saliez Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 αμάν... δεν μπορεί αν κάτσει κάποιος ήσυχος, αρνούμαι να μεταβώ στην 2.3.4. Πλάκα κάνω :lol::lol::lol: Αλλά θα περιμένω custom μαζί με voodoo supported kernel! :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Την κατεβαζω,αντε να δουμε τι λεει (θα ξαναστηνω την ακροπολη παλι :lol:) edit: @ suspect21 Παντως Βασιλη ειναι αυτο που λεγαμε τις προαλες για το xda,πριν μιση-μια ωρα την περασαν και ποσταρουν οτι δεν εχει battey drain (ειναι μαλιστα μεσα στην τρελη χαρα),τι να πεις?:blink: Ετσι ακριβως Παρη και μετα απο 1-2 μερες "παιδια ειναι τραγικη και μου εφαγε 60 % μεσα σε 2 ωρες γιατιιιιιιιιιιιιιιι:(:(:cry::cry::lost:" Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το Swype που είναι στους οδηγούς έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κολλάει ελαφρώς, αλλά είναι το τίμημα αυτής της παλιάς έκδοσης. Οι καινούριες εκδόσεις δυστυχώς έχουν πρόβλημα με τα Ελληνικά στο gingerbread, δε γράφουν ς. Αν θέλεις υπάρχει και η τελευταία έκδοση στους οδηγούς, η επιλογή δικιά σου. Αλεξανδρε σκεφτηκα κατι φιλε. Στο sgs2 που ειχα το swype επαιζε τελεια και δεν ειχε κανενα προβλημα με το "ς". αφου φοραει 2.3.3 και το sgs2, γιατι δεν λεμε σε καποιον που ξερει να μας δωσει απο καποιο rooted sgs2 το swype Που εχει μεσα ? τι λες, θα κανουμε δουλεια ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Οριστε η 2.3.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117062 Ηταν να μην το πω...μα τετοια κ@λοφαρδια πια, δεν παλευομαι :lol::lol::lol: Μεγαλη Πεμπτη σημερα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Οριστε η 2.3.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117062 Και είναι αγγλική, ωραία :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μπήκε και στο samfirmware.com : http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ετσι ακριβως Παρη και μετα απο 1-2 μερες "παιδια ειναι τραγικη και μου εφαγε 60 % μεσα σε 2 ωρες γιατιιιιιιιιιιιιιιι:(:(:cry::cry::lost:"Ειναι τραγικη η κατασταση εκει μεσα Παναγιωτη,το μονο μερος που εμπιστευομαι πλεον για πληροφοριες ειναι εδω,το δικο μας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μεχρι στιγμης η JVP γινεται root με darkcore 2.7.1...εχει κανεις αποψη περι του συγκεκριμενου kernel...; δηλαδη, εαν τον εχει ξαναχρησιμοποιησει στις προηγουμενες 2.3.3 :O Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μεχρι στιγμης η JVP γινεται root με darkcore 2.7.1...εχει κανεις αποψη περι του συγκεκριμενου kernel...; δηλαδη, εαν τον εχει ξαναχρησιμοποιησει στις προηγουμενες 2.3.3 :O Καλος και σταθερος κερνελ, αλλα σε εμενα οπως εχω ξαναπει εδω μεσα, ειχε παρουσιασει προβλημα οταν προσπαθουσα να αντιστρεψω το lagfix. Κατα τα αλλα μια χαρα. Παντως πιστευω μεχρι αυριο θα εχει βγει στανταρ ο cfroot και ισως και κανενας supercurio. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μεχρι στιγμης η JVP γινεται root με darkcore 2.7.1...εχει κανεις αποψη περι του συγκεκριμενου kernel...; δηλαδη, εαν τον εχει ξαναχρησιμοποιησει στις προηγουμενες 2.3.3 :OΕγω θα περιμενω να βγει κερνελ για την συγκεκριμενη.Μολις την περασα και την στηνω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εγω θα περιμενω να βγει κερνελ για την συγκεκριμενη.Μολις την περασα και την στηνω Απο battery drain πως παει?:lol::lol::lol::X Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εγω θα περιμενω να βγει κερνελ για την συγκεκριμενη.Μολις την περασα και την στηνω δηλαδη, αυτος δεν ειναι για την συγκεκριμενη...; οριστε το link: http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/base-ficetos-jvp-base-rom.3519/ αντε αντε...να μας πεις εντυπωσεις; :blink::blink: εχει black status bar ετσι Παρη...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 δηλαδη, αυτος δεν ειναι για την συγκεκριμενη...; οριστε το link: http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/base-ficetos-jvp-base-rom.3519/ αντε αντε...να μας πεις εντυπωσεις; :blink::blink: εχει black status bar ετσι Παρη...; αυτος ειναι o darkcore ο οποιος ειναι συμβατος με jvp το γραφει και στον τιτλο του :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Gingerbread Battery Drain Άνοιξα θέμα, όσοι πιστοί προσέλθετε. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 αυτος ειναι o darkcore ο οποιος ειναι συμβατος με jvp το γραφει και στον τιτλο του :) μα για αυτο ρωταω τον Παρη βρε Βασιλη, για να καταλαβω τι ακριβως εννοει με τον ορο "για την συγκεκριμενη"...αφου κι αυτος κανει :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μα για αυτο ρωταω τον Παρη βρε Βασιλη, για να καταλαβω τι ακριβως εννοει με τον ορο "για την συγκεκριμενη"...αφου κι αυτος κανει :) δεν ξερω τι εννοει, παντως δουλευει :p:lol: ισως να εννοει να βγει καποιος kernel αποκλειστικα και βασισμενος στην jpv Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Χωρις να θελω να βιαστω, συμφωνα με σχολια στους xda δεν υποστηριζει google video chat :blink::blink: ελεος δηλαδη...Παρη, επαληθευεις...; :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) μα για αυτο ρωταω τον Παρη βρε Βασιλη, για να καταλαβω τι ακριβως εννοει με τον ορο "για την συγκεκριμενη"...αφου κι αυτος κανει :) δεν ξερω τι εννοει, παντως δουλευει :p:lol: ισως να εννοει να βγει καποιος kernel αποκλειστικα και βασισμενος στην jpvΝαι αυτο εννοω,θελω καποιον κερνελ για την συγκεκριμενη ρομ,ειμαι παντα της αποψης οτι <οταν ο καλος μυλος αλεθει τα παντα,τοτε δεν ειναι καλος>,μπορει να πεφτω κι εξω εδω βεβαια,πιστευω οτι μεχρι αυριο κατι θα εχει βγει,ειναι θεμα χρονου.Για αρχη να πω οτι ειναι πιο smooth απο την jvo,δοκιμασα το quadrand ετσι απο περιεργεια γιατι διαβασα κατι ιστοριες στο xda,λοιπον εκανα 3 μετρησεις σε τυχαιες στιγμες,οι τιμες ηταν απο 1360-1710 :blink:..!!!μπας κι εχουν γυρισει το file system σε ext4???????δεν μπορω να το δω γμτ.Επισης απ οτι βλεπω εως τωρα η μνημη με ζορισμα δεν ανεβηκε πανω απο 257 mb (ειναι αρχη βεβαια,θα δειξει) και Ηρακλη που ρωτησες για την μαυρη status bar,οχι δεν ειναι μαυρη,μαυρα εχουν γινει πλεον αρκετα pop up menu και ειναι ευχαριστη εκπληξη.Wifi ειδα οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την jvo,το gps τωρα να πω οτι μου καθυστερησε λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο με την jvo,η δοκιμη εγινε με το gps test,τωρα βεβαια παιζει να ειναι και η ωρα τετοια,δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομη αν ειναι οκ η οχι. Edited June 9, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ναι αυτο εννοω,θελω καποιον κερνελ για την συγκεκριμενη ρομ,ειμαι παντα της αποψης οτι <οταν ο καλος μυλος αλεθει τα παντα,τοτε δεν ειναι καλος>,μπορει να πεφτω κι εξω εδω βεβαια,πιστευω οτι μεχρι αυριο κατι θα εχει βγει,ειναι θεμα χρονου.Για αρχη να πω οτι ειναι πιο smooth απο την jvo,δοκιμασα το quadrand ετσι απο περιεργεια γιατι διαβασα κατι ιστοριες στο xda,λοιπον εκανα 3 μετρησεις σε τυχαιες στιγμες,οι τιμες ηταν απο 1360-1710 :blink:..!!!μπας κι εχουν γυρισει το file system σε ext4???????δεν μπορω να το δω γμτ.Επισης απ οτι βλεπω εως τωρα η μνημη με ζορισμα δεν ανεβηκε πανω απο 257 mb (ειναι αρχη βεβαια,θα δειξει) και Ηρακλη που ρωτησες για την μαυρη status bar,οχι δεν ειναι μαυρη,μαυρα εχουν γινει πλεον αρκετα pop up menu και ειναι ευχαριστη εκπληξη.Wifi ειδα οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την jvo,το gps τωρα να πω οτι μου καθυστερησε λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο με την jvo,η δοκιμη εγινε με το gps test,τωρα βεβαια παιζει να ειναι και η ωρα τετοια,δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομη αν ειναι οκ η οχι. αυτο για ext4 το αποκλειω εντελως... :lol: περιμενουμε και για περεταιρω εντυπωσεις αργοτερα :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ναι αυτο εννοω,θελω καποιον κερνελ για την συγκεκριμενη ρομ,ειμαι παντα της αποψης οτι <οταν ο καλος μυλος αλεθει τα παντα,τοτε δεν ειναι καλος>,μπορει να πεφτω κι εξω εδω βεβαια,πιστευω οτι μεχρι αυριο κατι θα εχει βγει,ειναι θεμα χρονου.Για αρχη να πω οτι ειναι πιο smooth απο την jvo,δοκιμασα το quadrand ετσι απο περιεργεια γιατι διαβασα κατι ιστοριες στο xda,λοιπον εκανα 3 μετρησεις σε τυχαιες στιγμες,οι τιμες ηταν απο 1360-1710 :blink:..!!!μπας κι εχουν γυρισει το file system σε ext4???????δεν μπορω να το δω γμτ.Επισης απ οτι βλεπω εως τωρα η μνημη με ζορισμα δεν ανεβηκε πανω απο 257 mb (ειναι αρχη βεβαια,θα δειξει) και Ηρακλη που ρωτησες για την μαυρη status bar,οχι δεν ειναι μαυρη,μαυρα εχουν γινει πλεον αρκετα pop up menu και ειναι ευχαριστη εκπληξη.Wifi ειδα οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την jvo,το gps τωρα να πω οτι μου καθυστερησε λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο με την jvo,η δοκιμη εγινε με το gps test,τωρα βεβαια παιζει να ειναι και η ωρα τετοια,δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομη αν ειναι οκ η οχι. μαλιστα :) ελληνικα στα πληκτρολογια να φανταστω οτι δεν εχει...ειδες καθολου εαν υποστηριζει google v.chat...; ο browser ειναι στα ιδια επιπεδα με την jvo ή βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο...; η αυτοματη φωτεινοτητα ειναι ακομα για τα μπαζα...; battery drain...;:lol::lol::lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Χωρις να θελω να βιαστω, συμφωνα με σχολια στους xda δεν υποστηριζει google video chat :blink::blink: ελεος δηλαδη...Παρη, επαληθευεις...; :confused: μάλλον δεν έχει να κάνει με τη samsung αυτό , πρέπει να είναι καθαρά θέμα google (ναι μεν είναι στην 2.3.4 αλλά δε σημαίνει ότι έχεις- σου αφήνει να έχεις- και το αντίστοιχο νεο gtalk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Who cares. Εναλλακτικές υπάρχουν, όπως και χακαρισμένο Gtalk. Μέχρι να ανεβάσουν το αντίστοιχο 2.3.4 Gtalk στο Market είναι το θέμα. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μολις την εβαλα κι εγω :up: πρωτη και κυριοτερη εντυπωση: πολυ πολυ smooth και αρκετα γρηγορη...περισσοτερο απο την jvo :D:D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μολις την εβαλα κι εγω :up: πρωτη και κυριοτερη εντυπωση: πολυ πολυ smooth και αρκετα γρηγορη...περισσοτερο απο την jvo :D:D ποσο πια ρε παιδια??? ποσο? μεχρι ποιο σημειο θα φτασει αυτο το smoothness? :lol::lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μολις την εβαλα κι εγω :up: πρωτη και κυριοτερη εντυπωση: πολυ πολυ smooth και αρκετα γρηγορη...περισσοτερο απο την jvo :D:D Το multitasking κοτιαξτε παιδια. Αυτο πιστευω καιει πολλους. Και τον browser φυσικα:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts