Jump to content

[Επίσημο] Nokia C3-01 "Touch & Type"

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πατάς παρατεταμένα πάνω τους.

Είσαι θεός.... thanks...

:lol:

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

• Απαντήσεις 254
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε με καθυστερήσει μιας εβδομάδας, cosmote είναι αυτή.

Πρώτες εντυπώσεις καταπληκτικές, έχεις την εντυπώσει ότι είναι όλο από μέταλλο. Κανένα κομμάτι από πλαστικό δεν διακρίνεις εξωτερικά, θυμίζει 8800.

Καλό μέγεθος οθόνης.

Μέτριος ήχος γενικά.

Περίμενα την νέα σειρά 40 να είναι ποιο πλήρες από την παλαιά, δεν έχει ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ

To WLAN σέρνεται

Θέλει εξοικείωση η οθόνη αφής.

Σαν να κολάι η οθόνη αν της φερθείς γρήγορα.

Θα ήθελα να έχει ένα πλήκτρο για πάνω – κάτω γιατί με το δάκτυλο δεν <ακούει> πάντα.

Αυτά τα γρήγορα για αρχή..

Δεν βρήκα την ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ/ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ από την επεξεργασία κειμένου. Μεγάλο κενό

Κατά τα άλλα είναι ένα τέλειο κινητό.

Ράδιο μέσω ίντερνετ μπορούμε να ακούσουμε??

M. K.

• 3 weeks later...
Γεια σας μετα απο 6-7 μηνες χωρις καλο κινητο τηλεφωνο εννοω γενικα 3G wifi κλπ σκεφτομαι να παρω ξανα κατι ...σαν χρονια κολλημενος με τα νοκια!!!λειπον λεω για το Nokia C3-01 "Touch & Type" μιας και δεν ειναι εποχες να δωσω περισσοτερα χρηματα οπως παλια...τελικα ειναι οκ εννοω στην λειτουργια του κλπ αλλα...αν καποιος το εχει ας μου απαντησει εδω!!!ευχαριστω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το "αδερφάκι" του,το X3-02 με το οποίο μοιράζονται το ίδιο ακριβώς software.Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά τίμια πρόταση,η οθόνη αφής είναι έκπληξη για τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή και το touch Interface έχει υλοποιηθεί και ταιριάξει μια χαρά στο μενού των Series40.

Εγώ είχα ένα πρόβλημα στο πρώτο X3-02,δεν έβλεπε την κάρτα μνήμης και μου το αντικατέστησαν την επόμενη μέρα.Αυτά όσον αφορά το software.Μην περιμένεις βέβαια να πλοηγείσαι στο διαδίκτυο άνετα με αυτό το μέγεθος οθόνης...

Το C3-01 το έχω περιεργαστεί απλά και μπορώ να πω ότι ζήλεψα το μεταλλικό σκελετό και την ομορφιά του.

Έχω το "αδερφάκι" του,το X3-02 με το οποίο μοιράζονται το ίδιο ακριβώς software.Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά τίμια πρόταση,η οθόνη αφής είναι έκπληξη για τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή και το touch Interface έχει υλοποιηθεί και ταιριάξει μια χαρά στο μενού των Series40.

Εγώ είχα ένα πρόβλημα στο πρώτο X3-02,δεν έβλεπε την κάρτα μνήμης και μου το αντικατέστησαν την επόμενη μέρα.Αυτά όσον αφορά το software.Μην περιμένεις βέβαια να πλοηγείσαι στο διαδίκτυο άνετα με αυτό το μέγεθος οθόνης...

Το C3-01 το έχω περιεργαστεί απλά και μπορώ να πω ότι ζήλεψα το μεταλλικό σκελετό και την ομορφιά του.

Και την μπαταρία του.

M. K.

Το κινητάκι το έχω πάρει δώρο στη γυναίκα μου και έχει ξετρελαθεί μαζί του....

Δεν ήθελε full touch κινητό και αυτό της ήρθε "κουτί"...

Λόγω του ότι μόνο Nokia είχε, αυτά τις άρεσαν, το μόνο παράπονο της είναι ότι η μπαταρία "τελειώνει" γρήγορα... Κατά τα άλλα... είναι τρομερό κινητό και σε φοβερή τιμούλα...

:)

Edited by nsourtgr

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Καλησπέρα σας! Ευτυχής κάτοχος και εγώ, με ανταλλαγή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιο τρόπο debrand, γιατί είναι της vodafone και προτιμώ "καθαρό" λειτουργικό. Κατά τ΄άλλα, νομίζω ότι είναι πολύ καλό τηλεφωνάκι...:)

Καλορίζικο Conception.

Δοκίμασε με τον τρόπο που γίνεται και στο Symbian (όχι με τον τρόπο που γίνεται στο Ν8) Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Τα Ελληνικά product codes θα τα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλορίζικο Conception.

Δοκίμασε με τον τρόπο που γίνεται και στο Symbian (όχι με τον τρόπο που γίνεται στο Ν8) Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Τα Ελληνικά product codes θα τα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

sorry για το οφ τοπικ αλλα γιατι οχι σαν το ν8? πχ αν κανω την διαδικασια σε ν97μινι και ακολουθησω τον οδηγο του ν8 θα υπαρξει προβλημα ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τελικά το κατάφερα με τον 2ο τρόπο και μόνο σε XP, γιατί με τα Vista μου παρουσίαζε πρόβλημα σύνδεσης με το USB! Δεν ξέρω αν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά, το αναφέρω όμως για να γνωρίζουν όσοι επιχειρήσουν να το κάνουν, γιατί εγώ παιδεύτηκα! Στα XP τα αναγνώρισε όλα και έγινε η δουλειά αμέσως και απροβλημάτιστα. Όπως και να έχει, ευχαριστώ τον φίλο stendor!:)

Για να πω την αλήθεια, η αφή σε αυτή την οθονούλα με δυσκολεύει λίγο, αλλά νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας. Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή...:D

Edit: Ένα "κουσούρι" δεν μπορώ να καταλάβω που το έχει και σε άλλες συσκευές η Nokia! Γιατί δεν ανάβει το ledάκι στην βιντεοσκόπηση;;;:confused: Και η πλάκα είναι ότι πιέζοντας παρατεταμένα το * σε κατάσταση αναμονής ανάβει σαν φακός!!!

Edited by Conception

Κατ αρχην συγχαρητηρια στον Apolon11 που εχει περιγραψει πολυ καλα το τηλεφωνακι(κ στα αλλα παιδια βεβαιως)

Ερωτηση

1.Οταν πληκτρολογης κειμενο στα ελληνικα υπαρχει δυνατοτητα αμεσης αλλαγης σε αγγλικα η μπαινεις σε μενου οπως στα 60αρια?

2.Οταν ψαχνεις 1 επαφη εχει εξυπνη εισαγωγη κειμενου,δηλαδη να μπορεις πληκτρολογοντας τα 2-3 πρωτα γραμματα της επαφης να σου δειξει τις επαφες που εχεις περασμενες και τις ελληνικες αλλα κ αυτες με λατινικα γραμματα οπως π.χ. το 6710 navigator η η σειρα Ε η τα windows mobiles?

3.Επισης να μπορεις να γραφεις με Τ9 ελληνικα αλλα ΚΑΙ αγγλικα μαζι οπως τα παραπανω μοντελα χωρις να αλλαζεις γλωσσα?

4.To scroling στην οθονη γινετε ευκολα ειναι υπακουη?

5.Τελικα απο μπαταρια τι λεει?

Εχω δει απο κοντα και εχω δουλεψει το αδερφακι του και μου αρεσε αλλα αυτο δυστυχως στο Πλαισιο που το ειχα δει ηταν..off dutty!:(

Ευχαριστω για τυχον απαντησεις!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φίλε Μάνο, αυτή τη στιγμή δεν το έχω εδώ για να σου δώσω μια πλήρη απάντηση. Για τα αγγλικά, απ΄ότι θυμάμαι, κρατάς πατημένη τη δίεση και σου βγάζει το μενού που αλλάζεις τη γλώσσα, η εναλλακτικά πατάς συνεχόμενα το γράμμα που θες μέχρι να εμφανιστεί ο αγγλικός χαρακτήρας. Να τονίσω πως είχα καιρό να πιάσω ένα κινητό με το οποίο να στέλνω τόσο άνετα μήνυμα... τα πλήκτρα του με βολεύουν πολύ! Όσο αφορά το scrolling στην οθόνη, δεν είναι φυσικά επιπέδου ενός καλού touch τηλεφώνου, αλλά ανταποκρίνεται σχετικά καλά. Για εμένα ας πούμε που έχω το N8 (το οποίο θεωρώ κορυφαίο touch) το C3 είναι απλά ικανοποιητικό, χωρίς να εντυπωσιάζει! Με λίγα λόγια, το συνηθίζεις και κάνεις τη δουλειά σου, αλλά δεν το παίρνεις για την απόκριση του στην αφή! Και για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα το scrolling στον κατάλογο να γινόταν με πλήκτρο, αλλά οκ. Τουλάχιστον δεν έχω πολλά ονόματα! Η μπαταρία, άστρωτη ακόμα, μου έβγαλε 2ήμερο. Το σκάλιζα συνέχεια όμως και έστελνα μηνύματα! Ωραίο τηλεφωνάκι πάντως, και άψογο, τόσο εμφανισιακά, όσο και κατασκευαστικά!

Φίλε Μάνο, αυτή τη στιγμή δεν το έχω εδώ για να σου δώσω μια πλήρη απάντηση.

Ωραίο τηλεφωνάκι πάντως, και άψογο, τόσο εμφανισιακά, όσο και κατασκευαστικά!

Οπως και να χει σε ευχαριστω για την απαντηση!:)

Ψαχνω 1 κινητακι να εχει τα καλα των Νοκια να αντικαταστησω τα..w995,hazel k 6710 navigator που εχω για κανονικα τηλεφωνα και το καλο κοιταω κυριως για τη ποιοτητα,εμφανεις ειδοποιησεις sms,αναπαντητων(μας εχει καλομαθει η νοκια σε αντιθεση με τη σονυ)ευδιακριτης ωρας με πατημα ενος πληκτρου και καλης μπαταριας(σε αυτο δεν εχω προβληματα με τα σονυ βεβαιως)εχω ομως με ΟΛΑ τα τατς που ειχα και εχω και ειναι κ αυτος ενας λογος μαζι με το αβολο μεγεθος τους και την ευπαθεια σε γρατσουνιες πτωσεις κλεψιμο κ.α.(ειναι ακριβα να σου παθουν κατι αν εισαι απροσεχτος στη καθημερινοτητα) που δε χρησιμοποιω τα HD2,DHD για κανονικα τηλεφωνα και πιστευω το 3 ειναι μια καλη περιπτωση!:)

Παντα φιλικα Μανος

Πάντως, για καθημερινό τηλέφωνο, πιστεύω πως κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του. Ειδικά αν είσαι στο δρόμο και θες να πάρεις στα γρήγορα έναν αριθμό η να στείλεις ένα μήνυμα! Αν δεν σ΄ενδιαφέρει η κάμερα (που δεν είναι άσχημη) και η μεγάλη οθόνη, νομίζω ότι θα σε καλύψει το C3. Έχει και wi-fi που είναι άλλο ένα + για εμένα, αν και η πλοήγηση στη συγκεκριμένη οθόνη δεν είναι και το πιό βολικό πράγμα στον κόσμο, παρόλα αυτά, για να δείς π.χ. ένα mail, την κάνεις τη δουλειά σου!

Επίσης, καιρό είχα να βάλω κινητό στην...τσέπη του τζιν μου!:lol:

Edited by Conception

• 4 weeks later...

Τελικα το πηρα απ το Γερμανο σημερα καινουριο ασημι στα 190 ευρω!

Πρωτες εντυπωσεις αναμικτες

Η οθονη εχει σχετικα καλο τατς για resistive βεβαιως καμια σχεση με ακριβες υλοποιησεις αλλα κανει τη δουλεια της μια χαρα!:)

Το πληκτρολογειο καλο αλλα δυστυχως εχει κατι αλουμινενια χωρισματα που σε ενοχλουν αν θες να γραψεις γρηγορα η πολυ ωρα!:confused:

Ποιοτητα κατασκευης απλα αψογη με αλουμινενιο σωμα και καπακι!:D

Ηχειο απαιχτο ειδικα για το ποσο λεπτη ειναι η συσκευη,μπραβο,το ιδιο και η ανοιχτη ακροαση!:D

Καμερα απλως να κανει τη δουλεια της χωρις auto focus,παντως βγαζει μεγεθος φωτο ευκολα πανω απο 1mpx μου εκανε εντυπωσει μιας και το Ν8 εχει αρχειο λιγου παραπανω μεγεθους!

Μενου..το κλασικο 40αρι στο πιο φρεσκο με ικανοποιητικη ταχυτητα απλο και παραμετροποιησημο

Εγω βεβαιως στα κανονικα μου τηλεφωνα εχω συνηθηση το μενου των se και αυτο ειναι καπως πιο αργο και μπερδεμενο αλλα παραμετροποιητε περισσοτερο!

Μπαταρια σημερα το πηρα αλλα δε τη βλεπω για πολλα!:(

Φταιει βεβαιως και η οθονη που για μενα ειναι εκπληξη πρωτου μεγεθους που ΔΕ σε αφηνει να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα της και ειναι συνεχεια στο max ακομα και τη νυχτα!Bug η βλακεια των προγραμματιστων??:mad:

Τελος τα πληκτρα φωτιζοντε νε ενα ελαφρυ γαλαζιο(πολυ ωραια) και στα συν οτι εχει ειδοποιηση με παλομενο απαλο λευκο φωτισμο αναμεσα στα 2 πληκτρα της κλησης!

Επισεις κλειδωνει πανευκολα πατωντας το τατς της οθονης(εικονικο λουκετακι)και οταν ειναι κλειστο πατας στιγμιαια το κοκκινο και σου δειχνει ωρα και τυχον ειδοποιησεις!Πολυ καλο και μου λειπει απ τα SE αυτο!

Απ την αλλη το file manager του ειναι αστα!

Επισης το ovi που μπηκα δε μου κανε καθολου εντυπωσει αλλα αυτο ειναι φυσικο αν ερχεσαι απο OVI gia sympian η το Android που χρησιμοποιουσα!:)

Με 2 λογια τιμιο και πολυ κομωο και ποιοτικο κινητακι αν και χλωμο το βλεπω να το κραταω κυριως λογο μπαταριας(θα δειξει) αλλα και οχι τοσο ευχρηστου(προσοχη οχι παραμετροποιησημου,ευχρηστου)μενου σε σχεση με SE π.χ. hazel,995 κ.α.

Παντως οποιος εχει συνηθιση σε 40αρια ειναι πρωτο!:)

Παντα φιλικα Μανος

Επισεις κλειδωνει πανευκολα πατωντας το τατς της οθονης(εικονικο λουκετακι)και οταν ειναι κλειστο πατας στιγμιαια το κοκκινο και σου δειχνει ωρα και τυχον ειδοποιησεις!

Ξεκλειδώνει εννοείς;

Ξεκλειδώνει εννοείς;

ΚΑΙ κλειδώνει φίλε μου καθώς έχει συντόμευση για τατς κλείδωμα πράγμα που δεν έχουν απ τη μάνα τους τα symbian π.χ. το Ν8!:)

Μόνη(χοντρή δυστυχώς)βλακεία η οθόνη που ΔΕ ρυθμίζεται η φωτεινότητα της μια είναι πάντα στο foul νύχτα μέρα πράγμα ενοχλητικο κ..μπαταριοφαγο!

Παντα φιλικα Μανος

γειασας μετα απο καιρο... εμενα απεκτησε προβλημα στην αφη της οθονης..δεν ανταποκρινοταν στα πατηματα μου... του εκανα αναβαθμιση και εγινε αγγλικο..

ειπα και εγω να μην το στειλω στην αθηνα απο οπου το πηρα..στα πλαισια της εγγυησης που ειχε βεβαια..[[σκεφτηκα θα κανει μηνες να ερθει πισω]]..

και το πηγα στο τοπικο καταστημα στα χανια της ΝΟΚΙΑ...

ωστε και γρηγορα να κανω την δουλεια μου, και αν μου εβγαινε ακριβη η επισκευη απλα θα το αφηνα αφτιαχτο [ τους ειχα ενημερωσει ηδη οτι αν παει ακριβα , να με ενημερωσουν, να μην το φτιαξουν].....

με ευχαριστη εκπληξη περασα να δω τι γινεται μια μερα [ειχε περασει 1 εβδομαδα απο τοτε που το πηγα εκει]

και εκει με ενημερωσαν οτι θα γινει αντικατασταση της συσκευης με αλλη..και λογικα αυτη την εβδομαδα η αρχες της αλλης θα το εχω εδω...

και εννοειτε οτι δεν πληρωνω τιποτα.....σε ερωτηση μου πως ετσι;; μου απαντησαν οτι το τηλ, λογω οτι ειναι προσφατης κυκλοφοριας

αποκλειετε να ειχε ληξει η οποια εγγυηση, και βλεποντας οτι ειναι προβλημα συσκευης...

γινετε η αντικατασταση του..

.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.... να λεμε και τα καλα....

ΚΑΙ κλειδώνει φίλε μου καθώς έχει συντόμευση για τατς κλείδωμα πράγμα που δεν έχουν απ τη μάνα τους τα symbian π.χ. το Ν8!:)

Μόνη(χοντρή δυστυχώς)βλακεία η οθόνη που ΔΕ ρυθμίζεται η φωτεινότητα της μια είναι πάντα στο foul νύχτα μέρα πράγμα ενοχλητικο κ..μπαταριοφαγο!

η μπαταριά θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για σ'ενα

M. K.

η μπαταριά θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για σ'ενα

είναι η μεγαλύτερη αλλά δυστυχώς μαζί με τη μη ρύθμιση φωτεινότητας αρνητική...;)

Παντα φιλικα Μανος

• 2 weeks later...

Γεια σας , είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού από χθες κι έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε...

1 Κάπου στο θέμα διάβασα ότι μπορείς να ρυθμίσεις τις αναφορές παράδοσης να σου έρχονται σαν μήνυμα. Ισχύει αυτό; Γιατί δε βρήκα τέτοια ρύθμιση...

2 Μπορώ να αλλάξω το αρχικό screen saver του κινητού που δείχνει την ώρα και να βάλω εγώ ένα δικό μου; Το έψαξα αλλά δε βλέπω τέτοια επιλογή στο μενου...

3 Μπορώ να τροποποιήσω το μενού του κινητού; Πχ. Να αλλάξω τη σειρά των επιλογών στο αρχικό μενού , να μεταφέρω κάποια επιλογή από υπομενού στο αρχικό ή το αντίστροφο...;

4 Έχει βρει κανείς καμια "πατέντα" να συνεχίσει να ανάβει το flash του κινητού και στη λήψη video; Παλαιότερα είχα το Νοκια 5700 και υπήρχε τέτοια "πατέντα"

5 Έχω βάλει κάποια τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες και στη μουσική δε μου βγάζει τα ονόματα σωστά και είναι λίγο μπέρδεμα... Μπορώ από το κινητό να τα μετονομάσω ή πρέπει να το κάνω μέσω PC;

Γενικά το κινητό για την τιμή του μου φαίνεται πολύ καλό... Μου αρέσει το ότι φορτίζει και με τον κανονικό φορτιστή της Νοκια και με micro usb , γιατί πριν από αυτό είχα το Ε52 και φόρτιζε μόνο μέσω micro usb και για να χρησιμοποιήσεις τον κανονικό φορτιστή της Νοκια ήθελες ένα ανταπτοράκι... Βέβαια δεν έχει τις ίδες δυνατότητες με το Ε52 (άλλη κατηγορία κινητού) αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος καθώς ήθελα για ένα διάστημα να ξεφύγω λίγο από τα symbian , αλλά να παραμείνω στη Νοκια...

Edited by Asterikakis

Γεια σας , είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού από χθες κι έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε...

1 Κάπου στο θέμα διάβασα ότι μπορείς να ρυθμίσεις τις αναφορές παράδοσης να σου έρχονται σαν μήνυμα. Ισχύει αυτό; Γιατί δε βρήκα τέτοια ρύθμιση...

2 Μπορώ να αλλάξω το αρχικό screen saver του κινητού που δείχνει την ώρα και να βάλω εγώ ένα δικό μου; Το έψαξα αλλά δε βλέπω τέτοια επιλογή στο μενου...

3 Μπορώ να τροποποιήσω το μενού του κινητού; Πχ. Να αλλάξω τη σειρά των επιλογών στο αρχικό μενού , να μεταφέρω κάποια επιλογή από υπομενού στο αρχικό ή το αντίστροφο...;

4 Έχει βρει κανείς καμια "πατέντα" να συνεχίσει να ανάβει το flash του κινητού και στη λήψη video; Παλαιότερα είχα το Νοκια 5700 και υπήρχε τέτοια "πατέντα"

5 Έχω βάλει κάποια τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες και στη μουσική δε μου βγάζει τα ονόματα σωστά και είναι λίγο μπέρδεμα... Μπορώ από το κινητό να τα μετονομάσω ή πρέπει να το κάνω μέσω PC;

Γενικά το κινητό για την τιμή του μου φαίνεται πολύ καλό... Μου αρέσει το ότι φορτίζει και με τον κανονικό φορτιστή της Νοκια και με micro usb , γιατί πριν από αυτό είχα το Ε52 και φόρτιζε μόνο μέσω micro usb και για να χρησιμοποιήσεις τον κανονικό φορτιστή της Νοκια ήθελες ένα ανταπτοράκι... Βέβαια δεν έχει τις ίδες δυνατότητες με το Ε52 (άλλη κατηγορία κινητού) αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος καθώς ήθελα για ένα διάστημα να ξεφύγω λίγο από τα symbian , αλλά να παραμείνω στη Νοκια...

1. καταρχας γινεται αυτο που λες υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις μυνηματων και μετα στην επιλογη αναφορες παραδοσης εαν θυμαμαι καλα εχει την επιλογη ενσωματωμενη και η επιλογη ωσ σημειωση . γενικα δν εχω καταλαβει την διαφορα απο τα 2 . το ειχα δοκιμασει στο γερμανο αυτο . και στην μια επιλογη δν εβγαζε καθολου την ενδειξει οτι παραδοθηκε . παρα μονο εγραφε οτι το μυνημα σταλθηκε και εβγαζε ενα τικ. ενω στην αλλη επιλογη το εμφανιζε κανονικα.

2. απο οσο θυμαμαι θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις και μετα εμφανιση και προστασια οθονης καπως ετσι το εχει και θα επιλεξεις φωτογραφια απο την εκθεση.

Συμβουλη : απο οσο ξερω απο ολα τα νοκια που εχουνε μενου σεριες 40 βρισκεις την φωτογραφια που θελεις και πατας επιλογη και μετα χρηση ως : και επιλεγεις ωσ προφυλαξη οθονης καπως ετσι μπαινει ευκολα . χωρις να ψαχνεις στις ρυθμισεις.

3. στα νοκια σεριες 40 μολις εμπαινες στο μενου επιλεγες επιλογες και αλλαγη σειρας και τα εβαζες στην θεση τους πατωντας μετακινηση και μετα επιλεγοντας την θεση και οκ και μολις τελειωνες το αποθηκευες. εδω δν ξερω πως γινεται.

4. δεν γνωριζω καθολου

5. Καλυτερα να το κανεις απο τον υπολογιστη σου νομιζω οτι δν υπαρχει κατι αντιστοιχο . γενικοτερα απο οσο ξερω η μετονομασια αρχειου αλλαζει μονο το ονομα του αρχειου στα αρχεια τις εκθεσης ( καρτας μνημης ή μνημη κινητου ) , ενω στην αναπαραγωγη μουσικης το εμφανιζει οπως το εχεις ορισει απο τον υπολογιστη σου . Καλυτερα συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη σου και βρες το αρχειο και κανε αριστερο κλικ και ιδιοτητες και συμπληρωσε με λατινικους χαρακτηρες το ονομα του αρχειου τον καλιτεχνη και οτι αλλο θελεις και πατα οκ . αυτα ελπιζω να σε βοηθησα ...

2. απο οσο θυμαμαι θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις και μετα εμφανιση και προστασια οθονης καπως ετσι το εχει και θα επιλεξεις φωτογραφια απο την εκθεση.

Συμβουλη : απο οσο ξερω απο ολα τα νοκια που εχουνε μενου σεριες 40 βρισκεις την φωτογραφια που θελεις και πατας επιλογη και μετα χρηση ως : και επιλεγεις ωσ προφυλαξη οθονης καπως ετσι μπαινει ευκολα . χωρις να ψαχνεις στις ρυθμισεις.

3. στα νοκια σεριες 40 μολις εμπαινες στο μενου επιλεγες επιλογες και αλλαγη σειρας και τα εβαζες στην θεση τους πατωντας μετακινηση και μετα επιλεγοντας την θεση

...

Δε βλέπω τέτοιες ρυθμίσεις στα S40 Touch and Type.

Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα πουθενά καμια επιλογή για προστασία ή προφύλαξη οθόνης ή κάτι αντίστοιχο... Ούτε όταν επιλέγω χρήση μια φωτογραφία μου βγάζει κάτι τέτοιο... Επίσης αυτό με τις αναφορές το είδα αλλά εγώ εννοούσα αν υπάρχει ρύθμιση που να έρχεται ως ξεχωριστό μήνυμα όπως γινόταν στα παλιά νοκια (3310 , 3330 , 3410 κτλ) αλλά απ' ότι κατάλαβα μάλλον δεν υπάρχει... Εϊναι όπως τα τελευταία μοντέλα της νοκια που σου πετάει απλά το μήνυμα ότι παραδόθηκε... Edited by Asterikakis

Καλημερα ! Ποια ειναι αυτη η πατεντα, στο ν αναβει το φλας στο βιντεο? Μηπως ''πιανει'' και στο 6700 π.χ...? :)