Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

έχω ένα ε7 μαύρο γερμανικό με μενού belle στα αγγλικά, τι πρέπει να κάνω για να βάλω την ελληνική belle στο κινητό , ευχαριστώ

γιατί δεν μπορώ να βάλω την navifirm?

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

gsserv10 said:
καλησπέρα

έχω ένα ε7 μαύρο γερμανικό με μενού belle στα αγγλικά, τι πρέπει να κάνω για να βάλω την ελληνική belle στο κινητό , ευχαριστώ

στο navifirm ποια έκδοση να βάλω για ελληνική belle, βρε παιδιά μια βοήθεια σε έναν άσχετο,

*

Symbian Belle v111.030.0609

balkans qw dark grey 059D0R0?????

Edited by gsserv10

gsserv10 said:

στο navifirm ποια έκδοση να βάλω για ελληνική belle, βρε παιδιά μια βοήθεια σε έναν άσχετο,

*

Symbian Belle v111.030.0609

balkans qw dark grey 059D0R0?????

Ναι αυτή θα βάλεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

gsioutas said:
χρησιμοποιείς κανείς κάποιο πρόγραμμα για VOIP στο E7? έχω 2 αριθμούς στην Omninet και θα ήθελα να μπορώ να τους χρησιμοποιώ και στο E7.

Αν έχετε κάτι υπ' όψιν και είστε ικανοποιημένοι... παρακαλώ μοιραστείτε τη γνώση

όπως επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το τηλέφωνο hotspot (να μοιράζει τη σύνδεση internet)

Γιατι δεν δοκιμάζεις το επίσημο VoIP client της NOKIA. Μπορείς να βάλεις πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα και έχει ενσωμάτωση με το λειτουργικό. Κατέβασε την έκδοση 3.1 απο εδώ Το χρησιμοποιώ χρόνια και πριν του Ε7 σε προηγούμενες συσκευές.

Αφού το εγκαταστήσεις επιτυχώς θα πας μετά στις Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Ρυθμίσεις Διαχειρισης / Ρυθμίσεις Δικτύου / Advanced Voip Settings και θα δημιουργήσεις προφίλ SIP και VoIP υπηρεσία με βάση το προφιλ SIP που δημιούργησες πρώτα. Οταν ολοκρηρώσεις επιτυχώς τις ρυθμίσεις θα δημιουργηθει χωριστή καρτέλα μετα to Communicator, μέσα στις επαφες (μπορεις να αλλάξεις την σειρά που θα εμφανίζονται). Θα μπορείς επίσης να προσθέσεις σε καποια αρχική οθόνη, συντόμευση με την αντίστοιχη υπηρεσία.

Αυτό που δεν εχω καταλάβει όμως πως λειτουργεί ειναι οι ρυθμίσεις παρουσίας τα XDM settings και τα VCC settings. Τα έχει δουλέψει κανείς απο εσάς και με ποιο προγραμμα ;

raftoput said:
Έγιναν και τα 2 με απολύτως καμία αλλαγή. Ακόμα δεν συνδέεται ούτε στο ασύρματο δίκτυο αλλά ούτε στο cosmote internet. Μου έστειλαν πάλι τις ρυθμίσεις από την cosmote αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Απ' ότι είδα έχει προκύψει θέμα και στο εξωτερικό με αυτό, δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.

Καμία άλλη ιδέα?

Και σε μένα παρουσίασε το ιδιο συμπτωμα μετα την αναβάθμιση σε Belle. Τηλεφώνησα και στην Νοκια το πήγα και σε NOKIA Care να το δούνε, μου είπαν οτι έχει τύχει σε αρκετα τηλέφωνα το συγκεκριμένο προβλημα και θα επρεπε να το φλασάρουν αυτοι . Επειδη μεσολαβούσε ΣΚ ομως δεν το αφησα. Το έλυσα κανοντας μορφοποίηση του δισκου Ε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εννοειτε ολα τα προγράμματα εγκατάσταση απο αρχη αφου με το restore δεν επανέφερα τις ρυθμίσεις.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Πριν απο ενα χρόνο πήρα με επιδότηση συσκευής 2 ΝΟΚΙΑ Ε7 απο την Cosmote. Εδω και 2 βδομαδες περίπου στην δικιά μου συσκευη εχω προβλημα με τη θύρα microUSB, ενω φορτιζει, βγαζει το μυνημα αποσυνδέστε τον φορτιστή συνεχώς. Πρεπει να μην αγγίζω το καλωδιο καθόλου, γιατι αποσυνδέεται διαρκώς. Το εδειξα και στο ΝΟΚΙΑ care Λαρισας και μου είπαν οτι είναι hardware προβλημα και πρεπει να παει στα κεντρικά (μαλλον εχουν χαλαρωσει οι κολλήσεις της πλακέτας). Το περίεργο ειναι οτι και το αλλο Ε7 εχει το ιδιο προβλημα. Δεν ξέρω τι να πω, μήπως ειναι προβληματική η θέση της θύρας. Παντως το τηλέφωνο μου δεν έχει κακομεταχειριστεί καθόλου. Το πολύ πολύ να το φορτίζω και να σερφάρω ταυτόχρονα...

ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με το κλειδωμα ξεκλειδωμα? οταν κλειδωνω η ξεκλειδωνω ακουγεται μονο η δονηση και δεν κανει τπτ. στην 3-4 φορα πιανει. Μου εχει σπασει τα νευρα. Απο τοτε που βαλα Belle το κανει

καλησπέρα

την "αναπνοή" στο home button πως μπορώ να την σταματήσω?

Edited by Johny-B
Μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα για την ίδια ερώτηση. Θα σου απαντήσει όποιος γνωρίζει όταν δει το μήνυμά σου.

gsserv10 said:
καλησπέρα

την "αναπνοή" στο home button πως μπορώ να την σταματήσω?

Θα πας "settings" - "phone" - "notification lights" - "standby breathing light" και θα το κανεις off!

;)

Λοιπον παιδια, επειδη αγανακτησα να ειμαι με την Αννουλα πηρα αποφαση να κανω το ολο εγχείρημα να περασω μονος μου τη Μπελα.Απλα θελω μια επιβεβαιωση για το ολο σκεπτικο του εγχειρήματος.Το κινητο ειναι παραεισαγωγης.Το product code ειναι 059D0P1 αλλα μου φαινεται οτι ειναι απο Γερμανια.Στο διαταυτα,τα βηματα που πρεπει να κανω ειναι:

1)backup πρωτα

2)συνδεση στο pc και αναβαθμιση σε belle στο nokia suite

3)φλασαρισμα με το φοινηκα(μεσω του οδηγου που ειναι ανεβασμενος)

Το ολο θεμα ειναι να μη χασω τα Ελληνικα

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

ένας φίλος πήρε τη συσκευή(δε την έχει στα χέρια του ακόμη) με qwertz πληκτρολόγιο

μπορεί να γίνει αλλαγή σε qwerty;

επίσης το virtual πληκτρολόγιο εμφανίζεται ως qwerty ή qwertz;

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παίδες!Είμαι και εγώ κάτοχος του Ε-7 εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό!Είναι απίστευτο.Θέλω να ρωτήσω κάτι:Με την symbian belle είναι ακόμη συμβατό για συγχρονισμό με το IBM Lotus Notes;

Αλλαξα το μηνυμα μου, γιατι τελικα το βρηκα σε καλη τιμη απο Ελλαδα και σε 2 μερες θα το εχω...

ερωτηση: Το Ε7 εχει gorilla glass screen? αν θυμαμαι καλα σαν του Ν8 που δεν γραντζουνιεται;

Edited by stagml
Αη - Phone

stagml said:
Αλλαξα το μηνυμα μου, γιατι τελικα το βρηκα σε καλη τιμη απο Ελλαδα και σε 2 μερες θα το εχω...

ερωτηση: Το Ε7 εχει gorilla glass screen? αν θυμαμαι καλα σαν του Ν8 που δεν γραντζουνιεται;

ναι

10 χαρακτήρες

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

παιδια μολις το παρελαβα! Απλα επειδη δεν ειχε μεσα βιβλιαρακι (θα το κατεβασω, αν εχετε και καποιο link για πιο γρηγορα ακομα καλυτερα, αλλα ομολογω πως ποτε μου δεν διαβασα manual κινητου), δεν εχω καταλαβει αν η μπαταρια ειναι αποσπωμενη ή οχι; και πώς βγαίνει αν είναι; και αν κολλησει το κινητο;

ευχαριστω!

Αη - Phone

ειναι αποσπωμενη αν ξεβιδωσεις 2 βιδες

παντως αν κολλησει το κινητο απλα κρατας πατημενο το power button για 10 περιπου δευτερολεπτα και θα κλεισει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

thePRODIGY said:
ειναι αποσπωμενη αν ξεβιδωσεις 2 βιδες

παντως αν κολλησει το κινητο απλα κρατας πατημενο το power button για 10 περιπου δευτερολεπτα και θα κλεισει

εχεις κανα screen ή κανα video να το κοιταξω που ειναι αυτες οι βιδες;

Αη - Phone

thePRODIGY said:
Mε ένα απλό search στο youtube:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Επισης, στα μηνυματα πώς φαινονται οι υπολοιποι χαρακτηρες που απομενουν για καθε μηνυμα; και 2ον οι αναφορες δεν αποθηκευονται σε καποιον φακελο πλεον, να τις ελεγχω; thanx!

Αη - Phone

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα καλώδια του Ε7. Τι εννοώ...έχω αγοράσει 2ο φορτιστή γιατί τον πρώτο ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να τον αναγνωρίζει και να φορτίζει (ο οποίος δεύτερος άρχισε σήμερα να μου κάνει νερά), το usb data cable δεν το αναγνωρίζει, παρά μόνο εάν το πιέσω πολύ (σαν να μην κάνει καλή επαφή), το ίδιο με όλα σχεδόν τα καλώδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω νέες αγορές!?

maddoctor said:
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα καλώδια του Ε7. Τι εννοώ...έχω αγοράσει 2ο φορτιστή γιατί τον πρώτο ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να τον αναγνωρίζει και να φορτίζει (ο οποίος δεύτερος άρχισε σήμερα να μου κάνει νερά), το usb data cable δεν το αναγνωρίζει, παρά μόνο εάν το πιέσω πολύ (σαν να μην κάνει καλή επαφή), το ίδιο με όλα σχεδόν τα καλώδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω νέες αγορές!?

Φίλε προσοχη με την θυρα usb. Εγω και ο αδερφος μου αγοράσαμε μεσω εταιρικών επιδοτήσεων περσι τετοιο καιρό 2 Nokia E7-00. Το πρόβλημα με την φορτιση αρχισε πρώτα στον αδερφό μου εδω και κανα δίμηνο και μετα εμφανίστηκε και στο δικό μου. Ο αδερφός μου είχε βρεί πως πιεζοντας το λίγο φορτίζει. Στην αρχή νομίζαμε πως ηταν ο φορτιστής. Μετά εμφανιστηκε και στο δικό μου, παροτι θεωρούσα οτι το πρόσεχα περισσότερο και ήμουν πιο ευγενικός στην μεταχείριση με τις κινητες συσκευές γενικότερα. Το αποτέλεσμα είναι οτι τα έστειλα μεσω του Nokia Care για service με το πρωτο του αδερφού μου να έχει ξεκολήσει η θύρα microUSB απο την πλακέτα και να υπάρχει ο κίνδυνος "να μην το καλύψει η εγγύηση" οπως μου είπε ο υπέυθυνος "λογω κακής χρήσης". Θέλω να πιστεύω πως θα το περάσουν και θα το αντικαταστήσουν, διαφορετικά θα εξασκηθούμε στα "Γαλλικά". Πάντως πιστεύω οτι κατι προβληματικό στον σχεδιασμό της θέσης της θύρας στην συγκεκριμένη συσκευή ειναι η αιτία. δεν μπορει 2 στα 2 να βγήκαν off. Ισως και η θύρα microUSB σαν κοινη θύρα φορτισης που υιουετήθηκε απο ολες τις εταιρίας να μην ηταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Τοσες φορές φορτίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, βαλε βγάλε ειναι δυνατόν να μην χαλάσει. Μια χαρά ήταν το καρφί παλιότερα.

Και εννοείτε αν το στείλεις πίσω θα περιμένεις 3 βδομάδες γιατι αυτά ταξιδέυουν μεχρι Φιλανδία απο οτι είπε...

stagml said:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Επισης, στα μηνυματα πώς φαινονται οι υπολοιποι χαρακτηρες που απομενουν για καθε μηνυμα; και 2ον οι αναφορες δεν αποθηκευονται σε καποιον φακελο πλεον, να τις ελεγχω; thanx!

μπορείτε να απαντησετε στο παραπανω ερωτημα; επισης, πως γινεται focus την ωρα που τραβαω φωτογραφια; γιατι το κουμπι της ληψης δεν εχει 2 σκαλες (μια φοκους και μια τραβηγμα φωτο)...

Αη - Phone

ποιο focus βρε αγορι μου...

fixed focus καμερα εχει το Ε7, οχι auto focus

*καλα δεν ξερετε τι αγοραζετε? εντυπωση μου κανει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι επανω αριστερα στο πληκτρολογιο οθονης

Οι αναφορες ειναι Μηνυματα -> Επιλογες (πληκτρο κατω δεξια) -> Προβολη φακελων -> Αναφορες παραδοσης (σε symbian belle)

Focus δεν γινετε, διοτι η καμερα ειναι fixed focus και οχι auto focus

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

ardonhs said:
Οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι επανω αριστερα στο πληκτρολογιο οθονης

Οι αναφορες ειναι Μηνυματα -> Επιλογες (πληκτρο κατω δεξια) -> Προβολη φακελων -> Αναφορες παραδοσης (σε symbian belle)

Focus δεν γινετε, διοτι η καμερα ειναι fixed focus και οχι auto focus

σε ευχαριστω πολυ για τις σωστες και εγκαιρες πληροφοριες σου. ΟΜΩΣ οταν γραφω μηνυμα, (symbian belle) δεν μου φαινονται πανω αριστερα οι χαρακτηρες μου, οπως ειπες παραπανω... (οταν εχω ανοικτο το πληκτρολογιο το δικο του). Οταν ειναι κλειστο, εχεις δικιο φαινεται.. ειναι θεμα ρυθμισεων για οταν ειναι ανοικτο; Αν θελετε μπορω να σας στειλω και screenshot... η προβολη φακελλων μπορει να μεινει μονιμα οταν ανοιγω τα μηνυματα; γιατι μου το βγαζει σε στυλ συνομιλιας και ειμαι λιγο της παλιας σχολης..

thePRODIGY said:
ποιο focus βρε αγορι μου...

fixed focus καμερα εχει το Ε7, οχι auto focus

*καλα δεν ξερετε τι αγοραζετε? εντυπωση μου κανει

1ον δεν ειμαι αγορι σου. 2ον αν απλα θες να ειρωνευεσαι και να βοηθας παραλληλα, μπορεις απλα να κανεις το δευτερο. Το κινητο αυτο το πηρα για εναν λογο που δεν φανταζεσαι και ουτε σε ενδιαφερει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν το αγορασα για την καμερα του, καθοτι εχω βιντεοκαμερα blueray για τον συγκεκριμενο λογο. Επειδη ομως την εχει που την εχει πανω, μου εκανε εντυπωση που δεν εχει Manual Focus γιατι το θεωρω ελαττωμα... επισης μπορεις απλα να απαντας χωρις να σχολιαζεις... δεν κερδιζεις κατι...:)

Edited by stagml
Αη - Phone

stagml said:
σε ευχαριστω πολυ για τις σωστες και εγκαιρες πληροφοριες σου. ΟΜΩΣ οταν γραφω μηνυμα, (symbian belle) δεν μου φαινονται πανω αριστερα οι χαρακτηρες μου, οπως ειπες παραπανω... (οταν εχω ανοικτο το πληκτρολογιο το δικο του). Οταν ειναι κλειστο, εχεις δικιο φαινεται.. ειναι θεμα ρυθμισεων για οταν ειναι ανοικτο; Αν θελετε μπορω να σας στειλω και screenshot... η προβολη φακελλων μπορει να μεινει μονιμα οταν ανοιγω τα μηνυματα; γιατι μου το βγαζει σε στυλ συνομιλιας και ειμαι λιγο της παλιας σχολης..

Εχεις δικιο, με ανοιχτο qwerty δεν φαινονται, δεν το ειχα παρατηρησει

Και εαν ξεπερασεις τους 160 χαρακτηρες δεν σου γραφει καν οτι τους ξεπερασες ! :confused:

Η προβολη φακελων δεν γινετε να αλλαξει απο οσο το εχω ψαξει, δυστηχως..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016