Jump to content

kalakrasa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalakrasa

  1. Καλησπέρα Adi, Δοκίμασα την επαναφορά στη βελτιστοποίηση της μπαταρίας. Δεν είδα καμία αλλαγή. (Θα δοκιμασω και σήμερα αυτό που λές 0-100% φορτιση). Έπεσα να κοιμηθώ ήταν στο 59%, οταν ξυπνησα μετά απο 7-8 ώρες ήταν στο 54%. (ειχα κλειστα τα δεδομένα και το wifi και δεν ετρεχαν εφαρμογες στο παρασκήνιο). Σκέφτομαι μήπως είναι το ξυπνητήρι που σπαταλάει μπαταρία (??) αλλά δεν ειναι νορμαλ αυτο, οπως επισης το τσεκαρα στα στατιστικα της μπαταριας και δεν εχει καταναλώσει καθολου σχεδον απο τη μπαταρια. (παρεμπιπτόντως, το τζαμάκι που παρήγγειλες φαινεται πολυ καλό!) Εχω κατεβασει και το Accubattery και το battery wear/ health είναι 90% δηλαδή ακριβώς 4700 mah - Το κινητό το έχω περιπου 20'μέρες - και αυτο μου το βγαζει εδω και 10 μερες, πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση καμια να εχω φτασει τη μπαταρια εγω τοσο. Ειναι αξιοπιστο θεωρω σε οτι αφορα το Wear. Εσεις τι λετε; Επίσης, αλλαξα την επιλογή δικτύου στο χειροκίνητο, επέλεξα εγώ το δικτυο αντι να ειναι αυτοματο - μηπως και κανει καμια διαφορα και αυτο... (η μηπως ειναι χειροτερο που ειναι στο χειροκινητο? ) Αντρέα: Ναι, αυτο το κάνει σε οποιο ποσοστό και να βρίσκεται (και απο 100% που ειχε παει 94-95 και εχθες πχ. απο το 59%) Chios: Εκτος απο το τελευταιο μικρο update που έκανα, ολα τα update τα έκανα μαζεμένα με το που αγορασα τη συσκευη και μετά wipe cache και εννοειται wipe factory reset και το ξεκινησα σαν καινουρια συσκευή.
  2. Καλημέρα Αντρέα, τωρα ειδα το μηνυμα. Δεν ξέρω, κάτι δε μου πάει καλά. Ας πουμε 100% φορτισμένο. Πέφτω να κοιμηθω. μετα απο 7-8 ωρες αναμονης, με κλειστο ιντερνετ wifi και το μονο που ειχα 1-2 αναπαντητες και το ξυπνητηρι, ειχε πεσει στο 95%. Τι εννοεις να στρώσει? δλδ?
  3. Η οθόνη του, έχει ωραία χρώματα, είναι φωτεινή - ίσως όχι τόσο φωτεινή εξω με πολύ ήλιο - και είναι amoled, τέλεια μαύρα. Το πάνελ της οθόνης απο την άλλη έχει βγάλει πολλά προβλήματα γι αυτο και τα πρώτα batches που είχαν φτιαχτεί τα αντικατέστησαν με άλλα panel απο τον 07/2017 και μετά. Επιβεβαιώνω ότι στα public Πρέπει να έχουν επιστρέψει πολλά απ ότι έχω μάθει, λόγω προβληματικής οθόνης, το πρόβλημα που είχα και εγώ με την καμμένη περιοχή. Θα το ξανα αγόραζα; Μάλλον ναι, αλλα με manufactured date 01/2018. Είναι πολύ γρήγορο. Η οθόνη παρα πολυ καλή. Η κάμερα επίσης πολύ καλη, ευκρινής και με καλές νυχτερινές λήψεις. Για την αυτονομία δεν ξέρω τι να πω, εμένα δε μου φαίνεται τερας, Παρά την 5000 mah μπαταρια. Ίσως να είναι προβληματική η δική μου. Γι αυτά τα χρήματα, είναι σουπερ το κινητό. Αρκεί να μην είναι προβληματικο!!! Ρώτησε τους αν έχουν κάποιο στην αποθήκη με mfd 01/2018. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντρέα καλησπέρα. Ποιο κωδικό μπαταρίας έχεις; Για κοίτα μέσα απο τις ρυθμίσεις και γράψε μου σε παρακαλώ. Έχω γράψει σε πιο πάνω post τον δικό μου.
  4. Καλημέρα! Έκανα μόλις το update. Στo built-in camera app, βλέπω ότι όταν πατάς για εστίαση, εστιάζει πιο γρήγορα. Κατα τ' άλλα δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά - ούτε κάτι να κολλάει, οπότε καλο φαίνεται το Update :) (Έκανα και ενα wipe cache partition μετα το update) Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
  5. Καλησπέρα Antretng και ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν έλεγα για ρυθμίσεις, εννοούσα το api2. Οπότε απ' ότι λες, στο Asus Zoom S είναι ήδη ενεργοποιημένο και εγώ απλως πρεπει να κάνω εγκατάσταση το apk, σωστα; Ποια έκδοση gcam προτείνεις γι αυτο το κινητο, μιας και φαντάζομαι τα έχεις δοκιμάσει όλα; Ποια εκδοση Android έχεις στο Zoom S?
  6. Μόλις το είδα και εγώ στο website τους. Θα την κάνω. Έτσι πειραματικά :) Btw, έχεις βάλει εσύ gcam? Αρκεί μόνο να την κατεβάσω σε APK, όπως λένε παραπάνω τα παιδιά; Γιατί απ ότι είδα σε κάποια φόρουμ του εξωρςρικου, θέλει και κάποιες άλλες ρυθμίσεις για να μπει σε κάποια κινητά. Επίσης άσχετο, θεωρώ ότι η μπαταρία μου δεν κράτει πολυ και έβαλα Accubattery και βλέπω ότι το health είναι 4506 mah!!! Battery version: C11P1612-O-03-001-10.30.0.28 * ανακάλυψα επίσης ότι στο κινητό που μου είχαν αλλάξει παρόλο που στο κουτί έχει αυτόν τον κωδικό μπαραριας, το κινητό είχε άλλη μπαταρία !!! Άλλη έκδοση από αυτή που έγραφε. Και αυτό το ανακάλυψα τυχαία όταν το είχα βγάλει φωτο για να φανεί η καμμένη περιοχή.
  7. Καλησπέρα και Καλο Μήνα! Δε μου την έχει εμφανίσει ακόμα. Ούτε πατώντας απο system updates. Αναβάθμιση σε 8.1???
  8. Ναι, αυτό καταλαβαίνω και εγώ, ότι δεν επηρεάζει κάπου. Απλώς ξέρεις σε ένα καινούριο πράγμα κακώς υπάρχει αυτό. Θα πάω αύριο από το service να το δει και το παιδί εκεί. Να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει και με τα ακουστικά που δε δουλεύει το ένα. Έβαλες Android 8? Εγώ τα έκανα όλα τα update. Γρήγορο είναι εννοείται. Με την μπαταρία δεν ξέρω αν είναι φουλ οκ. Και είχα παρατηρήσει και ότι η κάμερα εστίαζε πολυ πιο γρήγορα- σχεδόν αμέσως -με Android 7 πριν τα updates. Τι έχεις παρατηρήσει γενικά μιας και το είχες και πριν. Τζαμακι από που πήρες;
  9. Ευχαριστώ πολύ! Στο γκρι φοντο, πέρα απο τη σαγρέ υφή έχει και αχνές γραμμές; (κάπως σα γραμμές)
  10. Μπερδεύτηκα λίγο με τα MFD. Εννοείς για το πρώτο 2017/ 10 ? Και για το άλλο 2017/ 7? Μπορείς να ελέγξεις λίγο με το oled tools από το play αυτό που λέω με την οθόνη να μου πεις πως φαίνονται τα χρωματα, αν φαίνεται σαν άγρια η επιφάνεια του χρώματος? Στην πρώτη επιλογή όπως μπαίνεις στην εφαρμογή burn in test, σε σκοτεινό δωμάτιο να είσαι και βάλε το πράσινο ή το άσπρο χρώμα και κάνε slide με το δάχτυλο σου να πάει η φωτεινότητα στο 27 - 33.
  11. Δε μου φαίνεται για πιξελ ακριβώς... φαίνεται μόνο όταν η φωτεινότητα είναι στο 30% περίπου. Όχι δεν ήταν 2κ, και το δοκίμασα σε ένα Samsung με amoled a7 2017 που είναι και αυτό full hd και δεν ήταν έτσι. Άνοιξε λίγο φωτεινότητα για να δεις τη φωτο. https://imgur.com/a/Tv1jKDh Η ποιότητα της φωτογραφίας που ανέβασα έπεσε, οπότε μη λάβεις υπόψιν σου το "πιξελιασμα". :)
  12. Το κουτί και στις δύο περιπτώσεις ήταν σφραγισμένο. Επίσης Μόλις ανακάλυψα ότι στο handsfree το ένα ακουστικό δε λειτουργεί.
  13. Καλημέρα Αγόρασα το Asus Zenfone Zoom S και εγώ από τα Public και μόλις το ενεργοποίησα δυστυχώς είχε πρόβλημα η οθόνη με έναν γκρι/μπλε κύκλο κάτω δεξιά. Την επόμενη μέρα πήγα και το παιδί στο σέρβις ήταν πολύ εξυπηρετικο και μου έκανε άμεση αντικατάσταση. Δυστυχώς ερχόμενος σπίτι και παίζοντας λίγο με το κινητό παρατήρησα ότι στην οθόνη σε γκρι χρώμα φοντο μόνο, σε ένα σημείο της, έχει ένα μαύρο γκρι στίγμα (burn?). Σκέφτομαι ότι οκ, δε φαίνεται σε άλλα χρώματα, Αλλά αν ανοίξει/μεγαλωσει ο κυκλος με τον καιρο; Επίσης κατέβασα το oled tools από play store και στην πρώτη κατηγορία που επιλέγεις μονόχρωμο φόντο για να ελέγξεις για καμμένα πιξελ κλπ, όταν παίζω με τη φωτεινότητα, σε όλα τα φόντα, κοντά στο 30, η "επιφάνεια" του χρωματος ειναι σαν "σαγρε". Δε φαινεται δλδ ενα ενιαιο λειο χρωμα Αλλά σα να έχει μπαλώματα. Φταίει η οθόνη μου/είναι προβληματική(παλι?)? Φταίει που είναι amoled? Φταίει το ppi? Πείτε μου αν έχετε συναντήσει κάτι τέτοιο, ή δοκιμάστε 'το και εσεις. Και Τι μου προτείνετε; Το κινητό είναι καταπληκτικό Αλλά έχω ξενερώσει με την οθόνη. 2 στα 2... Παρεμπιπτόντως, 1. στο κινητό εκανα όλα τα απαραίτητα updates, wipe cache, wipe data και ξεκίνημα σα καινούρια συσκευή 2. Batch Number είναι 10/2017 manufact. Date. Υ.γ. παραθέτω και δύο φωτογραφίες. Μια από το πρώτο κινητό που μου αντικατέστησαν και μία από το καινούριο. https://imgur.com/a/Co1zOt2
  14. Οκ οποτε μονο το δικο μ ειναι στραβο... λοολ :ρ Βασικα εχει περασει 'βδομαδα απο τοτε που το πηρα... ανιγουει... θα δω... ευχαριστω παντως ;) Βτw, Θα κοιταξω κ τον οδηγο σε προηγουμενα ποστς για την εγκατασταση εφαρμογων στην sd.
  15. Οποτε δλδ οταν το εχεις ανοιχτο η κατω αριστερη μερια της οθονης ειναι και ετσι μισο χιλιοστο προς τα πάνω (δλδ οχι στην ιδια ευθεια με την απο κάτω γραμμη), σωστα?? Επισης, μιας και τα λεμε :ρ ... Το πρωί η μπαταρια ηταν φουλ. Με σχετικα νορμαλ χρηση -μετα απο 8 ωρες αποφορτιστηκε εντελως... ειναι λογικο τωρα αυτο? Και τωρα που το φορτισα το εχω χρησιμοποιησει 1μιση ωρα και εχει παει στο 70% ... :( what the f* Sent from my MB511 using Tapatalk
  16. Αυτό περί θέρμανσης, ειναι λογικο. Ολα τα κινητα το κανουν πανω κατω. Ειτε το φορτιζεις ειτε εισαι στο ιντερνετ (λογω wifi η' 3g). Αυτο για τον ηχο που λες, το παρατηρησα και εγω αλλα δεν το κανει παντα. Με'γεια κιολασ ;) btw Και γω προσφατα το πηρα. Για να μου φυγει και μενα η απορία, το δικο σου ειναι στραβο? η' μονο το δικο μου? οπως το ανοιγεις, στο κάτω μέρος του μέρους της οθονης, η γραμμη της οθονης ειναι χιλιοστα πιο πανω απο αυτη του πληκτρολογιου...? Out of the blue; Γιατι δεν υπαρχει το motoblur??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  17. Καλησπέρα! Πηρα και 'γω προσφατα το motorola flipout. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος, μου αρεσει πολυ. Το μειον του ειναι η μπαταρια νομιζω. Το φορτιζω το πρωι και το βραδυ ειναι off... Μια ερώτηση σε αυτους που το έχουν: είναι λιγο στραβο το πάνω μερος οπως το ανοιγεις (κλίνει προσ τα δεξια ελαχιστα), 'η μονο σε μενα ειναι ετσι, αρα προβληματικο? (εννοω εκει που τελειωνει το part της οθονης και ξεκιναει το πληκτρολογιο φαινεται οτι δεν ειναι στην ιδια ευθεια...)
  18. whatevaaaaaah!!! hehe κοιτα κ 'γω για δευτερη συσκευή το πήρα :shifty: ;) απλα, κολλησα κ λιγο γιατι μ αρεσε που ειναι μικρουλι κ απλο.
  19. μα τι βλακες ρε γμτ! το κινητο ειναι πολυ ωραιο, αν ειχε καλυτερη ενταση γενικοτερα κ μια καρτα μνημης θα ηταν απιστευτο! εχει κ μικρη ραδιενεργεια! τελος παντων τωρα, θα το αφησω οπως ειναι και σιγα... δεν θα κατσω να σκασω κιολας.. μακαρι παντως να βγει κατι για να φτιαξει η ενταση!
  20. οταν λεω οτι εχει το μενου του Myview δεν εννοω οτι αφου μπεις στο μενου σου βγαζει εναν φακελο. Εννοω οτι το κινητο ανοιγει με το λογοτυπο της Cosmote και ας πουμε στην αρχικη οθονη αφου εχει ανοιξει το κινητο, αριστερα λεει κλησεις στη μεση μενου και δεξια myview :S και αυτο δεν αλλαζει. πρπει να απενεργοποιησω το wap σε περιπτωση που πατηθει καταλαθος το πληκτρο κ αρχισω να χρεωνομαι. οταν βαζεις σε λειτουργια το ραδιο? τα ιδια κ σενα ε? ακουγεται χαμηλα σε ενταση κ ας ειναι στο 15 ετσι?
  21. Καλησπερα. Αγορασα χθες το sony ericsson t303 απο το cosmote-shop και μολις το ανοιξα ειδα οτι ειχε το μενου "myview" κ οχι το αυθεντικο της sony ericsson και ξενερωσα απιστευτα. Πηρα στη sony ericsson hellas κ μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο, δλδ να αλλαξει το λογισμικο, οποτε το κινητο μενει ετσι. Υπαρχει καποιος που να το εχει αγορασει απο το γερμανο, ας πουμε, να μου πει αν εχει και αυτο το μενου του myview? δλδ μονο ετσι το δινουν το συγκεκριμενο μοντελο τα 2 αυτα καταστηματα? Εκτος των αλλων ειναι κ παρανομο, δλδ χωρις να σε ενημερωνουν η' χωρις να εχουν καποια demo συσκευη στο καταστημα να σου πλασαρουν το myview ετσι... Μου θυμιζει λιγο Windows k Internet Explorer , μονοπωλιο.. πραγμα για το οποιο εχουν μηνυσει τον Bill gates στο παρελθον. Επισης... Εβαλα το handsfree και δοκιμασα να ακουσω ραδιο κ ο ηχος ηταν ΕΛΕΙΝΑ χαμηλος σε ενταση. δλδ το εβαλα στο τερμα και ηταν πολυ χαμηλο. :( τωρα αυτο ειναι προβλημα του συγκεκριμενου μοντελου της sony ericsson η' η δικη μου συσκευη εχει καποιο προβλημα??? η' μηπως φταιει το αρχικο handsfree που εμπεριεχεται στη συσκευασια??? Aν καποιος το εχει παρατηρησει ας μ πει plz για να τους το επιστρεψω αν ειναι... Καλησπερα. Αγορασα χθες το sony ericsson t303 απο το cosmote-shop και μολις το ανοιξα ειδα οτι ειχε το μενου "myview" κ οχι το αυθεντικο της sony ericsson και ξενερωσα απιστευτα. Πηρα στη sony ericsson hellas κ μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο, δλδ να αλλαξει το λογισμικο, οποτε το κινητο μενει ετσι. Υπαρχει καποιος που να το εχει αγορασει απο το γερμανο, ας πουμε, να μου πει αν εχει και αυτο το μενου του myview? δλδ μονο ετσι το δινουν το συγκεκριμενο μοντελο τα 2 αυτα καταστηματα? Εκτος των αλλων ειναι κ παρανομο, δλδ χωρις να σε ενημερωνουν η' χωρις να εχουν καποια demo συσκευη στο καταστημα να σου πλασαρουν το myview ετσι... Μου θυμιζει λιγο Windows k Internet Explorer , μονοπωλιο.. πραγμα για το οποιο εχουν μηνυσει τον Bill gates στο παρελθον. Επισης... Εβαλα το handsfree και δοκιμασα να ακουσω ραδιο κ ο ηχος ηταν ΕΛΕΙΝΑ χαμηλος σε ενταση. δλδ το εβαλα στο τερμα και ηταν πολυ χαμηλο. :( τωρα αυτο ειναι προβλημα του συγκεκριμενου μοντελου της sony ericsson η' η δικη μου συσκευη εχει καποιο προβλημα? η' μηπως φταιει το αρχικο handsfree που εμπεριεχεται στη συσκευασια? Aν καποιος το εχει παρατηρησει ας μ πει plz για να τους το επιστρεψω αν ειναι...
×
×
  • Create New...