truckman Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ρε παιδια τι σκατε? odin και αγιος ο θεος... ;)χαχααχα σωστος ο Βασιλης!! :lol: Καλημέρα Όλες οι εκδόσεις είναι εδώ http://www.samfirmware.com Κάνεις μια απλή εγγραφή και πας firmwares->android->sgs I9000->τις εχει όλες σε σειρά ανα μήνα και οδηγίες για πέρασμα με odin...το ξερω φιλε μου,ολοι δηλαδη το ξερουν (ειναι παλιο το κουτουκι του μπαρμπαμητσου :lol:),την εχω περασμενη απο εχθες,απλα σημερα ετσι απο περιεργεια δοκιμασα να πατσαρω το kies να δω τι γινεται και ειδα οτι δεν την βγαζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 βγηκε νεο speedmode K13A το φλασαρα θα δω εντυπωσσεις κ θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 βγηκε νεο speedmode K13A το φλασαρα θα δω εντυπωσσεις κ θα ενημερωσω To έβαλα και εγώ (το 13Α) και θέλω να δω πως θα παει απο μπαταρία... Το 12u που είχα βάλει 3 ημέρες (μόλις) πριν (φαίνεται να) είχε πολύ καλή αυτονομία, το 13Α θα δείξει (αν και το να είναι χειρότερο απο το 12u δεν πάιζει:happy:)! ΥΓ: πήγε η καρδιά μου στην "κούλουρη" πρωινιάτικα! Πήγα να περάσω ton kernel μεσω ODIN και μου έβγαλε FAIL! To κινητό δεν ξεκίναγε (έβγαζε το "bricked" εικονίδιο) καν... Αλλά ψύχραιμα (όσο γινόταν :wacko:) ξαναέκανα τη διαδικασία με το ODIN και όλα καλά, περάστηκε ο κερνελ και το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά :D (ανησύχησα οτι θα χρειαζόμουν καινούργια ΡΟΜ και δεν είχα πάρει backup πρόσφατα)!!! Το αναφέρω απλά αν τύχει σε οποιονδήποτε να ξέρει και να επιδείξει ψυχραιμία, ξανακάνοντας τη διαδικασία! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά καλησπέρα, επειδή είμαι καινούριος στο θέμα root και hacking, ψάχνομαι όλη μέρα να μάθω κάποια πράγματα. Έκανα root και όλα μια χαρά, βλέπω μιλάτε όλοι για flasharisma, darky και άλλα πολλά και δεν ξέρω ποιος ο λόγος να το κάνεις, πως το κάνεις και τους πιθανούς κινδύνους. Θα λέτε όλοι τι θέλει τότε ο άσχετος.. απλά με ενδιαφέρει να μάθω και αν γίνετε κάποιος να πει δυο λόγια - βήματα για το flasharisma ας πούμε(αν ήδη υπάρχει ζήτω συγνώμη). Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά καλησπέρα, επειδή είμαι καινούριος στο θέμα root και hacking, ψάχνομαι όλη μέρα να μάθω κάποια πράγματα. Έκανα root και όλα μια χαρά, βλέπω μιλάτε όλοι για flasharisma, darky και άλλα πολλά και δεν ξέρω ποιος ο λόγος να το κάνεις, πως το κάνεις και τους πιθανούς κινδύνους. Θα λέτε όλοι τι θέλει τότε ο άσχετος.. απλά με ενδιαφέρει να μάθω και αν γίνετε κάποιος να πει δυο λόγια - βήματα για το flasharisma ας πούμε(αν ήδη υπάρχει ζήτω συγνώμη). check την πρωτη σελιδα σε αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 βγηκε νεο speedmode K13A το φλασαρα θα δω εντυπωσσεις κ θα ενημερωσω To έβαλα και εγώ (το 13Α) και θέλω να δω πως θα παει απο μπαταρία... Το 12u που είχα βάλει 3 ημέρες (μόλις) πριν (φαίνεται να) είχε πολύ καλή αυτονομία, το 13Α θα δείξει (αν και το να είναι χειρότερο απο το 12u δεν πάιζει:happy:)! Δεν εχει τιποτα διαφορετικο απο τον 12u. Η μονη αλλαγη ειναι οτι μπορεις να επιλεξεις μεσω recovery πλεον τον χρωματικο τονο (warm,cold) καθως και να κανεις disable τα επιπεδα φωτεινοτητας που εχει ο kernel και να επιστρεψεις στην stock φωτεινοτητα. Παιδιά καλησπέρα, επειδή είμαι καινούριος στο θέμα root και hacking, ψάχνομαι όλη μέρα να μάθω κάποια πράγματα. Έκανα root και όλα μια χαρά, βλέπω μιλάτε όλοι για flasharisma, darky και άλλα πολλά και δεν ξέρω ποιος ο λόγος να το κάνεις, πως το κάνεις και τους πιθανούς κινδύνους. Θα λέτε όλοι τι θέλει τότε ο άσχετος.. απλά με ενδιαφέρει να μάθω και αν γίνετε κάποιος να πει δυο λόγια - βήματα για το flasharisma ας πούμε(αν ήδη υπάρχει ζήτω συγνώμη). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια. Να εισαι καλα και καλως ηλθες. Ενας γενικος κανονας. Αν δεν εισαι για κατι σιγουρος ΜΗΝ το κανεις. Ακολουθησε τα βηματα των οδηγων καθολικα και δε θα εχεις καποιο προβλημα. Αν κατι σου φενεται δυσνοητο, η δεν εισαι σιγουρος για κατι, πριν προχωρησεις ρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά, τελείως πληροφοριακά, έχω JPY, έχω επαναφέρει το recovery 2e και έχω περάσει το speedmod kernel. Σε περίπτωση που θέλω να επαναφέρω το recovery 3e, αρκεί να ξαναπεράσω τα αρχεί του recovery 3e, που έχω κρατήσει backup στην sd? Χάνω τα δεδομένα μου? Χρειάζεται να επαναφέρω το μαμίσιο kernel? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Παιδιά, τελείως πληροφοριακά, έχω JPY, έχω επαναφέρει το recovery 2e και έχω περάσει το speedmod kernel. Σε περίπτωση που θέλω να επαναφέρω το recovery 3e, αρκεί να ξαναπεράσω τα αρχεί του recovery 3e, που έχω κρατήσει backup στην sd? Χάνω τα δεδομένα μου? Χρειάζεται να επαναφέρω το μαμίσιο kernel? Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι, ο speedmod νομίζω βάζει το CWM recovery. Δεν έχει σχέση με τα δεδομένα σου πάντως αυτό. Αλλά γιατί κάποιος να θέλει το 3e? Edited February 10, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι ο speedmod νομίζω βάζει το CWM recovery. Δεν έχει σχέση με τα δεδομένα σου πάντως αυτό. Αλλά γιατί κάποιος να θέλει το 3e? Εντελώς πληροφοριακά, το ρωτάω. Η απορία μου δημιουργήθηκε από τα προχθεσινά μου προβλήματα, που αν δε μπορούσα να λύσω σκεφτόμουν να επαναφέρω το 3e και μετά να ξαναβάλω 2e και CMW. Τί εννοείς αν θα κάνει κάτι ο speedmod? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εντελώς πληροφοριακά, το ρωτάω. Η απορία μου δημιουργήθηκε από τα προχθεσινά μου προβλήματα, που αν δε μπορούσα να λύσω σκεφτόμουν να επαναφέρω το 3e και μετά να ξαναβάλω 2e και CMW. Τί εννοείς αν θα κάνει κάτι ο speedmod? Έλειπε ένα κόμμα :) Ήξεις αφίξεις... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Έλειπε ένα κόμμα :) Ήξεις αφίξεις... A, ok. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τον μαμίσιο κέρνελ της JPY, κυκλοφορεί πουθενά μοναχός του πρέπει να φλασάρω απ' την αρχή ολόκληρη ROM? Εχω μια ερωτηση: πως σβηνουμε τα ΟΛΕΣ τις notifications πανω στη μπαρα, π.χ. οταν εχουμε κανει install 5 εφαρμογες, για να μην τις σβηνουμε μια μια ? Αν κάνεις expand τη notification bar έχει την επιλογή διαγραφή. Εκεί σβήνονται όλες οι ειδοποιήσεις. Edited February 10, 2011 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 A, ok. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τον μαμίσιο κέρνελ της JPY, κυκλοφορεί πουθενά μοναχός του πρέπει να φλασάρω απ' την αρχή ολόκληρη ROM? Δεν τον έχω δει μόνο του κάπου, αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας... αλλά δε νομίζω να υπάρχει μόνος του. Μπορείς να φλασάρεις μόνο το PDA της JPY, δεν το'χω δοκιμάσει αλλά πιστεύω θα δουλέψει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 A, ok. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τον μαμίσιο κέρνελ της JPY, κυκλοφορεί πουθενά μοναχός του πρέπει να φλασάρω απ' την αρχή ολόκληρη ROM? Mαλλον επιστρεφει μονο με επαναφλασαρισμα. Ξεμπαρκο στοκ κερνελ και δεν εχω δει πουθενα, μονο custom. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Φοβερή δουλειά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=948790 Όλες οι 2.2.1 roms deodexed μέσω cwm recovery. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Φοβερή δουλειά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=948790 Όλες οι 2.2.1 roms deodexed μέσω cwm recovery. Καλο αυτο! Οποτε και themes σε stock Roms :D Αλεξ ασχετο, ειδες το ΠΜ? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 για οσους τους ενοχλει το γρηγορο auto rotation ...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=948002 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το CSC που περιέχει η ΧWJS5 που είναι στο 1ο post, έχει τις ρυθμίσεις για τις Ελληνικές εταιρίες (Cosmote κλπ), ή να τις κάνω backup από την 2.2 ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ρε παιδία μου κάνει πάλι αυτό το ενοχλητικό να φορτώνει κάθε φορά τα εικονίδια του μενού και της αρχικής οθόνης με αποτέλεσμα να καθυστερεί κάπως κάθε φορά που θέλω να δω κάτι! Είναι εκνευριστικό και ξεκίνησε πολύ πρόσφατα! Φλάσαρα πάλι σε speedmod και το ίδιο σκηνικό...!! :-S Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το CSC που περιέχει η ΧWJS5 που είναι στο 1ο post, έχει τις ρυθμίσεις για τις Ελληνικές εταιρίες (Cosmote κλπ), ή να τις κάνω backup από την 2.2 ? Ευχαριστώ ! Όχι δεν έχει ελληνικές εταιρείες είναι ολλανδικό Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καλησπερα σε ολους και εκει που ελεγα ησυχασα με το θεμα μπαταριας πλεον περασα σχεδον τη 2η μερα και μου κλεισε πριν λιγο απο μπαταρια.μολις το εβαλα να φορτισει και το ανοιξα ηταν λες και το ειχα φλασαρει απο την αρχη οσες εφαρμογες δεν λειπαν και ειχαν μεινει καναν fc συνεχεια τι να φταιει αραγε?ετοιμαζομαι να ξαναφλασαρω και με πιανουν τα νευρα μου σιγα σιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καλησπερα σε ολους και εκει που ελεγα ησυχασα με το θεμα μπαταριας πλεον περασα σχεδον τη 2η μερα και μου κλεισε πριν λιγο απο μπαταρια.μολις το εβαλα να φορτισει και το ανοιξα ηταν λες και το ειχα φλασαρει απο την αρχη οσες εφαρμογες δεν λειπαν και ειχαν μεινει καναν fc συνεχεια τι να φταιει αραγε?ετοιμαζομαι να ξαναφλασαρω και με πιανουν τα νευρα μου σιγα σιγα... δεν πειραζει συμβαινει... φλασαρει να βρεις την υγεια σου ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 δεν πειραζει συμβαινει... φλασαρει να βρεις την υγεια σου ;) εχει συμβει σε αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εχει συμβει σε αλλον αυτο? νομιζω το εχω ξανακουσει ειναι καιρος ομως και δεν θυμαμαι καν που και απο ποιον παρομοια προβληματα συμβαινουν σε ολους Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts