Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έβαλα τον speedmod t8 στην jvp και το τηλέφωνό μου δεν ήταν root,με αποτέλεσμα να περάσω τον supercurio από επάνω..

ο speedmod δεν έχει αυτόματα root όπως οι άλλοι kernels?

Ο speedmod δεν εχει αυτοματο root, πρεπει να το ενεργοποιησεις εσυ απο το cwm.

και τώρα?

να βάλω το 2.3.4?

Τωρα μπρικαρες μαλλον και πρεπει να ξαναφλασαρεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο speedmod δεν εχει αυτοματο root, πρεπει να το ενεργοποιησεις εσυ απο το cwm.

Τωρα μπρικαρες μαλλον και πρεπει να ξαναφλασαρεις.

αυτό έκανα και έβαλα 2.3.4 όλα ok ,

τώρα να βάλω το supercurio?

αυτό έκανα και έβαλα 2.3.4 όλα ok ,

τώρα να βάλω το supercurio?

Βαλε τον,με odin,κατεβασε το αρχειο και βαλτο χωρις να το ξεζιπαρεις στο pda

καλησπέρα, μπερδευτηκα με τα φλασαρίσματα και καταφερα !!! να μην ανοίγει το τηλέφωνο.δείχνει ενα κινητό και ενα πι σι με θαυμαστικό και δεν ανοίγει.

το οντιν δε, κολλάει στο

set partition..... το download mode δουλεύει.

τι πρέπει να κάνω ?

SGS II με Pulse ROM 2.0

καλησπέρα, μπερδευτηκα με τα φλασαρίσματα και καταφερα !!! να μην ανοίγει το τηλέφωνο.δείχνει ενα κινητό και ενα πι σι με θαυμαστικό και δεν ανοίγει.

το οντιν δε, κολλάει στο

τι πρέπει να κάνω ?

Πες μας, τι ρομ φορουσες..; ποια πηγες να του βαλεις..;εκανες re-partition..;ειχες το lagfix ενεργοποιημενο...;δωσε μας καποιες πληροφοριες.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

το οντιν δε, κολλάει στο

τι πρέπει να κάνω ?

Δωσε μας καμια πληροφορια οπως ειπε ο Ηρακλης και μετα θα πρεπει να διαβασεις προσεκτικα και να ξαναδιαβασεις προσεκτικα τους οδηγους γιατι το μπρικαρες το κινητο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

είχα την jvp , αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω ελλ. πληκτρολόγιο , είπα να γυρίσω στη μαμίσια, αυτήν που αναφέρει στον οδηγό , ο τυχεράκιας.

ειχε μόνο ενα αρχείο, το εβαλα pda, το οντιν μου εβγαλε fail, και δεν ανοίγει το κινητό τωρα

SGS II με Pulse ROM 2.0

είχα την jvp , αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω ελλ. πληκτρολόγιο , είπα να γυρίσω στη μαμίσια, αυτήν που αναφέρει στον οδηγό , ο τυχεράκιας.

ειχε μόνο ενα αρχείο, το εβαλα pda, το οντιν μου εβγαλε fail, και δεν ανοίγει το κινητό τωρα

Δηλαδη ποια? Την JPH? Οπως και να χει πρεπει να φλασαρεις ξανα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ξαναφλασαρε, αλλα ειναι αμαρτια να γυρνας εκει. Στη JVP μια χαρα μπαινουν ελληνικα στα πληκτρολογια, επρεπε να μας ειχες ρωτησει :happy::):)

Ηρακλής!

Βαλε τον,με odin,κατεβασε το αρχειο και βαλτο χωρις να το ξεζιπαρεις στο pda

Το Supercurio ειναι

2.6.35.7-Ι9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2

??????????

Το Supercurio ειναι

??????????[/QUOTE]

Πηγαινε εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349

και κατεβασε τον "Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4".

edit: Ναι αυτος ειναι.

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Το Supercurio ειναι

??????????[/QUOTE]

Πηγαινε εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349

και κατεβασε τον "Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4".

edit: Ναι αυτος ειναι.

το έβαλα

μια γκόμενα μίλαγε στην αρχή

πως ξέρω ότι μπήκε?

στο kernel version τα ίδια μου γραφή

με ποιά ακριβώς σειρά ? τα τρία αρχεία μόνο ? χωρίς repartition & pit ?

Και τα 3 με repartition και με pit. Ακολουθα τον οδηγο κατα γραμμα, ειναι πολυ αναλυτικος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

το έβαλα

μια γκόμενα μίλαγε στην αρχή

πως ξέρω ότι μπήκε?

στο kernel version τα ίδια μου γραφή

Οκ εχει μπει. Η γυναικα που ακουσες ειναι ρομποτ και σου ενεργοποιησε το lagfix :lol::lol:

Ηρακλής!

Hρακλή,

ξαναφλασάρω τα 3 αρχεία , και κολλάει ο οντίν στο setup connection , πάνω από μισή ωρα τώρα,

τι ακριβώς πρέπει να κάνω ?

ποιόν οδηγό ακριβώς ? ενα λινκ ?

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

SGS II με Pulse ROM 2.0

Hρακλή,

ξαναφλασάρω τα 3 αρχεία , και κολλάει ο οντίν στο setup connection , πάνω από μισή ωρα τώρα,

Η διαδικασια δεν ξεκιναει καν, το κινητο σου δεν αναγνωριζεται απο το pc, οποτε δοκιμασε αλλη θυρα usb και φροντισε να εγκαταστησεις τους drivers της samsung. Κανε τη διαδικασια απο την αρχη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Hρακλή,

ποιόν οδηγό ακριβώς ? ενα λινκ ?

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Οτι χρειαζεσαι ειναι εδω:

Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης

Eκει, ειναι και οι drivers που πρεπει να περασεις πρωτα γιαυ'το κολλαει στο setup connection.

Ηρακλής!

Επειτα απο πολυ σκεψη αποφασισα και εγω να περασω μια οφφισιαλ ρομ περαν της επισημης ελληνικης 2.2.....Λοιπον το ξερω οτι οι οδηγοι ειναι αναλυτικοτατοι...το κινητο φορτιζει τωρα για να πειραματιστω το βραδυ ...:) Λοιπον θα περασω την 2.3.3 δεν ξερω ποιες απο τις 2 ...CSC τι ειναι???? καταλαβαινω οτι παιζει με τους παροχους αυτο ....τι χρειαζζομαι ετσι οταν φλασαριστει το κινητο να δουλευουν ολα απο θεμα 3g και μηνυματα κ.ο.κ οκ???? δεν κανω τπτ αλλο η χρειαζεται να περασω κα ιτπτ αλλο....σχετικα με τα μνμτα θα πρεπει να φτιαξω κατι???? Να περασω την JVO ή καποια αλλη????? ναι πολλες ερωτησεις...........ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος

με ποιά ακριβώς σειρά ? τα τρία αρχεία μόνο ? χωρίς repartition & pit ?

ΜΗ φλασάρεις jvh πανω σε jvp! Δε μπαίνει! Διάβασε στις οδηγίες αυτά που γράφω για bootloaders. Δεν πρόκειται να καταφέρεις αυτό που πας να κάνεις.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Παιδια εχω την εκδοση js8 και απο χτες αποφασησα να βγαλω καποια 2.3 αλλα εχουν βγει τοσες πολλες και δν ξερω ποια να βαλω.Ποιες απο αυτες ειναι επισημες κ ποιο σταθερες?Επειδη δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο να φλασαρω καθε λιγο κ λιγακι γι αυτο ρωταω..Επισης ξερω οτι η jvp (2.3.4) δεν ειναι επισημη.Ξερουμε αν θα βγει καμια επισημη 2.3.4?Αν ειναι να περιμενω κ να φλασαρω μια κ καλη την 2.3.4...Ευχαριστω :)

Παιδια εχω την εκδοση js8 και απο χτες αποφασησα να βγαλω καποια 2.3 αλλα εχουν βγει τοσες πολλες και δν ξερω ποια να βαλω.Ποιες απο αυτες ειναι επισημες κ ποιο σταθερες?Επειδη δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο να φλασαρω καθε λιγο κ λιγακι γι αυτο ρωταω..Επισης ξερω οτι η jvp (2.3.4) δεν ειναι επισημη.Ξερουμε αν θα βγει καμια επισημη 2.3.4?Αν ειναι να περιμενω κ να φλασαρω μια κ καλη την 2.3.4...Ευχαριστω :)

Θα σου ελεγα να εβαζες την jvo, αλλα μιας και διερρευσε η 2.3.4 υποθετω οτι συντομα θα επισημοποιηθει. Οποτε, λογω και του περιορισενου χρονου σου, παρεμεινε λιγο ακομη στην js8, δεν ειναι κακια...αντιθετως μαλιστα ;)

Ηρακλής!

Θα σου ελεγα να εβαζες την jvo, αλλα μιας και διερρευσε η 2.3.4 υποθετω οτι συντομα θα επισημοποιηθει. Οποτε, λογω και του περιορισενου χρονου σου, παρεμεινε λιγο ακομη στην js8, δεν ειναι κακια...αντιθετως μαλιστα ;)

Οκ αυτο λεω να κανω γιατι κ γω δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο απο την js8.Ειναι γρηγορη κ σταθερη...Απλα ξερεις ακουω 2.3 και 2.3 και μπαινω κ γω σε σκεψεις καθε λιγο κ λιγακι...Θα περιμενω λοιπον μια επισημη κ σταθερη 2.3.4 Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου

• The topic was unlocked