Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άνοιξε τo GPS Test, βάλε το S κατά προτίμηση έξω από το παράθυρο και άφησε το για 1 ώρα. Από τότε που το έκανα αυτό με την ROM που φοράω κλειδώνει στα 15 secs max.

Τα άλλα fixes μπορουσα να τα κάνω αυτό μου είναι λίγο δύσκολο..Μένω στον 28 όροφο σε γυάλινο κτήριο και δεν ανοίγουν τα παράθυρα..Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα με αφήσουν να το κρεμάσω από την κεραία.Ασε που έχω υποψίες οτι αν γίνει κάτι δεν θα δεχτούν στο service ότι θα έχει απομείνει.... :lol::lol:

Θα πάω ξανά μια βόλτα οταν φτιάξει ο καιρός με wipe data μπας και νιώσει.Δεν ξέρω ίσως να περάσω και κανένα speedmod.Thanks πάντως

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και ξαφνικα δεν εχω mms

εχω δοκιμασει τα παντα

το παλιο μου back up απο την jm2

to zipaki απο του αντωνη το μπλογκ

τπτ απολυτως

τις πταιει?

cooked doc 7.5 speedmod kernel(latest)

για βοηθηστε λιγο

και ξαφνικα δεν εχω mms

εχω δοκιμασει τα παντα

τπτ απολυτως

τις πταιει?

για βοηθηστε λιγο

Οταν κανεις το restore σου αποθηκευει τις ρυθμισεις?

Restart? Μηπως ειναι προβλημα δικτυου?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

οταν ανοιγετε προγραμμα για gps,φροντιστε,ειδικα αν δεν ειστε σε <καθαρη> περιοχη,να εχετε ανοιξει απο πριν τα data στο κινητο σας ;)

Τα άλλα fixes μπορουσα να τα κάνω αυτό μου είναι λίγο δύσκολο..Μένω στον 28 όροφο σε γυάλινο κτήριο και δεν ανοίγουν τα παράθυρα..Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα με αφήσουν να το κρεμάσω από την κεραία.Ασε που έχω υποψίες οτι αν γίνει κάτι δεν θα δεχτούν στο service ότι θα έχει απομείνει.... :lol::lol:

Θα πάω ξανά μια βόλτα οταν φτιάξει ο καιρός με wipe data μπας και νιώσει.Δεν ξέρω ίσως να περάσω και κανένα speedmod.Thanks πάντως

την πάτησες :lol::lol::lol:

Άλλοι βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια και εσύ το κινητό! :lol:

υγ. αν θες να πεις, που μένεις;

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Καλησπέρα,

επειδή δεν το έχω βρει όσο και αν έψαξα,γνωρίζει κάποιος να παραθέσει link για να κατεβάσω την JPY αλλά 3 αρχεία για να την περάσω μέσω Odin;(PDA-PHONE-CSC)

Στο XDA βρήκα μόνο ενός αρχείου

Μπροεις να δεις στο blog του Αντωνη (TonyK) οπου εχει αναλυτικο οδηγο με video και οτι χρειαζεσαι σε λινκ.

και ξαφνικα δεν εχω mms

εχω δοκιμασει τα παντα

τπτ απολυτως

τις πταιει?

για βοηθηστε λιγο

Μετα το restore συμφωνα με τον οδηγο του Αντωνη (TonyK) χρειαζεται reboot η συσκευη. Τουλαχιστον ετσι επιασε σε μενα.

οταν ανοιγετε προγραμμα για gps,φροντιστε,ειδικα αν δεν ειστε σε <καθαρη> περιοχη,να εχετε ανοιξει απο πριν τα data στο κινητο σας ;)

Σωστος ο Παρης.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αρκετα καλη αναλυση για μια πρωτη προσέγγιση στην Κουζινα..

Για αρχάριους σεφ :)

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0

KISS - Keep It Simple Stupid

Αρκετα καλη αναλυση για μια πρωτη προσέγγιση στην Κουζινα..

Για αρχάριους σεφ :)

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0

ωραιος ο Νικος...

την ψειριζω καιρο ρε γμτ την doc να δω ποτε θα την βαλω...:lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Θα ηταν ενδιαφερον καποια στιγμη ενας απο τους guru της customιας εδω μεσα, που να εχει φορεσει στη συσκευη του Darkys, Doc και καποια δικια του συνταγη απο την κουζινα, να κανει ενα μινι συγκριτικο και να μας πει τις εντυπωσεις του. Υπαρχουν ατομα που θα τους ενδιαφερει σιγουρα, οπως εγω πχ που θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω custom αλλα δεν εχω σε καμια περιπτωση το χρονο να τα δοκιμασω ολα για να καταληξω καπου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θα ηταν ενδιαφερον καποια στιγμη ενας απο τους guru της customιας εδω μεσα, που να εχει φορεσει στη συσκευη του Darkys, Doc και καποια δικια του συνταγη απο την κουζινα, να κανει ενα μινι συγκριτικο και να μας πει τις εντυπωσεις του. Υπαρχουν ατομα που θα τους ενδιαφερει σιγουρα, οπως εγω πχ που θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω custom αλλα δεν εχω σε καμια περιπτωση το χρονο να τα δοκιμασω ολα για να καταληξω καπου.

Μήνυμα ελήφθη ;). Θα το προγραμματίσω σήμερα/αύριο ένα μίνι συγκριτικό για τις δημοφιλέστερες. Ένα θα σας πω... έχει μάθει και η γυναίκα μου πλέον και όποτε με παίρνει πρέφα μου λέει... "μα καλά παααααλι ρομ περνάς??? ε δεν πας καλά:lol:"

Βέβαια τώρα με την κουζίνα έχω κάτσει στα αυγά μου αλλά... με τρώει :)

Keep flashing:lol:!

Προσωπικα εχω μεινει κατευχαριστημενος απο την κουζινα του Doc. Βασικα παντα Doc εβαζα, του Darkyy απλως δεν μου εκανε το "κλικ".

Μονο που μπορει κανεις να βαζει ο,τι του χρειαζεται και μονο αυτο, μου αρκει. Ολα δουλευουν ρολοι, κανενα FC και γενικα τιποτα περιεργο.

Περιμενω κι εγω την συγκριση του Βασιλη, αν και ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα ;)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειμαι πλεον με JPY , rooted ολα τρεχουν τελεια. Σταματηστε plz με τις Kitchen και τις Darkys, με βαζετε στο τριπακι να flashαρω...Ειναι πραγματι τοσο ανωτερες απο 2.2.1?
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Προσωπικα εχω μεινει κατευχαριστημενος απο την κουζινα του Doc. Βασικα παντα Doc εβαζα, του Darkyy απλως δεν μου εκανε το "κλικ".

Μονο που μπορει κανεις να βαζει ο,τι του χρειαζεται και μονο αυτο, μου αρκει. Ολα δουλευουν ρολοι, κανενα FC και γενικα τιποτα περιεργο.

Περιμενω κι εγω την συγκριση του Βασιλη, αν και ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα ;)

Καλά τα λες Πέτρο και συμφωνώ 100% μαζί σου:). Και εγώ doc fan από ανέκαθεν.. δεν έβγαζε τα wow/fancy releases του Darky αλλά ξέρεις ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Και δεν βγάζει 3 εκδόσεις σε 3 μέρες!

Bγηκε νεα εκδοση του google goggles που εχει ενσωματωμενο και barcode scanner......οποιος μπορει ας το δοκιμασει γιατι σε μενα και σε ενα παιδι που το ανεφερε στο insomnia μας κρασαρει :(

Ναι, εγώ το ανέφερα και εκεί. Είμαι με doc kitchen και η αλήθεια είναι πως τη πρώτη φορά ξεκίνησε μέχρι εκεί που μου έλεγε για enable/disable history, και κόλλησε. Και μετά δοκίμασα πολλές φορές reboot/fix permissions/uninstall-reinstall, όλους τους συνδυασμούς και δεν ξεκινάει καν.

Ειμαι πλεον με JPY , rooted ολα τρεχουν τελεια. Σταματηστε plz με τις Kitchen και τις Darkys, με βαζετε στο τριπακι να flashαρω...Ειναι πραγματι τοσο ανωτερες απο 2.2.1?

Ανώτερες είναι ως προς την παραμετροποίηση. Κατά τα άλλα darky και doc's στηρίζονται πάνω στην jpy.

Ναι, εγώ το ανέφερα και εκεί. Είμαι με doc kitchen και η αλήθεια είναι πως τη πρώτη φορά ξεκίνησε μέχρι εκεί που μου έλεγε για enable/disable history, και κόλλησε. Και μετά δοκίμασα πολλές φορές reboot/fix permissions/uninstall-reinstall, όλους τους συνδυασμούς και δεν ξεκινάει καν.

Λοιπόν, μπορείτε καταρχάς όσοι έχετε το πρόβλημα (είναι πολύ γνωστό το θέμα και στην darkyy με όλα τα camera applications) να σβήσετε ως root τον φάκελο:

/dbdata/databases/com.google.android.apps.unveil

Έτσι σε εμένα άνοιξε, αλλά κόλλησε ξανά πριν ανοίξει η κάμερα για σκανάρισμα. Το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα barcode scanners. Τώρα με μια λίγο πρόχειρη αναζήτηση στα threads του darkyy και της kitchen, είδα οτι στην darkyy 8.0 πλέον δουλεύει κανονικά. Θα ψάξω ξανά στην kitchen να δω μήπως με το τελευταίο update δουλεύουν.

edit2: Δούλεψε αυτό με το zip απο την cwm γρήγορα και απλά...

Να η λύση: "Barcode scanner errors: use standard sgs email as aosp email break some camera apps"

Όλοι λένε πως δούλεψε. Αν λείπει το apk του email δεν δουλεύει, κανείς δε ξέρει γιατί. Επίσης:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10334254&highlight=barcode#post10334254

Edited by flik

Ανώτερες είναι ως προς την παραμετροποίηση. Κατά τα άλλα darky και doc's στηρίζονται πάνω στην jpy.

Και μόνο που είναι deodexed, zipAligned και χωρίς bloatware φτάνει! Σκέψου το kitchen σαν μια ποιο ελαφριά, optimised και χωρίς σκουπίδια έκδοση της JPY.

Και μόνο που είναι deodexed, zipAligned και χωρίς bloatware φτάνει! Σκέψου το kitchen σαν μια ποιο ελαφριά, optimised και χωρίς σκουπίδια έκδοση της JPY.

Το bloatware και το optimise το fixαρεις και μονος σου ακομα και με βασικες γνωσεις (titanium/rootexplorer για bloatware) και ενας custom kernel και manual zipalign μεσω adb (υπαρχει ως εντολη απο το 1.6 sdk )για το optimize απλα μια custom rom οπως η κουζινα του doc για παραδειγμα σε γλιτωνει απο το χρονο που θα διαθεσεις και την ολη ταλαπωρια μιας και προκειται για κατι τελειως αυτοματοποιημενο.

καλησπερα παιδια!

μετα απο παροτρινση του τυχερακια φιλου μας εβαλα 2.2.1 και ειμαι πανευτυχης για την ταχυτητα και τις επιδωσεις αλλα πρεπει να περασω swype ελληνικο και να γινω και root για να γινει αυτο, πραγμα που δεν ειχα κανει ποτε εως τωρα...! βρηκα εδω μεσα αυτο το μυνημα...

Παιδια μολις εβαλα ελληνικο swype στην JPU,

πρωτα πρεπει να ειστε ρουτ και να εχετε τον root explorer. Επειτα

κατεβαζουμε το http://dl.dropbox.com/u/9582411/swype/jpm-russian.zip, εχει μεσα τρια αρχεια οπου τα περναμε σε ενα φακελο του galaxy. Eπειτα μεσω root explorer

σβηνουμε τα swype.apΚ and Swype.odex απο το system/app και το libSwypeCore.so απο το system/lib και κανουμε reboot. Μετα βαζουμε μεσω root explorer (αυτα που κατεβασαμε) τα swype.apΚ και Swype.odex στο system/app και το libSwypeCore.so στο system/lib και κανουμε reboot.

Mετα κατεβαζουμε το http://uploading.com/files/c59bf8ef/Swype_2.6.47.11856_WVGA.apk.html το κανουμε instal, μετα reboot kαι θα εχουμε ελληνικο swype, εμενα μου δουλεψε μια χαρα, ελπιζω και σε σας.

ερωτησεις...!

για να γινω root να χρησιμοποιησω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 ?

επισης το root explorer ειναι αυτο http://www.androlib.com/android.application.com-speedsoftware-rootexplorer-Fiq.aspx ?

αυτα προς το παρον!!!!!!!!!!!!!!!!!

thanks in regards! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια!

μετα απο παροτρινση του τυχερακια φιλου μας εβαλα 2.2.1 και ειμαι πανευτυχης για την ταχυτητα και τις επιδωσεις αλλα πρεπει να περασω swype ελληνικο και να γινω και root για να γινει αυτο, πραγμα που δεν ειχα κανει ποτε εως τωρα...! βρηκα εδω μεσα αυτο το μυνημα...

ερωτησεις...!

για να γινω root να χρησιμοποιησω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 ?

επισης το root explorer ειναι αυτο http://www.androlib.com/android.application.com-speedsoftware-rootexplorer-Fiq.aspx ?

αυτα προς το παρον!!!!!!!!!!!!!!!!!

thanks in regards! :D

Τζάμπα τα γράφω μου φαίνεται... δε σου κάνει το πρώτο ποστ στο θέμα; Με λεπτομέρειες πολλές για το τί είναι root και πως μπαίνει;

To z4root δε λειτουργεί στη 2.2.1.

Ναι το root explorer αυτό είναι.

Επίσης στους Οδηγούς έχει και εκεί οδηγίες για το πώς μπαίνει το Swype.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τζάμπα τα γράφω μου φαίνεται... δε σου κάνει το πρώτο ποστ στο θέμα; Με λεπτομέρειες πολλές για το τί είναι root και πως μπαίνει;

To z4root δε λειτουργεί στη 2.2.1.

μα απο το πρωτο ποστ το ειδα το z4root... (οπως και το update με registry απο εσενα το ειδα...!)

απλα δεν ηξερα αν κανει για 2.2.1 το z4...

στους οδηγους για νεους δεν διαβασα να σου πω την αληθεια γιατι βρηκα εδω μεσα αυτο για το swype και ειπα να το κανω...! η αναζητηση του myphone φταιει που δεν βγαζει αυτα που πρεπει...! να κανω αυτα λοιπον? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα απο το πρωτο ποστ το ειδα το z4root... (οπως και το update με registry απο εσενα το ειδα...!)

απλα δεν ηξερα αν κανει για 2.2.1 το z4...

στους οδηγους για νεους δεν διαβασα να σου πω την αληθεια γιατι βρηκα εδω μεσα αυτο για το swype και ειπα να το κανω...! η αναζητηση του myphone φταιει που δεν βγαζει αυτα που πρεπει...! να κανω αυτα λοιπον? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181

Να πω ότι δεν αποκλείω ότι θα δουλέψει η μέθοδος που βρήκες, αλλά αν δουλέψει θα είναι κατά τύχη, αν η JPM και η JPY έχουν το ίδιο framework, που δε γνωρίζω. Δε μπορείς να μεταφέρεις .odex αρχεία από μία rom σε άλλη αν δεν έχουν συγκεκριμένες ομοιότητες...

Ναι, η μέθοδος (για Froyo) στο ποστ των οδηγών θα δουλέψει... αν και στη JPY δε θα μπορείς μετά να βάλεις και ελληνικό keypad αν θέλεις, γιατί θα γεμίσει το system. Έχω ποστάρει και μία μικρότερη version του Swype εδώ, αν δε σ'ενδιαφέρουν πολλές γλώσσες μπορείς να βάλεις αυτή (με τον ίδιο τρόπο).

- Alex

προς tyxerakia

εγω απλα ρωτησα για να το επαλυθευσω...τo z4root στο δικο σου 1ο ποστ το βρηκα...δεν το ανακαληψα απο μονος μου!!!

το root explorer υπαρχουν 100 προγραμματα στο market με παραπλησιο ονομα και επισης ηθελα να επαληθευσω...οπως υπαρχουν και 100αδες task killers αλλα παρολαυτα ολοι σε εναν αναφερονται...

το swype εκανα αναζητηση στο myphone και μου εβγαλε το μυνημα που παρεθεσα σαν αποτελεσμα...δεν ηξερα οτι υπαρχει στους οδηγους....αφου βρηκα λύση δεν εψαξα κιαλλο...

εμενα προσωπικα με εχουν βοηθησει παρα πολυ αυτα που γραφεις...οπως ειπα και τα update Που εκανα χαρη στους οδηγους σου τους εκανα... και μαλιστα παντα βοηθας και εισαι ευγενεστατος και ευχαριστω...εχω δει απειρα post σου...

Edited by Tyxerakias
[sIGPIC][/sIGPIC]

προς tyxerakia

εγω απλα ρωτησα για να το επαλυθευσω...τo z4root στο δικο σου 1ο ποστ το βρηκα...δεν το ανακαληψα απο μονος μου!!!

το root explorer υπαρχουν 100 προγραμματα στο market με παραπλησιο ονομα και επισης ηθελα να επαληθευσω...οπως υπαρχουν και 100αδες task killers αλλα παρολαυτα ολοι σε εναν αναφερονται...

το swype εκανα αναζητηση στο myphone και μου εβγαλε το μυνημα που παρεθεσα σαν αποτελεσμα...δεν ηξερα οτι υπαρχει στους οδηγους....αφου βρηκα λύση δεν εψαξα κιαλλο...

εμενα προσωπικα με εχουν βοηθησει παρα πολυ αυτα που γραφεις...οπως ειπα και τα update Που εκανα χαρη στους οδηγους σου τους εκανα... και μαλιστα παντα βοηθας και εισαι ευγενεστατος και ευχαριστω...εχω δει απειρα post σου...

Η απάντησή μου δεν πήγαινε στην πολύ λογική ερώτηση του root explorer αλλά στα υπόλοιπα... το z4root έχει αναφερθεί 150 φορές ότι δε δουλεύει ούτε στην JPH αλλά ούτε και στις 2.2.1... είναι στο πρώτο ποστ γιατί δουλεύει γενικά, και για eclair... αλλά θα το προσθέσω κι αυτό να υπάρχει... απλά υπέθεσα ότι αν φλασάρεις 2.2.1 θα έχεις διαβάσει και μερικές σελίδες παραπάνω και θα το έχεις δει. Όσο για το Swype... και γενικά, ΠΡΩΤΑ να διαβάζετε τους Οδηγούς, και μετά αναζήτηση (που μπράβο σου που τη χρησιμοποιείς) για σκόρπια ποστς....

Καλό απόγευμα και καλή τύχη με το rooting.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The topic was unlocked