nyxterinos Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Σε ευχαριστω νασαι καλα θα τα κανω ολα με την σειρα. Edited May 28, 2011 by nyxterinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλημερα συμφορουμιτες,εχω μπει σε σοβαρη σκεψη να περασω την jvo,εχω jvh τωρα,δευτερη φορα μεσα στη βδομαδα που ενω η μπαταρια ηταν πανω απο 30%(την προηγουμενη ηταν στο 62%)το αφηνω σε λειτουργια πτησης και κλεινει μονο του σε λιγη ωρα απο μπαταρια,hard reset,repartition κτλ.τα εκανα ολα οταν φλασαρα.Μηπως φταιει οτι ειχε γινει ενα soft break οταν φλασαρα;Ειχε βγαλει εικονιδια ενα τηλ.-υπολογιστη-και ερωτηματικο απο οτι θυμαμαι.Η JVO μηπως ειναι βελτιωμενη στην μπαταρια;Γιατι σε μνημη,ταχυτητα,σταθεροτητα κτλ.εμαθα υπερτερει.Να την βαλω αν ειναι να ησυχασω.Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου δωσετε. Kαλημέρα παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο με τον nyxterino..Έκανα όλα τα βήματα με hard reset και wipe data ,περνάω την jvo και μετά από αρκετό ψάξιμό της αφήνω το κινητό με 43% μπαταρία ανοικτό.Ξυπνάω το πρωί και βλέπω κλειστό το ι\κινητό,το ανοίγω και βλέπω μπαταρία 0%:blink::blink:Τα έπαιξα..Πρέπει να ξαναφλασάρω ή εχει παρατηρηθεί και σε άλλους και θα στρώσει?Μπορώ να γυρίσω σε 2.2.1? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Είμαι σε JVO με CF-Root που μου πρότεινε ο saliez....συνδιασμός που σκοτώνει.Απο εκει αξίζει να δοκιμάσω κάποιον άλλο kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Φιλε μου σιγουρα κατι δεν εκανες σωστα.Οταν εννοεις hard reset,πως το εκανες?ειδα οτι το διαχωριζεις απο το wipe data γι αυτο και σε ρωτω.Η jvo ειναι πιο γρηγορη και πιο smooth απο οποιαδηποτε 2.2.1. Εξαλου αν δεν βαλεις πρωτα σωστα την stock,οποια custom και να περασεις μετα θα εχεις προβληματα.[/QUOTΕ] Με wipe data και όλα τα σχετικά από recovery το έκανα εκτός αν παίζει ρόλο το οτι κάνω πρώτα factory reset και μετα wipe data.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια καλημερα!Εχω την darky 10,1 me kernel dark core 2.4.Παρατηρω οτι η μνημη ραμ απο 512 τερματιζει στα 329.δηλαδη εμενα αυτη στιγμη μου λεει οτι εχω 250/329 μνημη.Ο darky λεει οτι τοση ραμ κλειδωνει την ρομ του,αλλα η ερωτηση στο που πηγε η υπολοιπη μνημη οεο,δεν εχω βρει καποια απαντηση.τωρα το κινητο υποτιθεται υπολειτουργει?ξερει κανεις που εχει του Darky?Παντως ειδα και απο ρομ ποιο παλιες που εχει βγαλει,σε ποστ του Φεβρουαριου ασ πουμε,η ραμ ειναι παλι στα 329.Δεν εχω βρει πουθενα απαντηση στο φορουμ του Darky Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια καλημερα!Εχω την darky 10,1 me kernel dark core 2.4.Παρατηρω οτι η μνημη ραμ απο 512 τερματιζει στα 329.δηλαδη εμενα αυτη στιγμη μου λεει οτι εχω 250/329 μνημη.Ο darky λεει οτι τοση ραμ κλειδωνει την ρομ του,αλλα η ερωτηση στο που πηγε η υπολοιπη μνημη οεο,δεν εχω βρει καποια απαντηση.τωρα το κινητο υποτιθεται υπολειτουργει?ξερει κανεις που εχει του Darky?Παντως ειδα και απο ρομ ποιο παλιες που εχει βγαλει,σε ποστ του Φεβρουαριου ασ πουμε,η ραμ ειναι παλι στα 329.Δεν εχω βρει πουθενα απαντηση στο φορουμ του Darky ετσι συμβαινει φιλε μου σε ολες τις ρομ και κατ'επεκταση σε ολες τις συσκευες...ενα αρκετα μεγαλο μερος της ραμ δεσμευεται απο το λειτουργικο...μην σε ανησυχει κατι τετοιο...ειναι φυσιολογικο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikos_n Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια καλημέρα.Έχω μια απορία..Πρέπει να κάνω πάντα reset στα battery stats κάθε φορά που φλασάρω μια καινούργια Criskelo?... Πρέπει το κινητό να είναι 100% φορτισμένο όταν φλασάρω η δεν παίζει ρόλο?Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παλι καλα!Με ησυχασες.Γιατι και στο φορουμ του darky καποιοι που ρωτησαν δεν πηραν απαντηση.Σε εναν λλον του γραψανε οτι την εφαγε η μαιμου την μνημη.Με quantrant βγαζω 1600 σκορ.Εχω δει και κατι διχιλιαρα και εχω μπριζωθει,αλλα φοβαμαι παλι να αλλαζω κερνελ,γιατι ο κερνελ του darky ειναι O dark core,αν βαλω τον gto kernel θα αλλαξει κατι σε ταχυτητα?Το σκορ πως το βλεπεται ειναι καλο? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Ειναι σιγουρα καλυτερη απο ολες τις αλλες 2.3.3,do it ;) edit: 1.format sd 2.wipe data 3.wipe cache 4.wipe dalvik 5.odin with repartition μετα το flash περνας cf-root και ξανακανεις τα βηματα 1-4 για να εισαι σιγουρος. Εγώ μπήκα από Recovery και έκανα 1) wipe data/factory reset και 2) wipe cache partition ..αυτά.. Τα υπόλοιπα πότε τα κάνω?Τα παραπάνω 2 δεν είναι αυτά που χρειάζονται?Γίνεται clear στα battery stats? Edited May 28, 2011 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Παιδια καλη σας μερα! Θετω ξανα μια απορια που εχω και θα ηθελα οποιος μπορει να μου ανοιξει λιγο τα ματια. Οταν απεγκαταστουμε μια εφαρμογη π.χ απο το Ti backup και καθαριζουμε και με SD maid π.χ τα cache κλπ μενει κατι αλλο στο τηλεφωνο σα σκουπιδι της εφαρμογης η καθαριζει στο 100%? Edited May 28, 2011 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλημέρα στο φόρουμ, ξήλωσα χθες την criskeloV61 και πέρασα την 60 αφου βεβαίως πρώτα τα ξανά μανά πέρασα όλα (stock JVO, cf-root, wipe data κ.λ.π.) το κινητό μετά από κάποιες ώρες που το πίεσα δεν έδειχνε να μασάει (πολύ καλύτερα απο ότι με την 61) γρήγορο, smooth εν ολίγοις, άριστο! :) βεβαίως περιμένουμε και την V62 που μάλλον δεν αργεί:lol: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Παλι καλα!Με ησυχασες.Γιατι και στο φορουμ του darky καποιοι που ρωτησαν δεν πηραν απαντηση.Σε εναν λλον του γραψανε οτι την εφαγε η μαιμου την μνημη.Με quantrant βγαζω 1600 σκορ.Εχω δει και κατι διχιλιαρα και εχω μπριζωθει,αλλα φοβαμαι παλι να αλλαζω κερνελ,γιατι ο κερνελ του darky ειναι O dark core,αν βαλω τον gto kernel θα αλλαξει κατι σε ταχυτητα?Το σκορ πως το βλεπεται ειναι καλο? μην ασχολείσαι με τα νούμερα του quantrant, αυτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά σημασία έχει τι αίσθηση έχεις εσύ από το κινητό, αν σε ικανοποιεί η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται στις εντολές σου, δεν κάνει κολλήματα και άλλα κουλά τότε είσαι οκ! :) ΕDIT: το δοκίμασα κι εγώ τώρα και μου έβγσλε σκορ μόλις 945 (criskelo60) αλλά έχω την αίσθηση ότι το κινητό ΠΕΤΑΕΙ οπότε το αφήνω ώς έχει (μέχρι να βγεί νέα ρομ :p) όταν είχα την στοκ 2.2.1 είχα πιάσει 1400 αλλά δεν είχα την αίσθηση που έχω τώρα, οπότε μην πολυασχολείσαι, δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια αυτά τα νούμερα. ασε που αν κολλήσεις κινδυνεύεις και να κάψεις πλακέτα γιατι κυνηγώντας νούμερα θα το υπερχρονίσεις κ.λ.π Edited May 28, 2011 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλημέρα στο φόρουμ, ξήλωσα χθες την criskeloV61 και πέρασα την 60 αφου βεβαίως πρώτα τα ξανά μανά πέρασα όλα (stock JVO, cf-root, wipe data κ.λ.π.) το κινητό μετά από κάποιες ώρες που το πίεσα δεν έδειχνε να μασάει (πολύ καλύτερα απο ότι με την 61) γρήγορο, smooth εν ολίγοις, άριστο! :) βεβαίως περιμένουμε και την V62 που μάλλον δεν αργεί:lol: βγηκε ηδη....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 μην ασχολείσαι με τα νούμερα του quantrant, αυτά από μόνα τους δεν λένε και πολλά σημασία έχει τι αίσθηση έχεις εσύ από το κινητό, αν σε ικανοποιεί η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται στις εντολές σου, δεν κάνει κολλήματα και άλλα κουλά τότε είσαι οκ! :) ΕDIT: το δοκίμασα κι εγώ τώρα και μου έβγσλε σκορ μόλις 945 (criskelo60) αλλά έχω την αίσθηση ότι το κινητό ΠΕΤΑΕΙ οπότε το αφήνω ώς έχει (μέχρι να βγεί νέα ρομ :p) όταν είχα την στοκ 2.2.1 είχα πιάσει 1400 αλλά δεν είχα την αίσθηση που έχω τώρα, οπότε μην πολυασχολείσαι, δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια αυτά τα νούμερα. ασε που αν κολλήσεις κινδυνεύεις και να κάψεις πλακέτα γιατι κυνηγώντας νούμερα θα το υπερχρονίσεις κ.λ.π Eχεις δικαιο σε αυτο.Το χω 10 μερες το κινητο και το εχω ξεσκισει στις αναβαθμισεις,μεχρι να μαθω πως γινοντε.Οχι οτι τωρα εμαθα τελεια,αλλα επιασα το νόημα.Ομως αυτη η μπαταρια ρε παιδια ειναι προβλημα.Τελειωνει πολυ γρηγορα.Διαβασα καπου για calibration της μπαταριας,αλλα ειναι μεγαλη ιστορια να το κανεις.θα πρεπει μια να το φορτισεις κλειστο,μια ανοιχτο,wipe bateery και ενα σωρο.Τ ο χει κανει κανενας?αποδιδει? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλημέρα στο φόρουμ, ξήλωσα χθες την criskeloV61 και πέρασα την 60 αφου βεβαίως πρώτα τα ξανά μανά πέρασα όλα (stock JVO, cf-root, wipe data κ.λ.π.) το κινητό μετά από κάποιες ώρες που το πίεσα δεν έδειχνε να μασάει (πολύ καλύτερα απο ότι με την 61) γρήγορο, smooth εν ολίγοις, άριστο! :) βεβαίως περιμένουμε και την V62 που μάλλον δεν αργεί:lol: Καλημέρα σε όλο τον κόσμο Την έβγαλε πρωί-πρωί σαν φρέσκο ψωμάκι...ότι καινούριο κινείται στο xda (εκτελείται).. το ενσωματώνει πρώτος κι αν του προκείψει πρόβλημα στην επόμενη το διωρθώνει...είναι ήδη έτοιμος να βγάλει την 63 γιατι κάποιος έλληνας του είπε ότι στήν 62 έχει κάτι τοwifi εγώ δεν βλέπω πρόβλημα πουθενα (όσο πρόλαβα να τεστάρω).Ειδικά αν βάλετε τις κινήσεις στό slow γίνεται απίστευτα smooth η rom. Επειδή όμως υποφέρει η υποδοχή usb με το βγάλε-βάλε το καλώδιο σκέφτομαι να κάνω wifi lan με το pc (απο τους οδηγούς γιά νέους χρήστες):lol::D:lol: Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδια καλη σας μερα! Θετω ξανα μια απορια που εχω και θα ηθελα οποιος μπορει να μου ανοιξει λιγο τα ματια. Οταν απεγκαταστουμε μια εφαρμογη π.χ απο το Ti backup και καθαριζουμε και με SD maid π.χ τα cache κλπ μενει κατι αλλο στο τηλεφωνο σα σκουπιδι της εφαρμογης η καθαριζει στο 100%? Κανεις..:(? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Σε λίγο θα φλασαρω κρισκελο 62.. Ελεγχω και ξαναποσταρω εντυπωσεις! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 βγηκε ηδη....:lol::lol: έλεος πιά με την ταχύτητά του... ούτε να δοκιμάσω καλά καλά αυτην που έβαλα...:lol::lol::lol: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Σε λίγο θα φλασαρω κρισκελο 62.. Ελεγχω και ξαναποσταρω εντυπωσεις! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πες μας και αν όντως αξίζει σαν την 60, έφυγα να την κατεβάσω :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 βγηκε ηδη....:lol::lol: Αυτος ο ελεινος βγαζει καθε μερα νεα ρομ και εναν οδηγο της προκοπης δεν μπορει να βαλει στο αρχικο ποστ..Ελεος πραγματικα! Υ.Γ. Σε καποιο σημειο εχει link για να περασεις το Samsum Keyboard:ninja: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 έλεος πιά με την ταχύτητά του... ούτε να δοκιμάσω καλά καλά αυτην που έβαλα...:lol::lol::lol: παιδια την εβαλα πανω απο την 61.... το κινητο αλλαζει και παλι...(βασικα αλλαζει πολυ θα ελεγα....) παει πιο κοντα στο στυλ του samsung galaxy 2.... πολυ ομορφο και παλι πολυ γρηγορο κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδια την εβαλα πανω απο την 61.... το κινητο αλλαζει και παλι...(βασικα αλλαζει πολυ θα ελεγα....) παει πιο κοντα στο στυλ του samsung galaxy 2.... πολυ ομορφο και παλι πολυ γρηγορο κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα....:) εγω κανω full clean instal!! εχει tw4 φιλε η 62 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 εγω κανω full clean instal!! εχει tw4 φιλε η 62 :) τεσπα αυτη την στιγμη εχω μπροστα μου και το samsung galaxy με την 62 και το samsung galaxy το 2... :lol::lol::lol: οιμεεεε θα τρελαθω μιλαμε...samsungalaxiasi.....:lol: φιλε θα το δωσω απο δευτερα το 1 στον αδερφο μου και θα το αφησω οπως ειναι με κρισκελο 62... πραγματικα για αλλη μια φορα ενθουσιάστηκα..... δουλευει και το νεο aura...αψογα....με την στοκ ειχα προβληματα...(εχανε τους οδους ο χάρτης...).... αν μεχρι την δευτερα δεν βγαλει κανενα κουλο το αφηνω οπως εχει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 τεσπα αυτη την στιγμη εχω μπροστα μου και το samsung galaxy με την 62 και το samsung galaxy το 2... :lol::lol::lol: οιμεεεε θα τρελαθω μιλαμε...samsungalaxiasi.....:lol: φιλε θα το δωσω απο δευτερα το 1 στον αδερφο μου και θα το αφησω οπως ειναι με κρισκελο 62... πραγματικα για αλλη μια φορα ενθουσιάστηκα..... δουλευει και το νεο aura...αψογα....με την στοκ ειχα προβληματα...(εχανε τους οδους ο χάρτης...).... αν μεχρι την δευτερα δεν βγαλει κανενα κουλο το αφηνω οπως εχει..... και εγω πιστευω αν ειναι πολυ καλη και ομορφη θα αργησω να βαλω αλλο update!!(ναι καλα χαχαχαχα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 και εγω πιστευω αν ειναι πολυ καλη και ομορφη θα αργησω να βαλω αλλο update!!(ναι καλα χαχαχαχα!) οπως το ειπες ναι καλα..χαχαχαχα:lol::lol: πο πο πο απιστευτο κινητο παντως..δεν τον βαριεσαι με τιποτα πραγματικα...... αψογο......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts