Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα και εγώ το περιβόητο κινητό...

Πολύ ευχαρηστημένος...

ΑΛΛΛΛΛΑΑ δεν αντέχω άλλο τα ατελείωτα reset του.. θα μου κάνει και 15 reset σε μια μέρα...

Πραγματικά είναι απίστευτα σπαστικό..

Έχω την έκδοση 014,002,18,01 είναι η τελευταία ε?

Α και δεν έχω περάσει εφαρμογές και τέτοια... μονο τον οπερα... από την 1η μέρα που το αγόρασα reset συνέχεια :(

By the way είναι γερμανικό... (απο ελληνικό μαγαζί..)

Φιλε περιεργο...δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα.Ποσο το αγορασες το κινητο;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το MCleaner που το βρήκες ; Μάλλον αυτό σου δημιουργεί το προβλημα. Σε μια γρηγορη αναζήτηση είδα οτι ειναι Symbian 3rd και οχι για Symbian^3. Και δεν θα μπορούσε να ειναι για το τελευταίο μια εφαρμογή του 2008. Κι εγώ στο δικό μου ειχα παλιοτερα προβλήματα, αλλα είχα εγκαταστήσει και εφαρμογές για Symbian 3rd , παρόλο την προειδοποίηση που εβγαζε οτι δεν ειναι συμβατη με το τηλέφωνο. Κανε ενα Hard reset και πήγαινε μετά απο το μενου και κανε διαγραφή όλων των στοιχείων απο το τηλέφωνο, αφου έχεις παρει ανκιτιγρκαφο φωτο , επαφες κτλ. και κοιτα να εγκαθιστάς εφαρμογές κατα προτιμηση απο OVI store συμβατες με το τηλέφωνο σου και οχι οτι βρίσκεις σε διάφορα σαιτ...

Φίλοι μου και ομοιοπαθείς!

Εχθές το βράδυ ξενύχτισα διαβάζοντας τα σχόλια σας για το τηλέφωνο.

Και αποφάσισα λοιπόν να το πάρω.

Έτσι σήμερα, ψάχτηκα στο Ηράκλειο.

Επικοινώνησα με όλα τα καταστήματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ.

Θα μπορούσα να αγοράσω το Ν8 αλλά επειδή από τον Αύγουστο θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο θα με βόλευε το qwerty πληκ/γιο!

Συγχύστηκα πολύ, πάρα πολύ.

Το βρήκα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο είχα αγοράσει και παλιότερα κάποια πράγματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες και ότι το πληκτρολόγιο είναι qwertz και όχι qwerty. Είναι φυσικά παρεισαγωγής, αλλά αυτό το γνώριζα πριν επικοινωνήσω μαζί τους. Τελικά, έκανα πίσω και δεν το παρήγγειλα.

Στο Ηράκλειο δεν το βρίσκω πουθενά σήμερα και εγώ αύριο πετάω για Αθήνα.

Δράττομαι λοιπόν, της ευκαιρίας και ρωτώ εσάς τους Αθηναίους.

ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ;

Σκέφτηκα να το πάρω από τον Γερμανό στο Ελ.Βενιζέλος. Κατά 90% θα το έχει.

Μήπως το βρω στην Αθήνα κάπου πιο φθηνό και φυσικά όχι παρεισαγωγής;

Θα περιμένω τα φώτα σας μιας και δεν γνωρίζω την τοπική αγορά πως πάει εκεί!

Ευχαριστώ,

Πέτρος

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Δεν βλεπω να βγαινει σε πρασινο , αδικα το περιμενω μου φαινετε !!:O

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Τελικά το βρήκα σε ένα κατάστημα....

Εντελώς τυχαία, πήγα να εξοφλήσω το λογαριασμό μου και μου ήρθε να κάνω την ερώτηση και μου είπε ότι το παρέλαβαν σήμερα..

έτσι το απέκτησα... παρα λίγο βέβαια να το πληρώσω 420€ αλλα επειδη θα τα έβαζε ο υπάλληλος απο την τσέπη του του είπα ότι είναι πολύ φθηνό. ότι το είχα δει στο σιτε της βοντα 590+ και όταν το έλεγξε ξανα μου είπε ότι έχω δίκιο... Τελικά 599€ και ετοιμάζομαι να το ανοίξω σε λίγα λεπτά...

Να δούμε τι αξίζει και αν....

Να σημειώσω ότι είχα το HD7.

Φίλοι μου και ομοιοπαθείς!

Εχθές το βράδυ ξενύχτισα διαβάζοντας τα σχόλια σας για το τηλέφωνο.

Και αποφάσισα λοιπόν να το πάρω.

Έτσι σήμερα, ψάχτηκα στο Ηράκλειο.

Επικοινώνησα με όλα τα καταστήματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ.

Θα μπορούσα να αγοράσω το Ν8 αλλά επειδή από τον Αύγουστο θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο θα με βόλευε το qwerty πληκ/γιο!

Συγχύστηκα πολύ, πάρα πολύ.

Το βρήκα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο είχα αγοράσει και παλιότερα κάποια πράγματα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες και ότι το πληκτρολόγιο είναι qwertz και όχι qwerty. Είναι φυσικά παρεισαγωγής, αλλά αυτό το γνώριζα πριν επικοινωνήσω μαζί τους. Τελικά, έκανα πίσω και δεν το παρήγγειλα.

Στο Ηράκλειο δεν το βρίσκω πουθενά σήμερα και εγώ αύριο πετάω για Αθήνα.

Δράττομαι λοιπόν, της ευκαιρίας και ρωτώ εσάς τους Αθηναίους.

ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ;

Σκέφτηκα να το πάρω από τον Γερμανό στο Ελ.Βενιζέλος. Κατά 90% θα το έχει.

Μήπως το βρω στην Αθήνα κάπου πιο φθηνό και φυσικά όχι παρεισαγωγής;

Θα περιμένω τα φώτα σας μιας και δεν γνωρίζω την τοπική αγορά πως πάει εκεί!

Ευχαριστώ,

Πέτρος

Τελικά το βρήκα σε ένα κατάστημα....

Εντελώς τυχαία, πήγα να εξοφλήσω το λογαριασμό μου και μου ήρθε να κάνω την ερώτηση και μου είπε ότι το παρέλαβαν σήμερα..

έτσι το απέκτησα... παρα λίγο βέβαια να το πληρώσω 420€ αλλα επειδη θα τα έβαζε ο υπάλληλος απο την τσέπη του του είπα ότι είναι πολύ φθηνό. ότι το είχα δει στο σιτε της βοντα 590+ και όταν το έλεγξε ξανα μου είπε ότι έχω δίκιο... Τελικά 599€ και ετοιμάζομαι να το ανοίξω σε λίγα λεπτά...

Να δούμε τι αξίζει και αν....

Να σημειώσω ότι είχα το HD7.

μα 600 για το Ε7 που το βρισκεις και στα 350 πια? α.πα.πα.πα..

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

μα 600 για το Ε7 που το βρισκεις και στα 350 πια? α.πα.πα.πα..

πωπω... Σε γδυσανε..

€375 το βρισκεις καινουργιο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Κοιτάξτε. Μέχρι τώρα, ότι έχω πάρει είναι από επίσημη εισαγωγή...

Λόγω του ότι είχα κατάστημα με κινητή συνεταιρικό, έμαθα από την εμπειρία,

την παραεισαγωγή να την έχω τελευταία λύση.

Βλέπε παραπάνω. Εκτός αυτού, ας πληρώσω τα παραπάνω και ας μείνουν εδώ, στον καταστηματάρχη της βοντα.

Δεν πειράζει, την υγειά μας να έχουμε να δουλεύουμε να τα δίνουμε..!

Φιλε εχεις δικιο... Ε7 ειναι αυτο,τα αξιζει τα 600 ευρω...τα αξιζει μεχρι τελευταιο σεντ .Πιστευω να μην χασει και την αξια του.κατα τα αλλα οπως το ειπες''Να εχουμε να τα σκορπαμε".

Φιλε εχεις δικιο... Ε7 ειναι αυτο,τα αξιζει τα 600 ευρω...τα αξιζει μεχρι τελευταιο σεντ .Πιστευω να μην χασει και την αξια του.κατα τα αλλα οπως το ειπες''Να εχουμε να τα σκορπαμε".

ειρωνικος οπως ΠΑΝΤΑ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν ξερω αν ήταν ειρωνικό αλλα εγω δεν θα απολογηθώ.

απλά, κάνω 3 δουλειες για να εχω ότι θέλω....

Δεν ξερω αν ήταν ειρωνικό αλλα εγω δεν θα απολογηθώ.

απλά, κάνω 3 δουλειες για να εχω ότι θέλω....

Γιατι να απολογηθεις ρε φιλε; Με ξενα λεφτα το πηρες; :lol:

Απλα λεμε οτι ΘΑ μπορουσες αν το βρεις φθηνοτερα. Αλλα δικα σου τα λεφτα οτι θες κανεις ;)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ηταν ειρωνικο...αλλα οσο επιβραβεύεται αυτη η τιμολογιακή πολιτικη καλα κανουν και μας γδυνουν.Οσο για αυτον που μιλησε για ειρωνια μαλλον δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του και δεν εχει αισθηση της αγορας

Δεν ηταν ειρωνικο...αλλα οσο επιβραβεύεται αυτη η τιμολογιακή πολιτικη καλα κανουν και μας γδυνουν.

ετσι.. δεν μπορει το επισημο να εχει 600 και το ανεπισημο 370....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 2 weeks later...
Guest alexmi900

γεια σας παιδια...

χθες εχοντας πουλησει το desire μου αποφασισα να αγορασω ενα αρκετα καλο κινητο.ενω μεχρι τελευταια στιγμη ημουν ετοιμος να παρω το optimus 2x,τελικα βρεθηκα με ενα πανεμορφο ανθρακι ε7,ολοκαινουργιο σφραγισμενο εισαγωγης στα 320ευρω.απο τι στιγμη που τα ανοιξα εχω τρελαθει μαζι του.καλοφτιαγμενο,σχετικα γρηγορο(περιμενα οτι θα ναι τοσο αργο οσο το παλιο μου 7610 ακουγοντας οσα λενε στο φορουμ)και γενικα παρα πολυ ολοκληρωμενο.τα τελευταια 3 χρονια αγοραζα συνεχως windows mobile και android τηλεφωνα(με εξαιρεση ενα wave) τα οποια παροτι ειχαν φανταστικα specs,επρεπε να ασχοληθεις μαζι τους 15 μερες για να βρεις την τελεια ρομ η οποια και παλι θα παρουσιαζε προβληματα.στο ε7 κανω ακριβως τα ιδια πραγματα με το android χωρις ομως να ξημεροβραδιαζομαι για να φερω το κινητο στα μετρα μου.πιστευω οτι εχουμε χασει το νοημα αγοραζοντας δεκαπενταπυρηνα τηλεφωνα με 15τερρα ρομ που κολλανε και υπερθερμαινονται,χανοντας καθε μερα την αξια τους

αυτα τα πολλα απο μενα

αυτο ελλειπε να ηταν το ιδιο με το 7610 (2004 μοντελο)

100 γενιες Symbian μετα.

καλοριζικο το Ε7 σου λοιπον! φανταστικη συσκευη.

σεμιναριο κατασκευαστικης ποιοτητας.

ο μονος λογος που δεν το εχω παρει ακομα λεγεται Ν900

*** α, ξεχασα! και φανταστικη η τιμη που το βρηκες.

σωστος ο παιχτης

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει και επίσημα. Εγώ πάντως προτιμώ την αυθεντική έκδοση από την κινέζικη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

To e-click το πηγε €374 !!

Και λεει και GR απο διπλα !!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Guest alexmi900
Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει και επίσημα. Εγώ πάντως προτιμώ την αυθεντική έκδοση από την κινέζικη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

και πως μπορουμε να εγκαταστησουμε την κινεζικη αν ξες?ευχαριστω εκ των προτερων

• 3 weeks later...
καλα νεα για τους κατοχους του Ε7, ηδη στο navifirm εμφανιστηκε η αννουλα για τις συσκευες που προοριζονται για την ινδια αρα ειναι θεμα ημερων να ''βγει'' και η αντιστοιχη ''ελληνικη''....

Guest alexmi900
καλα νεα για τους κατοχους του Ε7, ηδη στο navifirm εμφανιστηκε η αννουλα για τις συσκευες που προοριζονται για την ινδια αρα ειναι θεμα ημερων να ''βγει'' και η αντιστοιχη ''ελληνικη''....

επειδη ειμαι λιγο ασχετος φιλε μου ,εννοεις οτι σε λιγες μερες θα βγει η ανεπισημη αννα για το ε7?ειναι επικινδυνη η διαδικασια εγκαταστασης της?τι θα συμβει σε οσους το πηραν παραεισαγωγης οπως εγω?

επειδη ειμαι λιγο ασχετος φιλε μου ,εννοεις οτι σε λιγες μερες θα βγει η ανεπισημη αννα για το ε7?ειναι επικινδυνη η διαδικασια εγκαταστασης της?τι θα συμβει σε οσους το πηραν παραεισαγωγης οπως εγω?

σε λιγες μερες βγαινει η επισημη ελληνικη αλλα επειδη η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγης θα κανεις την αναβαθμιση Over The Air και οχι μεσω υπολογιστη(ovi suite) γιατι αλλιως θα χασεις τα ελληνικα απο τη συσκευη σου

Καλησπερα. Το Ε7 υποστηριζει αναπαραγωγη .mkv αρχειων με ξεχωριστους .srt υποτιτλους οπως στο Ν8?

Επισης το εξωτερικο ηχειο για αναπαραγωγη μουσικης/ραδιο πως ειναι σε σχεση με Ν8 ή C7?

Ευχαριστω