Δεν μου λες η στειλε ενα τηλ σταθερο να με βοηθησεις......:O android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πες μου τι ακριβως θα ηθελες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Tyxerakia για μια ακομη φορα πρεπει να σου πω οτι εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το ποσο αρτια ειναι τα αρθα σου για το οτιδηποτε αφορα τον γαλαξια μας.Μολις τελειωσα την διαδικασια με την αναβαθμιση του firmware και ειμαι καταενθουσιασμένος. Οι οδηγιες σου ειναι αψογες. Πλεον μπορω να πω σε οσους φιλους εχουν branded τηλεφωνο οτι μπορουν ανα απαλλαγουν απο αυτο με μια αναβαθμιση του firmware τους μεσω odin.Το μονο περιμενω τωρα ειναι να ερθει το froyo.Αααα και κατι τελευταιο.ενω ημουν root με το που εκανα αναβαθμιση το firmware JM5 δεν βλεπω το εικονιδιο Δικαιωματα στις εφαρμογες.Πρεπει να ξανακανω ροοτ; Ναι, θα πρέπει να ξανακάνεις. Πρόσεξε ότι στην sdcard σου υπάρχει ακόμα το αρχείο update.zip. Οπότε μπες σε recovery mode, επέλεξε το update.zip και να' σαι πάλι rooted. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες του tyxerakia kκαι δεν ειχα κανενα προβλημα.Πριν ξεκινησω εκανα factory reset wipe cache κτλ και μετα ακολουθησα τις οδηγιες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Πες μου τι ακριβως θα ηθελες; Οταν παω κανονικα με το odin μου ρισκει το κινητο και μου κολλαει στο παραθυρακι....και λεει stup connection....Μηπως βοηθησω εχω wm7.... ΥΓ recovery mode μπαινει με το γνωστο τροπο στην οθονη τι σου δειχνει οταν μπει...? Edited October 15, 2010 by tarirs android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Ναι, θα πρέπει να ξανακάνεις. Πρόσεξε ότι στην sdcard σου υπάρχει ακόμα το αρχείο update.zip. Οπότε μπες σε recovery mode, επέλεξε το update.zip και να' σαι πάλι rooted. Ευχαριστω για την απαντηση το εχω σβησει το αρχειο αυτο οποτε θα κανω παλι απο την αρχη.Μικρο το κακο.:happy: Οταν παω κανονικα με το odin μου ρισκει το κινητο και μου κολλαει στο παραθυρακι.... ΥΓ recovery mode μπαινει με το γνωστο τροπο στην οθονη τι σου δειχνει οταν μπει...? recovery mode μπαινει με volume +,home,power και η οθονη δειχνει αυτα που σου ειπα και τα επιλεγεις με το κουμπι volume. Edited October 15, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) recovery mode μπαινει με volume +,home,power και η οθονη δειχνει αυτα που σου ειπα και τα επιλεγεις με το κουμπι volume. Ετσι δειχνει κ σε μενα και τι επιλεγω?Πριν ξεκινησω με τον οδηγο του τυχερακια? Ετσι δειχνει κ σε μενα και τι επιλεγω?Πριν ξεκινησω με τον οδηγο του τυχερακια? Τιποτα δυστηχως δεν γινετε τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα απο το πρωι......:(:(:( Edited October 15, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ετσι δειχνει κ σε μενα και τι επιλεγω?Πριν ξεκινησω με τον οδηγο του τυχερακια? πρωτα wipe cache μετα factory reset τελος κανε reboot και εισαι ετοιμος. Ανοιγεις πρωτα το odin και ακολουθεις κατα γραμμα αυτα που γραφει ο tyxerakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 - Βγηκε και η Γερμανικη εκδοση XWJP6.... που περιλαμβανει και ελληνικο swype :rolleyes: product cod: xxxxXEN - Η μονη διαφορα με την αρχικη JP6 ειναι στο αρχειο CSC. Αντι του XEEJP4(Σκανδιναβικο) εχει το XENJP2(Γερμανικο) - .... τωρα κατεβαινει!! :shifty: - Swype languages: UK English US English Deutsch Francais Espanol Italiano Nederlands Portugues Europeu Turkce (Turkish) Polski (Polish) Korean(?) Greek Cestina (Czech) Slovencina (Slovak or Slovenian) Русский (Russian) Ukrainian - .... η οποια I9000XWJP6 ,ειναι ολοκληρωμενη ROM με τρια ξεχωριστα αρχεια .... που σημαινει οτι κανεις και repartition αν το θελεις. :rolleyes: εγώ εκανα δοκιμή να την περάσω αυτη την rom. Μόλις τελειωσε το φλασάρισμα εκανε reboot σε recovery mode και μου πεταξε κάτι σφάλματα για DBDATA κλπ. Ειχα επιλέξει re-partition με 803 pit. εκανα μηπως κάτι λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εχετε επιχειρησει να κανετε format sd στο σκληρο?οχι στην εξωτερικη καρτα στην εσωτερικη και μετα το φλασαρισμα σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 αναμενω λοιπον τις οδηγιες σου , και ευχαριστω εκ τον πρωτερων Eρχονται, δεν είναι απλή διαδικασία :) Tyxerakia για μια ακομη φορα πρεπει να σου πω οτι εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το ποσο αρτια ειναι τα αρθα σου για το οτιδηποτε αφορα τον γαλαξια μας.Μολις τελειωσα την διαδικασια με την αναβαθμιση του firmware και ειμαι καταενθουσιασμένος. Οι οδηγιες σου ειναι αψογες. Πλεον μπορω να πω σε οσους φιλους εχουν branded τηλεφωνο οτι μπορουν ανα απαλλαγουν απο αυτο με μια αναβαθμιση του firmware τους μεσω odin.Το μονο περιμενω τωρα ειναι να ερθει το froyo.Αααα και κατι τελευταιο.ενω ημουν root με το που εκανα αναβαθμιση το firmware JM5 δεν βλεπω το εικονιδιο Δικαιωματα στις εφαρμογες.Πρεπει να ξανακανω ροοτ; Να'σαι καλά, χαίρομαι που σου πέτυχε. Ναι, root όπως είπε και ο lakerdas πρέπει να ξανακάνεις, γιατί το /system directory ξαναγράφτηκε από την αρχή, και χάθηκε το αρχείο του root. Οταν παω κανονικα με το odin μου ρισκει το κινητο και μου κολλαει στο παραθυρακι....και λεει stup connection....Μηπως βοηθησω εχω wm7.... Τα έκανες όλα τα παραπάνω; Δοκίμασες και σε άλλη USB port χωρίς αποτέλεσμα? Δοκίμασε πρώτα αυτό με το recovery mode, να σβήσεις τα πάντα (wipe cache / data)... και πες μετά αν κάνει πάλι το ίδιο. Το Κies είναι εγκατεστημένο στο pc σου, σωστά; Το τηλέφωνο το έβλεπε μέχρι το upgrade. Βάλε πρώτα στο Odin το .pit αρχείο μόνο του, με το repartition και τις άλλες 2 επιλογές τικαρισμένες όπως γράφω, και πάτα το start (χωρίς τα PDA, PHONE και CSC). Περίμενε να βγάλει reset, και μετά PASS. (Από το reset στο Pass μπορεί να παρει μέχρι και 5 λεπτά). Μετά αποσύνδεσέ το, βγάλε τη μπαταρία, ξαναβάλε τη μπαταρία και βάλτο σε download mode, βγάλε το .pit από το odin, ΞΕτικαρε το repartition, και βάλε τα 3 αρχεία από το JM2. Mετά ξαναπάτα το Start, και περίμενε μέχρι να κάνει reboot τελείως. Tότε μπορείς να κάνεις και το *#272*ΩΩΛΛ# κομμάτι από τον οδηγό. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Eρχονται, δεν είναι απλή διαδικασία :) Να'σαι καλά, χαίρομαι που σου πέτυχε. Ναι, root όπως είπε και ο lakerdas πρέπει να ξανακάνεις, γιατί το /system directory ξαναγράφτηκε από την αρχή, και χάθηκε το αρχείο του root. Τα έκανες όλα τα παραπάνω; Δοκίμασες και σε άλλη USB port χωρίς αποτέλεσμα? Δοκίμασε πρώτα αυτό με το recovery mode, να σβήσεις τα πάντα (wipe cache / data)... και πες μετά αν κάνει πάλι το ίδιο. Το Κies είναι εγκατεστημένο στο pc σου, σωστά; Το τηλέφωνο το έβλεπε μέχρι το upgrade. Βάλε πρώτα στο Odin το .pit αρχείο μόνο του, με το repartition και τις άλλες 2 επιλογές τικαρισμένες όπως γράφω, και πάτα το start (χωρίς τα PDA, PHONE και CSC). Περίμενε να βγάλει reset, και μετά PASS. (Από το reset στο Pass μπορεί να παρει μέχρι και 5 λεπτά). Μετά αποσύνδεσέ το, βγάλε τη μπαταρία, ξαναβάλε τη μπαταρία και βάλτο σε download mode, βγάλε το .pit από το odin, ΞΕτικαρε το repartition, και βάλε τα 3 αρχεία από το JM2. Mετά ξαναπάτα το Start, και περίμενε μέχρι να κάνει reboot τελείως. Tότε μπορείς να κάνεις και το *#272*ΩΩΛΛ# κομμάτι από τον οδηγό. Λοιπον γιατι μαλλον καποια μαλ!@#κια....οταν κατεβαζω τα αρχει τα αποσυμπιεζω σε ξεχωριστους φακελους? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Λοιπον γιατι μαλλον καποια μαλ!@#κια....οταν κατεβαζω τα αρχει τα αποσυμπιεζω σε ξεχωριστους φακελους? κατεβαινει ενα ζιπ αρχειο που μεσα αν το αποσυμπιεσεις εχει αλλα τρια αυτα τα 3 τα βαζεις για να φλασαρεις οπως ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 κατεβαινει ενα ζιπ αρχειο που μεσα αν το αποσυμπιεσεις εχει αλλα τρια αυτα τα 3 τα βαζεις για να φλασαρεις οπως ειναι Αυτο κανω..οταν το βαζεις μεσα σου γραφει αποποιο φκελο προερχετε και ποιο ειναι το αρχειο ετσι...? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αυτο κανω..οταν το βαζεις μεσα σου γραφει αποποιο φκελο προερχετε και ποιο ειναι το αρχειο ετσι...? το αρχειο code το βαζεις στο pda το αρχειο modem το βαζεις στο phone το αρχειο csc στο csc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 το αρχειο code το βαζεις στο pda το αρχειο modem το βαζεις στο phone το αρχειο csc στο csc ναι.....:(:cry: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji1 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εμένα μου βγάζει αυτό http://i56.tinypic.com/2zef602.jpg περιμένω ακόμα ε :O Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αυτο κανω..οταν το βαζεις μεσα σου γραφει αποποιο φκελο προερχετε και ποιο ειναι το αρχειο ετσι...? Ε...ναι. Γράφω ακριβώς στον οδηγό το όνομα που έχει το κάθε αρχείο, δεν ξέρω πού μπερδεύεσαι... είτε είναι στον ίδιο φάκελο τα 3 .tar αρχεία είτε σε διαφορετικούς, δεν έχει σημασία... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 ναι.....:(:cry: Μου βρισκει κ τη θυρα κ λεει στο παραθυρο added.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) ναι.....:(:cry: pit βαζεις το σωστο? εχεις κανει factory reset πριν? εχεις κανει ολες τις οδηγιες σωστα? δε κανεις και μια σκουπα την sd πριν ξαναφλασαρεις? παιδια μην αγχωνεστε με το φρογιο οταν ερθει θα το καταλαβετε κανεις δε θα γραφει για καμια ωρα στο φορουμ χαχαχαχαχα Edited October 15, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εμένα μου βγάζει αυτό περιμένω ακόμα ε :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3350581#post3350581 - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts