Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλεκο αν η jvo (και η jvh επισης) δεν βρει <πεντακαθαρο τηλεφωνο>,δεν καθεται με τιποτα,εχω κανει τα φλασαρισματα της αρκουδας στις 2.3.3 και στο λεω αυτο εγγυημενα.Δεν τιθεται θεμα hardware,ειναι καθαρα θεμα full wipe.

.Εχω ξαναδιαβασει το ποστ αυτο απο εσενα.Αυτο που ειχες κανει ηταν οτι ποιο ακυρο!!Ενταξει,το odin στο ειχε περασει στο φλασαρισμα,οταν ομως μετα το pass αρχισε το τηλεφωνο σου να κανει unpacking πριν το πρωτο boot,τα fail (εκεινα με τα κοκκινα γραμματα),τα ειχε παρει το ματι σου η τα ειδες και τα αφησες λεγοντας δε βαριεσαι αφου μπορεσε κι εκανε boot??Απ οτι εχεις δει στις 2.3.3 κανεις δεν ανακατεψε τα csc και δεν ηταν τυχαιο που προσπαθουσαν καποιοι εδω μεσα,με πολυ κοπο να φτιαξουν τα ελληνικα πληκτρολογια!!!!

Παρη για να ειμαι ειλικρινης δεν το ειχα παρατηρησει αυτο, απλα το δουλεψα το τηλεφωνο ετσι για λιγο και δεν ειχα εντοπισει καποιο κολλημα. Απορια το ειχα βεβαια γιατι υποψιαζομουν οτι δε μπορει να ειμαι ο μονος που μου δουλευει ετσι και εσεις οι γκουρου να μην το γνωριζεται :blink: Κατι δεν καταλαβαινα τελικως. Να σε ρωτησω τωρα και αν θελεις με κατευθυνεις. Υπαρχει μια εφαρμογη που καθαριζει τα σκουπιδακια απεγκατεστημενων εφαρμογων, γνωριζεις ποια ειναι? Σ'ευχαριστω.
Θοδωρης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλά να ευχαριστήσω και εγώ όσους συνέβαλαν στο να παίζει καλά το swype. Το χρησιμοποιώ συνέχεια και ήταν μεγάλο πρόβλημα που δεν το είχα τόσο καιρό. (Ε ναι ήθελα 2.3.3 να έχω :p )

Υπαρχει μια εφαρμογη που καθαριζει τα σκουπιδακια απεγκατεστημενων εφαρμογων, γνωριζεις ποια ειναι? Σ'ευχαριστω.

Sd maid και θέλει root.

Μάκης

μια μικρη βοηθεια.... :D εκανα ροοτ και μετα εκανα το 3 button combo fix, επειτα μπηκε στο recovery και πεταξε ενα θαυμαστικο σε ενα τριγωνακι μεσα και παπαλα... κολαει στο βοοτ του galaxy s i9000 κλπ κλπ...download mode μπαινει αλλα δεναναγνωριζεται απο το odin....τι εχω παθει??? soft brick??? corrupted bootloader??? να ενημερωσω οτι ακολουθησα τον heimdall οδηγο .....ελπιζω σε αμεση απαντηση...

Φιλε μπες youtube εχει αρκετα video για ξεμπρικαρισμα,μπορει να σε βοηθησουν.Γραψε unbrick samsung galaxy s.

Sd maid και θέλει root.

Σ'ευχαριστω Lakerdas. Ειναι απλο στη χρηση του, το εχεις δουλεψει? Επισης εχω μια απορια, οταν διαγραφω μια εφαρμογη απο το τηλεφωνο ετσω μεσα απο Ti Backup μενει κατι στη μνημη του τηλεφωνου και αν ναι υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη για αυτο? Σ'ευχαριστω για την ανταποκριση.

Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Σ'ευχαριστω Lakerdas. Ειναι απλο στη χρηση του, το εχεις δουλεψει? Επισης εχω μια απορια, οταν διαγραφω μια εφαρμογη απο το τηλεφωνο ετσω μεσα απο Ti Backup μενει κατι στη μνημη του τηλεφωνου και αν ναι υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη για αυτο? Σ'ευχαριστω για την ανταποκριση.

μενουν μερικοι φακελοι και καποια αρχεια καποιες φορες.

αυτη τη δουλεια κανει το sd maid!

λοιπον λεω και εγω το απογευματακι να δοκιμασω την jvo....:lol::p:lol:

παιδια ελληνικα εχει ετσι....?(δεν εννοω swype κτλ αλλα ελληνικη γλωσσα στο τηλέφωνο....)

Oχι ψιλοεπικινδυνη αλλα πολυυυ επικινδινη!.........(την αλλη μερα,αφου ειχε φαει κραξιμο ο somator απο πολυ κοσμο,διαπιστωσε οτι μπικαραν τα κινητα και τα φιξαρισε..ζησε μαη που λενε!!)

Ελεος Παρη!!

μια μικρη βοηθεια.... :D εκανα ροοτ και μετα εκανα το 3 button combo fix, επειτα μπηκε στο recovery και πεταξε ενα θαυμαστικο σε ενα τριγωνακι μεσα και παπαλα... κολαει στο βοοτ του galaxy s i9000 κλπ κλπ...download mode μπαινει αλλα δεναναγνωριζεται απο το odin....τι εχω παθει??? soft brick??? corrupted bootloader??? να ενημερωσω οτι ακολουθησα τον heimdall οδηγο .....ελπιζω σε αμεση απαντηση...

Καταρχας μια παρακληση. Οταν εχουμε ενα προβλημα προσπαθουμε να εξηγησουμε οσο καλυτερα γινεται ωστε να καταλαβουμε τι προβλημα υπαρχει και να βοηθησουμε κι εμεις. Στο θεμα μας, το μπρικ το εφαγε οταν ακολουθουσες τον οδηγο για επαναφορα του 3 button combo? Τοτε πως μπαινει σε download mode? 'Η εγινε η διαδικασια για επαναφορα του συνδυασμου και μετα πηγες να φλασαρεις και μπρικαρε? Εξηγησε μας λεπτομερως το προβλημα για να βοηθησουμε...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλά, δεν έχετε εξουθενωθεί από τα συνεχή φλασαρίσματα; Θα εκραγούν τα κινητά σας! Αποφασίστε μία rom και μείνετε εκεί! Χαχαχαχαχα! Εγώ γίνομαι βαρετός αλλά το επαναλαμβάνω: σαν την JS8 δεν υπάρχει. Το λέω γιατί μπήκα κι εγώ στη λογική των συνεχών φλασαρισμάτων-πειραμάτων αλλά η JS8 μαζί με την εφαρμογή GPS aids είναι υπέροχη στα πάντα και το GPS λειτουργεί σφαιράτα κι έχει απόλυτη ακρίβεια. Όσοι βαρεθήκατε τα διαρκή lags κτλ περάστε τη JS8 και το GPS aids και θα με θυμηθείτε! Είναι η σταθερότερη έκδοση από καταβολής Galaxy S! Και η μπαταρία κρατάει περισσότερο απ' όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Η Gingerbread ακόμη τουλάχιστον δεν είναι απόλυτα συμβατή με το κινητό μας κατά τη γνώμη μου.
To flashing ειναι αρωστεια φιλε μου :lol::lol:

Για το ποστ σου αυτο να σου πω τα εξης: κατ αρχας η js8 εχει μυθοποιηθει,ολο αυτο εγινε εξ αιτιας καποιων προβληματων που ειχαν οι πρωτες gingerbread και αναγκαστκα επιστρεφαμε ολοι στην 2.2.1 που δουλευε σωστα.Κατα δευτερον το οτι πολλοι απο εδω μεσα (οι παλιοι το εκαναν μαλιστα) προτειναν μεχρι προχθες,την js8,το εκαναν γιατι η 2.3.3 δεν συνισταται σε νεους χρηστες λογω καποιων ιδιομορφιων,αντιθετα με την js8 που μπορει να την περασει ο οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις.Να σου πω οτι η τελευταια 2.3.3 ειναι σταθεροτατη,απροβληματιστη,γρηγορη,με πολλα πλαονεκτηματα εναντι ολων των προηγουμενων ρομ και οσο για το gps..αστο..σκαλες ανωτερο!!!

Να ξεκολησουμε λοιπον σιγα σιγα απο αυτον τον μυθο της js8 σαν την <απολυτη ρομ>.

;)

Ελεος Παρη!!

Καταρχας μια παρακληση. Οταν εχουμε ενα προβλημα προσπαθουμε να εξηγησουμε οσο καλυτερα γινεται ωστε να καταλαβουμε τι προβλημα υπαρχει και να βοηθησουμε κι εμεις. Στο θεμα μας, το μπρικ το εφαγε οταν ακολουθουσες τον οδηγο για επαναφορα του 3 button combo? Τοτε πως μπαινει σε download mode? 'Η εγινε η διαδικασια για επαναφορα του συνδυασμου και μετα πηγες να φλασαρεις και μπρικαρε? Εξηγησε μας λεπτομερως το προβλημα για να βοηθησουμε...

εχεις δικιο. Λοιπον, εκανα ροοτ με superoneclick.exe , επειτα εκανα το 3 button combo fix με το heimdall γιατι το οδιν κολλουσε συνεχως στο setupconnection με οτι driver και να βαλα, (εγκ. kies και καποιους απο το xda που εδιναν...) στο heimdall εγινε σε 3 sec. (πηγα με βαση ολους τους οδηγους σας, χωρις να υπονοω κατι...) . εκανε βοοτ το κινητο μπηκε κανονικα στο λειτουργικο χωρις καποια καθυστερηση η σφαλμα και επειτα το σβησα για να κανω ενα boot στο recovery με up-vol,home,power button, μπηκε κ μετα απο μερικα δευτερολεπτα πεταξε ενα τριγωνακι με θαυμαστικο μεσα , εσβησε και ξανα δε μπουταρε στο λειτουργικο! :mad: μπαινει μονο σε download mode, στο οδιν συνεχιζει να αναγνωριζεται ενω στο heimdall οχι και φυσικα ουτε στο κιες(βλεπει μια συσκευη αλλλα ποτε δεν συνδεεται. Στο pc μου αναγνωριζεται ακομα ως samsung usb composite driver & samsung modem.αυτα εν ολιγης.....θα δω χαϊρι? η παει?

Κι εγω την XXJVO εχω που ειναι η ποιο προσφατη gingerbread για το Galaxy S αλλα εχει αυτο το bug με το android os που σου ρουφαει την μπαταρια σαν τρελο. Οποτε η καλυτερη rom μεχρι στιγμης ΕΙΝΑΙ η JS8.
Να ξεκαθαρισουμε κατι ακομη που εχει γινει κι αυτο μυθος..δεν υπαρχει και ουτε υπηρχε κανενα bug με μπαταρια σε ολες τις 2.3.3!!!το προβλημα αυτο ειναι ενδειξη αποτυχημενης εγκαταστασης.Ολες αυτες οι ρομ εχουν υποδειγματικη αυτονομια.Τελος!!!

εχεις δικιο. Λοιπον, εκανα ροοτ με superoneclick.exe , επειτα εκανα το 3 button combo fix με το heimdall γιατι το οδιν κολλουσε συνεχως στο setupconnection με οτι driver και να βαλα, (εγκ. kies και καποιους απο το xda που εδιναν...) στο heimdall εγινε σε 3 sec. (πηγα με βαση ολους τους οδηγους σας, χωρις να υπονοω κατι...) . εκανε βοοτ το κινητο μπηκε κανονικα στο λειτουργικο χωρις καποια καθυστερηση η σφαλμα και επειτα το σβησα για να κανω ενα boot στο recovery με up-vol,home,power button, μπηκε κ μετα απο μερικα δευτερολεπτα πεταξε ενα τριγωνακι με θαυμαστικο μεσα , εσβησε και ξανα δε μπουταρε στο λειτουργικο! :mad: μπαινει μονο σε download mode, στο οδιν συνεχιζει να αναγνωριζεται ενω στο heimdall οχι και φυσικα ουτε στο κιες(βλεπει μια συσκευη αλλλα ποτε δεν συνδεεται. Στο pc μου αναγνωριζεται ακομα ως samsung usb composite driver & samsung modem.αυτα εν ολιγης.....θα δω χαϊρι? η παει?

Έχεις δοκιμάσει υποθέτω να βγάλεις τη μπαταρια, να περιμένεις μισό λεπτό και να την ξαναβάλεις; Eπίσης δε μας έχεις πει τί firmware έχεις.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Καταρχας, οχι δεν παει τιποτα. Εχουν συμβει και πολυ χειροτερα. Φαινεται οτι κατι πηγε στραβα στη διαδικασια, αν και μου φαινεται παραξενο γιατι το κινητο ανοιξε και δουλεψε απροβληματιστα. Εκανες τιποτα μεσα στο recovery η μολις μπηκε σε πεταξε στο brick screen?

Να ξεκαθαρισουμε κατι ακομη που εχει γινει κι αυτο μυθος..δεν υπαρχει και ουτε υπηρχε κανενα bug με μπαταρια σε ολες τις 2.3.3!!!το προβλημα αυτο ειναι ενδειξη αποτυχημενης εγκαταστασης.Ολες αυτες οι ρομ εχουν υποδειγματικη αυτονομια.Τελος!!!

+10. Επισης πρεπει καποια στιγμη να κατανοησουμε οτι η μπαταρια πρεπει να κανει τους κυκλους της για να βγει συμπερασμα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σήμερα θα βγει η darky 10.1 κατα πάσα πιθανότητα. JVH base. Απο όσο έχω ψάξει, δεν έχουν διαφορές σε απόδοση η JVH με την JVO. Μάλιστα η JVH είναι για μερικές ώρες πιο καινούρια.

Επίσης, φλασάροντας εχθές την Stockrom και σήμερα την baserom του ficeto (JVH), δύο roms οι οποίες είναι stock και προστέθηκαν root/busybox και πολύ λίγα mods, έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως οι custom roms δεν αυξάνουν την επίδοση του κινητού. Η βάση μετράει, δηλαδή JVB σε JVH, αλλά ο κάθε rom developer δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αντίθετα πολλές φορές προσθέτει και bugs. Θα δοκιμάσω και την darky για να επιβεβαιώσω το παραπάνω συμπέρασμα για να ξεμπερδεύω σιγά σιγά το τοποίο που με βασάνιζε με τόσες custom roms και kernels. Οι kernels νομίζω πως ναι, ειδικά με lagfix κάνουν τη rom πιο smooth. Άρα ένας καλός kernel όπως ο voodoo με μια λίγο μονταρισμένη preroot stock deodexed rom είναι πολύ καλή επιλογή.

Τέλος, δείτε εδώ, ο dev του lancherpro φτιάχνει ένα music app όπως στα wp7, και το βρήκα πολύ πολύ όμορφο και smooth. Ακόμα σε market δεν έχει βγει, αλλά δίνει ελεύθερα το apk για δοκιμή.

με το που μπηκα και επαιξα λιγο στο μενου ( πανω-κατω με τα vol butttons) με πεταξε αυτο το τριγωνακι...τωρα firmware....η μλκ*α ειναι οτι δεν το συγκρατησα...εγινα αγορα απο το πλαισιο πριν δεκα μερες με 2.2 επανω....υπαρχει αλλος τροπος να το δω?

οι custom roms δεν αυξάνουν την επίδοση του κινητού. Η βάση μετράει, δηλαδή JVB σε JVH, αλλά ο κάθε rom developer δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αντίθετα πολλές φορές προσθέτει και bugs. Θα δοκιμάσω και την darky για να επιβεβαιώσω το παραπάνω συμπέρασμα για να ξεμπερδεύω σιγά σιγά το τοποίο που με βασάνιζε με τόσες custom roms και kernels. Οι kernels νομίζω πως ναι, ειδικά με lagfix κάνουν τη rom πιο smooth. Άρα ένας καλός kernel όπως ο voodoo με μια λίγο μονταρισμένη preroot stock deodexed rom είναι πολύ καλή επιλογή.

Συμφωνω απολυτως. Ολη τη δουλεια θα την κανει ενας καλος και σταθερος κερνελ και ολα τα υπολοιπα ειναι απλα εντυπωσιασμος και εφε. Μαλιστα, δεν ειναι τυχαιο οτι οι devs προσπαθωντας να φτιαξουν κατι, χαλανε κατι αλλο. Ο λογος για custom θεωρω οτι ειναι περισσοτερο το εφετζιλικι και η αλλαγη οταν πηζεις πλεον με την εμφανιση του κινητου. Τουλαχιστον ετσι ειναι για μενα, μετα απο ενα 3 μηνο τωρα που ειμαι μονο με custom. Οταν βεβαια μιλαμε για cyanogen εκει αλλαζει το πραγμα γιατι ειναι μια εξ ολοκληρου καινουργια ρομ, χτισμενη απο την αρχη. Παντως μολις μου περασει η μανια και δοκιμασω και την cyanogen σιγουρα θα καταληξω με μια καλη και σταθερη στοκ με τον αναλογο κερνελ. Αλλωστε, εχει αρχισει και μου λειπει ηδη το στοκ.

@patrik85 το φλασαρες καθολου? Αν οχι τοτε ειναι με την 2.2 επανω. Αφου μπαινει στο download mode μπορεις να ξαναφλασαρεις για να εισαι σιγουρα καλυμενος και μαλιστα θα προτεινα να φλασαρεις την 2.2.1 JPU που εχει bootloaders ή μια 2.3.3 και παλι με bootloaders.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Συμφωνω απολυτως. Ολη τη δουλεια θα την κανει ενας καλος και σταθερος κερνελ και ολα τα υπολοιπα ειναι απλα εντυπωσιασμος και εφε. Μαλιστα, δεν ειναι τυχαιο οτι οι devs προσπαθωντας να φτιαξουν κατι, χαλανε κατι αλλο. Ο λογος για custom θεωρω οτι ειναι περισσοτερο το εφετζιλικι και η αλλαγη οταν πηζεις πλεον με την εμφανιση του κινητου. Τουλαχιστον ετσι ειναι για μενα, μετα απο ενα 3 μηνο τωρα που ειμαι μονο με custom. Οταν βεβαια μιλαμε για cyanogen εκει αλλαζει το πραγμα γιατι ειναι μια εξ ολοκληρου καινουργια ρομ, χτισμενη απο την αρχη. Παντως μολις μου περασει η μανια και δοκιμασω και την cyanogen σιγουρα θα καταληξω με μια καλη και σταθερη στοκ με τον αναλογο κερνελ. Αλλωστε, εχει αρχισει και μου λειπει ηδη το στοκ.

@patrik85 το φλασαρες καθολου? Αν οχι τοτε ειναι με την 2.2 επανω. Αφου μπαινει στο download mode μπορεις να ξαναφλασαρεις για να εισαι σιγουρα καλυμενος και μαλιστα θα προτεινα να φλασαρεις την 2.2.1 JPU που εχει bootloaders ή μια 2.3.3 και παλι με bootloaders.

οχι καθολου φλασαρισμα, ουτε καν προλαβα να ψαξω για ρομ :) μπηκα recovery να δω τι παιζει και παπαλα...!! ωραια.... την 2.2 δλδ δεν παιζει ρολο ποιο φιρμ να βαλω? να παω απευθειας σε αυτην που λες?να μην κοιταξω για original?

οχι καθολου φλασαρισμα, ουτε καν προλαβα να ψαξω για ρομ :) μπηκα recovery να δω τι παιζει και παπαλα...!! ωραια.... την 2.2 δλδ δεν παιζει ρολο ποιο φιρμ να βαλω? να παω απευθειας σε αυτην που λες?να μην κοιταξω για original?

Patrik85 κανε αυτο που σου ειπε ο Αλεξ παραπανω.

Βγαλε μπαταρια, αστο για λιγο, βαλε μπαταρια και ανοιξε το παλι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν δοκιμασες αυτο με τη μπαταρια που σου λενε τα παιδια και δεν κανει κατι, φλασαρεις μια JPU που εχει και bootloaders για να μην ξανακανεις τη διαδικασια, αν τυχον και εγινε κατι στραβα εκει. Στην πρωτη σελιδα παιζει και ενα βιντεο που τα παιδια φλασαρουν αυτην τη ρομ αν δεν κανω λαθος. Μετα θα εισαι με 2.2.1 και bootloaders (αρα με το συνδυασμο) και μπορεις να φλασαρεις οτι θελεις. Εγγυηση εννοειται δεν υπαρχει, το ξερεις.

Αν θελεις επισημη που λες για να εχεις και εγγυηση τοτε ξαναφλασαρεις την 2.2 που ειχες, αλλα αν rootαρεις και παλι εγγυηση δεν εχεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

H JSD στην πρώτη σελίδα έχει κι αυτή bootloaders. Μπορείς να φλασάρεις απ'ευθείας αυτή και να μην κάνεις κύκλους, μιας και είναι η τελευταία και καλύτερη Froyo. Κάντο χωρίς repartition, και ξεμπερδεύεις.

Για να είμαστε σίγουροι, όταν λες τρίγωνο, εννοείς ένα μεγάλο κίτρινο τρίγωνο που περιέχει ένα ρομποτάκι android να σκάβει, έτσι; (απο κάτω γράφει downloading do not turn off target)

Edited by Tyxerakias
- Alex

ναι θεμα εγγυησεων ξερω κλπ...ειχα optimus one, blade,joy,x10mini , htc desire klp klp....οχι ολα δικα μου αλλα τα φλασαρα .....ελα που ομως αυτο ειναι δικο μου και να! με παει.....ωραια....μετα αν φαω κανονικο τουβλιασμα με σωζει μονο το jig??? απ οτι καταλαβα....Και κατι τελευταιο...το odin στο 3 button combo fix κολλουσε οπως προ ειπα στο setup connection...μηπως θα χω κανα θεμα παλι στο φλασαρισμα της ρομ???

ναι θεμα εγγυησεων ξερω κλπ...ειχα optimus one, blade,joy,x10mini , htc desire klp klp....οχι ολα δικα μου αλλα τα φλασαρα .....ελα που ομως αυτο ειναι δικο μου και να! με παει.....ωραια....μετα αν φαω κανονικο τουβλιασμα με σωζει μονο το jig??? απ οτι καταλαβα....Και κατι τελευταιο...το odin στο 3 button combo fix κολλουσε οπως προ ειπα στο setup connection...μηπως θα χω κανα θεμα παλι στο φλασαρισμα της ρομ???

Κάνε ένα reboot το PC σου, και πριν τρέξεις το Odin απενεργοποίησε όλες τις διεργασίες του Kies, (μέσω task manager), καθώς και antivirus και firewalls που ανάλογα με τα settings μπορεί να ανακατευτούν με τη σύνδεση του κινητού... και θα είσαι κομπλέ.

Απάντα μου και για το τρίγωνο που σε ρώτησα...

- Alex

Καταρχας απαντησε στον Αλεξ αν αυτο ειναι οντως το τριγωνο που βλεπεις για να δουμε αν μπαινεις οντως στο download mode. Οσο για το προβλημα που αντιμετωπισες, δεν ειχαν εγκατασταθει σωστα οι drivers μαλλον και η διαδικασια δεν μπορουσε να ξεκινησει. Αλλα συμφωνα με αυτα που λες εδω "μπαινει μονο σε download mode, στο οδιν συνεχιζει να αναγνωριζεται" δεν θα εχεις προβλημα με το odin.

Το jig ειναι η τελευταια λυση για να μπεις σε download mode. Εσυ μπαινεις σε download mode οπως λες, οποτε τι να το κανεις...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The topic was unlocked