Jump to content

Motorola FLIPOUT


bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το πηρα το κινητο για την κοπελα μου στα 129 ευρω. Παρα μα παρα πολυ καλο για μια κοπελα. Οντως μειονεκτημα μεγαλο η οθονη του, αλλα την κοπελια μου δεν την πειραξε καθολου.

Οι ερωτησεις τωρα:

1) εχω δει στα διαφημιστικα του friend stream για facebook (ξερετε το widget που σου βγαζει τις ενημερωσεις των φιλων σου στο fbook) αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να βρω αυτο το widget.

2) To widget (οχι η εφαρμογη, το widget! :P ) του fbook μου βγαζει συνεχεια σφαλμα κατα την φορτωση :( Κανεις καμμια λυση?

3) Καποια εναλλακτικη απο το μαρκετ για τα παραπανω??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!

HUAWEI Ideos X5 με βοντα-συμβολαιο. Ικανοποιημενος 150% απο το κινητο. Βοντα=κλεφτες!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 181
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν λίγες μέρες αγόρασα κ εγώ ένα motorola flipout γενικά δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω,ωστόσο, του έχω βάλει την εφαρμογή viber για δωρεάν κλήσεις και μυνήματα.Ενώ όμως μύνημα στέλνω κανονικά έχω πρόβλημα με τις κλήσεις.Είτε με πάρουν είτε πάρω τηλέφωνο εγώ ο άλλος δεν με ακούει.Δοκίμασα να τη βγάλω κ να την ξαναβάλω την εφαρμογή αλλά τίποτα!Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι γίνεται?

 

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι. Έχω το Magic και δεν λειτουργεί σωστά ούτε σε μένα ανεξάρτητα την έκδοση του λειτουργικού. Το έχω δοκιμάσει σε flipout της κοπέλας μου και τελικά αυτό με το οποίο μιλάμε είναι το Fring. Αν θες να το δοκιμάσεις πες μου, δεν θα το βρεις στο market λόγω της ανάλυσης του κινητού σου.

Edited by Antwny
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Παιδια το κινητο στην συσκευασια, ποσα καπακια εχει?? 5 η 4??

Το αγορασε μια φιλη μου πριν λιγες ωρες κ λειπει απο μεσα το κιτρινο καπακι.

 

και κατι αλλο.. Μπορω να επιλεξω δικο μου ηχο για εισερχομενο μυνημα, ή μονο απο τους προκαθορισμενους που εχει το κινητο??

Edited by tolis69
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς Qtelecom να μου πεί ποιά πεδία μέσα απο το μενου του flipout έχει συπληρώσει για MMS?

Δεν μπορώ να στείλω / λάβω MMS.

Ιντερνετ έχω κανονικά.

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟROLA ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ANDROID 2,2. 'Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ... ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK http://www.groubal.com/android-2-2-for-motorola-flipout/#sign... :happy:

 

 

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77
Link to comment
Share on other sites

πως στην ευχή μπορούμε να εγκαθιστούμε τις εφαρμογές στην κάρτα SD και όχι στην εσωτερική του κινητού; Είναι πολύ λίγη και γεμίζει.

 

Εγκατέστησα μια εφαρμογή appinstaller απο το market , μετέφερα τα apk αρχεία των εφαρμογών στην κάρτα SD, τα έτρεξα απο εκεί αλλά πάλι στην εσωτερική μνήμη αποθηκεύονται.

Είμαι με 20MB ελεύθερης μνήμης ενώ η SD έχει 1,7GB

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

Στην έκδοση 2.1 του Android δεν υποστηρίζεται η εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα SD. Τουλάχιστον όχι επίσημα.

 

Εγώ χρησιμοποιώ το App2Card και έχω λύσει αυτό το πρόβλημα. Η εγκατάστασή του βέβαια είναι ένα κάπως περιπετειώδες εγχείρημα καθ'ότι η ιστοσελίδα της εφαρμογής είναι στα βιετναμέζικα (η ίδια η εφαρμογή είναι στα αγγλικά) αλλά με τη βοήθεια του translate.google.com τα κατάφερα. Οπότε αυτό είναι το μόνο που έχω να προτείνω. Κάπου πιο πριν έχω ξαναναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, ψάξε να βρεις το σχετικό post. Ψάξε και στο google για οδηγίες από άλλα sites.

 

Προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει root τη συσκευή, χρησιμοποίησε το SuperOneClick γι'αυτό.

Μετά κάνε repartition την SD κάρτα (εγώ την έκανα στον υπολογιστή) ώστε να έχεις μια ext2 και μια FAT partition στα μεγέθη που θέλεις και μετά κατέβασε και εγκατάστησε την εφαρμογή. Μετά διάβασε τη σχετική ιστοσελίδα :)

Link to comment
Share on other sites

Οι εφαρμογές εγκαθίστανται στο ext2 partition, σκέψου ότι το FAT partition (όπου έχεις τη μουσική σου, τις φωτογραφίες σου κλπ) θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι ορατό σαν external storage όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή.

 

Εγώ έχω μια 2GB κάρτα και έχω δώσει μισό γίγα στο ext2 και ενάμιση στο FAT partition, οι δικές σου ανάγκες μπορεί να διαφέρουν. Φαντάζομαι ότι αν χρειαστεί να δώσω περισσότερο χώρο στο ext2 partition μπορώ να αλλάξω τα μεγέθη των partitions με ένα κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή, πχ το GParted.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, με αρκετό διάβασμα online και πειραματισμούς μιας και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το flipout, τα κατάφερα και η διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής:

 

1. Πρώτα ασχολήθηκα με την SD κάρτα μνήμης , η οποία έπρεπε να έχει 2 partitions.

Το πρώτο να είναι οπωσδήποτε FAT(16 ή 32) και primary

και το δεύτερο είτε FAT(16 ή 32) είτε ext(2 ή 3 ή 4) κι αυτό primary.

Επειδή όμως το motorola flipout δεν μπορεί να αναγνωρίσει το ext εκτός κι αν του περάσουμε το κατάλληλο αρχείο (ext2.ko, ext3.ko κτλ) και με κάποιο terminal.apk να δώσουμε insmod, το δεύτερο partition το έκανα κι αυτό FAT32 και μάλιστα 1,2GB ενώ το πρώτο 800MB παρα κάτι.

Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάστηκα να ψάχνω για το αρχείο ext2.ko και να κάνω την επιπλέον διαδικασία προκειμένου το κινητό να δει το ext2 partition.

 

Έχοντας τελειώσει με την κάρτα SD πέρασα στο κινητό

 

2. Πρέπει το κινητό να αποκτήσει δικαιώματα root.

Με ψάξιμο βρήκα ένα πρόγραμμα apk το οποίο το εγκαθιστάς στο κινητό και κάνει αυτό το root. Λέγεται Universal Androot. Κάνει για τα motorola και λειτουργεί μια χαρά στο flipout.

Στο γραφικό του περιβάλλον σου εμφανίζει δύο επιλογές "Root" και "Unroot".

Επιλέγεις / κάνεις tap πάνω στην επιλογή που θέλεις κι αυτό ήταν.

 

3. Έχοντας κάνει το κινητό root , βρήκα την εφαρμογή Link2SD η οποία αναλαμβάνει να μεταφέρει τις εφαρμογές της επιλογής μας στο δεύτερο partition της SD.

Όταν το έτρεξα την πρώτη φορά μου ζήτησε να του ορίσω το δεύτερο partition. Επέλεξα το FAT16/32 , αυτό δημιούργησε το link και μετά απο επανεκκίνηση ήμουν έτοιμος!

 

Μέσα απο τo Link2SD επιλέγω τις εφαρμογές που θέλω κι αυτό αναλαμβάνει να τις μεταφέρει στην κάρτα SD δημιουργόντας ένα link στην εσωτερική μνήμη του κινητού παραπέμποντας στην εφαρμογή που πλέον βρίσκεται στην SD.

Εαν πάλι θέλουμε η διαδικασία αυτή να γίνεται αυτόματα, τότε ενεργοποιούμε την αντίστοιχη επιλογή και κάθε φορά που θα κατεβάζουμε μια εφαρμογή απο το androd market place και το κινητό θα την εγκαθιστά στην εσωτερική μνήμη αυτόματα, θα ενεργοποιείται το script του Link2SD και να μεταφέρει την εφαρμογή στην SD.

 

Τέλος! :-)

 

Δοκίμασα την εφαρμογή App2Card αλλά μου δημιουργούσε κολλήματα στο κινητό, σε σημείο που να αναγκάζομαι να βγάζω την κάρτα SD για να εκκινήσει το flipout.

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

έχει κανείς ιδέα αν γίνει το root το κινητό πως επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση (δλδ χωρίς root)?

νόμιζα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέρχεται αλλά τελικά δεν γίνεται.

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο
Link to comment
Share on other sites

Δες το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω universal androot. Έχει και για unroot

 

 

---

- Sent from my iPad 2, using Tapatalk

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά μήπως έχει ανακαλύψει κανείς εφαρμογή για να απαντάει σε κλήσεις χωρίς να ανοίξει το τηλέφωνο? το χρησιμοποιώ με τα ακουστικά του για hands free και δεν εχω βρει κάτι. Επίσης όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και χτυπάει το τηλέφωνο ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο μέσα από τα ακουστικά με αποτέλεσμα να χάνω πολλές κλήσεις. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το ρυθμίσω να ακούγεται και από το ηχείο?

 

Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι κάνει crash ο browser όταν κάνω pinch zoom. Έβαλα και τον dolphin browser και συμβαίνει το ίδιο, αλλά τελικά ο opera mini δουλεύει σωστά. Πάντως δύο στους τρεις browsers είναι off.. Μόνο σε μένα?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

Πηρα και 'γω προσφατα το motorola flipout.

Ειμαι πολυ ευχαριστημένος, μου αρεσει πολυ. Το μειον του ειναι η μπαταρια νομιζω. Το φορτιζω το πρωι και το βραδυ ειναι off...

Μια ερώτηση σε αυτους που το έχουν: είναι λιγο στραβο το πάνω μερος οπως το ανοιγεις (κλίνει προσ τα δεξια ελαχιστα), 'η μονο σε μενα ειναι ετσι, αρα προβληματικο? (εννοω εκει που τελειωνει το part της οθονης και ξεκιναει το πληκτρολογιο φαινεται οτι δεν ειναι στην ιδια ευθεια...)

Link to comment
Share on other sites

Παιδες, το χει παρει κανενας απ το getitnow? στα τεχνικα χαρακτηριστηκα λεει Επεξεργαστής 720 MHz και AZERTY πληκτρολόγιο!!! wtf?? μιλησα με εκπροσωπο και λεει οτι οντως ετσι ειναι.. παραεισαγωγη απο γαλλια?? http://en.wikipedia.org/wiki/AZERTY

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Link to comment
Share on other sites

Το έχουν και το Electroworld και ο Κωτσόβολος για 125,99 ευρώ και εκεί έχει κανονικά QWERTY πληκτρολόγιο.

 

http://www.skroutz.gr/s/280328/Motorola-Flipout-MB511.html

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Παιδες, το χει παρει κανενας απ το getitnow? στα τεχνικα χαρακτηριστηκα λεει Επεξεργαστής 720 MHz και AZERTY πληκτρολόγιο!!! wtf?? μιλησα με εκπροσωπο και λεει οτι οντως ετσι ειναι.. παραεισαγωγη απο γαλλια?? http://en.wikipedia.org/wiki/AZERTY

 

Δεν είναι παραεισαγωγή... εισαγωγή από Γαλλία. "Παραεισαγωγής" θεωρούνται οι συσκευές που προορίζονται για αγορά εκτός Ευρώπης και δεν έχουν εγγύηση στην Ευρώπη.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest bourbou9

Γεια και χαρα και απο εμενα παιδες !!!!! προχτεσ αγορασα το κινητο αυτο και παρατηρησα με μεγαλη μου απογοητευση οτι οταν το φορτιζω το κινητο θερμαινεται υπερβολικα πολυ... το ιδιο ακριβως φαινομενο παρατηρησα και οταν εκανα πλοηγηση στο ιντερνετ... Ειναι φυσιολογικο...? το αντιμετοπιζετ και εσεις αυτο...?

 

Επιπροσθετως οταν συνδεω τα ακουστικα ακουγεται ενας περιεργγοσ θορυβος μεταξυ των τραγουδιων που ακουω... Γ αυτο τι αποψη εχετε...?

 

Οι απαντησεις σας θα με καθησυχαζαν !!!

 

Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

Γεια και χαρα και απο εμενα παιδες !!!!! προχτεσ αγορασα το κινητο αυτο και παρατηρησα με μεγαλη μου απογοητευση οτι οταν το φορτιζω το κινητο θερμαινεται υπερβολικα πολυ... το ιδιο ακριβως φαινομενο παρατηρησα και οταν εκανα πλοηγηση στο ιντερνετ... Ειναι φυσιολογικο...? το αντιμετοπιζετ και εσεις αυτο...?

 

Επιπροσθετως οταν συνδεω τα ακουστικα ακουγεται ενας περιεργγοσ θορυβος μεταξυ των τραγουδιων που ακουω... Γ αυτο τι αποψη εχετε...?

 

Οι απαντησεις σας θα με καθησυχαζαν !!!

 

Ευχαριστω !

 

Αυτό περί θέρμανσης, ειναι λογικο. Ολα τα κινητα το κανουν πανω κατω. Ειτε το φορτιζεις ειτε εισαι στο ιντερνετ (λογω wifi η' 3g).

Αυτο για τον ηχο που λες, το παρατηρησα και εγω αλλα δεν το κανει παντα.

Με'γεια κιολασ ;) btw

Και γω προσφατα το πηρα.

Για να μου φυγει και μενα η απορία, το δικο σου ειναι στραβο? η' μονο το δικο μου?

οπως το ανοιγεις, στο κάτω μέρος του μέρους της οθονης, η γραμμη της οθονης ειναι χιλιοστα πιο πανω απο αυτη του πληκτρολογιου...?

 

Out of the blue; Γιατι δεν υπαρχει το motoblur???

 

 

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Link to comment
Share on other sites

Το Motoblur έχει αφαιρεθεί από τη συγκεκριμένη έκδοση του firmware (όπως έχει γίνει και στο Defy). Κοίτα εδώ για να δεις ποιές εκδόσεις έχουν και ποιές όχι. Ο λόγος δε μου είναι γνωστός.

 

Όσο για τη "στραβομάρα", το δικό μου όταν είναι κλειστό, η κάτω αριστερή γωνία είναι μισό χιλιοστό πιο πάνω από την κάτω δεξιά, προφανώς έχει να κάνει με τον περιστροφικό μηχανισμό ανοίγματος.

Link to comment
Share on other sites

 

Όσο για τη "στραβομάρα", το δικό μου όταν είναι κλειστό, η κάτω αριστερή γωνία είναι μισό χιλιοστό πιο πάνω από την κάτω δεξιά, προφανώς έχει να κάνει με τον περιστροφικό μηχανισμό ανοίγματος.

 

Οποτε δλδ οταν το εχεις ανοιχτο η κατω αριστερη μερια της οθονης ειναι και ετσι μισο χιλιοστο προς τα πάνω (δλδ οχι στην ιδια ευθεια με την απο κάτω γραμμη), σωστα??

 

Επισης, μιας και τα λεμε :ρ ... Το πρωί η μπαταρια ηταν φουλ. Με σχετικα νορμαλ χρηση -μετα απο 8 ωρες αποφορτιστηκε εντελως... ειναι λογικο τωρα αυτο? Και τωρα που το φορτισα το εχω χρησιμοποιησει 1μιση ωρα και εχει παει στο 70% ... :( what the f*

 

Sent from my MB511 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όχι, όταν το έχω ανοιχτό είναι εντάξει :lol:

 

Όσο για την μπαταρία, θέλει μερικούς κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης για να στρώσει. Πάντως ακόμα και τότε, πάνω από μιάμιση-δύο μέρες δεν κρατάει. Έχε κλειστό WiFi, data και GPS όταν δεν τα χρησιμοποιείς.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, όταν το έχω ανοιχτό είναι εντάξει :lol:

 

Όσο για την μπαταρία, θέλει μερικούς κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης για να στρώσει. Πάντως ακόμα και τότε, πάνω από μιάμιση-δύο μέρες δεν κρατάει. Έχε κλειστό WiFi, data και GPS όταν δεν τα χρησιμοποιείς.

 

Οκ οποτε μονο το δικο μ ειναι στραβο... λοολ :ρ

Βασικα εχει περασει 'βδομαδα απο τοτε που το πηρα... ανιγουει... θα δω...

ευχαριστω παντως ;)

 

Βτw, Θα κοιταξω κ τον οδηγο σε προηγουμενα ποστς για την εγκατασταση εφαρμογων στην sd.

Link to comment
Share on other sites

Guest bourbou9
Όχι, όταν το έχω ανοιχτό είναι εντάξει :lol:

 

Όσο για την μπαταρία, θέλει μερικούς κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης για να στρώσει. Πάντως ακόμα και τότε, πάνω από μιάμιση-δύο μέρες δεν κρατάει. Έχε κλειστό WiFi, data και GPS όταν δεν τα χρησιμοποιείς.

 

φίλε μου μπορεις να μου πεις πως ακριβως απενεργοποιεις το data transfer ? Στο htc wildfireb κραταγα πατημένο το κουμπί ενεργοποίησής της συσκευής και από εκεί το απενεργοποιουσα. τορα με το φλιπουτ δεν την εχει αυτη την επηλογη και τα megabyte φεύγουν σαν αερας₀

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Motorola FLIPOUT

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...