Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H βροχή των firmwares συνεχίζεται και σήμερα στην Ινδία και γύρω περιοχές. Η Ελλάδα όπως ξέρουμε δεν είναι βροχερή χώρα...:p

Μάλλον ούτε στην Πορτογαλία βρεχει!

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και κάτι ακόμα .. Κάπου είχα διαβάσει για το πως βάζουμε τη lockscreen του Nexus S στο Galaxy.. Έχει κανείς μήπως πρόχειρο το link ? Δουλεύει σε JVQ ?

Ευχαριστώ παιδιά !

- Βασίλης

Ασε Αλεξ,γιατι τα ειδα το πρωι και νευριασα :mad:

Παναγιωτη,επειδη απ οτι φαινεται ο supercurio αλλαξε γειτονια και με τον speedmod αγανακτισα,θα σου προτεινα την deodexed εκδοση με cfroot,αυτα εχω εγω απο εχθες και δουλευουν ολα μια χαρα.Κανει κατι κουλα ο speedmod,κατι lag ωρες ωρες,κατι αδικαιολογητες καθυστερησεις, κατι χαζομαρες οποτε του ερθει και πηγε <περιπατο> :lol:.Ειχα δοκιμασει και πριν μερες τον cfroot και ειχα δει οτι το κινητο δουλευε παρα πολυ ωραια,αλλα λογω του οτι ετυχε τοτε να φαω ενα fc υπεθεσα μηπως εφταιγε ο κερνελ και ξαναγυρισα στον speedmod,δυστυχως ομως δεν ηταν θεμα κερνελ.Τα fc υπαρχουν κι εδω,με πολυ μικροτερη συχνοτητα εμφανισης απ οτι στην jvp και δεν χανεται πλεον το σημα απ οτι ειδα,σε αντιθεση με αυτο που εβλεπα πριν,αλλα δυστυχως υπαρχουν ακομη.Εβαλα την deodexed με σκοπο να δοκιμασω κατι fixakia για αυτο το προβλημα,που βρηκα στο xda και ειμαι στο τεσταρισμα.

Ωραια Παρη, αρα παω στο συνδυασμο σου και βλεπω στην πορεια πως θα τρεξει. Φυσικα οτι modακι εχεις φτιαξει για εικονιδια κλπ (ξερεις εσυ τα γουστοζικα τα δικα σου) ευπροσδεκτο. Τελος να πω οτι σε μενα η JVP εκατσε αριστα, ουτε ενα fc, ουτε ενα κρασαρισμα, ουτε battery drain, γενικα ολα μελι γαλα. Απο τις σταθεροτερες που εχω περασει.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε:)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ωραια Παρη, αρα παω στο συνδυασμο σου και βλεπω στην πορεια πως θα τρεξει. Φυσικα οτι modακι εχεις φτιαξει για εικονιδια κλπ (ξερεις εσυ τα γουστοζικα τα δικα σου) ευπροσδεκτο. Τελος να πω οτι σε μενα η JVP εκατσε αριστα, ουτε ενα fc, ουτε ενα κρασαρισμα, ουτε battery drain, γενικα ολα μελι γαλα. Απο τις σταθεροτερες που εχω περασει.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε:)

Παναγιωτη εδω ειναι το μοντακι που ηθελες,για JVQ Deodexed,μην ξεχασεις να κανεις wipe cache+wipe dalvik πριν το περασεις (εχω κανει και κατι βελτιωσεις στην notification,ελπιζω να σου αρεσουν).Τωρα για την jvp ουτε εγω ειχα παραπονο,εκτος απο τα fc,σταθεροτατη αν και απ οτι θα δεις η jvq ειναι ακομη καλυτερη.Για τα fc να πω απλα οτι τα παρατηρω (3 ειχα συνολικα μεσα σε μια εβδομαδα με jvq) οταν πρεσαρω πολυ το κινητο με κλησεις,μπορει δηλαδη σε ενα πενταλεπτο να κανω και 15 κλησεις τη μια καπακι στην αλλη χωρις αναπνοη,εκει οταν του τη δωσει μου πεταει και απο κανενα fc-δακι :lol:

υ.γ θα μας μας δωσει ομως μια πολυ καλη 2.3.4 η samsung hellas :dizzy: (το αλλο με τον τοτο,το ξερεις? :lol::lol:)

Edited by truckman

Για την deodex jvq υποθέτω είδατε για τα 4 .odex αρχεία που πρέπει να προσθέσετε; Για κάποιο λόγο χωρίς αυτά ο browser κολλάει.

Γενικά η JVQ δεν είναι για deodex απ'ότι έχει φανεί...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152691

- Alex

Για την deodex jvq υποθέτω είδατε για τα 4 .odex αρχεία που πρέπει να προσθέσετε; Για κάποιο λόγο χωρίς αυτά ο browser κολλάει.

Γενικά η JVQ δεν είναι για deodex απ'ότι έχει φανεί...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152691

Προσωπικα χρησιμοποιω τον opera για σερφαρισμα,σταματησα να ασχολουμαι με τον stock αρκετο καιρο πριν.

Λογικα μεσα στη βδομαδα πρεπει να φανει κι αλλη 2.3.4 (υποθετω παντα),οποτε θα αλλαξουν παλι τα πραγματα.

Edited by truckman

Παναγιωτη εδω ειναι το μοντακι που ηθελες,για JVQ Deodexed,μην ξεχασεις να κανεις wipe cache+wipe dalvik πριν το περασεις (εχω κανει και κατι βελτιωσεις στην notification,ελπιζω να σου αρεσουν).Τωρα για την jvp ουτε εγω ειχα παραπονο,εκτος απο τα fc,σταθεροτατη αν και απ οτι θα δεις η jvq ειναι ακομη καλυτερη.Για τα fc να πω απλα οτι τα παρατηρω (3 ειχα συνολικα μεσα σε μια εβδομαδα με jvq) οταν πρεσαρω πολυ το κινητο με κλησεις,μπορει δηλαδη σε ενα πενταλεπτο να κανω και 15 κλησεις τη μια καπακι στην αλλη χωρις αναπνοη,εκει οταν του τη δωσει μου πεταει και απο κανενα fc-δακι :lol:

υ.γ θα μας μας δωσει ομως μια πολυ καλη 2.3.4 η samsung hellas :dizzy: (το αλλο με τον τοτο,το ξερεις? :lol::lol:)

Τhanks φιλε. Θα τα δοκιμασω το βραδακι και θα σε ενημερωσω:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αν και φαίνεται σταθερότερη η JVQ πάλι κάνει fc σε κάποιες περιπτώσεις στο dialer και στο winamp....

Τουλάχιστον έφτιαξε αρκετά το bt ....

Μια πάντως φορά σε μια εβδομάδα μου έκανε και reboot ....

Ελπίζω σε μια επίσημη 2.3.4 σύντομα!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

γεια σε ολους....ρε παιδια να ρωτησω...η jvo τι σας λεει!? (οσοι την εχετε) ειστε ευχαριστημενοι?!?!?!
[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σε ολους....ρε παιδια να ρωτησω...η jvo τι σας λεει!? (οσοι την εχετε) ειστε ευχαριστημενοι?!?!?!

Εγώ έχω περάσει την jvo με cf-root και μέχρι στιγμής είμαι σχετικά ευχαριστημένη(την έχω γύρω στις 3 βδομάδες αν θυμάμαι καλά). Έχω παρατηρήσει βέβαια κάποια μικρά κολληματάκια αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Από κάποιους διάβασα ότι είχαν σοβαρό πρόβλημα με battery drain, εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο, η μπαταρία κυμαίνεται στα συνηθισμένα, για τη χρήση που κάνω, επίπεδα. Νομίζω όμως ότι η 2.2.1 ήταν πιο σταθερή. Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω την jvq αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα ποιο kernel να βάλω.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Η JVO όπως σου απάντησε και η Δέσποινα απο πάνω θεωρείται απο τις καλύτερες 2.3.3 που κυκλοφόρησαν (είναι Αγγλική)... Αλλά ο μόνος λόγος πιστεύω κάποιος να θέλει 2.3.3 πλέον είναι για να είναι μέσα στην εγγύηση (πχ απο Αγγλικό τηλέφωνο βάζεις την JVO). Αν απλά θέλεις να βάλεις καποια gingerbread συνιστάται (με κλειστά μάτια) απο εμένα η (leaked) JVQ 2.3.4 που είναι κλάσεις ανώτερη των 2.3.3.

Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω την jvq αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα ποιο kernel να βάλω.

Εχω δοκιμάσει talon, speedmod & semaphore... O semaphore JVQ και ο speedmod ειναι πολύ καλοί και συνίστανται και οι 2! Ο semaphore (του συμπατριώτη stratosk) είναι στοκ kernel+CWM+lagfix+bln support+voodoo sound ενώ ο speedmod είναι πλήρως custom!

Βασίλης!

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις despina_83 και coolgreek!!!! και εγω δεσποινα θεωρω οτι η 2.2.1 ηταν πολυ καλυτερη...

εμενα μου κωλλαει αρκετα...ειχα ενα προβλημα με το κινητο και δεν ανοιγε και ειχα πει να βαλω gingerbread τοτε (πριν κανα μηνα..)...αλλα εμενα μου φαινεται αρκετα κουλη η ρομ...προβλημα με την μπαταρια δεν εχω ουτε εγω...και ειναι πολυ γρηγορη επισης! μου τρωει κατι κολληματακια για παραδειγμα το παζλ στην lockscreen οταν εχεις κληση ή sms περισσοτερες φορες ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (παρα δουλευει)!!!! κατι φορες οταν ανεβοκατεβαζω την ενταση απο το δεξιο κουμπι αλλαζει η ενταση αλλα το γραφικο κολλαει....και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι οτι κατι φορες μου κολλει ενα σημειο της οθονης....πολυ ασχημο προβλημα....ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware αλλα δεν νομιζω και να ειναιγιατι ξεκολλαει μετα απο λιγο, και δεν ειναι προβλημα που ειχα με την 2.2.1 παλαιοτερα! τα εχω πολυ καιρο τα προβληματα αυτα...απλα δεν ειχα ουτε χρονο ουτε adsl ιντερνετ για αρκετο καιρο ωστε να ρωτησω....!!!

λετε να αλλαξω σε κατι αλλο?

να κανω ενα reset?

κατι πολυ πολυ σταθερο?! (και με greek swype ισως?!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις despina_83 και coolgreek!!!! και εγω δεσποινα θεωρω οτι η 2.2.1 ηταν πολυ καλυτερη...

εμενα μου κωλλαει αρκετα...ειχα ενα προβλημα με το κινητο και δεν ανοιγε και ειχα πει να βαλω gingerbread τοτε (πριν κανα μηνα..)...αλλα εμενα μου φαινεται αρκετα κουλη η ρομ...προβλημα με την μπαταρια δεν εχω ουτε εγω...και ειναι πολυ γρηγορη επισης! μου τρωει κατι κολληματακια για παραδειγμα το παζλ στην lockscreen οταν εχεις κληση ή sms περισσοτερες φορες ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (παρα δουλευει)!!!! κατι φορες οταν ανεβοκατεβαζω την ενταση απο το δεξιο κουμπι αλλαζει η ενταση αλλα το γραφικο κολλαει....και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι οτι κατι φορες μου κολλει ενα σημειο της οθονης....πολυ ασχημο προβλημα....ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware αλλα δεν νομιζω και να ειναιγιατι ξεκολλαει μετα απο λιγο, και δεν ειναι προβλημα που ειχα με την 2.2.1 παλαιοτερα! τα εχω πολυ καιρο τα προβληματα αυτα...απλα δεν ειχα ουτε χρονο ουτε adsl ιντερνετ για αρκετο καιρο ωστε να ρωτησω....!!!

λετε να αλλαξω σε κατι αλλο?

να κανω ενα reset?

κατι πολυ πολυ σταθερο?! (και με greek swype ισως?!)

Εμένα δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ τέτοια προβλήματα. Μπορεί να μην έχει κάτσει καλά η rom και γι' αυτό σου εμφανίζει αυτά τα κολλήματα. Πολύ σταθερή και με ελληνικό swype είναι η 2.2.1 JSD. Και για την 2.3.4 JVQ υπάρχουν θετικά σχόλια αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Η JVO όπως σου απάντησε και η Δέσποινα απο πάνω θεωρείται απο τις καλύτερες 2.3.3 που κυκλοφόρησαν (είναι Αγγλική)... Αλλά ο μόνος λόγος πιστεύω κάποιος να θέλει 2.3.3 πλέον είναι για να είναι μέσα στην εγγύηση (πχ απο Αγγλικό τηλέφωνο βάζεις την JVO). Αν απλά θέλεις να βάλεις καποια gingerbread συνιστάται (με κλειστά μάτια) απο εμένα η (leaked) JVQ 2.3.4 που είναι κλάσεις ανώτερη των 2.3.3.

Εχω δοκιμάσει talon, speedmod & semaphore... O semaphore JVQ και ο speedmod ειναι πολύ καλοί και συνίστανται και οι 2! Ο semaphore (του συμπατριώτη stratosk) είναι στοκ kernel+CWM+lagfix+bln support+voodoo sound ενώ ο speedmod είναι πλήρως custom!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μια παρατήρηση μόνο: ο kernel δεν είναι στοκ.

Είναι compiled από το τελευταίο source της samsung

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μια παρατήρηση μόνο: ο kernel δεν είναι στοκ.

Είναι compiled από το τελευταίο source της samsung

Στρατο να σε καλωρησω εδω και να σου πω οτι χαιρομαστε παντα να βλεπουμε δουλειες απο <δικα μας παιδια>.Με την ευκαιρια θα ηθελα να σε ρωτησω,μιας και δεν εχω δοκιμασει τον δικο σου κερνελ,ειναι παραπλησιος λειτουργικα με τον cf-root του chainfire?(εκτος φυσικα απο τα επιπλεον που του εχεις βαλει). Edited by truckman

Στρατο να σε καλωρησω εδω και να σου πω οτι χαιρομαστε παντα να βλεπουμε δουλειες απο <δικα μας παιδια>.Με την ευκαιρια θα ηθελα να σε ρωτησω,μιας και δεν εχω δοκιμασει τον δικο σου κερνελ,ειναι παρομοιος με του chainfire?(εκτος φυσικα απο τα επιπλεον που του εχεις βαλει).

Καλώς σε βρήκα :)

Ουσιαστικά όχι. Ο chainfire χρησιμοποιεί τον στοκ πυρήνα (δεν κάνει compile source) και χρησιμοποιεί το initramfs για να κάνει το root κ.λ.π.

Εγώ χρησιμοποιήσα το initramfs του chainfire (γιατί θεώρησα ότι ήταν καλός σ' αυτό που σου παρείχε) αλλά, όπως είπα, δεν χρησιμοποιώ τον στοκ. Κάνω compile τον τελευταίο κώδικα της samsung + τα patches (voodoo κλπ)

Καλώς σε βρήκα :)

Ουσιαστικά όχι. Ο chainfire χρησιμοποιεί τον στοκ πυρήνα (δεν κάνει compile source) και χρησιμοποιεί το initramfs για να κάνει το root κ.λ.π.

Εγώ χρησιμοποιήσα το initramfs του chainfire (γιατί θεώρησα ότι ήταν καλός σ' αυτό που σου παρείχε) αλλά, όπως είπα, δεν χρησιμοποιώ τον στοκ. Κάνω compile τον τελευταίο κώδικα της samsung + τα patches (voodoo κλπ)

Ωραια,μου ελυσες καποιες αποριες που ειχα,θα τον δοκιμασω.Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Στράτο κοίταξες τελευταία το θεμα bluetooth-wifi;

Μου έκανε κάτι περίεργα ο 1.2.2 (ενώ πιο παλιά δεν είχα προβλήματα) και αναγκάστηκα να πάω σε speedmod (έγινα ρομπα με το ΒΤ μια μερα έξω σε κάτι παιδιά.. :-/ )..

Η μόνη λαλακια.. Ο κερνελ πετάει κατα τα άλλα!

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Πρεπει οπως και δηποτε να περασουμε και καποιο kernel μετα το φλασαρισμα ?! ?! ?!

Αν περάσεις στοκ ρομ και θέλεις να έχεις root,cwm,ext4 και πάρα πολλά αλλα tweeks, τότε πρέπει να περάσεις και ένα custom kernel.

Στρατο ειμαι με jvq και τον δικο σου κερνελ 1.3.0 και το κινητο πεταει πραγματικα. Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις μεχρι τωρα και μονο με τον 1.2.1 ειχα διαφορα θεματακια με το bluetooth.

Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μπραβο σου συνεχισε ετσι.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν περάσεις στοκ ρομ και θέλεις να έχεις root,cwm,ext4 και πάρα πολλά αλλα tweeks, τότε πρέπει να περάσεις και ένα custom kernel.

αααα! ext4 κατι ειχα περασει και εγω!!! (επειδη μου τα λεγανε live και τα εκανα ~ ο θεος ο μαντζαρος απο το forum ~ δεν ειμαι καθολου σχετικος με το θεμα!)

Στρατο ειμαι με jvq και τον δικο σου κερνελ 1.3.0 και το κινητο πεταει πραγματικα. Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις μεχρι τωρα και μονο με τον 1.2.1 ειχα διαφορα θεματακια με το bluetooth.

Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μπραβο σου συνεχισε ετσι.

ωραια αυτα θα περασω και εγω!!!

και να ρωτησω κατι ακομα...οι οδηγιες για το ελληνικο swype που υπαρχουν στην αρχη του θεματος (ή σε αυτο ή στο για αρχαριους...δεν θυμαμαι) για το froyo, που για να εχεις ελληνικα αντικαθηστας κατι αρχειακια με το rootexplorer, ισχυουν επισης για jvq? (edit! α! ok! βλεπω υπαρχει και zip-ακι πια ενονοματι gingerswype...! οποτε λογικα θα δουλευει! )

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ προτίμησα jvp λόγω stock browser που κλείνουν οι καρτέλες!!!! έβαλα και το voodoo lagfix για 2.3.4 και πάει τρένο!

Στράτο κοίταξες τελευταία το θεμα bluetooth-wifi;

Μου έκανε κάτι περίεργα ο 1.2.2 (ενώ πιο παλιά δεν είχα προβλήματα) και αναγκάστηκα να πάω σε speedmod (έγινα ρομπα με το ΒΤ μια μερα έξω σε κάτι παιδιά.. :-/ )..

Η μόνη λαλακια.. Ο κερνελ πετάει κατα τα άλλα!

Για να μην βγω πολύ εκτός θέματος, να πω μόνο πως ακόμη το ψάχνω. Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το BT. Περιμένω την Samsung να δημοσιεύσει ενημερωμένο πηγαίο κώδικα του πυρήνα, μήπως εκεί βρίσκεται η λύση...

και να ρωτησω κατι ακομα...οι οδηγιες για το ελληνικο swype που υπαρχουν στην αρχη του θεματος (ή σε αυτο ή στο για αρχαριους...δεν θυμαμαι) για το froyo, που για να εχεις ελληνικα αντικαθηστας κατι αρχειακια με το rootexplorer, ισχυουν επισης για jvq? (edit! α! ok! βλεπω υπαρχει και zip-ακι πια ενονοματι gingerswype...! οποτε λογικα θα δουλευει! )

Στις οδηγίες υπάρχει οδηγός πως να περάσεις Ελληνικό SWΥPE και πληκτρολόγιο και συνιστάται ο τρόπος μέσω CWM recovery που είναι σίγουρος, δοκιμασμένος και πολύ πολύ πιο εύκολος (απλά κατεβάζεις τα αντίστοιχα αρχεία zip τα περνάς στην εσωτερική μνήμη του κινητού και τα φλασάρεις μέσω CWM recovery). Τα αρχεία αυτά του tyxerakia δουλεύουν σε όλες τις gingerbread 2.3.3 & 2.3.4 (αυτά έχω περασμένα στην JVQ).

Για να μην βγω πολύ εκτός θέματος, να πω μόνο πως ακόμη το ψάχνω. Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το BT. Περιμένω την Samsung να δημοσιεύσει ενημερωμένο πηγαίο κώδικα του πυρήνα, μήπως εκεί βρίσκεται η λύση...

Καλωσόρισες Στράτο! Χαίρομαι που βλέπω οτι πέρασες και απο τα μέρη μας... Συγχαρητήρια για τον kernel σου, αυτόν έχω απο την JVP (τώρα έχω JUWE 5.1 JVQ & semaphore 1.3 JVQ kernel) και έχω μείνει υπερευχαριστημένος.

Βασίλης!

• The topic was unlocked