Andre_1982 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια που ειναι ο οδηγος για να βαλω το samsung keyboard με ελληνικα στην 2.2.1 εχω φαει τον τοπο αλλα τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) αμα ειναι test version θα το ελεγε στο firmware info? Αφου με ξερεις ρε Πανο δεν θελω τις xx :p να γινει καμια στραβη με την αλλαγη γλωσσας στο keyboard και μετα να τρεχω :p ουτως η αλλως η 2.2.1 μονο αγγλια εχει βγει ολοι οι αλλοι εχουν 2.2 οποτε φανταζομαι κατι παιζει..οταν την παρουν και οι xw θα ειναι οκ τοτε τα πραγματα :p Ρε συ να περασεις τη γλωσσα δεν ειναι και τιποτα. Οδηγοι υπαρχουν και μαλιστα αναλυτικοτατοι. Κι εγω δεν ειχα ξαναπροσπαθησει αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα. Και καμια στραβη να κατσει που λεει ο λογος εχεις το htc_ime. Kαλα ο καθενας οτι θελει κανει βεβαια απλα για να μην καθεσαι τσαμπα και ξεροσταλιαζεις το λεω. Δεν πιστευω να περιμενεις επισημη ελληνικη 2.2.1 βεβαια... @ andre_1982 ειναι στην πρωτη σελιδα του οδηγου για νεους χρηστες οπως και ολοι οι υπολοιποι. Αποκλειεται να εφαγες τον τοπο και να μην το ειδες. Edited December 30, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvan Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Λοιπόν, τρέχω την JPO, η οποία δυστυχώς μετά την πρώτη χαρούμενη διαπίστωση ότι lagaρει λιγότερο από την μαμίσια JM2 που φορούσα, άρχισε τα δικά της μόλις την φόρτωσα με το σύνολο των εφαρμογών μου. Έκανα ένα factory reset ελπίζοντας να λύσω το θέμα αλλά τζίφος. Επειδή λόγω άποψης απλά δεν θέλω να φλασάρω πειραγμένες kernel, ακολούθησα την ίδια διαδικασία που έκανα με την JM2. Rooting και πέρασμα της OCLF 2.2. Βελτίωση αλλά όχι θεαματική. Εγκατάσταση autokiller με preset strict. Ακόμα καλύτερα αλλά όχι τέλεια. Autokiller preset agrressive ακόμα καλύτερα αλλά απέχουμε. Autokiller preset extreme γρήγορο αλλά κάνει το σύστημα ασταθές. Δοκίμασα Αντώνη τις τιμές σου από το μεσημέρι και είναι γρηγορότερο από ποτέ χωρίς κλωτσήματα ή κλεισίματα. Θα το τεστάρω μέχρι αύριο μεσημέρι αλλά μέχρι τώρα μπράβο, καλή δουλειά :up: οταν λες οτι δοκιμασες τις τιμες του αντωνη εννοεις αυτες 90-120-140 ή το 2-2-120 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 οταν λες οτι δοκιμασες τις τιμες του αντωνη εννοεις αυτες 90-120-140 ή το 2-2-120 Οι επισημες τιμες κατα Αντωνη ( tonyK) ειναι 40, 50, 60. Προτεινω νσ διαβασεις την αναλυση που γραφει στην υπογραφη του. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Παιδια εκανα βλακεια μεγαλη βλακεια εχω φλασαρει την ρομ του δαρκυ και μπηκα ρε ρεκοβερυ σημερα για να δειξω κατι σ ενα φιλο και βρηκα σε επιλογη το voodoo lag fix και λεω ας δω πως ειναι δεν ειχα σκοπο να το ενεργοποιησω μετα πηγα πισω και πατησα ρεμπουτ και τωρα το τηλεφωνο εχει μεινει στο samsung galaxy s και μιλαει μονο και λεει κατι περιεργα στα αγγλικα τι κανουμε ? ουφ φορτωσε ευτηχως υπαρχει περιπτωση να ενεργοποιησα καταλαθος το λαγκ φιξ ? πως θα το καταλαβω ? Edited December 30, 2010 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τελικά οι υποψίες-δισταγμοί του Άλεξ για το superoneclickroot ήταν δικαιολογημένες. Το χρησιμοποίησα σε δύο f/w, στην JPO και την JPX χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση μερικά fcs τα οποία ξεπεράστηκαν με ένα reboot, αλλά τώρα στην JPY μου δημιούργησε το εξής πρόβλημα: Ενώ εγκαταστάθηκε το su δεν εγκαταστάθηκε το busybox. Αποτέλεσμα, είμαι root αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium. Εγκαθιστώ το busybox μέσα από την επιλογή του titanium, το βλέπει το titanium αλλά όχι το sgs tools. Μύλος. Οπότε αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την JPY από την αρχή και να κάνω τη διαδικασία του rooting που δίνει ο Άλεξ μέσω adb και βρήκα την υγειά μου. Άλεξ με ξελάσπωσες για άλλη μια φόρα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Παιδια εκανα βλακεια μεγαλη βλακεια εχω φλασαρει την ρομ του δαρκυ και μπηκα ρε ρεκοβερυ σημερα για να δειξω κατι σ ενα φιλο και βρηκα σε επιλογη το voodoo lag fix και λεω ας δω πως ειναι δεν ειχα σκοπο να το ενεργοποιησω μετα πηγα πισω και πατησα ρεμπουτ και τωρα το τηλεφωνο εχει μεινει στο samsung galaxy s και μιλαει μονο και λεει κατι περιεργα στα αγγλικα τι κανουμε ? ουφ φορτωσε ευτηχως υπαρχει περιπτωση να ενεργοποιησα καταλαθος το λαγκ φιξ ? πως θα το καταλαβω ? περιμένουμε και ανοίγει... Μα προφανώς και το ενεργοποίησες. Αφού πάτησες να το βάλει, τι περίμενες να κάνει? Να σου δείξει πως είναι? Μπες στο ίδιο μενού και βγάλτο αν δεν το θες Edited December 30, 2010 by jimacid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τελικά οι υποψίες-δισταγμοί του Άλεξ για το superoneclickroot ήταν δικαιολογημένες. Το χρησιμοποίησα σε δύο f/w, στην JPO και την JPX χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση μερικά fcs τα οποία ξεπεράστηκαν με ένα reboot, αλλά τώρα στην JPY μου δημιούργησε το εξής πρόβλημα: Ενώ εγκαταστάθηκε το su δεν εγκαταστάθηκε το busybox. Αποτέλεσμα, είμαι root αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το titanium. Εγκαθιστώ το busybox μέσα από την επιλογή του titanium, το βλέπει το titanium αλλά όχι το sgs tools. Μύλος. Οπότε αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την JPY από την αρχή και να κάνω τη διαδικασία του rooting που δίνει ο Άλεξ μέσω adb και βρήκα την υγειά μου. Άλεξ με ξελάσπωσες για άλλη μια φόρα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τελικα η χειροκινητη μεθοδος μπορει να ειναι λιγο μπελαλιδικη αλλα τελικα ειναι και η πιο σιγουρη. Ολο και καποιο προβλημα θα δημιουργησουν τα αλλα. Παντως μεχρι στιγμης δεν μου εχει προκαλεσει καποιο θεμα το φλασαρισμα της JPY με το cfroot. Ειδωμεν... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ρε συ να περασεις τη γλωσσα δεν ειναι και τιποτα. Οδηγοι υπαρχουν και μαλιστα αναλυτικοτατοι. Κι εγω δεν ειχα ξαναπροσπαθησει αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα. Και καμια στραβη να κατσει που λεει ο λογος εχεις το htc_ime. Kαλα ο καθενας οτι θελει κανει βεβαια απλα για να μην καθεσαι τσαμπα και ξεροσταλιαζεις το λεω. Δεν πιστευω να περιμενεις επισημη ελληνικη 2.2.1 βεβαια... @ andre_1982 ειναι στην πρωτη σελιδα του οδηγου για νεους χρηστες οπως και ολοι οι υπολοιποι. Αποκλειεται να εφαγες τον τοπο και να μην το ειδες. οχι δεν περιμενω την ελληνικη αλλα την xw εχει διαφορα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Τελικα η χειροκινητη μεθοδος μπορει να ειναι λιγο μπελαλιδικη αλλα τελικα ειναι και η πιο σιγουρη. Ολο και καποιο προβλημα θα δημιουργησουν τα αλλα. Παντως μεχρι στιγμης δεν μου εχει προκαλεσει καποιο θεμα το φλασαρισμα της JPY με το cfroot. Ειδωμεν... cf-root δαγκωτό! ΥΓ. (οφφτοπικ συγνώμη. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να διαγράψω το παλιό μου account στο myphone? (γιατί έκανα recover το πρώτο μου :) ) Edited December 30, 2010 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τελικα η χειροκινητη μεθοδος μπορει να ειναι λιγο μπελαλιδικη αλλα τελικα ειναι και η πιο σιγουρη. Ολο και καποιο προβλημα θα δημιουργησουν τα αλλα. Παντως μεχρι στιγμης δεν μου εχει προκαλεσει καποιο θεμα το φλασαρισμα της JPY με το cfroot. Ειδωμεν... Παναγιωτη ποιο cf-root εχεις βαλει,αυτο με το busybox 1.5 η με το 1.7?? εχω κανει κι εγω ρουτ με superoneclick αλλα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον @Lakerdas και σκεφτομαι για cf-root Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παναγιωτη ποιο cf-root εχεις βαλει,αυτο με το busybox 1.5 η με το 1.7?? εχω κανει κι εγω ρουτ με superoneclick αλλα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον @Lakerdas και σκεφτομαι για cf-root Γιατί δεν δοκιμάζεις τη μέθοδο του adb; Μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα αλλά θα σε βοηθήσει να εξοικιωθείς με το adb. Μπορεί κάποτε να σου χρειαστεί. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) παιδια που ειναι ο οδηγος για να βαλω το samsung keyboard με ελληνικα στην 2.2.1 εχω φαει τον τοπο αλλα τπτ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3393195#post3393195 Kαι στο πρώτο ποστ των οδηγών για νέους χρήστες. Παναγιωτη ποιο cf-root εχεις βαλει,αυτο με το busybox 1.5 η με το 1.7?? εχω κανει κι εγω ρουτ με superoneclick αλλα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον @Lakerdas και σκεφτομαι για cf-root Αφού θες ντε και καλά να φλασάρεις άλλο kernel από πάνω, το 1.7 είναι καλύτερο, βάλε αυτό. Για την JPY δηλαδή, είναι το τελευταίο από τα links κάτω-κάτω. Αν έχεις JPH, ΜΗΝ το βάλεις. Edited December 30, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Άλεξ, τη διαδικασία που περιγράφεις για την ανάκτηση της recovery 2e την έχεις δοκιμάσει στην JPY ή μόνο στην JPO; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Άλεξ, τη διαδικασία που περιγράφεις για την ανάκτηση της recovery 2e την έχεις δοκιμάσει στην JPY ή μόνο στην JPO; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι και στην JPY δουλεύει μια χαρά. Έχω ήδη κάνει nand backup με το ROM Manager... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παναγιωτη ποιο cf-root εχεις βαλει,αυτο με το busybox 1.5 η με το 1.7?? εχω κανει κι εγω ρουτ με superoneclick αλλα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με τον @Lakerdas και σκεφτομαι για cf-root Το 1.7 περασα το τελευταιο λινκ κατω κατω οπψς ειπε και ο Αλεξ. Μιλαμε για JPY παντα ετσι? Στην ελληνικη JPH μακρια! Επισης εχε υποψιν σου οτι για να κανεις unroot πρεπει να φλασαρεις ξανα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, στην εγκατάσταση του swype στην JPY για πρώτη φορά μου έβγαλε γεμάτη μνήμη και γι' αυτό έπρεπε να ξεφορτωθώ μερικές μαμίσιες εφαρμογές, κάτι που δεν έγινε στην JPO. Σου συνέβη και εσένα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Γιατί δεν δοκιμάζεις τη μέθοδο του adb; Μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα αλλά θα σε βοηθήσει να εξοικιωθείς με το adb. Μπορεί κάποτε να σου χρειαστεί. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αφού θες ντε και καλά να φλασάρεις άλλο kernel από πάνω, το 1.7 είναι καλύτερο, βάλε αυτό. Για την JPY δηλαδή, είναι το τελευταίο από τα links κάτω-κάτω. Αν έχεις JPH, ΜΗΝ το βάλεις. Σε ευχαριστω Αλεξ,δεν εχω ασχοληθει καθολου με adb και το φοβαμαι μην κανω καμια στραβη. Η αληθεια ειναι οτι εκανα ρουτ με superone γιατι δεν θελω πειραγμενους κερνελς,αλλα..!!! edit:Παναγιωτη τωρα ειδα και το δικο σου ποστ,ναι το ξερω οτι θελει ξαναφλασαρισμα αλλα ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει λογος για unroot γιατι αν κατσει καμια στραβη (φτου φτου) με αυτη την ρομ δεν μπορω να παω πουθενα και θα θελει παλι ξαναφλασαρισμα η jm5 (λες κι ετυχε ποτε να προλαβει κανεις να ξαναφλασαρει πριν παει servis :lol::lol: ) Edited December 30, 2010 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια καλημερα να ρωτησω κατι εχω βαλει την 2.2.1 jpy απο εχθες και διαπιστωσα οταν φορτισω μου γραφει 100% και οταν βλαλω τον φορτιστη πεφτη αμεσως στο 97%.ξερεται κατι μηπως τι φταιει???? ευχαριστω πολυ Πρόσεξε λίγο το εξής... Όταν το έχουμε στον φορτιστή, κάποια στιγμή φτάνει στο 100%, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει γεμίσει ακόμα. Θα πρέπει να περιμένεις να σου εμφανίσει ειδοποίηση από την συσκευή ότι είναι πλήρης. Θα σου δείξει ένα μπλε εικονίδιο τέρμα πάνω αριστερά. Για την τέλεια όμως φόρτιση, θα μπορούσες αν είχες την διάθεση, μετά από αυτήν την ένδειξη, να κλείσεις την συσκευή και να βγάλεις τον φορτιστή. Θα περιμένεις περίπου 30-45 sec, και θα επανατοποθετήσεις τον φορτιστή στην συσκευή. Θα παρατηρήσεις ότι θα φορτίσει για άλλα περίπου 5-10 λεπτά. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας θα έχεις φορτίσει την συσκευή σου στο πραγματικό 100%!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Σε ευχαριστω Αλεξ,δεν εχω ασχοληθει καθολου με adb και το φοβαμαι μην κανω καμια στραβη. Η αληθεια ειναι οτι εκανα ρουτ με superone γιατι δεν θελω πειραγμενους κερνελς,αλλα..!!! Nαι... απλά να πω ότι το superoneclick adb χρησιμοποιεί κι αυτό, απλά δε βλέπεις τί κάνει... ενώ αν τα γράψεις μόνος σου βλέπεις :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Είναι κανείς άλλος που κάνει από το πρωί refresh εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=817703 ή είμαι ο μόνος καμένος? :lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Σε ευχαριστω Αλεξ,δεν εχω ασχοληθει καθολου με adb και το φοβαμαι μην κανω καμια στραβη. Η αληθεια ειναι οτι εκανα ρουτ με superone γιατι δεν θελω πειραγμενους κερνελς,αλλα..!!! Πάντως για να είμαι ειλικρινής και εγώ το φοβόμουν για τον ίδιο λόγο και συνεχώς το ανέβαλα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το σύστημα σε προστατεύει από λαλακίες με το να μην δέχεται λανθασμένες εντολές. Μην το φοβάσαι. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Πάντως για να είμαι ειλικρινής και εγώ το φοβόμουν για τον ίδιο λόγο και συνεχώς το ανέβαλα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το σύστημα σε προστατεύει από λαλακίες με το να μην δέχεται λανθασμένες εντολές. Μην το φοβάσαι. Sent from my GT-I9000 using TapatalkΗ αληθεια ειναι οτι με τρωει να το δοκιμασω..:) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ξέρει κανείς πως να ξεφορτωθώ την default εφαρμογή για μηνύματα; τι πρέπει να σβήσω με το root explorer; Εχω περασμένη την 2.2.1 (JPY) ευχαριστώ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ξέρει κανείς πως να ξεφορτωθώ την default εφαρμογή για μηνύματα; τι πρέπει να σβήσω με το root explorer; Εχω περασμένη την 2.2.1 (JPY) ευχαριστώ Εχμ πρόσεξε το αυτό γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εφαρμογή sms γενικότερα...ψαξτο λίγο πριν το κάνεις δεν είμαι σίγουρος.. Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts