Chef_George_ Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Γιώργο, δοκίμασα το πακετάκι ακουστικών του 5800 και όντως λειτουργεί μια χαρά. Τα πλήκτρα της έντασης, του ελέγχου, τα πάντα. Περίεργα πράγματα. Δοκίμασα και με τα sennheiser cx300 που είχα δοκιμάσει την προηγούμενη φορά, και έπαιξε μια χαρά (παρόλο που την προηγούμενη φορά το δοκίμασα 3 φορές και δεν λειτούργησε καμία φορά). Οπότε, λειτουργεί κανονικά. Πάρτο. ευχαριστω george.αν και το δοκιμασα εχτες και επαιζε μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει ποτε....οποτε μιας και με βολευουν πιο πολυ θα τα παρω απο ebay που τα εχουν με μεταφορικα γυρω στ 7-8 ευρω. εδω ειναι κλεφτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ρε παιδια που θα βρουμε καμια φτηνα microsd 16 η 32 gb για το ν8? βρηκα 35Ε 16 gb στο eshop. παιζει κατι καλυτερο και οχι σε ηλεκτρονικο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Κοίτα να είναι class 6. Παρόλο που είναι ακριβές ακόμα, θα σου συνιστούσα να μην πάρεις μικρότερη καθώς έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην μαζική αποθήκευση αλλά και καλύτερη αναπαραγωγή αρχείων βίντεο. Εγώ θα χτυπήσω αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaplian Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Κοίτα να είναι class 6. Παρόλο που είναι ακριβές ακόμα, θα σου συνιστούσα να μην πάρεις μικρότερη καθώς έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην μαζική αποθήκευση αλλά και καλύτερη αναπαραγωγή αρχείων βίντεο. Εγώ θα χτυπήσω αυτή. πηρα μια kingston 16gb κλασης 4 - 36 ευρω απο το birdphone καλη και φτηνη νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 για να πω την αληθεια δεν εβλεπα αυτο το αριστερο φωτακι γιατι το χω στην nokia θηκη σιλικονης. Τωρα δε βλεπω να αναβει καποιο φωτακι παντως. Οκ το ανοιξα. η ενδειξη τωρα λεει 100%. Τωρα εφαγε ενα προσωπινο κολλημα ή οχι θα φανει και απο τη διαρκεια της μπαταριας. Αristotelh καλοριζικο το κινητο, την θηκη απο που την πηρες και ποσο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Αristotelh καλοριζικο το κινητο, την θηκη απο που την πηρες και ποσο;:) εγω την δικια μου την πηρα απο εδω...:) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι σκέφτομαι να πάρο την πένα για το n8 την SU-36 την έχει πάρει κανεις αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι σκέφτομαι να πάρο την πένα για το n8 την SU-36 την έχει πάρει κανεις αξίζει? Θεωρείς ότι σου χρειάζεται το stylus; Πριν πάρω το Ν8 πίστευα ότι θα ήταν απαραίτητο, αλλά βλέποντας την καταπληκτική απόκριση της οθόνης του, πιστεύω ότι η μόνη χρησιμότητά του θα ήταν μόνο στην περίπτωση που φοράς γάντια, π.χ. στο χιόνι κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Το Ν8 υποστηριζει καρτες Class 10 ωστε να περναω ταινιες γρηγορα ή τσαμπα τα λεφτα? Οι πιο πολλες ειναι class 4-6 δλδ 4-6 MB/sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Αristotelh καλοριζικο το κινητο, την θηκη απο που την πηρες και ποσο;:) Έχουν έρθει και στα nokia care (τουλάχιστον στο Π.Φάληρο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3405837#post3405837 Οι συλικονάτες έχουν ~10 ευρώ ,αν δεν κάνω λάθος. edit: Thanks Πάνο δεν θυμόμουν την τιμή τελικά.:O Edited December 2, 2010 by nervous Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Έχουν έρθει και στα nokia care (τουλάχιστον στο Π.Φάληρο) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3405837#post3405837 Οι συλικονάτες έχουν ~15 ευρώ ,αν δεν κάνω λάθος. Μιχάλη, η σιλικονάτη η CC-1005 εμένα μου στοίχισε 8€ σε Nokia Care. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 και γω τη σιλικονατη πηρα,στα 7 ευρω απο νoκια care Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Έχει δοκιμάσει κανένας την σκληρή θήκη; Θα ήθελα να την δω πριν προχωρήσω στην αγορά της. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κάποια ιδιοκατασκευή για θήκη στο Ν8 μου. http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CC-3000/CC-3000_overview2_grey_302x302.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 είχα δει κάτι πλαστικές θήκες για το n8 στο ebay...μαύρες με πράσινα ή πορτοκαλί λουλουδάκια στο πίσω μέρος...αλλά δεν μπορώ να τις βρω...τις έχει πάρει πουθενά το μάτι σας μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έχει δοκιμάσει κανένας την σκληρή θήκη; Θα ήθελα να την δω πριν προχωρήσω στην αγορά της. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κάποια ιδιοκατασκευή για θήκη στο Ν8 μου. http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CC-3000/CC-3000_overview2_grey_302x302.png Αυτη εχω και εγω και ειναι μια χαρουλα. Η λαστιχενια για εμενα ειναι απαισια. Εναλλακτικα παρε την cp-500 πολυ πρακτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 όποιος ενδιαφέρεται για πιο μικρό usb otg adaptor βρήκα στο ebay με 5$. http://i47.photobucket.com/albums/f165/wenarafat/IMG_4017-2.jpg?t=1265189520 http://cgi.ebay.com/USB-2-0-female-Micro-USB-B-male-Connector-Adapter-/320626438451?pt=AU_Components&hash=item4aa6d33133 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Είχα διαβάσει ότι στο Πλαίσιο έχουν ελαττωματικά κομμάτια αλλά σήμερα το είδα και με τα μάτια μου. Στο Πλαίσιο Καλαμαριάς συγκεκριμένα, η συσκευή που έχουν για επίδειξη τρώει κολλήματα κάθε τρεις και λίγο, δεν ανοίγει την Έκθεση κλπ. Ο υπάλληλος μάλιστα με συμβούλεψε να πάρω HTC γιατί "τα Nokia είναι αναξιόπιστα". Απορώ ποιος είχε την ιδέα να στείλει για επίδειξη ελαττωματικές συσκευές, και πώς γίνεται να έχουν τύχει όλες στο Πλαίσιο. Το ξέρουμε ότι στις πρώτες παρτίδες υπήρχε πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον ελέγξτε ρε παιδιά τι στέλνετε για επίδειξη. Ο απλός καταναλωτής που δεν διαβάζει τα forums και τις ανακοινώσεις της Nokia κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό από τη συσκευή επίδειξης. Αν την βλέπει να κολλάει κι ακούει και τον πωλητή να την κατηγορεί, υπάρχει περίπτωση να την αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Βρηκε κανενας το usb otg adaptor που δειχνει ο killing σε Ελλαδα? Απο Αμερικη θελει ενα μηνα για παραλαβη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 όχι , τι ένα μήνα, το πολύ σε 10 εργάσιμες πιστεύω θα το έχω, τελευταίες 5-6 αγορές που έχω κάνει απο ebay έχουν έρθει μέσα σε 3-7 εργάσιμες, τσιπφι τo παράγγειλα εχθές, χλωμό πάντως να βρεις κάπου ανταπτοράκι τέτοιο σε ελληνικό κατάστημα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν και είμαι of θα σας πω να προσέχετε από που αγοράζεται, αν είναι Ευρώπη οκ σε 3-7 εργάσιμες, αν είναι από Ασία βάλε μήνα και πάνω, οπότε προσοχή από που είναι ο πωλητής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αν και είμαι of θα σας πω να προσέχετε από που αγοράζεται, αν είναι Ευρώπη οκ σε 3-7 εργάσιμες, αν είναι από Ασία βάλε μήνα και πάνω, οπότε προσοχή από που είναι ο πωλητής δε ξέρω τι σου έχει τύχει αλλά εμένα απο hong kong μου έχουν έρθει και μετά απο 3εις!!!! μέρες. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ρε παιδιά, όσοι το έχετε δεν πατάτε πράγματα κατά λάθος; Παραείναι ευαίσθητη η οθόνη του. Τα λίγα λεπτά που το δοκίμασα δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα. Γενικά, αυτές τις capacitive οθόνες δεν τις χωνεύω με τίποτα. Άσε που πιάνουν κι απίστευτη μπίχλα... Εβαλε κανεις απο σας screen protector στο Ν8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Εβαλε κανεις απο σας screen protector στο Ν8; εγω αγορασα μια 10αρια πολυ φτηνα απο ebay αλλα τι να τα κανεις? Για αρχη κρατα το αυτοκολλητο που εχει απο τη μαμα νοκια, μη το βγαλεις ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Εγώ έχω ακόμα αυτό που είχε πάνω αλλα έχω ήδη αγοράσει από το ebay 3 με 3 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 το getitnow έχει θήκη μαύρου χρώματος με κάτι λιγότερο από 6 ευρώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts