freddaras Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 truckman thanks για την απαντηση...:) παιδια πριν απο λιγο δοκιμασα το aura...σε Criskelo πανω στην JVH... το προγραμμα εδειξε να δουλευει κανονικα..για πρωτη φορα αλλα μου φανηκε ομως οτι ειχε μια μικρη καθυστέρηση στις στροφες..δεν θυμαμαι ομως αν ηταν ετσι και στην JVH η δουλευε κανονικα(χωρις αυτη την μικρη καθυστερηση...) το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει..? επισης η διαφορα πλεον στο gps ειναι απιστευτη:blink: επαθα πλακα...!! το κινητο κλειδωνει σε δευτερόλεπτα και δεν χανει το σημα του λεπτο...εδω πραγματικα κανανε παπαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 εγω το εχω αφησει κι ολο τα βραδυ αλλα το πρωι εδειχνε παλι 98...αντιθετα, αν το αφησω 3,5 ωρες δηλαδη μιση ωρα παραπανω απο οταν εχει φορτισει τελειως, μετα μου δειχνει κανονικα 100%...μπορει να παιζει και σημασια ομως οτι το φορτιζω κλειστο :) Χθες συγκεκριμενα παρατηρησα το φαινομενο σε ολη του την εξελιξη. Τι εννοω; Λοιπον ειχα το κινητο στα χερια μου οσο φορτιζε [χωρις επανεκκινηση - εχει σημασια] και σερφαρα. Οταν ξεκινησα το σερφ εγραφε 95%. Πηγε στο 96%, πηγε στο 97% [εγω συνεχιζα την βολτα μου στο ιντερνετ] και εκει που ηταν στο 97% καμποση ωρα, χτυπαει το καμπανακι και μου λεει 100%!!! Λιγο πριν γραψει 100% και οσο ηταν στο 97% ακομα ειχα κοιτα3ει την ταση που εγραφε. Ηταν 4,235βολτ. Εννοειται λοιπον πως αν το εβγαζα απο το καλωδιο εκεινη την στιγμη που μου εδειξε 100%, θα μου εγραφε αμεσως μετα 97%, με την μονη διαφορα πως η ταση θα επεφτε στο 4,195βολτ [απο παλιοτερες παρατηρησεις σας λεω το νουμερο αυτο στην ταση]. Χτες εγω το αφησα ακομα 1 ωρα πανω στην φορτιση [οσο εγραφε 100%]. Με το που το εβγαλα μετα την μια αυτη ωρα, ο μετρητης εγραψε 98% αμεσως! Η ταση σαφως χαμηλοτερη των 4,235βολτ. Αλλο σεναριο τωρα. Σε αλλη φορτιση. Με το που το βαζω να φορτισει, κανω επανεκκινηση. Πριν την επανεκκινηση ο μετρητης εδειχνε 46%. Μετα την επανεκκινηση 63%!!! Φυσικα δεν ειναι δυνατον μεσα σε 1-2 λεπτα [που παιρνει μια επανεκκινηση - και πολυ λεω] να φορτισε η μπαταρια 17%! Ωστοσο η μπαταρια εμεινε για πολυ ωρα στο 63%, πραγμα που σημαινει πως αρχικα μετα την επανεκκινηση δεν ηταν πραγματικα στο 63% αλλα το νουμερο ηταν πλασματικο. Μεχρι λοιπον να φτασει πραγματικα το 63% παρεμενε εκει μετα την επανεκκινηση. Ανεβηκε πλεον στο 64% οταν πραγματικα εφτασε να παει τοσο κλπ κλπ. Οταν ηρθε η ωρα να γραψει 100% η ταση ηταν στο 4,235-4,234βολτ. Με το που μου εγραψε 100%, το αφησα αλλη 1 ωρα [αν το βγαλω αμεσως μου γραφει 99%-98%] και μετα το εβγαλα απο το καλωδιο. Ο μετρητης συνεχισε να γραφει 100%!!! Η ταση ηταν στα 4,232βολτ. Το κινητο κραταει στο 100% αρκετα λεπτα με σερφαρισμα στο ιντερνετ. Παλια το ειχα μετρησει περιπου 8λεπτα. Κατοπιν πηγε στο 99%, στο 98% κλπ κλπ κλπ. Δηλαδη η ενδειξη στην μπαταρια συμπεριφερθηκε οπως θα περιμενε ενας κοινος χρηστης, με αναλογες ενδειξεις στο μετρητη και αναλογες διαρκειες ζωης σε καθε ποσοστο % [αναλογα την χρηση φυσικα!]. Μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να δω 100% μετα απο φορτιση στο SGS, εκτος αν ακολουθησω την δευτερη μεθοδο, της επανεκκινησης, που σας ανεφερα. Ισως η επανεκκινηση παιζει καποιο ρολο. Ισως ο μετρητης μετραει καλυτερα. Δεν ξερω. Τα συμπερασματα και τα σχολια δικα σας. [sGS με Stock JS3 2.2.1 και φορτιση με USB cable]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Λοιπον,το πρωι ανεβασε update ο supercurio ston kernel για την jvh και μπηκα στην περιεργεια να τον δοκιμασω.Στην μια ροδα παει η μαρκα και χωρις το παραμικρο προβλημα εως τωρα.(εβαλα και τα μοντακια μου για μπαταρια,crt κλπ και ειναι μεσ την τρελα το galaxy :p) Εγώ απο την αρχή που βγήκε η jvb εβαλα τον supercurio kernel, και μετά τον dark core που είναι κατα 99% ίδιος. Νομίζω έχει καλύτερη μπαταρία. Πολύ γρήγορος και σταθερός kernel. Περιμένουμε σε λίγο την darky v10 final, jvh base. Λογικά και dark core kernel για jvh, αφού έβγαλε ο supercurio. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) ξερω οτι εχω στοκ και voodoo kernel.. τωρα odexed-deodexed. . (νιωθω σα να ειμαι στο Japanese Member Area στον φορουμ. . !) μεσω recovery τα μοντακια?? να εχω εντοπισμο σφαλματων οταν περασω τον κερνελ?Εχεις odexed,τον update kernel τον φλασαρεις μεσω odin,δεν εχει σημασια εδω ο εντοπισμος σφαλματων. Τα μοντακια φλασαρισμα μεσω cwm (recovery) Εdit φιλε Νικο,επειδη ειδα εχθες την περιπετεια σου,να πω κατι για ολους τους νεους χρηστες: Δεν κατεβαζουμε ποτε και δεν φλασαρουμε τιποτα απολυτως αν δεν διαβασουμε πρωτα απο εκει που το κατεβαζουμε οτι ειναι συμβατο με την ρομ που φοραμε. Edited May 8, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) περναω τον kernel (που μας δωσες :happy:) χωρις να χρειαζεται να κανω μπακαπ-χαρν ρεσετ-ξανα ροοτ- να βγαλω το ροοτ -η οτιδηποτε τελος παντων?? με προλαβες! στα παραπανω ερωτηματα μου τι λες?? :) (αντε να τον φλασαρουμε κ αυτον!!) Edited May 8, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παρη ελα στο τσατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 εννοω τα τα setings μου και τα βιντεο εικονες μουσικη! Οχι το περασμα kernel δεν σου πειραζει κατι απο αυτα τα αρχεια. Παρολα αυτα επειδη βλεπω οτι θελεις να φλασαρεις και ρωτας διαφορα πραγματακια (και πολλα δειχνουν οτι δεν διαβασες καλα) σου εφιστω προσοχη και καλο διαβασμα ξανα απο την αρχη. Μπρικαρες ηδη μια φορα εχθες εξαλλου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω περασμένη την 9.5 του Darky στο κινητό, αλλά επειδή θα το δώσω σε έναν φίλο, θέλω να περάσω το τελευταίο επίσημο firmware ώστε να έχει εγγύηση. Ήταν αγορασμένο από expansys οπότε υποθέτω ότι το product code είναι XEU. Το τελευταίο επίσημο ελληνικό βρήκα ότι είναι το ΧWJPΗ, στην πρώτη σελίδα, αλλά για το ευρωπαϊκό δεν βγάζω άκρη :confused: Έχετε καμία ιδέα; :) Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω περασμένη την 9.5 του Darky στο κινητό, αλλά επειδή θα το δώσω σε έναν φίλο, θέλω να περάσω το τελευταίο επίσημο firmware ώστε να έχει εγγύηση. Ήταν αγορασμένο από expansys οπότε υποθέτω ότι το product code είναι XEU. Το τελευταίο επίσημο ελληνικό βρήκα ότι είναι το ΧWJPΗ, στην πρώτη σελίδα, αλλά για το ευρωπαϊκό δεν βγάζω άκρη :confused: Έχετε καμία ιδέα; :) To ελληνικο ειναι το JPH, ευρωπαικο τι εννοεις? Αν το πηρες απο το ελληνικο expansys λογικα θελεις την JPH μαζι με CSC COS και εισαι ενταξει. Αν το εφερες απο εξω βαλε μια αγγλικη ρομ, νομιζω οτι δοθηκε και η gingerbread επισημα εκει αλλα δεν ειμαι σιγουρος, καλυτερα να σου πει ο Αλεξ αν και ποια δοθηκε επισημα για να την περασεις. Aλλιως βαζεις 2.2.1. Αποτι καταλαβα το ζητουμενο ειναι να το δωσεις στο φιλο σου με την αποδειξη για να εχει εγγυηση. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 To ελληνικο ειναι το JPH, ευρωπαικο τι εννοεις? Αν το πηρες απο το ελληνικο expansys λογικα θελεις την JPH μαζι με CSC COS και εισαι ενταξει. Αν το εφερες απο εξω βαλε μια αγγλικη ρομ, νομιζω οτι δοθηκε και η gingerbread επισημα εκει αλλα δεν ειμαι σιγουρος, καλυτερα να σου πει ο Αλεξ αν και ποια δοθηκε επισημα για να την περασεις. Aλλιως βαζεις 2.2.1. Αποτι καταλαβα το ζητουμενο ειναι να το δωσεις στο φιλο σου με την αποδειξη για να εχει εγγυηση. Τί ειπες Παναγιώτη...;δοθηκε η Αγγλικηηηηηη...;:blink::blink::blink: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 To ελληνικο ειναι το JPH, ευρωπαικο τι εννοεις? Αν το πηρες απο το ελληνικο expansys λογικα θελεις την JPH μαζι με CSC COS και εισαι ενταξει. Αν το εφερες απο εξω βαλε μια αγγλικη ρομ, νομιζω οτι δοθηκε και η gingerbread επισημα εκει αλλα δεν ειμαι σιγουρος, καλυτερα να σου πει ο Αλεξ αν και ποια δοθηκε επισημα για να την περασεις. Aλλιως βαζεις 2.2.1. Αποτι καταλαβα το ζητουμενο ειναι να το δωσεις στο φιλο σου με την αποδειξη για να εχει εγγυηση. Το είχα πάρει από το αγγλικό expansys, όχι το ελληνικό. Θέλω να του περάσω μια αγγλική rom (ευρωπαϊκή είπα γιατί αν θυμάμαι καλά το product code ήταν XEU), ώστε με την απόδειξη του expansys να τον καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Για τον κερνελ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 Για το μοντακια εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13560401&postcount=2113 ΠΡΟΣΟΧΗ το link αυτο για τα μοντακια ειναι μονο για odexed JVH (stock),για deodexed η για αλλη 2.3.3 ειναι διαφορετικα,μην το φλασαρετε αλλου θα μπρικαρετε!! thanks Παρη...εγινε το root ολα οκ...τωρα θα βαλουμε και τα μοντακια να δουμε... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Τί ειπες Παναγιώτη...;δοθηκε η Αγγλικηηηηηη...;:blink::blink::blink: Oχι Ηρακλη, μην τρελαινεσαι και μην δημιουργεις τσαμπα πανικο στο φορουμ:p Ειπα δεν ξερω αν δοθηκε εκει τελικα, στις Σκανδιναβικες χωρες δοθηκε σιγουρα, αλλα στο UK δεν ξερω γιαυτο ειπα στο φιλο να ρωτησει τον Αλεξ. Ξανακοιταξα στο xda παντως και δεν βλεπω κατι αρα μαλλον ΔΕΝ βγηκε. @geοrgios29 αρα θελεις μια αγγλικη. Μπορεις να περασεις μια 2.2.1 πχ την JPY, με αναλογο CSC και να εισαι οκ. Τωρα η τελευταια 2.2.1 για UK δεν θυμαμαι δυστυχως ποια ηταν. Edited May 8, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 thanks Παρη...εγινε το root ολα οκ...τωρα θα βαλουμε και τα μοντακια να δουμε...Μετα απο αυτα μπορεις να πας κι εδω http://uot.dakra.lt/kitchen/ και να φιαξεις κι οτι αλλο θελεις (like me :lol:) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Oχι Ηρακλη, μην τρελαινεσαι και μην δημιουργεις τσαμπα πανικο στο φορουμ:p Ειπα δεν ξερω αν δοθηκε εκει τελικα, στις Σκανδιναβικες χωρες δοθηκε σιγουρα, αλλα στο UK δεν ξερω γιαυτο ειπα στο φιλο να ρωτησει τον Αλεξ. Ξανακοιταξα στο xda παντως και δεν βλεπω κατι αρα μαλλον ΔΕΝ βγηκε. την περιμενω ρε Παναγιωτη πως και πως για αυτο...να μαστε παλι εντος εγγυησης:D κατι τετοια δεν τα πετανε ετσι αερα πατερα :lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μετα απο αυτα μπορεις να πας κι εδω http://uot.dakra.lt/kitchen/ και να φιαξεις κι οτι αλλο θελεις (like me :lol:) καλα ε...φοβερο το telefunken animation :lol::lol::lol: να σου κανω μια ερωτηση...ως κερνελ αυτος ειναι σταθερος ετσι; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Μετα απο αυτα μπορεις να πας κι εδω http://uot.dakra.lt/kitchen/ και να φιαξεις κι οτι αλλο θελεις (like me :lol:) Tρελο Παρη. Εφτιαξες τιποτα καλο? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) καλα ε...φοβερο το telefunken animation :lol::lol::lol: να σου κανω μια ερωτηση...ως κερνελ αυτος ειναι σταθερος ετσι;Tο εχω σκισει σημερα,ουτε κιχ δεν εχει κανει και αν ειδες το κινητακι παει σφαιρα EDIT Παναγιωτη τωρα ειδα το ποστ σου,φιλε εχω αλλαξει εικονιδια στο bluetooth,στον συγχρονισμο,την πανω μπαρα στα notifications,και την foot bar ΕDIT2 Ηρακλη,ενεργοπιησε μεσα απο τις ρυθμισεις οθονης το -μερικες κινησεις- να δεις και τα flying animations Edited May 8, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Tο εχω σκισει σημερα,ουτε κιχ δεν εχει κανει και αν ειδες το κινητακι παει σφαιρα EDIT Παναγιωτη τωρα ειδα το ποστ σου,φιλε εχω αλλαξει εικονιδια στο bluetooth,στον συγχρονισμο,την πανω μπαρα στα notifications,και την foot bar παρατηρω και αυξηση ταχυτητας και αυξηση της ελευθερης ram...παει τελεια το κινητακι τωρα :up: edit: Παρη, το εχω ηδη κανει...εξαλλου για να δεις και το scr animation πρεπει να ειναι επιλεγμενο... Edited May 8, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά εμένα μου μένει λιγότερη ελεύθερη ραμ απ' ό,τι με την 2.2.1. 100-130 ελεύθερη ραμ μου απομένει. ΠΑρόλα αυτά πηγαίνει σφαίρα το κινητό και απροβλημάτιστα. Θα χρειαστώ autokiller, ή να το αφήσω όπως έχει; Πάντως καλύτερη διαχείριση ραμ η έκδοση JVH δεν έχει! Είναι σε όλα καλύτερη, εκτός από αυτό. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια κανενα καλο θεματακι για την JVH υπαρχει...?:) πηρε τιποτα το ματι σας....? ετσι για να "αλλαξουμε"....λιγο.. και ολα αυτα τα κολπακια που λετε(αλλαγη icon μπαταριας και ολα τα σχετικα) υπαρχει καποιος οδηγος για να τα κανουμε και εμεις....? Παιδιά εμένα μου μένει λιγότερη ελεύθερη ραμ απ' ό,τι με την 2.2.1. 100-130 ελεύθερη ραμ μου απομένει. ΠΑρόλα αυτά πηγαίνει σφαίρα το κινητό και απροβλημάτιστα. Θα χρειαστώ autokiller, ή να το αφήσω όπως έχει; Πάντως καλύτερη διαχείριση ραμ η έκδοση JVH δεν έχει! Είναι σε όλα καλύτερη, εκτός από αυτό. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού. φιλε και σε μενα τα ιδια κανει...dont worry.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια κανενα καλο θεματακι για την JVH υπαρχει...?:) πηρε τιποτα το ματι σας....? ετσι για να "αλλαξουμε"....λιγο.. και ολα αυτα τα κολπακια που λετε(αλλαγη icon μπαταριας και ολα τα σχετικα) υπαρχει καποιος οδηγος για να τα κανουμε και εμεις....? φιλε και σε μενα τα ιδια κανει...dont worry.... Εμενα και με 45 mb δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια επεμβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά εμένα μου μένει λιγότερη ελεύθερη ραμ απ' ό,τι με την 2.2.1. 100-130 ελεύθερη ραμ μου απομένει. ΠΑρόλα αυτά πηγαίνει σφαίρα το κινητό και απροβλημάτιστα. Θα χρειαστώ autokiller, ή να το αφήσω όπως έχει; Πάντως καλύτερη διαχείριση ραμ η έκδοση JVH δεν έχει! Είναι σε όλα καλύτερη, εκτός από αυτό. Αλλά επαναλαμβάνω, δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού. ολες οι 2.3.3 ετσι ειναι αν και σε μικροτερο βαθμο συμβαινει στην jvh...και το autokiller να βαλεις μπορει να μην σου πεφτει η μνημη κατω απο 90-100 (οσα ειναι σχεδον τωρα ελευθερα) αλλα θα τις κλεινει ολες ...ετσι θα επιβαρύνεται το σύστημα, αφου συνέχεια θα πρέπει να τις ανοίγει...ενω τωρα δουλευει απροβληματιστα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissk_2 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 ολες οι 2.3.3 ετσι ειναι αν και σε μικροτερο βαθμο συμβαινει στην jvh...και το autokiller να βαλεις μπορει να μην σου πεφτει η μνημη κατω απο 90-100 (οσα ειναι σχεδον τωρα ελευθερα) αλλα θα τις κλεινει ολες ...ετσι θα επιβαρύνεται το σύστημα, αφου συνέχεια θα πρέπει να τις ανοίγει...ενω τωρα δουλευει απροβληματιστα :) Ναι ετσι και αλλιως τo caching δουλευει σωστα. Αλλωστε το lag οφειλεται αλλου και οχι στην μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Τί ειπες Παναγιώτη...;δοθηκε η Αγγλικηηηηηη...;:blink::blink::blink: Όχι ακόμα. Μόνο στη Φινλανδία επίσημα. @geοrgios29 αρα θελεις μια αγγλικη. Μπορεις να περασεις μια 2.2.1 πχ την JPY, με αναλογο CSC και να εισαι οκ. Τωρα η τελευταια 2.2.1 για UK δεν θυμαμαι δυστυχως ποια ηταν. Η JPY, ακριβώς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts