Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα την γνώμη σας για τον Qualcomm MSM8625Q Quad Core 1.2; είναι καλός;

Μέτριες επιδόσεις, ίσες ενός κανονικού διπύρηνου. Στα ίδια χρήματα βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά με Mediatek MTK6582 που έχουν πάρα πολύ καλύτερες επιδόσεις και Android 4.2.2 αντί 4.1. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα που ναι για τάμπλετ;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λέω για αυτό

http://dealsprime.com/tablet-pc/brands/cube-tablets/cube-talk-7-u51gt-3g-gps-tablet-pc-mtk8312-1-3ghz-android-4-2-2-7-1024-600.html

κυρίως για gps για το αυτοκίνητο. θα δουλέψει το gps?

θα δουλέψει σαν τηλέφωνο?

το dealsprime τι λέει?

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

2gb ram,4core,3g,otg υπαρχει κατι απο 150 μεχρι 200 ευρω?

PIPO,η ONDA η κατι αλλο?CUBE?AINOL ?Ποια ειναι η πιο αξιοπιστη?

κατεληξε η γυναικα μου σε αυτο! ειναι καλο να περιμενω το presell?

http://www.geekbuying.com/...GB-323949.html ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? Η ΑΝΑΛΥΣΗ μηπως ειναι χαμηλη?παιχνιδια,σερφαρισμα και ιντερνετ και ταινιες απλες θα βλεπει

Καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια

Ενδιαφερομαι να αγορασω το πρωτο μου tablet και σκεφτομαι να αγορασω ενα κινεζικο.Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι κατα τη γνωμη σας τα καλυτερα κινεζικα tablet μεχρι 150 ευρω;;;

Εχω αφησει τα Κινεζικα πανω απο χρονο και αναρωτιεμαι αν βελτιωθηκαν στα βασικα τους προβληματα, οπως διαρκεια μπαταριας, προβληματικα πανελ και χαλια ηχος.

Αν εχουν βγει αξιοπιστα μοντελα, θα ηθελα δοκιμασμενες προτασεις για 9-10 ιντσες με κυρια χρηση το ιντερνετ και multimedia που να μην περναει τα 150€.

- Δεν με ενδιαφερουν Gps, 3G

- Να μην εχει προβλημα φορτισης μετα απο λιγους μηνες

- Να διαθέτει 2 ηχεία

- Να έχει υποστηριξη σε custom Roms

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

συγγνώμη που ξαναθέτω την ερώτηση, αλλά δεν ελαβα πολυ feedback και συνεχίζει να με τρώει...

Τί είναι καλύτερο να αγοράσει κανείς τώρα στις 9.7 ίντσες όταν:

- οι ταμπλέτες με RK3188 είναι η κυρίαρχη λύση, αλλά έχουν μείνει πίσω σε επιδόσεις από

- ταμπλέτες με επεξεργαστή Intel, που όμως είναι πιο ακριβές και κυρίως δεν κυκλοφορεί καμία στις 9.7 ίντσες

- ταμπλέτες με επεξεργαστή Amlogic M802 που όμως δεν έχει τύχει μεγάλης υποστήριξης και δεν προσφέρει πολλά στον τομέα της συνδεσιμότητας

- Οι ταμπλέτες με RK32** και αναβαθμισμενες επιδόσεις αναμένονται μέχρι το καλοκαίρι;

Αν πάρω ταμπλέτα βασισμένη στο RK3188, θα πάρω κάτι που αφενός είναι παλιό σχετικά στην αγορά, αλλά κυρίως δεν είναι χωρίς προβληματάκια επιδόσεων, lag κτλ, και εχουν σχετικά αδύναμη GPU...

Σε Intel δεν υπάρχει κάτι στις 9.7 ίντσες και δεν έχω διαβάσει να προγραμματίζεται σύντομα η διάθεση κάποιας ταμπλέτας..μπορεί να με βγάλουν κι εκτός προϋπολογισμού (160€)

Υπάρχει μία ταμπλέτα με AMlogic M802 (Onda V975M), αλλά έχει δύο αρνητικά: φορτίζει από usb και δεν έχει και bluetooth (που σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορτίσεις και να έχεις συνδεδεμένο πληκτρολόγιο πχ) ενώ δεν έχει και την ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία (8200mha).

Άλλοι κατασκευαστές δεν αναμένεται να στηρίξουν τόσο το τσιπάκι αυτό όμως, γιατί έχουν στενούς δεσμούς με την Rokchip...

Τέλος, οι ταμπλέτες με το νέο RK32** μπορεί να αργήσουν...

Αξίζει να κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι; Να προτιμήσω τη λύση με τις καλύτερες επιδόσεις αυτή τη στιγμή (Amlogic); Έχω να περιμένω κάτι στις 9.7 ίντσες από Intel στο ερχόμενο τρίμηνο;

Ένα video με την Onda 975 που βρήκα στο youtube, την δείχνει να βγάζει 17000 Antutu, χωρίς το 3D test, το οποίο είδα και ότι δεν μπορεί να τρέξει. Πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό για να το εμπιστευτείς?

To Cube U9GTV που έχω με τον RK3188, έχει 19.000 Antutu και πάει σφαίρα παντού. Μόνο καμιά αποσύνδεση από το wifi κάνει που και που, όταν είναι σε χαμηλό σήμα (κάτω από 2/5 μονάδες). Είχα και ένα Onda 972 προχτές με τον A31 και μου άρεσε επίσης πολύ, και αυτό σφεντόνα πήγαινε, χωρις κολλήματα πουθενά, αλλά η retina του είναι μιά κλάση κάτω από του Cube, λιγότερο φωτεινή και λεπτομερής.

Τα Onda φαινονται αρκετα καλα αλλα εχω απορια.

Τι διαφορα εχει το 971 με το 972 αφου εχουν ακριβως ιδια χαρακτηριστικα και στο geekbuying εχουν 20$ διαφορα;

Το 975

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το 975Μ απο την αλλη εχει τρομερα χαρακτηριστικα.

Τι λεει ομως αυτος ο armlogic;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

971 χωρίς πίσω κάμερα, 972 με, 973 slim 8.5mm, 975/975S με 1GB, 975S με 1024/768, 975M με το AM802 και 2/32GB. Ο κακός χαμός δηλαδή...

Πάρε Cube ή Pipo...

Πριν 1 μήνα, μετά από αρκετό ψάξιμο και συμβουλές, αποφάσισα να αγοράσω στον 11 χρονο γιο μου το συγκεκριμένο tablet. Κυρίως για gaming.

Γράφω λοιπόν εντυπώσεις, από τη συμβίωση μαζί του ...

Θετικά:

Η οθόνη του είναι εξαιρετική, τόσο σε παιχνίδια, όσο σε ταινίες, αλλά και διάβασμα. Με μια εφαρμογή που μειώνει ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα, έγινε κατάλληλο και για συνθήκες μηδενικής φωτεινότητας, όπως νυχτερινό διάβασμα, που συνηθίζω.

Ο επεξεργαστής και η μνήμη του δείχνουν να είναι πολύ ισχυρότεροι από ότι χρειαζόμαστε. Δε κόλλησαν ποτέ και πουθενά.

Η εξωτερική κατασκευή φαίνεται στιβαρή και ανθεκτική.

Η μπαταρία μας βγάζει μια ημέρα, με απαιτητική και συνεχή χρήση

Μειονεκτήματα:

Το μικρόφωνο δε λειτούργησε ποτέ.

Το play store κρασάρει συνεχώς, αλλά δε με ενδιαφέρει τόσο γιατί έχει αντικατασταθεί από το Amazon store.

Ψάχνοντας να βρω official update διαπίστωσα πως δεν είναι αρκετά εύκολο...

Το ηχείο του είναι αρκετά χαμηλής έντασης και όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω για ταινίες αναγκάζομαι να το συνδέσω σε εξωτερικό ηχείο ή ενισχυτή.

Η κάμερες είναι τόσο χάλια που είναι σαν να μην υπάρχουν.

Ελπίζω να βοήθησα κάποιον που βρίσκεται σε δίλημμα, όμοιο με το δικό μου, λίγο καιρό πριν.

Στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, δοκιμές, προτάσεις.

Edited by nadware

Καλησπέρα στην παρέα ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιου απο τα Pipo αλλά έχω χάσει την μπάλα ποιο από όλα είναι ποιο αξιόπιστο και έχει καλύτερη υποστήριξη όσο αφορά root updates firmware κτλ? Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι για 3g έκδοση. Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!

Ψάχνοντας να αγοράσω ένα GPS αμαξιού έπεσα επάνω στο GPS του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει κανείς να πάρει κάτι αντίστοιχο, αν ξέρει κάποιος την αξιοπιστία του ως δέκτης GPS και γενικά αν αξίζει να το εμπιστευτώ ή όχι???

Γενικά θέλω να δώσω κάτω από 100ευρώ και να μπορώ να έχω ευελιξία με νέους χάρτες και να μπορώ να κάνω εύκολα αναβαθμίσεις.

Δεν κολλάω μόνο σε αυτό οπότε αν έχετε να κάνετε μια καλή πρόταση με κάποιο άλλο GPS ευχαρίστως να ακούσω... :)

New Model 7" Android Tablet with GPS Navigation 512MB 1GHz WIFI HD FM 8GB

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Model-7-Android-Tablet-with-GPS-Navigation-512MB-1GHz-WIFI-HD-FM-8GB-/110885949354?_trksid=p2054897.l4276

Άλλα μοντέλα:

http://www.ebay.co.uk/itm/like/120922363256?hlpht=true&ops=true&viphx=1&lpid=95&device=c&adtype=pla&crdt=0&ff3=1&ff11=ICEP3.0.0&ff12=67&ff13=80&ff14=95&ff19=0[/Code]

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για μια συσκευή 3G με μοναδικό χαρακτηριστικό να υποστηρίζει πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και sms. Σε άλλο νήμα μου προτάθηκε το μοντέλο HYUNDAI T10. Ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη συσκευή; Υπάρχουν μοντέλα άλλων εταιριών που να υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό;

Καμιά πρόταση;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Παιδιά φίλος μου θέλει ένα 10άρι τάμπλετ για το μικρό του για να παίζει παιχνίδια (κυρίως) και το βασικό που είναι το μπάτζετ, είναι μέχρι 130€, άντε το πολύ 150€ (αν και θα προτιμούσε να παραμείνει στα 130€).

Εγώ του είπα να πάρει το Aino; Novo 10 Hero. Υπάρχει τιποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ? Κάτι από Ελλάδα στις 10" ?

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!

Ψάχνοντας να αγοράσω ένα GPS αμαξιού έπεσα επάνω στο GPS του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει κανείς να πάρει κάτι αντίστοιχο, αν ξέρει κάποιος την αξιοπιστία του ως δέκτης GPS και γενικά αν αξίζει να το εμπιστευτώ ή όχι???

Γενικά θέλω να δώσω κάτω από 100ευρώ και να μπορώ να έχω ευελιξία με νέους χάρτες και να μπορώ να κάνω εύκολα αναβαθμίσεις.

Δεν κολλάω μόνο σε αυτό οπότε αν έχετε να κάνετε μια καλή πρόταση με κάποιο άλλο GPS ευχαρίστως να ακούσω... :)

Φίλε μου εγώ παρήγγειλα αυτό και περιμένω...

http://www.geekbuying.com/item/GalaPad-7-Quad-Core-7-inch-Tablet-PC-Nvidia-Tegra-3-1G-RAM-8G-Android-4-1-GPS-IPS-1024-600-313621.html

Είναι πολύ ποιο ισχυρό από αυτά που βλέπεις και σε τεστ διάβασα ότι έχει πολύ καλό gps.

οι cpu exynos,nvidia tegra ειναι καλυτεροι απο RK1388?

τι ειν' τουτο? http://www.geekbuying.com/item/TeamGee-TG-8001-Exynos-5410-1-6GHz-8-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Eight-Core-IPS-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-319522.html

Edited by fuorigioco1981

Ενδιαφέρομαι κ' εγώ για tablet (βασικά για τα παιδιά μου) στις 10 ιντσες αλλά είμαι παντελώς αρχάριος. Τι πρέπει να προσέξει κανείς να έχει σαν (μίνιμουμ) τεχνικά χαρακτηριστικά και τι θα προτείνατε μέχρι 100 ευρώ. Πιο πολύ θα το χρησιμοποιούμε στο σαλόνι για να μπαίνουμε στο ιντερνετ και τα παιδιά να παίζουν κανένα παιχνιδάκι. Σας ευχαριστώ

Αγόρασα πριν μερικές μέρες ένα θαυματουργό για τα λεφτά και τις δυνατότητές του ταμπλετάκι, το E-star mid7114. Δεν το ήθελα για ιδιαίτερη χρήση, μόνο ίντερνετ και καμια ταινία. Κι ενώ περίμενα να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα λόγω "χαμηλού μπάτζετ", τελικά το πρόβλημα το δημιούργησα εγώ. Έχωσα με τέτοιο τρόπο τη micro sd που πήγε πολύ βαθιά και δεν βγαίνει με τίποτα! Μετά για να το αποτελειώσω, πήρα ένα συνδετήρα και την έσπρωξα κι άλλο με αποκορύφωμα μετά να βγαίνουν κάτι μικρά κομματάκια. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόπευα να του βάλω κάρτα μνήμης. Και με στικάκι κάνω δουλειά μου αλλά βρέθηκε στα χέρια μου (ανάθεμα την ώρα) και είπα να την βάλω. Το θέμα είναι αν όντως πρέπει να την βγάλω, αν δεν βγει ποτέ τι μπορεί να πάθει το τάμπλετ, αν οικονομικά αξίζει να το στείλω για σέρβις να μου το φτιάξουν ή αν το αφήσω έτσι τελικά. Όταν το πάλευα με το συνδετήρα έκλεισε (δεν ξέρω ωστόσο αν πάτησα εγώ το κουμπί καταλάθος και έκλεισε) και μετά δεν άνοιγε με τίποτα μέχρι που το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε. Όταν το έβαλα στο φοριστή, είδα ότι δεν είχε χάσει καθόλου μπαταρία. Εδώ και 2 ώρες όλα οκ. Του έκανα αρκετές επανεκκινήσεις και δεν είδα κανένα πρόβλημα. Τι κάνω; ;) Edited by kostas_v

Αν δεν σε ενοχλεί και δεν χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη θύρα, το αφήνεις όπως είναι. Εναλλακτικά ανοίγεις προσεκτικά το καπάκι και βγάζεις την κάρτα.

Αν δεν σε ενοχλεί και δεν χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη θύρα, το αφήνεις όπως είναι. Εναλλακτικά ανοίγεις προσεκτικά το καπάκι και βγάζεις την κάρτα.

Δεν νομίζω ότι ανοίγει το καπάκι...τουλάχιστον όχι εύκολα.

Το συγκεκριμένο tablet δεν το έχω δει από κοντά, αλλά όπως το βλέπω στις φωτογραφίες έχει κλασικό σχεδιασμό.

Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις:

Πήρα ένα μάθημα και το άνοιξα. Την έβγαλα. Δεν της είχα κάνει καμία ζημιά. Μόνο ένα σαν προστατευτικό λάστιχο πάνω από την υποδοχή της κάρτας είχα σκίσει. Έπειτα την ξαναέβαλα και κούμπωσε σωστά, ανοίγω το τάμπλετ και δεν την βλέπει... Ίσως κάτι δεν πάει καλά με την υποδοχή; Τι να πω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Ούτε και παίζει να το ανοίξω ξανά. Είναι τόσο ευαίσθητο το υλικό που λίγο να το ζορίσεις στραβώνει.

επειδη κοιτω για κανενα κινεζικο ταμπλετ και λιγα ΔΕΝ εχουν rk1388 ποια cpu ειναι καλυτερη?