red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 έβαλα τον speedmod t8 στην jvp και το τηλέφωνό μου δεν ήταν root,με αποτέλεσμα να περάσω τον supercurio από επάνω.. ο speedmod δεν έχει αυτόματα root όπως οι άλλοι kernels? Ο speedmod δεν εχει αυτοματο root, πρεπει να το ενεργοποιησεις εσυ απο το cwm. και τώρα? να βάλω το 2.3.4? Τωρα μπρικαρες μαλλον και πρεπει να ξαναφλασαρεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onoff Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ο speedmod δεν εχει αυτοματο root, πρεπει να το ενεργοποιησεις εσυ απο το cwm. Τωρα μπρικαρες μαλλον και πρεπει να ξαναφλασαρεις. αυτό έκανα και έβαλα 2.3.4 όλα ok , τώρα να βάλω το supercurio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 αυτό έκανα και έβαλα 2.3.4 όλα ok , τώρα να βάλω το supercurio?Βαλε τον,με odin,κατεβασε το αρχειο και βαλτο χωρις να το ξεζιπαρεις στο pda Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπέρα, μπερδευτηκα με τα φλασαρίσματα και καταφερα !!! να μην ανοίγει το τηλέφωνο.δείχνει ενα κινητό και ενα πι σι με θαυμαστικό και δεν ανοίγει. το οντιν δε, κολλάει στο set partition..... το download mode δουλεύει. τι πρέπει να κάνω ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπέρα, μπερδευτηκα με τα φλασαρίσματα και καταφερα !!! να μην ανοίγει το τηλέφωνο.δείχνει ενα κινητό και ενα πι σι με θαυμαστικό και δεν ανοίγει. το οντιν δε, κολλάει στο set partition..... το download mode δουλεύει. τι πρέπει να κάνω ? Πες μας, τι ρομ φορουσες..; ποια πηγες να του βαλεις..;εκανες re-partition..;ειχες το lagfix ενεργοποιημενο...;δωσε μας καποιες πληροφοριες. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπέρα, μπερδευτηκα με τα φλασαρίσματα και καταφερα !!! να μην ανοίγει το τηλέφωνο.δείχνει ενα κινητό και ενα πι σι με θαυμαστικό και δεν ανοίγει. το οντιν δε, κολλάει στο set partition..... το download mode δουλεύει. τι πρέπει να κάνω ? Δωσε μας καμια πληροφορια οπως ειπε ο Ηρακλης και μετα θα πρεπει να διαβασεις προσεκτικα και να ξαναδιαβασεις προσεκτικα τους οδηγους γιατι το μπρικαρες το κινητο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 είχα την jvp , αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω ελλ. πληκτρολόγιο , είπα να γυρίσω στη μαμίσια, αυτήν που αναφέρει στον οδηγό , ο τυχεράκιας. ειχε μόνο ενα αρχείο, το εβαλα pda, το οντιν μου εβγαλε fail, και δεν ανοίγει το κινητό τωρα Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 είχα την jvp , αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω ελλ. πληκτρολόγιο , είπα να γυρίσω στη μαμίσια, αυτήν που αναφέρει στον οδηγό , ο τυχεράκιας. ειχε μόνο ενα αρχείο, το εβαλα pda, το οντιν μου εβγαλε fail, και δεν ανοίγει το κινητό τωρα Δηλαδη ποια? Την JPH? Οπως και να χει πρεπει να φλασαρεις ξανα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 με τι σειρά ? ναι την JPH. πάω να βάλω πιτ 512 , και κολλάει ο οντιν. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 είχα την jvp , αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω ελλ. πληκτρολόγιο , είπα να γυρίσω στη μαμίσια, αυτήν που αναφέρει στον οδηγό , ο τυχεράκιας. ειχε μόνο ενα αρχείο, το εβαλα pda, το οντιν μου εβγαλε fail, και δεν ανοίγει το κινητό τωρα Ξαναφλασαρε, αλλα ειναι αμαρτια να γυρνας εκει. Στη JVP μια χαρα μπαινουν ελληνικα στα πληκτρολογια, επρεπε να μας ειχες ρωτησει :happy::):) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 με ποιά ακριβώς σειρά ? τα τρία αρχεία μόνο ? χωρίς repartition & pit ? Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onoff Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Βαλε τον,με odin,κατεβασε το αρχειο και βαλτο χωρις να το ξεζιπαρεις στο pda Το Supercurio ειναι 2.6.35.7-Ι9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2 ?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Το Supercurio ειναι 2.6.35.7-Ι9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2 ??????????[/QUOTE] Πηγαινε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 και κατεβασε τον "Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4". edit: Ναι αυτος ειναι. Edited June 13, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onoff Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το Supercurio ειναι 2.6.35.7-Ι9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40#2 ??????????[/QUOTE] Πηγαινε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 και κατεβασε τον "Stock+Ext4 Kernel JVP - Gingerbread 2.3.4". edit: Ναι αυτος ειναι. το έβαλα μια γκόμενα μίλαγε στην αρχή πως ξέρω ότι μπήκε? στο kernel version τα ίδια μου γραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 με ποιά ακριβώς σειρά ? τα τρία αρχεία μόνο ? χωρίς repartition & pit ? Και τα 3 με repartition και με pit. Ακολουθα τον οδηγο κατα γραμμα, ειναι πολυ αναλυτικος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 το έβαλα μια γκόμενα μίλαγε στην αρχή πως ξέρω ότι μπήκε? στο kernel version τα ίδια μου γραφή Οκ εχει μπει. Η γυναικα που ακουσες ειναι ρομποτ και σου ενεργοποιησε το lagfix :lol::lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Hρακλή, ξαναφλασάρω τα 3 αρχεία , και κολλάει ο οντίν στο setup connection , πάνω από μισή ωρα τώρα, τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? ποιόν οδηγό ακριβώς ? ενα λινκ ? ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Hρακλή, ξαναφλασάρω τα 3 αρχεία , και κολλάει ο οντίν στο setup connection , πάνω από μισή ωρα τώρα, τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? Η διαδικασια δεν ξεκιναει καν, το κινητο σου δεν αναγνωριζεται απο το pc, οποτε δοκιμασε αλλη θυρα usb και φροντισε να εγκαταστησεις τους drivers της samsung. Κανε τη διαδικασια απο την αρχη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yassan Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 οκ, θα μπω το βράδυ, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ. Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Hρακλή, ξαναφλασάρω τα 3 αρχεία , και κολλάει ο οντίν στο setup connection , πάνω από μισή ωρα τώρα, τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? ποιόν οδηγό ακριβώς ? ενα λινκ ? ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Οτι χρειαζεσαι ειναι εδω: Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης Eκει, ειναι και οι drivers που πρεπει να περασεις πρωτα γιαυ'το κολλαει στο setup connection. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επειτα απο πολυ σκεψη αποφασισα και εγω να περασω μια οφφισιαλ ρομ περαν της επισημης ελληνικης 2.2.....Λοιπον το ξερω οτι οι οδηγοι ειναι αναλυτικοτατοι...το κινητο φορτιζει τωρα για να πειραματιστω το βραδυ ...:) Λοιπον θα περασω την 2.3.3 δεν ξερω ποιες απο τις 2 ...CSC τι ειναι???? καταλαβαινω οτι παιζει με τους παροχους αυτο ....τι χρειαζζομαι ετσι οταν φλασαριστει το κινητο να δουλευουν ολα απο θεμα 3g και μηνυματα κ.ο.κ οκ???? δεν κανω τπτ αλλο η χρειαζεται να περασω κα ιτπτ αλλο....σχετικα με τα μνμτα θα πρεπει να φτιαξω κατι???? Να περασω την JVO ή καποια αλλη????? ναι πολλες ερωτησεις...........ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 με ποιά ακριβώς σειρά ? τα τρία αρχεία μόνο ? χωρίς repartition & pit ? ΜΗ φλασάρεις jvh πανω σε jvp! Δε μπαίνει! Διάβασε στις οδηγίες αυτά που γράφω για bootloaders. Δεν πρόκειται να καταφέρεις αυτό που πας να κάνεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια εχω την εκδοση js8 και απο χτες αποφασησα να βγαλω καποια 2.3 αλλα εχουν βγει τοσες πολλες και δν ξερω ποια να βαλω.Ποιες απο αυτες ειναι επισημες κ ποιο σταθερες?Επειδη δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο να φλασαρω καθε λιγο κ λιγακι γι αυτο ρωταω..Επισης ξερω οτι η jvp (2.3.4) δεν ειναι επισημη.Ξερουμε αν θα βγει καμια επισημη 2.3.4?Αν ειναι να περιμενω κ να φλασαρω μια κ καλη την 2.3.4...Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια εχω την εκδοση js8 και απο χτες αποφασησα να βγαλω καποια 2.3 αλλα εχουν βγει τοσες πολλες και δν ξερω ποια να βαλω.Ποιες απο αυτες ειναι επισημες κ ποιο σταθερες?Επειδη δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο να φλασαρω καθε λιγο κ λιγακι γι αυτο ρωταω..Επισης ξερω οτι η jvp (2.3.4) δεν ειναι επισημη.Ξερουμε αν θα βγει καμια επισημη 2.3.4?Αν ειναι να περιμενω κ να φλασαρω μια κ καλη την 2.3.4...Ευχαριστω :) Θα σου ελεγα να εβαζες την jvo, αλλα μιας και διερρευσε η 2.3.4 υποθετω οτι συντομα θα επισημοποιηθει. Οποτε, λογω και του περιορισενου χρονου σου, παρεμεινε λιγο ακομη στην js8, δεν ειναι κακια...αντιθετως μαλιστα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Θα σου ελεγα να εβαζες την jvo, αλλα μιας και διερρευσε η 2.3.4 υποθετω οτι συντομα θα επισημοποιηθει. Οποτε, λογω και του περιορισενου χρονου σου, παρεμεινε λιγο ακομη στην js8, δεν ειναι κακια...αντιθετως μαλιστα ;) Οκ αυτο λεω να κανω γιατι κ γω δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο απο την js8.Ειναι γρηγορη κ σταθερη...Απλα ξερεις ακουω 2.3 και 2.3 και μπαινω κ γω σε σκεψεις καθε λιγο κ λιγακι...Θα περιμενω λοιπον μια επισημη κ σταθερη 2.3.4 Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts