Jump to content

coolbe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coolbe

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Από πάνω περασέ την και δεν χάνεται τίποτα έτσι,απλώς πατάς Upgrade και κάνει download και install μόνο του.Μόνο root θα χρειαστεί μετά, και αποφεύγονται έτσι και προβλήματα επανενημερώσεων google services κ.λ.π. (Αν δεν έχεις κάνει ήδη,κάνε όπως είσαι τώρα backup μέσα απ τις ρυθμίσεις>about phone>storage>Backup data phone να υπάρχει...) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
  2. coolbe

    Meizu MX5

    Ακριβώς! Πριν το κάνεις,κάνε και ένα backup όπως είσαι τώρα μέσα απ το τηλ-νο >about phone>storage>Backup data phone να υπάρχει.. Ετσι ώστε σε όποια επόμενη πάς και δεν κρατηθούν,τα επαναφέρεις... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  3. Μία μόνο μπήκε σε μένα κινέζικο headline news ήταν,την έβγαλα.Πήγαινε ρυθμίσεις και καν τες uninstall. Από αλλαγές βλέπω μια επιλογή easy mode,για απλοποιημένη χρήση του κινητού πόσο θα αρέσει δεν ξέρω. Επίσης δουλεύει κι η αυτόματη φωτεινότητα κάπως απότομα αλλά δουλεύει.
  4. Την είδα το απόγευμα κατά τύχη στο upgrade,και την πέρασα πριν λίγες ώρες.Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς. Λοιπόν πέρασα με ΟΤΑ από 5.5.12.09 σε 5.5.12.22 και ενώ ήμουν root ( το ξανατσέκαρα ΠΡΙΝ την περάσω), και την πέρασε "βελούδινα" με μία επανεκκίνηση και μία όταν το ξαναέκανα root αφήνοντας το τηλ-νο όπως ήταν δηλ. εφαρμογές, ρυθμίσεις όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα είχα. Είναι φυσικά πολύ νωρίς να κρίνω αλλά το κινητό δουλεύει άψογα...
  5. Andriod version 5.1 Ram από χρησιμοποιήσιμη 1886 διαθέσιμα ~530 η μπαταρια μου φαινεται στα ίδια. εννοείται οτι αν έβλεπα δραματική αλλαγή θα το ανέφερα και θα έφευγα από τους πρώτους εγώ πιστεύω οτι μια σοβαρη εταιρία δεν παίζει ούτε με τις βέτα εκδόσεις αφήνει ό,τι δουλεύει σωστά ώς έχει,καί αλλάζει κυρίως το Φαίνεσθαι. και να τους διαφήγει κατι θα γίνει άμεσα ντόρος και θα το φιξάρουν στην επόμενη Κανένα πρόβλημα...καδρόνι σταΘερότητας... αα..ξέχασα εκτός των άλλων, κι ένας ολοκαίνουριος file explorer λειτουργικός,ταχύτατος,απλός
  6. Eτσι ΑΚΡΙΒΩΣ. Αν και είχα κρατήσει backup,Μόνο root έκανα μετά. Δεν θέλω να επιρρεάσω κανέναν γιατί πράγματι οι ενθουσιασμοί και οι βιασύνες πληρώνονται σε χρόνο και κόπο. Εδώ φαίνεται όμως ότι το FLYME βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία χρήσης και ομορφαίνει καί ΟΛΟ το android. Εκτός της αυτόματης φωτεινότητας δουλεύουν όλα σταθερά λειτουργικά και γρήγορα. Bt, μηνυματα,δικτυα κινητης σε πολλες περιοχες(ειμαι σε ταξιδια απο χτες)3g,4g,gps μπαταρία πολύ καλή.μαζέψανε και το χάλι χρόνων των widgets, σε μιά κυλιόμενη μικρή μπάρα, Και αυτό το slide to top απολαυστικό. Ολα τα βασικα αψογα.και το λειτουργικο κούκλα.Ειμαστε σε καλό δρόμο αν συνεχισει τετοια υποστηριξη.
  7. Ευχαριστούμε Bayern7 Η 5.5.12.9 A εκπλήσει ευχάριστα...:D Πάρα πολλές αλλαγές,σβέλτη,όσα είδα απροβλημάτιστα την πέρασα χωρίς clear data και πέρασε στεγνά αφήνοντας ό,τι είχα... φαίνεται να έγινε καλή δουλειά
  8. Αφού δεν το κάνει το Google installer(που θα έπρεπε), Δοκίμασε χειροκίνητα μήπως δουλέψει ως εξής:Πας εφαρμογές,βρήσκεις τα google play services και τα βγάζεις οποιασδήποτε έκδοσης έχεις τώρα, εκτός της 8.1.18 (2272748-248) την οπoία θα βρείς εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-8-1-18-2272748-248-android-apk-download/ και πατάς να κατέβει(! download και install:X). Aυτή η έκδοση δουλεύει άψογα και στην 4.5.6Α και τώρα στην 4.5.7Α σε μένα.Μετά στό play store πρέπει να κάνεις Force stop καί clear data να αναγκαστεί να σου ζητήσει τον λογαριασμό σου στο google. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε μετά από παίδεμα στην προ-προηγούμενη έκδοση και έκτοτε δουλεύει τέλεια. Nαί μου το έκανε κι εμένα ανάμεσα σε κάποιες αλλαγές και το έψαξα τότε... Υ.Γ.Φυσικά εάν έχεις τώρα αυτήν την έκδοση των play services και δεν παίζει το πλέι στορ δεν γνωρίζω κάτι άλλο.Μην απογοητεύεσαι όμως, είμαι σίγουρος ότι γίνεται η δουλειά επιμένοντας με: google installer,(ο εύκολος τρόπος όπως πρότεινε κι ο junglist ) σωστά services,και λογαριαμό google-sync.Κι εγώ την 2.0.2 του google installer έχω και δουλεύει δοκιμασμένα.
  9. Κάντε ένα βγάλε βάλε της εφαρμογής κρατώντας της ένα backup (σε περίπτωση που θέλετε το ιστορικό της) Αλλά καλύτερα για μένα, περάστε στην 4.5.6Α η οποία διορθώνει κάποια μικρο-bugs της 4.5.5Α.καλό είναι να κάνετε κι ένα clear data(ξαναλέω κρατήστε backup) στο viber στο οποίο φυσικά μετά θα επαναφέρετε τα προσωπικά στοιχεία
  10. Πάς Accounts,My Flyme,MzAccount,πατάς την πρώτη επιλογή,Personal settings,πατάς προτελευταία system privileges, και κάντο open βάζοντας τον κωδικό σου.
  11. Ακριβώς,αλλά πρίν κάνουμε προσπάθεια αναβάθμησης κάνουμε ενα αντίγραφο ασφαλείας στο τηλεφωνο και μας ρωτάει τι θέλουμε να σώσουμε, οπότε δεν χάνουμε τίποτα (αφου αργότερα τα επαναγέρουμε στην νεα ρομ) κυρίως δηλαδή γίνεται ό,τι στο factory data reset. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε format disk γιατι προφανώς χάνονται τα πάντα που έχει η κάρτα.
  12. Ένα κλικ πάνω,accessibility,developer options, window animation scale,transition &animator duration scale ό,τι αλλάζουμε εδώ στό developer options ( για μένα δεν είναι απαραίτητο ) με προσοχή να μπορούμε μετά να επανέλθουμε...
  13. https://meizufans.eu/forum/topic/2309/m1-note-official-firmware-flyme-os-4-5-4a-20150713173201-leaked Πάς κάτω που λέει update zip πατάς να κατέβει...κοίτα διπλα το μέγεθός του για σιγουριά να είναι 890 ΜΒ εγώ αυτό έχω και όλα κάλά πρός το παρόν..
  14. Την πέρασα κι εγω χωρίς clear user data και έκατσε καλά απ όσα έλεγξα μεχρι τώρα.Για παράδειγμα,το titanium backup δουλεύει απ τη στιγμή που έγινα ρουτ.φυσικα gallery viber...όλα μένει μόνο να αφαιρέσω τις γνωστές κινέζικες εφαρμογές και να δούμε πώς πάει η μπαταρία... Μήπως δεν έδινες όταν ζητόυσαν δικαιώματα τα διάφορα απ τα gaps και viber ...α..και το από άγνωστες πηγές το είχες τικαρισμένο; 1.Δεν υπάρχει λειτουργικό χωρίς file manager. 2.Στό flyme το εικονίδιο που λέει έγγραφο ή document έπρεπε να το λέει διαχείριση αρχείων ( File manager ) για αυτό μπερεύει... 3.Το Update-zip αρχείο όταν το κατεβάζουμε απ το κινητό, πάει στις λήψεις(download) όπου το βρίσκουμε και πατώντας πάνω του κάνει αναβάθμιση. Όπου και να το πάμε ( Χύμα στην κάρτα για παράδιγμα,το ίδο θά γίνει.Το Flyme απ το σημείο που πατήσουμε πάνω του,ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΗ την αναβάθμιση ( Flasha-ρει το λειτουργικό μέ ( καθαρό ) ή χωρίς( βαριώμαστε να ξαναστήνουμε) clear data, απαλάσοντας μας από τον μπελά τού φλασαρίσματος. Έχουμε δηλ Δυό χαρές...καί μιά κινητάρα , και καλά τροποποιημένο λειτουργικό android :happy::happy:
  15. Αν είχες ΚΑΝΕΙ κατα λέξι ότι λέει στο σαφέστατο μηνυμά του ο φίλος (helloween83 θάχες τελειώσει.Φυσικά δεν πειράζει καμιά φορα σκεφτόμαστε πιό περίπλοκα απ το προφανές.Τωρα αφού το κατέβασες, βρέστο :->εγγραφα ->DOWNLOAD->update-zip και ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ αζιπάριστο πάτα πάνω του και σε ρωτάει πώς να το κάνει με clear data ή σκέτο ..καλή επιτυχία Ωχ..Με πρόλαβαν...:D
  16. Για να διαλέξουμε και να αποθηκευσουμε τι wallpaper μας αρέσει πάμε ρυθμίσεις,προσωπικό,διακτυακές ταπετσαρίες,και στην πρώτη καρτέλα category,(εννοείται με ανοιχτό wifi) διαλέγουμε μια κατηγορία,τοπία π.χ.είναι η πρώτη αριστερά,πατάμε πάνω της και με scrolling βλέπουμε τι έχει,(έχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα) Kαι με ταπ σε όποια μας αρέσει,γίνεται full screen και πατώντας ακόμα μια φορά πάνω της μας βγάζει να την κάνουμε lock screen ή wallpaper ή και τα δύο. Για να την κρατήσουμε όμως πρέπει να πατήσουμε το βελακι κάτω στη μπάρα, και τις αποθηκεύει στην καρτέλα local όπου αργότερα τις βρίσκουμε και χωρίς σύνδεση. Για όσους δεν το πρόσεξαν έχει παρόμοιο εύκολο περιβάλον κατεβάσματος και αποθήκευσης μουσικής (και ελληνικής ακόμα)απο την μαμίσια εφαρμογή( είχε αναφερθεί κ παλαιότερα). Mε παρόμοιο τρόπο γίνονται και αυτες που έχουμε στο gallery,διαλέγοντας μία πατώντας πάνω της...τόσο όμορφα και απλά. Τελικά όσο εξοικειωνόμαστε με το Flyme τόσο βλέπουμε τα χαρίσματά του.
  17. Ρυθμίσεις,σχετικά με το τηλεφωνο,αποθηκευτικός χώρος,αντιγραφή & ανάκτηση Κάνοντας εδώ backup,αργότερα σε όποια έκδοση πάμε, πάλι απο εδω κάνοντας ανάκτηση,το έχουμε όπως πρίν. Και απο εφαρμογές titanium backup από play store κορυφή και παραμετροποιήσιμο.
  18. Για μένα χτύπα αυτήν εδώ στό χρώμα που νομίζεις οτι ταιριάζει http://www.vickmall.com/original-high-quality-nillkin-ultra-frosted-hard-case-for-meizu-m1-note.html και ενα tempered glass για την οθόνη και καθαρισες .Γιατί αγκαλιάζει όλο το κινητό πίσω και γύρω εκεί που πρέπει, αισθητικα και πρακτικά άψογη, και κυρίως είναι σαγρέ πίσω και δεν γλυστράει το κινητό. οι 20 μέρες αναμονής περνάνε και πρακτικά θα ξεννοιάσεις απ,αυτό το θέμα.
  19. Ούτε OTA γινεται ούτε μεσα απο το αρχείο της 5Ι που το εκανα και επειδη προχώρισε μονο όταν ξετικαρα το upgrade μου εδωσε το retry ενεργό,αυτο προχώρησε σε επαναφορα στην 4Α κι εγω νόμισα (λάθος φυσικά) οτι πιθανόν πέρασε το αρχείο της 5Ι.Ευτυχως με ξύπνησε ο junglist. Με δύο λόγια τη δώσανε μεν αλλά (προς το παρόν)δεν περνάει...
  20. Εννοώ οτι έχω περασει απο την 4.2.0.5Α στην 4.2.0.4Α ,η οποία είναι 622,75mb την οποία δίνει εδώ ως Flyme OS 4.2.0.5I (international) http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1 και αφού την πέρασα με τον τρόπο που είπα,μου λέει στις πληροφορίες τηλ-νου οτι εχω την 4.2.0.4Α.Αλλα τώρα που το λες μπορεί απλά να με πέταξε πίσω.πάντως αυτή κατέβασα και έβαλα και μαλιστα δύο φορές.
  21. Αν εννοείς οτι εχεις την 5Α και θές να πας στην Ι να ξέρεις θα σε πάει στην 4Α ,τη θεωρεί προηγούμενη, βρήσκει οτι έχεις την τελευταία και δεν σαφήνει.Ιδιες φαίνεται να είναι αν δεν έχεις πρόβλημα μείνε στην Α.Αν επιμένεις ,Θέλει όταν σου βγάλει το τριγωνάκι προειδοποίηση κι απο κάτω τικαρισμένο το system upgrade να το ΞΕΤΙΚΑΡΕΙΣ και να τικάρεις το clear data (αφού είσαι root)και πατάς retry Φυσικά θα χάσεις το στήσιμο πού του έκανες αλλά εάν πριν απ όλα έχεις κάνει μπακαπ μετα κάνεις recover και τα έχεις όλα όπως πριν.Σε μένα τουλάχιστον έτσι δούλεψε.
  22. Την ίδια μέρα τα πήραμε (και με το ίδιο σκεπτικό)γι αυτό σε ρώτησα και ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ πήρα το 32άρι και μια hard case, και ενώ σύμφωνα με την ισοτιμία της στιγμής της αγοράς έπρεπε να είναι 231ευρώ, το paypal κράτησε 242(διαφορά 11ευρώ) αν και έχω τη ρύθμιση από παλιά να την κάνει η τράπεζα. Άρα ισχύει αυτό που λέει το μέλος Gerstavros σε άλλο τόπικ ότι εάν ο πωλητής δεν έχει ενσωματώσει το κόστος του στο paypal, το κάνει το paypal βάζοντας μεγαλύτερη ισοτιμία $/e στον αγοραστή όπως δηλ. έγινε σε μας. Τεσπα sorry για το offtopic
  23. Παρόλο που μ έσκισε πρωινιάτικα το paypal (και η ισοτιμία ) ευελπιστώ ότι θα το απολαύσω όταν έρθει .....κι εγώ από εκεί το πήρα αλλά έφαγα ένα 11ευρο καπέλο από paypal.(αν και είχα τη ρύθμιση να την κάνει η τραπεζα) Moil αν δεν σε κουράζω πες μου μόνο τη διαφορά ( που πλήρωσες στο ) paypal να μην χαλάω κ την διάθεση του κόσμου για υποθέσεις που είναι μη αναστρέψιμες
×
×
  • Create New...