therion1985 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλημερα!Επειδη παιζω με τους κερνελ και αυτη τη στιγμη εχω βάλει τον galaxian o οποιος δεχεται overclocking που δεν προκειτε να κανω.Παρολα αυτα δεν ξερω πως μετατρεπεις τα rfs σε ext4.Στο ποστ του xda γραφει χρειαζεται το chaninfire ext4 tools.Ti ειναι αυτο ρε παιδια που το βρισκω?Αυτο το chainfire μου θυμιζει cf root kernel.Aλλα δεν παει να βαλω κερνελ πανω σε κερνελ καιτι δεν μου παει καλα.Υπαρχει καποιο λινκ για το chainfire ext4 tools; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλημερα!Επειδη παιζω με τους κερνελ και αυτη τη στιγμη εχω βάλει τον galaxian o οποιος δεχεται overclocking που δεν προκειτε να κανω.Παρολα αυτα δεν ξερω πως μετατρεπεις τα rfs σε ext4.Στο ποστ του xda γραφει χρειαζεται το chaninfire ext4 tools.Ti ειναι αυτο ρε παιδια που το βρισκω?Αυτο το chainfire μου θυμιζει cf root kernel.Aλλα δεν παει να βαλω κερνελ πανω σε κερνελ καιτι δεν μου παει καλα.Υπαρχει καποιο λινκ για το chainfire ext4 tools; Στο thread του galaxian στο xda τελευταιες σελιδες το χουν ανεβασει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Εχω πιασει απο την τελευταια σελιδα και εφτασα μεχρι την 60.δεν ειδα κανενα λινκ.Kαλα θα βαλω αλλον γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Εχω πιασει απο την τελευταια σελιδα και εφτασα μεχρι την 60.δεν ειδα κανενα λινκ.Kαλα θα βαλω αλλον γιατι βαρεθηκα να ψαχνω Στη πρώτη σελίδα του cf-root. To link για το cf-root ext4: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 thanks!θα το δοκιμασω να δω τι παιζει Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλωσορισες και απο μενα Στρατο. Ατομα σαν εσενα εχουν να δωσουν πολλα στην κοινοτητα. Συγχαρητηρια και για τη δουλεια σου, σημερα περασα τον κερνελ κι εγω στην JVQ και μεχρι στιγμης ολα ρολαρουν απροβληματιστα. Συνεχισε την καλη δουλεια. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλημερα παιδια μολις χθες πηρα ενα galaxy sαπο ενα φορουμ το οποιο φοραγε πανω την MIUI (rom ειναι αυτη?) και φοραγε πανω την 2.3.4 android Ι9000ΧΧJVP...ειμαι ασχετος με το θεμα περι hack των android κινητων και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτη την εκδοση (γενικα να ειναι γρηγορο και σταθερο ως λειτουργια)...αν υπαρχει πως μπορω να το περασω?τι χρειαζεται?επισης πως μπορω να φτιαξω το gps?και ακομα πως μπορω να βαλω το ελληνικο μενου και πληκτρολογιο στο κινητο?Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε και επεδη ειμαι ασχετος πραγματικα να μου τα λετε καπως αναλυτικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλως ηλθες, ξεκινα πρωτα με τους οδηγους της πρωτης σελιδας, θα σε βοηθησουν πολυ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Για να μην βγω πολύ εκτός θέματος, να πω μόνο πως ακόμη το ψάχνω. Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το BT. Περιμένω την Samsung να δημοσιεύσει ενημερωμένο πηγαίο κώδικα του πυρήνα, μήπως εκεί βρίσκεται η λύση... Ένα καλωσόρισες κι από μένα Στράτο, και μπράβο για τις προσπάθειες. Δεν έχω βάλει ακόμα τον kernel σου γιατί έχω ακόμα JVO, αλλά απ'αυτά που βλέπω μόλις αναβαθμιστώ θα είσαι η πρώτη μου επιλογή. Πληροφοριακά, ο source code που χρησιμοποιείς τώρα, είναι αυτός που είχαν δώσει με την JVK κάτι αιώνες πριν; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 διαβασα τον οδηγο για νεους χρηστες αλλα και παλι δν βγαζω ακρη...δν μπορει να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 διαβασα τον οδηγο για νεους χρηστες αλλα και παλι δν βγαζω ακρη...δν μπορει να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω? Αν δεν βγάζεις άκρη από την πρώτη σελίδα τότε δεν είσαι σε θέση να πας παρακάτω. Μην πειράζεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 διαβασα τον οδηγο για νεους χρηστες αλλα και παλι δν βγαζω ακρη...δν μπορει να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω? Φλασαρε οποια gingerbread θες κανοντας και repartition δες εδω ειναι πολυ αναλυτικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Ένα καλωσόρισες κι από μένα Στράτο, και μπράβο για τις προσπάθειες. Δεν έχω βάλει ακόμα τον kernel σου γιατί έχω ακόμα JVO, αλλά απ'αυτά που βλέπω μόλις αναβαθμιστώ θα είσαι η πρώτη μου επιλογή. Πληροφοριακά, ο source code που χρησιμοποιείς τώρα, είναι αυτός που είχαν δώσει με την JVK κάτι αιώνες πριν; Ευχαριστώ πολύ... Ναι αυτός είναι ο source code... :) Αυτός που χρησιμοποιούν όλοι. Τουλάχιστον η Samsung μέχρι και την JVQ χρησιμοποιεί την 2.6.35.7 του linux. Οπότε οι διαφοροποιήσεις στον νέο κώδικα θα βρίσκονται κυρίως στους drivers που χρησιμοποιεί η Samsung (γι' αυτό και κάποια προβληματάκια). Δεν είναι λίγο αυτό βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Στις οδηγίες υπάρχει οδηγός πως να περάσεις Ελληνικό SWΥPE και πληκτρολόγιο και συνιστάται ο τρόπος μέσω CWM recovery που είναι σίγουρος, δοκιμασμένος και πολύ πολύ πιο εύκολος (απλά κατεβάζεις τα αντίστοιχα αρχεία zip τα περνάς στην εσωτερική μνήμη του κινητού και τα φλασάρεις μέσω CWM recovery). Τα αρχεία αυτά του tyxerakia δουλεύουν σε όλες τις gingerbread 2.3.3 & 2.3.4 (αυτά έχω περασμένα στην JVQ). οκ ευχαριστω! νταξει τα zip ηξερα να τα περναω απο cwm (απο ενα x10 δηλαδη που του εχω αλλαξει τα φωτα...το galaxy δεν ηθελα/ φοβομουν να το πειραζω..)!!! στρατο καλωσηλθες και απο εμενα! δεν ξερω που πηγαν οι τροποι μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 διαβασα τον οδηγο για νεους χρηστες αλλα και παλι δν βγαζω ακρη...δν μπορει να μου εξηγησει κανεις τι πρεπει να κανω? Οι οδηγοι τα γραφουν αναλυτικοτατα. Δεν γινεται να στα πει καποιος καλυτερα. Οπως ειπε και ο athanaso77 καλυτερα να μην πειραξεις κατι γιατι μετα θα τρεχεις χωρις λογο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Από χθες προσπαθώ να περάσω κάτι cool εφαρμογούλες που έχει το sgsII στο δικό μας... Έχω ήδη βάλει το readers hub, με τα press reader, kobo και zinio, καθώς και το πολύ όμορφο email app. Παρ'όλα αυτά δε μπορώ με τίποτα να κάνω το samsung IM να δουλέψει. Μήπως το έχει κανείς, και δουλεύει σωστά; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Για αρχή τί θα λεγες να μοιραστείς μαζί μας το πολύ όμορφο email app; :) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Για αρχή τί θα λεγες να μοιραστείς μαζί μας το πολύ όμορφο email app; :) Nαι έρχεται σε λίγο .. :) Έλεγα να τα στείλω όλα μαζί :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Για αρχή τί θα λεγες να μοιραστείς μαζί μας το πολύ όμορφο email app; :) Nitrality απο το μαρκετ.. Έχει εφαρμογές απο το s2 Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Nitrality απο το μαρκετ.. Έχει εφαρμογές απο το s2 Sent from my Galaxy S using Tapatalk Όντως, είναι πιο εύκολο από κει, και έχουν ακριβώς την ίδια έκδοση email με αυτή που έβαλα... μόνο που πρέπει να σιγουρευτείς πριν το δοκιμάσεις ότι έχεις χώρο στο /system/app. Δυστυχώς το IM δεν το περιέχει, κι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το βάλω στη δικιά μου rom. Oh well... Eπίσης δεν έχει το PressReader.apk από το SGS2, με αποτέλεσμα το Readers Hub να βγαίνει μισό... Ιδού το σωστό PressReader: http://www.multiupload.com/H5PRJNOGYU Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 μπορει καποιος που γνωριζει να με βοηθησει να γυρισω σε stock rom και official ελληνικη 2.1 ωστε το κινητο να ειναι "μαμα"...φοβαμαι μην κανω τπτ κακο στο κινητο μιας και δν γνωριζω...εχω miui 2.3.4 custom rom!!!!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 μπορει καποιος που γνωριζει να με βοηθησει να γυρισω σε stock rom και official ελληνικη 2.1 ωστε το κινητο να ειναι "μαμα"...φοβαμαι μην κανω τπτ κακο στο κινητο μιας και δν γνωριζω...εχω miui 2.3.4 custom rom!!!!ευχαριστω ΕΔΩ θα βρεις αυτό που ζητάς. Αν θέλεις να έχεις την εγγύηση βάλε την 2.2.1 JS8 Εγώ πάντως συστήνω να βάλεις κάποια 2.3.3 η και την 2.3.4 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αν είναι ελληνικό ούτε με την js8 έχει εγγύηση... η τελευταία ελληνική ήταν νομίζω η 2.2 (JPH) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) μπορει καποιος που γνωριζει να με βοηθησει να γυρισω σε stock rom και official ελληνικη 2.1 ωστε το κινητο να ειναι "μαμα"...φοβαμαι μην κανω τπτ κακο στο κινητο μιας και δν γνωριζω...εχω miui 2.3.4 custom rom!!!!ευχαριστω Κοίτα το link που σου έδωσε ο @dimitrisioak παραπάνω (αυτό δηλαδή), έχει αναλυτικά οδηγίες για το πως περνάς άλλο firmware στο κινητό σου... Στην περίπτωση σου για να έχει εγγύηση θέλεις την JPH 2.2 (η js8 δεν έχει δοθεί στην Ελλάδα -μόνο στην Κύπρο- και σε βγάζει εκτός εγγύησης). Για να περάσεις την JPH 2.2 είναι καλύτερα πρώτα να κατεβάσεις την eclair 2.1 (Éclair 2.1: Ι9000ΧWJM2 COS/CYO & I9000XWJM5 ΕUR) να την πέρασεις (με repartition) και μετά απλά πέρνα το αρχείο της JPH 2.2 σαν PDA απο το ODIN! Αν διαβάσεις ΚΑΛΑ τον αναλυτικότατο οδηγό θα τα καταλάβεις, απλά θέλει καλό διάβασμα και υπομονή, η διαδικασία δεν είναι δύσκολη! Edited July 11, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 o tyxerakias μου πε να μην περασω την 2.1 γτ οι ελληνικοι bootloaders ειναι κακοι και θα χασω το 3κουμπι???το να το βαζω σε download mode δηλαδη?εκανα factory data reset πειραζει? χρειαζεται να κανω και το πρωτο βημα επειδη βρισκομαι σε custom rom miui και 2.3.4?επισης ποια 2.1 θελει απο τις δυο που μου εγραψες στην παρενθεση?(εχω cosmote )και ακομα δν μπορω να περασω την 2.2 μεσω kies?ή ειναι λαθος? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts