Roid_rage Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ή μπορείς να περιμένεις το Mipad. Μόνο HDMI δεν έχει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τελικά leasedline το πήρες το Cube? Αν ναι πες μας εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα είναι στο δρόμο το αναμένω σε 10 με 15 μέρες αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία που θα έχει Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 είναι στο δρόμο το αναμένω σε 10 με 15 μέρες αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία που θα έχει Μιας και εγώ είμαι στην αναμονή, δεν ανοίγουμε ένα θεματάκι εκειπέρα οταν το παραλάβει κάποιος? ή να το κάνουμε απο τώρα? :ninja: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλησπέρα, Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει τάμπλετ από Κίνα. Τον ενδιαφέρουν: 8αρα οθόνη τετραπύρηνος ή οκταπύρηνος επεξεργαστής τουλάχιστον 2gb ram καλή κάρτα γραφικών ανάλυση οθόνης τουλάχιστον full hd καλή μπαταρία αξιοπιστία τελευταίο android και μελλοντική υποστήριξη Τιμή: έως 200€. Έχω δει από άλλο topic αυτό το tablet. Αξίζει;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω. Ειμαι στην αναζητηση μιας ταμπλετας ( πρωτης μου ) και επειδη μου ειναι δυσκολο να επιλεξω απο την μεγαλη ποικιλια που υπαρχει συν το γεγονος οτι δεν εχω αποψη στην συγκεκριμενη κατηγορια θα ηθελα να σας παραθεσω με μια απλη σειρα προτεραιοτητας τα χαρακτηριστικα που χρειαζομαι απο ενα τετοι μηχανημα και να μου προτεινετε καποιο .... Βασικο χαρακτηριστικο θα πρεπει να ειναι το 3G. Αναγκαστηκα γιατι εις το εξοχικον μου που θα το χρησημοποιω ΚΥΡΙΩΣ , δεν πιανει καλο σημα 3G ΚΑΜΙΑ αλλη εταιρια πλης της vodafone οποτε και τετοια καρτα sim θα μπει στο tablet. Επισης η συνδεσιμοτητα μεσω wifi πρεπει να ειναι απροβληματιστη.... Οποτε σε αυτους τους 2 τομεις ( 3G & wifi) θελω κατι αξιοπιστο με καλες εσωτερικες κεραιες. ΔΕΝ με ενδιαφερουνε gps , βαρος , διαστασεις , καμερες , θυρα hdmi , Η οθονη ειναι ενα αλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κομματι του tablet οποτε ξεχναμε τις 7αρες και θα πρεπει να ειναι απο 8,9 και ΠΑΝΩ.... Μνημη 2G Τωρα επεξεργαστης , μαλλον 4πυρινος αν και εχω δει καποιους 8αρηδες να εχουνε ξεκινησει να βγαινουνε στη φορα... Η χρηση του tablet θα ειναι ΚΥΡΙΩΣ για ιντερνετ και αντε και κανα παιχνιδακι ( που και που) Δεν θα το μεταφερω συνεχεια μαζι μου οποτε και οπως εγραψα και πριν , βαρος -διαστασεις μου ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ.. Και το βασικο.............ΤΙΜΗ.... μεχρι 180€ max..... Οποιος εχει την ορεξη και την καλη διαθεση ας ριξει καμια προταση... Σας ευχαριστω ολους σας προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 απ'ότι βλέπετε δεν υπάρχει κάτι, ψάχνετε μόνοι σας κάνετε μία πρόταση και ίσως κάποιος σας σχολιάσει την επιλογή σας... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και εγώ είμαι στην αναμονή, δεν ανοίγουμε ένα θεματάκι εκειπέρα οταν το παραλάβει κάποιος? ή να το κάνουμε απο τώρα? :ninja: δεν υπάρχουν δεδομένα ακόμα και αργεί ακόμα η παραλαβή του πακέτου οποτε ίγη υπομονή ακόμα εκτός και αν το έχει ήδη παραλάβει κάποιος εδώ... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 [/color]είναι στο δρόμο το αναμένω σε 10 με 15 μέρες αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία που θα έχει Πάντως από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό για τα λεφτά του,σ' αυτή τη διάσταση και με SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αν ρωτάς για το κατάστημα όπως αναφέρει και ο τίτλος του θέματος, ναι είναι αξιόπιστο. Αν ρωτάς για την συσκευή εδώ είσαι εκτός θέματος. Υπάρχουν κατάλληλα θέματα για να απευθυνθείς. Τα μπερδεψαμε μοντερατορα τα θεματα; :lol: (εκτος αν εγινε μετακινηση) ----- Ολοι ρωτανε/ρωτατε για ταμπλετ, αλλα δεν βλεπω και κανεναν να αναφερει εντυπωσεις απο κατι που πηρε :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τα μπερδεψαμε μοντερατορα τα θεματα; :lol: (εκτος αν εγινε μετακινηση) ----- Ολοι ρωτανε/ρωτατε για ταμπλετ, αλλα δεν βλεπω και κανεναν να αναφερει εντυπωσεις απο κατι που πηρε :shifty: όσοι έχουν πάρει κάτι συγκεκριμένο συνήθως γράφουν σε σχετικό θέμα με το τάμπλετ τους... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τα μπερδεψαμε μοντερατορα τα θεματα; :lol: (εκτος αν εγινε μετακινηση) Ναι έγινε κάποια μετακίνηση απ' ότι φαίνεται. Ήταν στο θέμα με τα αξιόπιστα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 κανεις???? Άψογο. Πάρτο με κλειστά ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antenna975 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 φίλε antenna το tablet που προτείνεις έχει άθλια μπαταρία θα υποφέρεις πολύ με το θέμα αυτονομία... καλημέρα Αυτό που έβαλα στο link από την εταιρία στην Θεσσαλονίκη έχει Μπαταρία Battery type Lithium-ion 3000mAh και λεει HDMI output playing time above 4 hours . Για παραπάνω ίντσες , δεν βολεύει για χρήση κινητού ( έστω και με Bluetooth ) , που να το κουβαλάς .... Τελικά εσύ παρήγγειλες από εξωτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Με 40€ πλέον, έχει TV-box τετραπύρηνο με 2GB Ram, για μόνιμη εγκατάσταση σε TV, τι τις θέλετε τις HDMI στα tablet ντε και καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Εναλλακτική λύση του HDMI για να παίξεις στην TV το tablet είναι το Google Chromecast και άλλες παρόμοιες συσκευές που λαγκάρουν απαράδεκτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις καλύτερες συσκευές δεν βάζουν HDMI output. για παράδειγμα αυτό το tablet (ifive mini3) είναι απίθανο από κάθε πλευράς και του λείπει μόνο μια HDMI !!!!!!!!http://www.aliexpress.com/item/2014-NEW-fnf-ifive-mini3-mini-3GS-Retina-7-9-inch-2048-1536-Screen-Android-4/1853604256.html Μπήκαν στην λίστα μου και τα PIPO P8 (Γιατί όμως ένα τόσο καλό και νέο tablet δεν έχει Android 4.4??) Γίνετε αναβάθμιση? http://www.ainol-novo.com/pipo-p8-rk3288-quad-core-7-9-inch-retina-ips-screen-ram-2gb-android-tablet-dual-camera-bluetooth.html Cube Talk 9x (έλεγα να μην πάω πάνω απο 7.9'' για να μπορώ να το κουβαλάω αλλά αυτό έχει 10Κ μπαταρία) http://www.ainol-novo.com/cube-talk-9x-u65gt-mtk8392-octa-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-3g-gps-wifi-bluetooth.html ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @al3x1k0 Φίλε al3x1k0 επειδή ψάχνω περίπου τα ίδια δες τις επιλογές μου ποιο πάνω. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι για την μελοντική αναβάθμιση για τις συσκευές αυτές. Πάντως Cube/ FNF/ Ainol / Chuwi είναι απο τις επώνυμες κινέζικες με καλή υποστήριξη αλλά πρέπει να μας πει κάποιος για τους επεξεργαστές και εάν δέχονται αναβάθμιση αργότερα οι συγγεκριμένες συσκευές. Edited June 24, 2014 by ASSOS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Θα κοιτάξω ευχαριστώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Φίλε asos τι λες για αυτό;; Μόνο για την μπαταρία έχω έναν ενδοιασμό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Φίλε asos τι λες για αυτό;; Μόνο για την μπαταρία έχω έναν ενδοιασμό. Cube Talk 9X Review http://cngadget.info/2014/06/22/cube-talk-9x-review/ iFive mini 3GS http://cngadget.info/2014/05/20/ifive-mini-3gs-first-impressions/ Το iFive 3gs μου αρέσει πολύ λόγου μεγέθους, ίντσες και την παρά πολύ καλή ανάλυση και τα υψηλά ppi που έχει για tablet!! Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καλησπερα παιδια...εχετε να προτεινετε καποιο tablet με οροφη τα 100 ευρω ? απο 1GB και ανω. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια...εχετε να προτεινετε καποιο tablet με οροφη τα 100 ευρω ? απο 1GB και ανω. ;) αυτο που εχω βρει εγω ειναι το Lenovo ideatab a3500 το οποιο κανει 99ευρω και ειναι και ελλαδα ετοιμοπαραδοτο. αν εχετε καποια καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα να ασχοληθω με τους φιλους ασιατες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Φίλε asos τι λες για αυτό;; Μόνο για την μπαταρία έχω έναν ενδοιασμό. Και εγώ προς αυτό προσανατολίζομαι. Έχω διαβάσει καλές κριτικές και τα χαρακτηριστικά τα σπάνε. Δεν ξέρω απο μπαταρία πως θα τα πηγαίνει αλλά μόνο απο 9'' και πάνω θα βρεις πολύ καλύτερη μπαταρία. Νομίζω 7.9'' σαν το ipad mini το μέγεθος επιτρέπει να το κουβαλάς ίσως όχι συνέχεια όπως το κινητό αλλά πολύ ποιο εύκολα απο ένα 9άρι 10άρι tablet. Οκταπύρινα έχω βρει με καλύτερες αποδώσεις αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ εμένα. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει έξοδο HDMI :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 μόλις παρέλαβα το cube talk 9x. Εντυπώσεις απλά οκ. Στιβαρό στα χέρια καλή ποιότητα. wifi μια χαρά σε μεζονέτα. Οθόνη απλά οκ αλλά δεν είδα έργο ή βίντεο. Το πρόβλημα που έχω και θέλω μια βοήθεια είναι ότι δεν παίζει flash video στους browser. Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω θα επανέλθω με πιο πλήρες review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 μόλις παρέλαβα το cube talk 9x. Εντυπώσεις απλά οκ. Στιβαρό στα χέρια καλή ποιότητα. wifi μια χαρά σε μεζονέτα. Οθόνη απλά οκ αλλά δεν είδα έργο ή βίντεο. Το πρόβλημα που έχω και θέλω μια βοήθεια είναι ότι δεν παίζει flash video στους browser. Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω θα επανέλθω με πιο πλήρες review. googlαρε flash android και θα βρεις να κατεβάσεις ipk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 δεν το εχω αλλα το θελω ....!!!! ανοιγω το τοπικ οποιος το παραλαβει ενημερωνει! Android 4.2 OS 9.7 inch 2048*1536 retina capacitive touch screen 64 Bit Intel Bay Trail-T Z3735D Quad Core 1.3GHz 2GB DDR3 RAM and 32GB NAND FLASH ROM Support OTG HDMI Front 2.0MP + Rear 5.0MP camera Operating System: Android 4.2 Model: Onda V975i Quad Core Announced: 2014.04 Product Type: Tablet PC Keyboard: Touch Screen Display Technology: Retina capacitive touch screen Screen Size: 9.7 inch Max Resolution: 2048*1536 CPU Manufacturer: Intel CPU Model: Bay Trail-T Z3735D Quad Core CPU Speed: 1.3GHz RAM / Technology: DDR3 RAM Installed Size: 2GB Hard Drive Type: NAND FAST FLASH Hard Drive Capacity: 32GB PCMCIA Expansion: T-FLASH(Support 32GB MAX) Camera: 2.0MP+5.0MP HDMI: Yes, Micro HDMI 3G: External 3G Bluetooth: Yes GPS: NO G-Sensor: Yes Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office Language: Multi-language support Battery Type: Li-ion 8200 mAh (reference only) Power Device Type: AC Adapter, AC 100-240V Charging Voltage: DC 5V 2.5A Voltage required: 100/240V Color: White Item Dimensions/ W*D*H: 242*187*8.5 mm Net Weight: 590g Input/Output Connectors Ports: 1 x Micro OTG Port 1 x Micro SD Card slot 1 x Earphone jack 1 x Micro HDMI port Communications Networking / Data Link Protocol: Fast Ethernet Wireless Connection: WIFI Wireless Protocol: 802.11 b/g/n Support Format Video: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Audio: FLAC/APE/WAV Picture: JPG/BMP/PNG/GIF Ebook: WORD/EXCEL/PDF/TXT/CHM/HTML Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 μόλις παρέλαβα το cube talk 9x. Εντυπώσεις απλά οκ. Στιβαρό στα χέρια καλή ποιότητα. wifi μια χαρά σε μεζονέτα. Οθόνη απλά οκ αλλά δεν είδα έργο ή βίντεο. Το πρόβλημα που έχω και θέλω μια βοήθεια είναι ότι δεν παίζει flash video στους browser. Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω θα επανέλθω με πιο πλήρες review. πανε σε αυτη τη σελιδα http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html κατεβα προς το τελος και κατεβασε το Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81). καντω εγκατασταση και τρεξε browser που υποστηριζουν flash-player οπως boat , dolphin Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 δεν το εχω αλλα το θελω ....!!!! ανοιγω το τοπικ οποιος το παραλαβει ενημερωνει! Android 4.2 OS 9.7 inch 2048*1536 retina capacitive touch screen 64 Bit Intel Bay Trail-T Z3735D Quad Core 1.3GHz 2GB DDR3 RAM and 32GB NAND FLASH ROM Support OTG HDMI Front 2.0MP + Rear 5.0MP camera Operating System: Android 4.2 Model: Onda V975i Quad Core Announced: 2014.04 Product Type: Tablet PC ..... To παρήγγειλα προχθές από geekbuying.Όταν παραλάβω θα ανεβάσω photo και video. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 μόλις παρέλαβα το cube talk 9x. Εντυπώσεις απλά οκ. Στιβαρό στα χέρια καλή ποιότητα. wifi μια χαρά σε μεζονέτα. Οθόνη απλά οκ αλλά δεν είδα έργο ή βίντεο. Το πρόβλημα που έχω και θέλω μια βοήθεια είναι ότι δεν παίζει flash video στους browser. Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω θα επανέλθω με πιο πλήρες review. Aπό που το πήρες φίλε μου, γιατι και το geekbuying μετέθεσε πώληση για μέσα Ιουλίου. Γενικά δε σε βλέπω ενθουσιασμένο;; πόσο σου βγηκε τελική; το 16gb? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts