suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλησπερα σε ολους Συνδεω το galaxy στο pc αλλα δεν το αναγνωριζει, VISTA παροτι εχω περασει τους drivers tis samsung και ουτε στο κινητο φορτωνει το προγραμμα με το usb στην οθονη, εχω την 2.2.1 I9000XXJPU ROM ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ????? Ευχαριστω ελα ρε πατριδα :D εχεις επιλεξει απο τις ρυθμισεις να συνδεθει ως συσκευη αποθηκευσης? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 δεν εχει καν σαν επιλογη για το menu τα ελληνικα απο τις ρυθμισεις??? αν δεν εχει φλασαρε την js8 οδηγιες θα βρεις στην πρωτη σελιδα εδω εν'τω μεταξυ μολις εβαλα την juwe 2.3.3 κυριως για τα πολυ καλα σχολια που ακουσα θα πω απλα οτι δεν εντυπωσιαστηκα, με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισω στην 2.2.1 μαλλον στον darky 9.3 η 9.5 θα δω υπαρχει και ενα θεμα οπως εχουν πει με την δυναμη του wifi, ειναι αρκετα μικροτερο σε σχεση με τις 2.2.1 νομιζω πρεπει να δωθουν τα sources πρωτα πριν δουμε custom 2.3 της προκοπης παντως η miui 2.3 μου εκανε πολυ καλυτερη εντυπωση απο του juwe ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 2.2 FROYO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 2.2 FROYO γραφε με μικρα τι εννοεις δεν σου κανει αναβαθμιση σε froyo? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 2.2 FROYO ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ PDA:JM/ PHONE:JPK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Edited April 7, 2011 by teo24ax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ PDA:JM/ PHONE:JPK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ διαβασε τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα για να φλασαρεις την js8 με ελληνικα και θα σου ξαναπω να γραφεις με μικρα γραμματα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 γραφε με μικρα τι εννοεις δεν σου κανει αναβαθμιση σε froyo? εχω βαλει στο pc το kies παταω στην αναβαθμιση και μου βγαζει μηνυμα πως δεν μπορει να τιν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εχω βαλει στο pc το kies παταω στην αναβαθμιση και μου βγαζει μηνυμα πως δεν μπορει να τιν κανει Δεν έχεις επίσημη γερμανική έκδοση, γι'αυτό δεν μπορεί να την κάνει. Πρέπει να φλασάρεις με Odin. Διάβασε πολύ προσεχτικά την πρώτη σελίδα του θέματος, μετά ξαναδιάβασέ την, και μετά φλάσαρε την JS8, ή αν θες περίμενε την gingerbread. To μήνυμά μου εδώ δεν μου το απάντησες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3573693#post3573693 Τέλος, φαίνεται ότι έχεις ήδη Froyo στη συσκευή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24ax Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν έχεις επίσημη γερμανική έκδοση, γι'αυτό δεν μπορεί να την κάνει. Πρέπει να φλασάρεις με Odin. Διάβασε πολύ προσεχτικά την πρώτη σελίδα του θέματος, μετά ξαναδιάβασέ την, και μετά φλάσαρε την JS8, ή αν θες περίμενε την gingerbread. To μήνυμά μου εδώ δεν μου το απάντησες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3573693#post3573693 Τέλος, φαίνεται ότι έχεις ήδη Froyo στη συσκευή. που ειδα στη σησκευη γραφει eclair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 που ειδα στη σησκευη γραφει eclair Ναι JM είναι Eclair, αλλά JP είναι Froyo, έχεις Froyo modem σε Eclair rom, αυτή η έκδοση δεν έχει βγει επίσημα ποτέ. Αλλά κάνε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και πες ακριβώς τί λέει... Αλλά όπως είπα πιο πάνω, θα χρειαστεί αν θέλεις αναβάθμιση να την κάνεις με το Odin. Εκτός αν βάλεις κάποιο Kies spoofer ή κάτι τέτοιο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδιά καλημέρα,:) να κάνω και εγώ μια απλή ερώτηση; Έχω φρουο 2.2.1 js3 με speedmod kernel 13d...Χθες κατέβασα το gps aids (ΔΕΝ έκανε setup όλα τα βήματα) και άλλαξα και απο το gps.config το north.america σε europe (τόσο καιρό τώρα ασχολήθηκα- το gps έπιανε μια χαρά απλά αργούσε λίγο)! Και κόλλησε το σύμπαν! Φανταστείτε το κινητό ΔΕΝ έκανε εκκίνηση, κόλλαγε στην οθόνη με το S με κάποιες δονήσεις ανα λεπτά και το πιο περίεργο το boot S animation ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΧΟ!!! Για να μην πολυλογώ λοιπόν αφού (αναγκάστηκα) και έκανα factory reset είπα να περάσω και εγώ την juwe 3.1 που πολλοί έχετε γράψει καλά σχόλια! Καμιά τελευταία συμβουλή (όσο προλαβαίνετε please :p ); Διάβασα η juwe 3.1 έχει σίγουρα Ελληνικό πληκτρολόγιο και swype, αλλά θα ήθελα περαιτέρω βεβαιώσεις (κάλιο γαιδουρόδενε που λένε:lol: ) αν ξέρετε... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδιά καλημέρα,:) να κάνω και εγώ μια απλή ερώτηση; Έχω φρουο 2.2.1 js3 με speedmod kernel 13d...Χθες κατέβασα το gps aids (ΔΕΝ έκανε setup όλα τα βήματα) και άλλαξα και απο το gps.config το north.america σε europe (τόσο καιρό τώρα ασχολήθηκα- το gps έπιανε μια χαρά απλά αργούσε λίγο)! Και κόλλησε το σύμπαν! Φανταστείτε το κινητό ΔΕΝ έκανε εκκίνηση, κόλλαγε στην οθόνη με το S με κάποιες δονήσεις ανα λεπτά και το πιο περίεργο το boot S animation ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΧΟ!!! Για να μην πολυλογώ λοιπόν αφού (αναγκάστηκα) και έκανα factory reset είπα να περάσω και εγώ την juwe 3.1 που πολλοί έχετε γράψει καλά σχόλια! Καμιά τελευταία συμβουλή (όσο προλαβαίνετε please :p ); Διάβασα η juwe 3.1 έχει σίγουρα Ελληνικό πληκτρολόγιο και swype, αλλά θα ήθελα περαιτέρω βεβαιώσεις (κάλιο γαιδουρόδενε που λένε:lol: ) αν ξέρετε... ναι εχει και την προτεινω ειναι αρκετα σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλήσπέρα σε όλους... Εδω και 2 μέρες μου έδςσαν ενα samsung galaxy και εχω πίξει μέρχι τωρα να βγάλω μια σχετική άκρη. Ας αρχίσω απο τα απλά Μπορει να μοθ πει κάποιος πως μπορω να βάλω δικό μου ήχο κλίσης από την κάρτα?? Προσπαθω συνεχως και μόλι μπαινω ρυθμίσεις του ήχου μου βγάζει μονο τις δικές του.. Ευχαριστω... για αρχή...:) Δοκιμασα κι εγω το παρεατεταμενο πατημα πανω στο αρχειο αλλα τιποτα!!! Δεν εχει τετοια επιλογη!!! Ξερει κανεις πως βαζουμε τους προσωπικους μας ηχους (κλησεις,μηνυματα κ.λ.π);;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) ναι εχει και την προτεινω ειναι αρκετα σταθερη. Μόλις αναβάθμισα σε juwe 3.1... :happy: Εντυπώσεις αργότερα. Απλά έχω μια ερώτηση. Μια οθόνη με περίεργες γραμμές σε πολλά χρώματα όταν ανοίγω ή κλείνω το κινητό είναι φυσιολογικά; Επανέρχομαι αργότερα αφού επαναφέρω προγράμματα κλπ!!! EDIT: Τζίφος... Ξεκίνησε είδα το περιβάλλον έβαλα Ελληνικά κλπ και έβαλα πίσω την εξ. κάρτα sd και τη sim... To τηλέφωνο κόλλησε στην οθόνη GALAXY S GT- I9000 (μένει εκεί ακούνητο ακλόνητο). Μάλλον με βλέπω να την ξαναπερνάω... Edited April 8, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Δοκιμασα κι εγω το παρεατεταμενο πατημα πανω στο αρχειο αλλα τιποτα!!! Δεν εχει τετοια επιλογη!!! Ξερει κανεις πως βαζουμε τους προσωπικους μας ηχους (κλησεις,μηνυματα κ.λ.π);;;; Λοιπον μιας και εγω εψαχνα να βρω λυση καντε το εξης: Βρειτε τον ηχο που θελετε και καντε τον αναπαραγωγη με τον player του κινητου. Πριν σταματησει να παιζει πατηστε παυση και μετα πατωντας το αριστερα κατω πληκτρο σας δινει την επιλογη που θελετε...... να τον χρησιμοποιησετε σαν ηχο κλησης να τον στειλετε μεσω bluetooth κτλ...... Μόλις αναβάθμισα σε juwe 3.1... :happy: Εντυπώσεις αργότερα. Απλά έχω μια ερώτηση. Μια οθόνη με περίεργες γραμμές σε πολλά χρώματα όταν ανοίγω ή κλείνω το κινητό είναι φυσιολογικά; Επανέρχομαι αργότερα αφού επαναφέρω προγράμματα κλπ!!! EDIT: Τζίφος... Ξεκίνησε είδα το περιβάλλον έβαλα Ελληνικά κλπ και έβαλα πίσω την εξ. κάρτα sd και τη sim... To τηλέφωνο κόλλησε στην οθόνη GALAXY S GT- I9000 (μένει εκεί ακούνητο ακλόνητο). Μάλλον με βλέπω να την ξαναπερνάω... Ερωτηση Φλασαρες αρχικα την 2.3.3 την εκδοση με bootloades; Αν δεν το εκανες καντο εκει ειναι το προβλημα...... Θα βρεις την εκδοση που σου λεω εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 Και κανε ολες τις κινησεις προσεκτικα ειδικα εκει που πρεπει να αφαιρεσεις την μπαταρια μην το κανεις.... αποσυνδεσε το καλωδιο και ενω ακομα εισαι σε Download mode πατα συνεχομενα τα 3 πληκτρα μεχρι να μπει σε Recovery mode. Δεν χρειαζεται ετσι να αφαιρεσεις την μπαταρια.... Edited April 8, 2011 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδιά έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει στην 2.1.1 (Ολλανδική) lagfix? Αν ναι, έχει δει διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Ερωτηση Φλασαρες αρχικα την 2.3.3 την εκδοση με bootloades; Αν δεν το εκανες καντο εκει ειναι το προβλημα...... Θα βρεις την εκδοση που σου λεω εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 Και κανε ολες τις κινησεις προσεκτικα ειδικα εκει που πρεπει να αφαιρεσεις την μπαταρια μην το κανεις.... αποσυνδεσε το καλωδιο και ενω ακομα εισαι σε Download mode πατα συνεχομενα τα 3 πληκτρα μεχρι να μπει σε Recovery mode. Δεν χρειαζεται ετσι να αφαιρεσεις την μπαταρια.... Όντως έβαλα την έκδοση χωρίς bootloaders... Θα δοκιμάσω τώρα και την έκδοση με bootloaders. Πάντως το κατάφερα και ξεκινάει (ξαναφλασάρωντας την juwe 3.1 μέσω cwm) αλλά σε recovery mode ΔΕΝ μπαίνει με ΤΙΠΟΤΕ! Επίσης οι πολύχρωμες γραμμές στην οθόνη συνεχίζουν... Ξαναπροσπαθώ απο την αρχή και επανέρχομαι! EDIT: έβαλα τη ρύθμιση να κάνει reboot σε recovery και ξαναπάγωσε ΜΟΝΙΜΑ στην αρχική οθόνη! Περιμένω να ολοκληρωθεί το download και πάω για μια ακόμα φορά... Ήθελα να ήξερα αυτοί που βγάζουν τις ρομς μια αναλυτική περιγραφή ΧΩΡΙΣ παραλείψεις δεν μπορούν να κάνουν;; Αμαν! Edited April 8, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έγινε... Αυτή τη φορά δουλεύει κανονικά! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Γιατί πήρε τελικά πάνω απο 2ωρο να παλεύω... Θα επανέλθω με εντυπώσεις (και ελπίζω όχι άλλα προβλήματα :lol: ) gnkgr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Άλλος ενας εγκατέλειψε το froyo! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Έγινε... Αυτή τη φορά δουλεύει κανονικά! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Γιατί πήρε τελικά πάνω απο 2ωρο να παλεύω... Θα επανέλθω με εντυπώσεις (και ελπίζω όχι άλλα προβλήματα :lol: ) gnkgr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Άλλος ενας εγκατέλειψε το froyo! πιστεψε με δε θα ξαναγυρισεις ποτε σε froyo! Και αν θες ενεργοποιησε κ το voodoo lagfix απο recovery mode. Το κινητο απλά .... γλιστράει! μπαταρια, σημα, gps σουπερ. Συν το οτι ο juwe έχει ελληνικό swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εγώ δοκίμασα και την simply galaxy RC2, και τη βρήκα πολύ όμορφη και σταθερή. Ελληνικά όλα (menu, swype, ginger keyboard). Την δοκίμασα με 2 kernels, cfroot+ext4 και supercurio+ext4. Ο δεύτερος εμφανώς πιο γρήγορος. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Οποιος θελει να δει ποσο καλα τα παει ο γαλαξιας μας σε σελιδα με full flash, ας μπει στο http://2advanced.com/ Ειναι σελιδα με φουλ flash, και στα video review Που κανουν τωρα για τα διπυρηνα, μπαινουν σ'αυτη την σελιδα για να δουν πως παει. Μπειτε με wifi γιατι φορτωνει πολυ πραμα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδες χθες το βραδυ(μετα απο πολυ διαβασμα) περασα και εγω την juwe 3.1..:p τελικα ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι περιμενα.... το κινητο οντως τωρα παει σφαιρα!!! επισης μου φαινεται οτι οι κλησεις πλεον ειναι πιο "καθαρές" ακους τον αλλο καμπανα και σε ακουει επισης....(πριν μου εκανε κατι περιεργα σαν να μιλούσες με hands free η κατι τετοιο.....θα το δοκιμασω και αλλο εδω...) επισης το σημα του κινητου μου φαινεται πιο σταθερο τωρα ενω μου κανε εντυπωση οτι μολις "χανει" το κινητο το wifi συνδέεται με το 3g αυτοματα...και το αντιθετο.... δεν θυμαμαι πριν να γινοταν αυτο... anyway σε γενικες γραμμες σουπερ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Σήμερα αντιμετώπισα το πρώτο μου battery drain με juwe 3.2 .Είχα 83% το βράδυ και το πρωί είχε τελειώσει η μπαταρία. Και το χειρότερο ήταν ότι δεν χτύπησε το ξυπνητήρι (που σαι ρε symbian) και άργησα 2 ώρες να πάω στην δουλειά. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδιά έχω μια ερώτηση... ίσως σας φανεί χαζή :O Πρέπει πρώτα να φλασαρω αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 και μετά βάζω την Juwe's 3.1 ή βάζω κατευθείαν την Juwe's? όποιος απαντούσε να με βοηθούσε πολύ!:) Υ.Γ. Ποιόν kernel προτείνεται ως πιο αξιόπιστο και σταθερό? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) http://dl.dropbox.com/u/6112805/screenshot_4.png Juwe's 3.1 lagfix off Πήγαινα για 4 μέρες, αλλά ο ανιψιός μου αποφάσισε να δοκιμάσει ό,τι παιχνίδι είχα μέσα, οπότε αυτό ήταν και το τέλος της μπαταρίας :lol: Πάντως δεν το λυπήθηκα με σκοπό να με πάει πολύ, κάπου στην 3η μέρα συνειδητοποίησα τι γίνεται "ρε συ αυτή δεν τελειώνει" :D. Μεσαία χρήση, λίγο ομιλία, λίγο gaming, λίγο navigation, λίγο απ'όλα. Α, και τη μισή μέρα περίπου συνδεδεμένο bt headset. Edited April 8, 2011 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Βλέπω lagging off!!! Δεν προτείνεις το lagging? Κάπου διάβασα πως το κινητό πετάει με lagfix. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts