Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας :)

και σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω στην stock jvo απλα φλασαρω ξανα μεσω odin ετσι...;

Ετσι ακριβώς... Βέβαια αφού έχεις και CWM3 recovery (ο cf-root έχει) τότε κάνε ενα backup μέσω recovery πριν περάσεις custom rom και αν δεν σου αρέσει κάνε το restore μετά και θα γυρίσεις σε JVO (ΠΡΟΣΟΧΗ: ο kernel ΔΕΝ αλλάζει με αυτή το μέθοδο)!

....

Την καλησπέρα μου σε όλους !!!!

Αντώνη βλέπω προδιάθεση να πας στο galaxy 2 και ψάχνεις αφορμή ε;;; Ε, δεν θα στη δώσουμε :p!

Βασίλης!

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολις εβαλα την criskelo και φαινεται αρκετα ομορφη και γρηγορη...απενεργοποιησα και το lagfix :)

εις αυριον τα σπουδαια μιας κι εχει τελικο αποψε :D

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

offtopic αλλα ξαναγόρασα GS1 2η φορά (το nexus αποδειχθηκε το δεξι πλευρο του GS1)....εφαγα μεγαλη ξενέρα με τις διαστασεις του GS2...δυστυχώς για τα γουστα μου ειναι παντοφλα & δεν μπορω να το χωνεψω.

Καλά έκανες φίλε. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάρω το sgs2 από εξωτερικό για να μην περιμένω την samsung hellas για τις αναβαθμίσεις. Από την άλλη όμως θέλω πρώτα να το δω από κοντά γιατί το μέγεθος και η αίσθηση στο χέρι παίζει σημαντικό ρολό για μένα. Νομίζω ότι η 4αρα οθόνη και οι διαστάσεις του γαλαξία μου, είναι το ιδανικό για τις δικές μου προτιμήσεις και με βλέπω να παραμένω εδώ για πολύ καιρό ακόμα στην παρέα.

Αντώνη βλέπω προδιάθεση να πας στο galaxy 2 και ψάχνεις αφορμή ε;;; Ε, δεν θα στη δώσουμε :p!

Μη μου τη δώσετε, μη μου την δώσετε...:D

Μια κρυφή αλήθεια επίσης είναι ότι ψάχνω αφορμή να μείνω εδώ γιατί τα οικονομικά μου είναι ζόρικα, όπως και σε όλους άλλωστε. Και επίσης η αλήθεια είναι ότι ο γαλαξίας μου με υπέρ καλύπτει και δεν βρίσκω τον λόγο να ακολουθήσω τις τάσεις του marketing.

**** πρέπει να σας πω επίσης ότι έχω και αυτό τον παλιό-Αλέκο και όλη την ώρα μου στέλνει μηνύματα στο twitter για να αγοράσουμε το sgs 2.

Βάλτε του χέρι παιδιά, γιατί με δελεάζει :D :D :D :D

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ηρακλεα, κοιτα τη σελιδα του στο xda εχει αναλυτικες οδηγιες (:lol::lol::lol: οκ κακιουλα-trolling με επηρεαζει αρνητικα ο comod salie )

Συγνώμη ρε παιδιά. Αλλά κάποιος που έχει φτάσει στην jvo kai φλασάρει (δοκιμάζει) kernels αβέρτα, τι οδηγίες

χρειάζεται γιά να κάνει 4 βήματα που τα έχει επαναλάβει 100φορές??? Αν μας ενοχλεί που την παίρνουμε απο

το rozario της Αργεντινης,ΜΗΝ την βάζουμε.Ας μείνουμε με την επίσιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ (Αλήθεια πιά είναι???)...

Ή να βάλουμε την στόκ jvo (αφού θέλουμε gingerbread καλή) ή jvo με ομορφιές που είναι οι διάφορες costom (αλλά

όχι δικές μας.Εμείς, ΕΓΩ βαριόμαστε να γράψουμε μισό οδηγό)και περιμένουμε από άλλους....¨Ετοιμα και τσάμπα

σε ένα κινητο που δώσα με 600 μετρητά).

Αυτές δεν είναι οι επιλογές που έχουμε???και γιατί είναι κακό να χαίρομαι τώρα το κινητο με μιά costm rom του

γούστου μου που κανονικά έπρεπε να είχε απ την ΑΡΧΗ αλλά είχε μιά κακόγουστη και μη λειτουργική και έπρεπε

τα παιδιά του foroum να παιδεύονται να κάνουν οδηγούς επί οδηγών για νάρθει η κάθε σκανδηναβική stock στά

Eλληνικά και λειτουργικά δεδομένα...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:Tα παράπονα για τις ελλήψεις καί παραλήψεις του λειτουργεικού

πάνε μόνον στη Σάμσουνγκ καί Σάμσουνγκ Ελλάς καί σε κανέναν άλλον.Εμείς Αναγκαζόμαστε να βγάζουμε την

συσκευή μας εκτός εγγύησης γιά να απολαύσουμε αυτά που μπορεί να προσφέρει....

Συγνώμη αν κούρασα η αν βγήκα off-topic.

Χρήστος.

Εκτός του ότι ο γαλαξίας μου δουλεύει σούπερ με jvo/cfroot, ένας από τους βασικούς λόγους που σκέφτομαι να κρατήσω ακόμα τον γαλαξία και να μην πάρω ακόμα το sgs 2 είναι η πολύ καλή παρέα που έχουμε εδώ. Το λέω και το εννοώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι παλιός, ποιος είναι νέος, ποιος μαθαίνει γρήγορα, ποιος είναι πιο αργόστροφος, και δεν ξέρω κι' εγώ τι άλλο.

Ώρες ώρες πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό γράφουν μερικοί εδώ μέσα.

Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει ρε παλικάρια τι σημαίνει παλιός, τι σημαίνει νέος, κ.τ.λ ?

Δηλαδή εγώ είμαι παλιός ας πούμε ? Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα πρώτη φορά με odin την jvo στο κινητό μου, και όλα αυτά ΜΟΝΟ με την βοήθεια του Αλέξανδρου, ο οποίος μου έλεγε βήμα βήμα τι να κάνω και συνδέθηκε με teamviewer και με βοήθησε. Δηλαδή ξαφνικά έγινα παλιός και πρεπει να σηκώσω αμανέ ? Που το γράφει πάλι αυτο και δεν το είδα ?

Από την άλλη, βλέπω κάποια παιδιά τα οποία δεν σέβονται καθόλου τον κόπο και τον χρόνο κάποιων πιο έμπειρων, που τους βοήθησαν να μάθουν 5 πραγματάκια. Τον κόπο κάποιων που κάθισαν και έγραψαν οδηγούς, tips, κ.τ.λ.

Εγώ προσωπικά αν δω τέτοιου είδους φαινόμενα να επαναληφθούν, έχω φύγει καρφί στο sgs2. Και συγνώμη για το ποστ μου αλλά δεν μπορώ να βλέπω να κάνουμε σαν μικρά παιδιά.

Την καλησπέρα μου σε όλους !!!!

εχεις απολυτο δικιο αντωνη σε ολα.

θελω να πω ενα συγγνωμη καταρχην στα υπολοιπα παιδια που παρακολουθουσαν την διαμαχη και εβλεπαν τετοια σχολια. επρεπε να κρατησω την ψυχραιμια μου.

δεν ξερω αν αυτο:

" βλέπω κάποια παιδιά τα οποία δεν σέβονται καθόλου τον κόπο και τον χρόνο κάποιων πιο έμπειρων, που τους βοήθησαν να μάθουν 5 πραγματάκια"

ηταν για μενα, παντως εγω σεβομαι ολα τα παιδια εδω μεσα και ιδιαιτερα τον παρη γιατι οντως αυτος μου εμαθε πως να κανω σωστα ενα clean instal.

απλα με χαλασε,να το πω ετσι, ο τροπος που με ειρωνευτηκε.. εκανα το πειραματοζωο (δε με αναγκασε κανεις βεβαια!μου αρεσει :p!) για να δοκιμασω την criskelo v62 για να την περασουν αν δεν ειχε σκαλωματα και τα υπολοιπα παιδια που ενδιαφεροταν,γιατι με την 61 ειχαμε θεματα.

ετσι λοιπον εγραψα οτι ναι μεν ο criskelo ειναι λιγο οτι να'ναι που βγαζει καθε μερα ρομ, αλλα ειναι πολυ καλη η δουλεια που κανει και η συγκεκριμενη ρομ ειναι πολυ καλη.

ο παρης αυτο που απαντησε ηταν "ναι!!φανταστικη και η ρομ και ο developer!:lol::lol:"..

και το επομενο ηταν "εγω σου εμαθα πριν 15 μερες να φλασαρεις. . "(ακυρο λιγο βεβαια γιατι τα φλασαρισματα τα αρχισα απο τους οδηγους του Αλεξη και του Βασιλη για τη juwe. ειδικα του Αλεξη που πραγματικα εχει κανει τρελη δουλεια με τους οδηγους και μπορω να πω το 99,9% εδω μεσα,εχει βοηθηθει απο αυτον! και δεν ειδα καμια φορα να λεει σε κανεναν κατι υποτιμητικο-ειρωνικο-προσβλητικο-υπονοουμενο-οτιδήποτε!)

αυτο με χαλασε.. δηλαδη επειδη μου εμαθες 5 πραματα (και το σεβομαι αυτο και ειμαι υποχρεος), δεν μπορω να εχω αποψη και να κρινω μια ρομ που δοκιμαζω?δεν μετραει η αποψη μου δηλαδη?

αυτο ακριβως σκευτηκα και τα πηρα. .

Τελος παντων, εγω δεν προκειται να διαπληκτιστω με κανεναν ξανα και ειναι το τελευταιο ποστ τετοιου ειδους που κανω!

απλα ηθελα να ξεκαθαρισω τη θεση μου και να πω τι εγινε απο τη δικη μου πλευρα βεβαια.

Τελος!:)

και το flashing συνεχιζετε..!!:lol:

μολις εβαλα την criskelo και φαινεται αρκετα ομορφη και γρηγορη...απενεργοποιησα και το lagfix :)

εις αυριον τα σπουδαια μιας κι εχει τελικο αποψε :D

ηρακλη το lagfix ειναι απο μονο του απενεργοποιημενο οταν περνας criskelo. νομιζω αν θυμαμαι καλα φτιαχνει ενα αρχειο "disable κατι" στο φακελο voodoo και πρεπει να το ενεργοποιησεις μονος σου αν θελεις.

επισης αν κανεις hard reset για να φλασαρεις αλλη ρομ υπαρχει περιπτωση να ενεργοποιησει το lagfix (θα ακουσεις την κοπελια :P)!

οποτε να εχεις το νου σου!:)

Edited by nikos523

Παιδια για το σημα τελικα εφταιγε το 3g booster της cosmote εδω και 2 μερες δεν μου δινει 3g ενω εχει σημα και δουλευει κανονικα δεν ξερω τι φταιει ενημερωσα την cosmote. στο θεμα μας τωρα πηγα να κανω restore ενα backup και μου λεει "failed to mount "system" " τι μπορω να κανω για τι δεν αντεχω να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη
υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια για το σημα τελικα εφταιγε το 3g booster της cosmote εδω και 2 μερες δεν μου δινει 3g ενω εχει σημα και δουλευει κανονικα δεν ξερω τι φταιει ενημερωσα την cosmote. στο θεμα μας τωρα πηγα να κανω restore ενα backup και μου λεει "failed to mount "system" " τι μπορω να κανω για τι δεν αντεχω να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη

1. πηγες να κανεις restore καποια εφαρμογη συστηματος και στο εγραψε αυτο?

2. ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για backup?

3. τη ρομ ειχες οταν εκανες το backup και ποια τωρα?

Ειχα την stock jvo αλλα ειχα μεγαλο προβλημα με τη διαχειριση μνημης. Δε μου αφηνε ουτε το ταπαταλκ ανοιχτο και γενικα μολις παταγα το κεντρικο σε μια εφαρμογη μου την εκλεινε μονο του. Τα παιδια μου ειπαν να βαλω την κρισκελο. Πολυ καλη ρομ, δεν ειχε το προβλημα με τη μνημη, αλλα η οθονη του κινητου ηταν πολυ θαμπη, λες και ειχε μικροτερη αναλυση. Υπαρχει καποια ρομ που να μην εχει θεμα με τη μνημη και να μην φαινονται θαμπα τα γραμματα???

1. πηγες να κανεις restore καποια εφαρμογη συστηματος και στο εγραψε αυτο?

2. ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για backup?

3. τη ρομ ειχες οταν εκανες το backup και ποια τωρα?

φανταζομαι εννοει nand backup απο cwm

δοκιμασε μεσω cwm να κανεις unmount το system, ξαναδοκιμασε και μετα καντο παλι mount

Ειχα την stock jvo αλλα ειχα μεγαλο προβλημα με τη διαχειριση μνημης. Δε μου αφηνε ουτε το ταπαταλκ ανοιχτο και γενικα μολις παταγα το κεντρικο σε μια εφαρμογη μου την εκλεινε μονο του. Τα παιδια μου ειπαν να βαλω την κρισκελο. Πολυ καλη ρομ, δεν ειχε το προβλημα με τη μνημη, αλλα η οθονη του κινητου ηταν πολυ θαμπη, λες και ειχε μικροτερη αναλυση. Υπαρχει καποια ρομ που να μην εχει θεμα με τη μνημη και να μην φαινονται θαμπα τα γραμματα???

εγω με στοκ jvo και supecurio kernel ειμαι jet και απο μνημη και απο ολα

απο μνημη ειναι στα ιδια επιπεδα σχεδον με js8 :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Υπαρχει καποια ρομ που να μην εχει θεμα με τη μνημη και να μην φαινονται θαμπα τα γραμματα???

Στο multitasking η κορυφαία κατά την άποψή μου rom είναι η cm7. Αλλά δυστυχώς έχει κάποια bugs ακόμα, τσέκαρε στο δικό της θέμα εδώ στο forum.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

δεν ειναι προβλημα της ρομ αυτο (για σενα βεβαια μπορει να ειναι αν δεν σου αρεσει!) ειναι ενα εφε (που δεν θυμαμαι πως λεγεται. . το βαπτιζω glossy effect!!)

εχει glossy effect λοιπον!!!:lol:

δεν ειναι προβλημα της ρομ αυτο (για σενα βεβαια μπορει να ειναι αν δεν σου αρεσει!) ειναι ενα εφε (που δεν θυμαμαι πως λεγεται. . το βαπτιζω glossy effect!!)

εχει glossy effect λοιπον!!!:lol:

Απενεργοποιειται αυτο το glossy effect??

Δεν ξέρω.. Ρώτα στο xda μήπως ξέρει κανείς.

Μόνο αυτό το glossy effect όπως το βάπτισα, βάλτο σε εισαγωγικά μη σε δουλέψει κανείς..!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

φανταζομαι εννοει nand backup απο cwm

δοκιμασε μεσω cwm να κανεις unmount το system, ξαναδοκιμασε και μετα καντο παλι mount

εγω με στοκ jvo και supecurio kernel ειμαι jet και απο μνημη και απο ολα

απο μνημη ειναι στα ιδια επιπεδα σχεδον με js8 :)

οταν παω να καω unmount το system μου λεει "error unmounting/system! οταν παω να κανω restore μονο το data με το που αρχιζει να κανει restore με πεταει στην αρχικη οθονη του cwm χωρις κανενα σφαλμα
υπογραφή εκτός ορίων

Αν αναφέρεσαι κυρίως στη γραμματοσειρά, σαν να είναι πιο παχιά τα γράμματα, είναι το sharpness fix. Δοκίμασε και βάλε supercurio kernel (stock JVO), καθώς κατα τα άλλα είναι ίδιος με τον dark core που έχει μέσα η criskelo.

Κατεβάζεις το tar και το φλασάρεις με odin. Έχεις δεν έχεις lagfix το βάζεις απο πάνω, δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και είναι πανομοιότυποι.

Μη μου τη δώσετε, μη μου την δώσετε...:D

Μια κρυφή αλήθεια επίσης είναι ότι ψάχνω αφορμή να μείνω εδώ γιατί τα οικονομικά μου είναι ζόρικα, όπως και σε όλους άλλωστε. Και επίσης η αλήθεια είναι ότι ο γαλαξίας μου με υπέρ καλύπτει και δεν βρίσκω τον λόγο να ακολουθήσω τις τάσεις του marketing.

**** πρέπει να σας πω επίσης ότι έχω και αυτό τον παλιό-Αλέκο και όλη την ώρα μου στέλνει μηνύματα στο twitter για να αγοράσουμε το sgs 2.

Βάλτε του χέρι παιδιά, γιατί με δελεάζει :D :D :D :D

Αντωνη φιλε μου, δεν ειμαστε μια χαρουλα εδω μεσα? Δεν ξερω για παλαιοτερα γιατι δεν συμμετειχα τοσο ενεργα, αλλα θεωρω οτι ειμαστε απο τις πιο δυνατες υπο-κοινοτητες εμεις του galaxy s. Kαι ολα τα παιδια ειναι αξιολογα κι ας εχουμε και μερικες διαφωνιες ορισμενες φορες. Με τον saliez μην ασχολεισαι, θελει να σε ψησει να το παρεις γιατι ξερει οτι δεν θα σε βολεψουν οι διαστασεις και θα σε βαλει να του το πουλησεις κοψοχρονια. Τα ιδια προσπαθει και με μενα:lol:

Συγνώμη ρε παιδιά. Αλλά κάποιος που έχει φτάσει στην jvo kai φλασάρει (δοκιμάζει) kernels αβέρτα, τι οδηγίες

χρειάζεται γιά να κάνει 4 βήματα που τα έχει επαναλάβει 100φορές??? Αν μας ενοχλεί που την παίρνουμε απο

το rozario της Αργεντινης,ΜΗΝ την βάζουμε.Ας μείνουμε με την επίσιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ (Αλήθεια πιά είναι???)...

Ή να βάλουμε την στόκ jvo (αφού θέλουμε gingerbread καλή) ή jvo με ομορφιές που είναι οι διάφορες costom (αλλά

όχι δικές μας.Εμείς, ΕΓΩ βαριόμαστε να γράψουμε μισό οδηγό)και περιμένουμε από άλλους....¨Ετοιμα και τσάμπα

σε ένα κινητο που δώσα με 600 μετρητά).

Αυτές δεν είναι οι επιλογές που έχουμε???και γιατί είναι κακό να χαίρομαι τώρα το κινητο με μιά costm rom του

γούστου μου που κανονικά έπρεπε να είχε απ την ΑΡΧΗ αλλά είχε μιά κακόγουστη και μη λειτουργική και έπρεπε

τα παιδιά του foroum να παιδεύονται να κάνουν οδηγούς επί οδηγών για νάρθει η κάθε σκανδηναβική stock στά

Eλληνικά και λειτουργικά δεδομένα...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:Tα παράπονα για τις ελλήψεις καί παραλήψεις του λειτουργεικού

πάνε μόνον στη Σάμσουνγκ καί Σάμσουνγκ Ελλάς καί σε κανέναν άλλον.Εμείς Αναγκαζόμαστε να βγάζουμε την

συσκευή μας εκτός εγγύησης γιά να απολαύσουμε αυτά που μπορεί να προσφέρει....

Συγνώμη αν κούρασα η αν βγήκα off-topic.

Λοιπον αγαπητε φιλε καταρχας δεν ξερω γιατι πηρες τοσο στα σοβαρα ενα ποστ που εκανα προφανως για πλακα. Απορω πως δεν μου το εσβησαν και σαν off topic.

Για την ρομ τωρα θα συνεχισω να λεω οτι ΔΕΝ γινεται μια custom rom να μην εχει οδηγιες περασματος απο τον developer. Τοσο απλα και συγγνωμη που ειμαι απολυτος, αλλα ετσι ειναι. Βλεπεις κι εσυ εδω μεσα, αν μπαινεις συχνα, οτι υπαρχουν παιδια που φλασαρουν τη δευτερη μερα που παιρνουν το κινητο. Ασχετα αν ειναι καλο αυτο η οχι, πρεπει να υπαρχει ενας οδηγος. Βλεπεις επισης οτι ρωτανε συνεχως πως να την περασουν τη ρομ, επειδη την προτιμαει πολυς κοσμος. Το αν ειναι απο την Αργεντινη η ρομ φυσικα και ειναι εντελως ασχετο, οπως και ολα τα υπολοιπα που λες για την ελληνικη. Ουτε υποστηριξα ποτε την ελληνικη ρομ ουτε κατι σχετικο. Και για να απαντησω και σαυτο που λες για τους οδηγους και οτι τα θελουμε ετοιμα, εδω μεσα τα παιδια εχουν γραψει ΠΟΛΛΟΥΣ και ΚΑΛΟΥΣ οδηγους. Στη τελευταια σου παραγραφο δεν διαφωνω με τιποτα, αλλα οπως κραζω τη samsung hellas, οταν βλεπω κατι που θεωρω οτι ειναι φαουλ του developer το λεω. Και το να μην εχει οδηγο για μενα ειναι φαουλ.

Αυτα απο μενα και ας μην δωσουμε περισσοτερο εκταση. Εξαλλου δεν νομιζω να εχει και νοημα ε? Φιλικα:)

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τελικα πολυ γρηγορος και πολυ smooth ο t.w.4 στην criskelo...εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο την ρομ γενικοτερα...μεχρι στιγμης ειναι αψογη και αψεγαδιαστη :D

Και εγώ μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Απο μπαταρία να δούμε μόνο. Πάντως μέχρι τώρα φαίνεται καλύτερη και απο την ν60 (κατέβαινε 3% ολο το βραδυ!), αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Αντωνη φιλε μου, δεν ειμαστε μια χαρουλα εδω μεσα? Δεν ξερω για παλαιοτερα γιατι δεν συμμετειχα τοσο ενεργα, αλλα θεωρω οτι ειμαστε απο τις πιο δυνατες υπο-κοινοτητες εμεις του galaxy s. Kαι ολα τα παιδια ειναι αξιολογα κι ας εχουμε και μερικες διαφωνιες ορισμενες φορες. Με τον saliez μην ασχολεισαι, θελει να σε ψησει να το παρεις γιατι ξερει οτι δεν θα σε βολεψουν οι διαστασεις και θα σε βαλει να του το πουλησεις κοψοχρονια. Τα ιδια προσπαθει και με μενα:lol:

Λοιπον αγαπητε φιλε καταρχας δεν ξερω γιατι πηρες τοσο στα σοβαρα ενα ποστ που εκανα προφανως για πλακα. Απορω πως δεν μου το εσβησαν και σαν off topic.

Για την ρομ τωρα θα συνεχισω να λεω οτι ΔΕΝ γινεται μια custom rom να μην εχει οδηγιες περασματος απο τον developer. Τοσο απλα και συγγνωμη που ειμαι απολυτος, αλλα ετσι ειναι. Βλεπεις κι εσυ εδω μεσα, αν μπαινεις συχνα, οτι υπαρχουν παιδια που φλασαρουν τη δευτερη μερα που παιρνουν το κινητο. Ασχετα αν ειναι καλο αυτο η οχι, πρεπει να υπαρχει ενας οδηγος. Βλεπεις επισης οτι ρωτανε συνεχως πως να την περασουν τη ρομ, επειδη την προτιμαει πολυς κοσμος. Το αν ειναι απο την Αργεντινη η ρομ φυσικα και ειναι εντελως ασχετο, οπως και ολα τα υπολοιπα που λες για την ελληνικη. Ουτε υποστηριξα ποτε την ελληνικη ρομ ουτε κατι σχετικο. Και για να απαντησω και σαυτο που λες για τους οδηγους και οτι τα θελουμε ετοιμα, εδω μεσα τα παιδια εχουν γραψει ΠΟΛΛΟΥΣ και ΚΑΛΟΥΣ οδηγους. Στη τελευταια σου παραγραφο δεν διαφωνω με τιποτα, αλλα οπως κραζω τη samsung hellas, οταν βλεπω κατι που θεωρω οτι ειναι φαουλ του developer το λεω. Και το να μην εχει οδηγο για μενα ειναι φαουλ.

Αυτα απο μενα και ας μην δωσουμε περισσοτερο εκταση. Εξαλλου δεν νομιζω να εχει και νοημα ε? Φιλικα:)

Και έχεις δικό που είσαι απόλυτος! Δεν έχουν όλοι εμπειρία στα φλασαρισματα και μερικές ρομ είναι περίεργες στο πέρασμα.

Στο φιναλε, όταν ο developer σου δίνει τη ρομ χωρίς οδηγο, είναι σαν να σου δίνει ο γιατρός τα φάρμακα χωρίς να σου πει κάθε πότε να τα παίρνεις! (το έκανα λίγο τραγικό ε; κάπως έτσι είναι όμως! :Ρ)

εκτος τον kernel του darky στην criskelo εχει δοκιμασει κανενας τον cf-root...;

Ηρακλής!

Θέλω βοήθεια.

Έκανα rfs --> ext4 σε CFroot kernel, στην JVO. Δεν μου άρεσε και έκανα ext4 --> rfs πίσω.

Και έγινε αυτό το απίστευτο που βλέπετε στις εικόνες, δεν δουλεύει καμία εφαρμογή...

Ξαναέκανα rfs --> ext4 αλλά δεν βοήθησε -.-

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω κάτι backups από παιχνίδια; Έχω προχωρήσει πολύ στο bubble blast ****το..

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Θέλω βοήθεια.

Έκανα rfs --> ext4 σε CFroot kernel, στην JVO. Δεν μου άρεσε και έκανα ext4 --> rfs πίσω.

Και έγινε αυτό το απίστευτο που βλέπετε στις εικόνες, δεν δουλεύει καμία εφαρμογή...

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω κάτι backups από παιχνίδια; Έχω προχωρήσει πολύ στο bubble blast ****το..

έκανες disable lagfix, disable /system lagfix και έγινε αυτό το πράμα;;

Θέλω βοήθεια.

αλεκο μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...δεν ξερω τι μπορει να φταιει, ισως αν ξαναφλασαρεις τον kernel να διορθωθει...παντως θυμαμαι οτι καπου ειχα διαβασει οτι δεν συνισταται το lagfix με cf-root kernel :wacko:

Ηρακλής!

αλεκο μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...δεν ξερω τι μπορει να φταιει, ισως αν ξαναφλασαρεις τον kernel να διορθωθει...παντως θυμαμαι οτι καπου ειχα διαβασει οτι δεν συνισταται το lagfix με cf-root kernel :wacko:

Εγώ θα έκανα τις εξής ενέργειες στην τύχη!

Unmount/mount system από cwm

Θα πατουσα μια επιλογη που εχει στην στην ext4 εφαρμογή αν θυμάμαι καλά που λεει κάτι για bad sectors.

Θα έβριζα..!xD

Δεν είχα lagfix ενεργοποιημένο.Έχω να βάλω lagfix από τον αρχαίο ΟCLF της 2.1:lol::lol:Τώρα που έχω ήδη τον cf-root πως ''βγαίνει'' αυτός από το κινητό??(αφου μου λες πως ο darky kernel είναι οκ)..Το lagfix πως μπαίνει και βγαίνει στην crikelo?Είπε κάτι ο φίλος Νιkos253 για cwm ..εννοεί από recovery?To λέω για να μη χρειαστεί να ξαναφλασάρω και έχω Lagfix..Aν έχεις lagfix και κάνεις hard reset φεύγει??Στοκ jvo δηλ. μόνο και criskelo μόνο χωρίς cf-root έτσι?

Μόλις περασεις κρισκελο αλλαζει ο κερνελ.μπαινει ο dark core.

ναι έννοουσα το ρεκοβερι, εχει μια επιλογη "voodoo".

Δε φεύγει με χαρντ το λαγκφιξ. Πρεπει να το βγαλεις εσυ!

Εγώ σίγουρα έχω γράψει 1-2 φορές για το lagfix του chainfire. Πολύ πίσω σε σχέση με του supercurio.

Τώρα Αλέκο πραγματικά δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Αχ αυτά τα παιχνίδια, και εγώ είχα προχωρήσει στο flings πολύ και χάθηκε.

unmount/mount όπως λέει ο Νίκος είναι μια επιλογή που δεν χάνεις τίποτα.

Πάντως για έσχατη λύση, αν είσαι τώρα με ext4 θεωρητικά τουλάχιστον, πέρνα τον voodoo kernel για JVO και βάλε και τα κατάλληλα αρχεία στον φάκελο sd/voodoo (είναι το disable-lagfix και το system-as-rfs αν θυμάμαι καλά, υπάρχει έτοιμος ίδιος φάκελος στην criskelo rom) μπας και μπορέσει να μετατρέψει σε rfs με τη δική του μέθοδο.

Στοιχιματίζω πως δε θα ξεκινήσει καν, θα σου βγάλει system corrupted...

Ανάλαφρα λοιπόν σου λέω ότι οι παλιότεροι φορτώνουμε μερικες φορες γιατι η samsung δεν δίνει 1-2 σωστες αναβαθμήσεις και το

ελληνικές κολλαει στην εγγύηση που χάνεται, στις ρυθμήσεις APN κάθε φορά και τόσα άλλα...τα οποία τραβιόμαστε(και μας αρέσει)

από πέρσυ.Και καταλήγουμε τώρα στόν κάθε απαράδεκτο(για οδηγους που δεν βάζει) criskelo να έχει μια παραδεκτή rom Η οποία

στηρίζεται σε ΣΩΣΤΗ STOCK JVO (σ¨αυτό έχει απόλυτο δίκαιο ο Πάρης).....οσο για τους πολλούς ας διαβάζουν και το άρπα κόλλα

το πληρώνουμε όλοι αν δεν προσέχουμε...αλλού χειρότερα όχι εδώ μένα κινητό ..Φυσικά φιλικά καλοπροαίρετα πάντα και με εκτίμιση

πρός όλους...χόμπυ μας είναι όχι εργολαβία

Χρήστος.

• The topic was unlocked