gerstavros2 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 [...] Με το Nokia care ας περιμένω μήνα να μου το φέρουν, αλλά ας το φέρουν φτιαγμένο ! έχουμε καμιά ιδέα για το ποιό κομμάτι του hardware τα χει φτύσει?[...]το πιο πιθανό η ram..=αλλάγη πλακέτας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια βγηκε νεα αναβαθμιση 10ΜΒ... Για να δουμε... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια βγηκε νεα αναβαθμιση 10ΜΒ... Για να δουμε... Eκ νέου πέρα απο την belle refresh εννοείς ? το πιο πιθανό η ram..=αλλάγη πλακέτας μακάρι! σαν να παίρνω καινούργιο είναι αν αλλάξουν πλακέτα ! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ γιατί δεν βλέπω ούτε belle refresh ούτε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ γιατί δεν βλέπω ούτε belle refresh ούτε τίποτα; Λογικά λόγω του Product code σου . Τι Product code έχεις? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Λογικά λόγω του Product code σου . Τι Product code έχεις? Το product code 059F3h8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το product code 059F3h8 κατέβασε το Navifirm για να δεις αν έχει βγεί για το δικό σου. Πως ψάχνεις για την αναβάθμιση? και με Nokia suite και Ota? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 κατέβασε το Navifirm για να δεις αν έχει βγεί για το δικό σου. Πως ψάχνεις για την αναβάθμιση? και με Nokia suite και Ota? Ναι και με τους δύο τρόπους. Έχει καιρό που βγήκε; Όσο για το Navifirm ειμαι λίγο άσχετος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ναι και με τους δύο τρόπους. Έχει καιρό που βγήκε; για το δικό σου δεν γνωρίζω. Απλά στο navifirm θα φανεί αν έχει βγεί. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serp_2 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 για το δικό σου δεν γνωρίζω. Απλά στο navifirm θα φανεί αν έχει βγεί. Ευχαριστώ!! Θα ψαχτώ λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 παιδια καλησπερα! εχουμε κανενα νεο για belle refresh σε 059F8L0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Υπομονή . Θα βγεί όταν βγει... Τα κάνουν αυτά .. Δεν ξέρω αν είναι ζήτημα server. Να ρωτήσω παιδιά, είμαι και καινούργια στον χώρο, αλλαγή απο αγγλικό πληκτρολόγιο σε ελληνικο πόσο κοστίζει? Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Να ρωτήσω παιδιά, είμαι και καινούργια στον χώρο, αλλαγή απο αγγλικό πληκτρολόγιο σε ελληνικο πόσο κοστίζει? 40-50 ευρω το ειχα αλλαξει δεν θυμαμαι ποσο ακριβως :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 40-50 ευρω το ειχα αλλαξει δεν θυμαμαι ποσο ακριβως :) 40-50 ?? :blink: είχα την εντύπωση πως ήταν 7-10 ευρώ ! Κάπου τόσο το είχε πάρει το μάτι μου. Ζω και με το αγγλικό πληκτρολόγιο :p thanks πάντως :) Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 40-50 ?? :blink: είχα την εντύπωση πως ήταν 7-10 ευρώ ! Κάπου τόσο το είχε πάρει το μάτι μου. Ζω και με το αγγλικό πληκτρολόγιο :p thanks πάντως :) Επιδη πραγματικα δεν θυμομουν ποσο το ειχα αλλαξει, στην σελιδα 45 γραφω οτι κοστιζει 25 ευρω οποτε να ζητησω συγνωμη για την τιμη που ειπα παραπανω :O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Επιδη πραγματικα δεν θυμομουν ποσο το ειχα αλλαξει, στην σελιδα 45 γραφω οτι κοστιζει 25 ευρω οποτε να ζητησω συγνωμη για την τιμη που ειπα παραπανω :O Αν είναι μόνο 25 τότε πιστεύω πως η αλλαγή αξίζει. Έχει πάνω σε μικρογραφίες και αγγλικούς χαρακτήρες? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αν είναι μόνο 25 τότε πιστεύω πως η αλλαγή αξίζει. Έχει πάνω σε μικρογραφίες και αγγλικούς χαρακτήρες? Ναι και αγγλικους εχει Δες στην σελιδα 22 στο τελος :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283060&page=22 Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ναι και αγγλικους εχει Δες στην σελιδα 22 στο τελος :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283060&page=22 τα 25€ είναι ανταλλακτικό + "εργατικά" ? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Ναι και αγγλικους εχει Δες στην σελιδα 22 στο τελος :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283060&page=22 σε ευχαριστώ :) . Φαντάζομαι να μην φοβάμαι τυχόν τριξίματα και κακό κλείσιμο της συσκευής αφού ανοίξει.. Edited September 14, 2012 by sundayE7 Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 @stavkyrk Δεν ειμαι σιγουρος να σου πω, θα ψαξω την αποδειξη @sundayE7 Οχι δεν εχω τετοιο θεμα μεχρι τωρα (εχει 6 μηνες που το εχω αλλαξει) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 @stavkyrk Δεν ειμαι σιγουρος να σου πω, θα ψαξω την αποδειξη @sundayE7 Οχι δεν εχω τετοιο θεμα μεχρι τωρα (εχει 6 μηνες που το εχω αλλαξει) Θα πάω τότε γιατί έχει θέμα το κινητό μου και με την οθόνη και ελπίζω για να μην έχουμε καυγάδες να την αλλάξουν εντός εγγύησης. Έχει μια μεγάλη στάμπα που πιάνει μεγάλο μέρος της και φαίνεται ξεκάθαρα όταν είναι κλειστή ή κλειδωμένη. Λεσ και έχει "ποτίσει" . Ανοιχτή δείχνει κανονικά. Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Θα πάω τότε γιατί έχει θέμα το κινητό μου και με την οθόνη και ελπίζω για να μην έχουμε καυγάδες να την αλλάξουν εντός εγγύησης. Έχει μια μεγάλη στάμπα που πιάνει μεγάλο μέρος της και φαίνεται ξεκάθαρα όταν είναι κλειστή ή κλειδωμένη. Λεσ και έχει "ποτίσει" . Ανοιχτή δείχνει κανονικά. Μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία να το δούμε? Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Μπορείς να ποστάρεις κάποια φωτογραφία να το δούμε? Προσπαθούσα μερες με βαμβακι και καθαρο οινοπνευμα να το καθαρισω και σημερα πριν το παω νοκια care έφυγε το σημαδι μονο του... δεν παμε καλα... Εν τελη το αφησα στο νοκια care για να φυγει level3 για επισκευη γιατι μαλλον εχει θεμα η πλακέτα μου ειπαν. Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Προσπαθούσα μερες με βαμβακι και καθαρο οινοπνευμα να το καθαρισω και σημερα πριν το παω νοκια care έφυγε το σημαδι μονο του... δεν παμε καλα... Εν τελη το αφησα στο νοκια care για να φυγει level3 για επισκευη γιατι μαλλον εχει θεμα η πλακέτα μου ειπαν. άντε με το καλό! ελπίζω να τους βγει το πρόβλημα και όσο θα το ελέγχουν ! Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Απλά ανησυχώ μην τυχόν δεν τους βγάλει τα κολλήματα που εχει βγάλει σε εμένα στο level3 και μου το επιστρέψουν πάλι χωρίς επιδιόρθωση .. Παίζει αυτο το ενδεχόμενο? Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts