Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση πριν το φλασηαρω το κινητο ! Το θεμα που υπαρχει εδω σχετικα με το CSC & recover product code ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163 ) ειναι αναγκαιο να το κανω ? Δεν θελω να μπλεξω με εντολες linux !!!

Παιδιά καλησπερα. Και εγω οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι ειχαν μπερδευτει με την αλλαγη της product code σε KOR που προκαλουσε το φλασαρισμα με jpu. Ετσι και γω αν και το κινητο δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα κατι με ετρωγε να την επαναφερω σε cos που ηταν το αρχικο. Βέβαια ολοι οι τροποι που διαβασα εγραφαν για hard reset της συσκευης και αντε παλι απο την αρχη να βαζεις τα διαφορα καλουδια. Ετσι τυχαια μια μερα διαβασα για διαγραφη δυο αρχειων (1. nv_data.bin και 2. nv_data.bin.md5) με τον root expolorer απο το φακελλο efs αρκει στο φακελλο να υπαρχει το αρχειο nv_data.bak (προκειται για backup του αρχικου product code). Μετα κανεις restart και ολα οπως πριν οσον αφορα τον product code και πολυ σημαντικο χωρις hard reset τουλαχιστον για αυτους που αποφασισαν το restore λιγο καθυστερημενα.

Παιδιά καλησπερα. Και εγω οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι ειχαν μπερδευτει με την αλλαγη της product code σε KOR που προκαλουσε το φλασαρισμα με jpu. Ετσι και γω αν και το κινητο δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα κατι με ετρωγε να την επαναφερω σε cos που ηταν το αρχικο. Βέβαια ολοι οι τροποι που διαβασα εγραφαν για hard reset της συσκευης και αντε παλι απο την αρχη να βαζεις τα διαφορα καλουδια. Ετσι τυχαια μια μερα διαβασα για διαγραφη δυο αρχειων (1. nv_data.bin και 2. nv_data.bin.md5) με τον root expolorer απο το φακελλο efs αρκει στο φακελλο να υπαρχει το αρχειο nv_data.bak (προκειται για backup του αρχικου product code). Μετα κανεις restart και ολα οπως πριν οσον αφορα τον product code και πολυ σημαντικο χωρις hard reset τουλαχιστον για αυτους που αποφασισαν το restore λιγο καθυστερημενα.

δηλαδη διαγραφω αυτα τα 2 και εχω product code cos??

edit:οντως το δοκιμασα σε jpb που ηταν ser το product code και το sailed code και το product code εγινε cos..τωρα εμεινε ser μονο το sailed code..ελπιζω να μην μου δημιουργησει κανενα προβλημα αυτο...

Edited by domigr

Αφού έβαλα την 5.6 του Darky δοκίμασα να μπω στα "Ονόματα Σημείων Πρόσβασης" να δω τι γράφει εκεί και εμφανίζεται μία μαύρη οθόνη που γράφει APN πάνω πάνω. Παρόλα αυτά μπορώ να μπω στο internet με 3G αλλά φοβάμαι μην μου έρθουν τίποτα τρελές χρεώσεις. Μήπως να προσθέσω το APN της Cosmote χειροκίνητα; Έχει κανείς τις ρυθμίσεις ή να πάρω την Cosmote να μου τις πουν;

Αφού έβαλα την 5.6 του Darky δοκίμασα να μπω στα "Ονόματα Σημείων Πρόσβασης" να δω τι γράφει εκεί και εμφανίζεται μία μαύρη οθόνη που γράφει APN πάνω πάνω. Παρόλα αυτά μπορώ να μπω στο internet με 3G αλλά φοβάμαι μην μου έρθουν τίποτα τρελές χρεώσεις. Μήπως να προσθέσω το APN της Cosmote χειροκίνητα; Έχει κανείς τις ρυθμίσεις ή να πάρω την Cosmote να μου τις πουν;

Μήπως έχεις τίποτα μάρκετ enabler/access ενεργοποιημένα;

Βγάλε τα για λίγο και θα το δείς

Sent from Galaxy !

Αντώνης

πρωτα ΕΛΕΓΧΕΙΣ αν εχεις το nv_data.bak. Eπιπλεον ελεγχος για την παρουσια του αρχειου αλλα και το αρχικο product code (cos ή eur για ελλαδα) γινεται και με το sgs toolbox (συνιστω να κανεις και αυτον τον ελεγχο). Μετα με διαγραφη των αρχειων και χωρις πολυπλοκες εντολες και hard reset εχεις το αρχικο product code οπωσ επιβεβαιωνεται και με το sgs toolbox. Για οτι αλλο στη διαθεση σας.

edit:οντως το δοκιμασα σε jpb που ηταν ser το product code και το sailed code και το product code εγινε cos..τωρα εμεινε ser μονο το sailed code..ελπιζω να μην μου δημιουργησει κανενα προβλημα αυτο...

εμενα τουλαχιστον ως τωρα δε μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα. Οχι οτι μου ελυσε κιολας.

Μήπως έχεις τίποτα μάρκετ enabler/access ενεργοποιημένα;

Βγάλε τα για λίγο και θα το δείς

Sent from Galaxy !

Σωστός, ο συνονόματος!!!!!! :bow::bow:

στα Samsung apps βγάζει άλλες εφαρμογές ανάλογα το region που θα επιλέξεις..

στο XEU με την νεα 2.2.1 έχει μια εφαρμογή KIES Air και συγχρονίζει τα πάντα με το wifi !

και tweetcaster free :D

στα Samsung apps βγάζει άλλες εφαρμογές ανάλογα το region που θα επιλέξεις..

στο XEU με την νεα 2.2.1 έχει μια εφαρμογή KIES Air και συγχρονίζει τα πάντα με το wifi !

και tweetcaster free :D

Το kies air μου το εβγαλε κι εμενα σημερα με την ταπεινη JM2

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το kies air μου το εβγαλε κι εμενα σημερα με την ταπεινη JM2

Αρα είναι καινούργια εφαρμογή για όλους :p

Super !!

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Το bug το δημιουργούσε το market access. Το έκανα uninstall και είδα κανονικά τα APN. Υπάρχουν αλλά όταν έχεις το market access βλέπεις μαύρη οθόνη στο APN. Συζητήθηκε λίγες σελίδες πιο πίσω

Γι αυτο λεμε τοσο καιρο αν δεν δουλευει ο συνδιασμος των 3 πληκτρων μην δοκιμαζετε τιποτα.μπηκα στα apn και ειδα μια αμυρη οθονη οπως ο Αντωνης πριν,αλλαζω απο kor σε xeu μηπως και αλλαξει...κανει reboot και εκει το λεει!!!μετα απο αρκετα βαλε βγαλε μπαταρια και wipe data (αν δε δουλευαν τα πληκτρα πηγαινε για το servis) ξαναφλασαρισα την jm5 και πηρα ανασα.

edit εγω δεν ειχα κανενα market enabler και τετοια

παιδια τα φωτα σας..εβαλα οπως εγραψα πιο πριν ξανα την jm5,αυτην την φορα ομως οταν το συνδεω στο kies μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση της συσκευης αυτης,πραγμα που δεν το εκανε πριν τα φλασαρισματα σημερα.

απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα το kies αλλα τα ιδια,ξαναφλασαρισα παλι τη ρομ αλλα παλι τα ιδια,ξερει κανεις τι εχει γινει??

βαζω παντα το EUR και στο product code μου βγαζει το

PCODE:GT-I9000HKDXEU ειναι σωστο αυτο?

Παιδια να ρωτησω. Εχουμε δυο rom με 2.2.1 την JPU και την JP8 σωστα?

Αυτες ειναι ιδιες αλλα για διαφορετικες region, οπως δηλαδη η JPA με την JPO?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ρίξε μιά προσεκτική ματιά στην επίσημη σελίδα τις έχει όλες με χρονολογική σειρά,καί στο τέλος

έχει τις βασικές οδηγίες και στα ελληνικά!!??...Αλλά θέλει εγγραφή.

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

Χρήστος.

Ρίξε μιά προσεκτική ματιά στην επίσημη σελίδα τις έχει όλες με χρονολογική σειρά,καί στο τέλος

έχει τις βασικές οδηγίες και στα ελληνικά!!??...Αλλά θέλει εγγραφή.

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

Thanks, αλλα ασχετως με το ποια ειναι η νεοτερη, με ενδιαφερει αν εχουν διαφορες. Επειδη δεν εχω γραφτει εκει, παρατιθεται και το changelog σε καθεμια?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια να ρωτησω. Εχουμε δυο rom με 2.2.1 την JPU και την JP8 σωστα?

Αυτες ειναι ιδιες αλλα για διαφορετικες region, οπως δηλαδη η JPA με την JPO?

Πετρο,επειδη δοκιμασα και τις δυο σημερα και κατεληξα στην jpx.απ οτι ειδα για το ιδιο region ειναι και οι δυο,πιστευω οτι η jpu ηταν η <πειραματικη>,μπορει να κανω και λαθος βεβαια,παντως ειναι και οι δυο ταχυτατες,καμια σχεση με την 2.2

αυτο που με χαλασε εμενα ειναι οτι προφανως οταν εβαλα την jpu εχασα το product code μου(οχι τιποτα αλλο αλλα αμα κατσει καμια στραβη για servis την εκατσα,ισως αυριο μπορεσει καποιος να μου πει πως θα το επαναφερω).τεσπα,ετσι κι αλλιως σε εμας θα δοθει η 2.2 και μεχρι να μας δωσουν και την 2.2.1 ζησε μαη να φας τριφυλι.

Πετρο,επειδη δοκιμασα και τις δυο σημερα και κατεληξα στην jpx.απ οτι ειδα για το ιδιο region ειναι και οι δυο,πιστευω οτι η jpu ηταν η <πειραματικη>,μπορει να κανω και λαθος βεβαια,παντως ειναι και οι δυο ταχυτατες,καμια σχεση με την 2.2

αυτο που με χαλασε εμενα ειναι οτι προφανως οταν εβαλα την jpu εχασα το product code μου(οχι τιποτα αλλο αλλα αμα κατσει καμια στραβη για servis την εκατσα,ισως αυριο μπορεσει καποιος να μου πει πως θα το επαναφερω).τεσπα,ετσι κι αλλιως σε εμας θα δοθει η 2.2 και μεχρι να μας δωσουν και την 2.2.1 ζησε μαη να φας τριφυλι.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. :)

Bασικα ειμαι με JPU και δεν εχω κανενα προβλημα, οποτε σκεφτομουν αν αξιζε να περασω την JPX. Ακομα δεν εχω καταληξει, αλλα δεν νομιζω να ορμησω προς το παρον :)

Οσο για το product code δεν μου εχει συμβει κατι αναλογο, αλλα σιγουρα θα σου πουν τα παιδια :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. :)

Bασικα ειμαι με JPU και δεν εχω κανενα προβλημα, οποτε σκεφτομουν αν αξιζε να περασω την JPX. Ακομα δεν εχω καταληξει, αλλα δεν νομιζω να ορμησω προς το παρον :)

Οσο για το product code δεν μου εχει συμβει κατι αναλογο, αλλα σιγουρα θα σου πουν τα παιδια :)

για λιγο που τις δουλεψα και τις δυο δεν ειδα καμια διαφορα αναμεσα τους,ισως επειδη η jpu ειναι leaked να την εβγαλαν τελικα με το ονομα jpx χωρις να εχει αλλαξει κατι.

για το product code κοιτα στο ποστ 1873 ;):D

Thanks, αλλα ασχετως με το ποια ειναι η νεοτερη, με ενδιαφερει αν εχουν διαφορες. Επειδη δεν εχω γραφτει εκει, παρατιθεται και το changelog σε καθεμια?

I9000XWJFD Version 2.1 2010 June DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJFF 512.PIT Version 2.1 2010 June DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJG1 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJG3 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJG5 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM1 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM1 # 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM2 ## 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM5 # 512.PIT Version 2.1 2010 July DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM6 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM7 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM8 ## 512.PIT Version 2.1 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP1 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP2 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJP3 # 512.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPC ## 803.PIT Version 2.2 2010 August DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPH ## 803.PIT Version 2.2 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPK ## 803.PIT Version 2.2 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJM9 ## 512.PIT Version 2.1 2010 September DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJP6 ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPM ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPO ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPA ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPA ## 803.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XFJP7 ## 512.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XWJPB ## 512.PIT Version 2.2 2010 October DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPU ## 512.PIT Version 2.2.1 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

I9000XXJPX ## 512.PIT Version 2.2.1 2010 December DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

Είναι μόνο γιά κατέβασμα...Συγνώμη γιά την προχειρότητα είναι απλό copy/paste μέρους του πίνακα.

Χρήστος.

για το product code κοιτα στο ποστ 1873 ;):D

To δοκιμασες δηλαδη? Απλα σβηνοντας τα 2 αρχεια επανηλθε στο product code που ειχε η συσκευη οταν την αγορασες μετα το restart?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

To δοκιμασες δηλαδη? Απλα σβηνοντας τα 2 αρχεια επανηλθε στο product code που ειχε η συσκευη οταν την αγορασες μετα το restart?

ναι απλως προσεξε να δεις αν εχεις το αρχειο που λεει μονο απο εκει και επειτα διαγραφεις τα αλλα 2 αρχεια:D τωρα μονο το sailed code μου ειναι ser που εχω την jpb αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα σωστα??

Edited by domigr

• The topic was unlocked