gerstavros2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα tablet κατα προτιμηση 7''. Οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα, δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη απαιτηση , γιατι προοριζεται για δωρο σε οκταχρονο παιδακι.Βλεπω τις τιμες οτι ξεκινανε απο 40-50$. Εχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω. μην παρεις τοσο φθηνό, θα ναι για πέταμα, τόσο αργό που δε θα κάνει τίποτα.. Δες το Amoi Q50, ή το Vido N70s λίγο πιο πάνω Έχω δει αυτό http://www.skroutz.gr/s/3768597/ECS-TM105A-16GB.html και μου φάνηκε καλό (βασικά ήθελα ένα 10΄΄ σχετικά φθηνό , για surfing ,διάβασμα και κανένα βίντεο , όχι παιχνίδια , από Ελλάδα). Δεν ξέρω μόνο ο επεξεργαστής του τι λέει σε ταχύτητα. Έχει δουλέψει κάποιος αυτόν τον επεξεργαστή να μας πει την αποψη του? Βρήκα και αυτό http://www.skroutz.gr/s/2788830/Bitmore-Tab1020-10-1-8GB.html ποιο προτείνετε?Το Bitmore είναι εντάξει, τ άλλο άστο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) τι κάρτα μνήμης έχεις; Τι εννοείς? Σε ενδιαφέρει το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης, ο τύπος της ή κάτι άλλο? Μπορώ μέσα από τις πληροφορίες του android να δω πληροφορίες σχετικά με τη μνήμη (μάρκα, μοντέλο κτλ)? Edited October 2, 2013 by mousmoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τι εννοείς? Σε ενδιαφέρει το μέγεθος της εσωτερικής μνήμης, ο τύπος της ή κάτι άλλο? Μπορώ μέσα από τις πληροφορίες του android να δω πληροφορίες σχετικά με τη μνήμη (μάρκα, μοντέλο κτλ)? Λάθος μου, νόμιζα πως είχε κάρτα μνήμης. Για την εσωτερική δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτως ή άλλως, δεν αλλάζει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 μην παρεις τοσο φθηνό, θα ναι για πέταμα, τόσο αργό που δε θα κάνει τίποτα.. Δες το Amoi Q50, ή το Vido N70s λίγο πιο πάνω Το Bitmore είναι εντάξει, τ άλλο άστο Ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα κοιταγα αυτο http://dx.com/p/a13-7-capacitive-touch-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-camera-wi-fi-g-sensor-white-148468 το οποιο εχει πολλα και αρκετα καλα rewiews. Επισημανα πως προοριζεται για 8χρονο παιδακι . Ξερω πως οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα θα ειναι τοσο ασχημο για αυτην την χρηση? Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι μια σχετικη αξιοπιστια του προιοντος . Αξιζει να δωσω τα διπλα λεφτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα κοιταγα αυτο http://dx.com/p/a13-7-capacitive-touch-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-camera-wi-fi-g-sensor-white-148468 το οποιο εχει πολλα και αρκετα καλα rewiews. Επισημανα πως προοριζεται για 8χρονο παιδακι . Ξερω πως οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα θα ειναι τοσο ασχημο για αυτην την χρηση? Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι μια σχετικη αξιοπιστια του προιοντος . Αξιζει να δωσω τα διπλα λεφτα ? Πολυ καλο. Και εγω θελω κατι αντίστοιχο για μικρο παιδάκι και μέχρι ώρας έλεγα για αυτο : http://www.buyincoins.com/item/25904.html Τιμή 53.66 . Τι λέτε γι'αυτό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα κοιταγα αυτο http://dx.com/p/a13-7-capacitive-touch-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-camera-wi-fi-g-sensor-white-148468 το οποιο εχει πολλα και αρκετα καλα rewiews. Επισημανα πως προοριζεται για 8χρονο παιδακι . Ξερω πως οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα θα ειναι τοσο ασχημο για αυτην την χρηση? Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι μια σχετικη αξιοπιστια του προιοντος . Αξιζει να δωσω τα διπλα λεφτα ? Αυτό που κοιτάς, το χω δουλεψει κι ολας, είναι άθλιο. Υποθέτω το 8χρονο θέλει να παίζει κάνα παιχνιδάκι, ε για παιχνιδια δεν κάνει, ούτε καν σερφάρισμα, κολλάει και σέρνεται. Το Amoi Q50 κυμαινόταν στα 65$ πριν λίγες μέρες κι ήταν super deal, αλλά βλέπω τώρα πως έχει εξαντληθεί. Το Vido N70s http://www.aliexpress.com/store/product/Vido-N70S-7-Tablet-PC-Android-4-2-RK3168-Cortex-A9-Dual-core-512MB-8GB-0/208541_1162781378.html Δες κι αυτό http://www.aliexpress.com/store/product/android-tablet-pc-7-W70S-Allwinner-A20-dual-core-coretex-A7-1GHz-512MB-4GB-HDMI-GPS/108763_947128702.html Αν θες το χαμηλότερο κοστς πάρε το τελευταίο. Για ούτε 10€ διαφορά, η διαφορά σε χαρακτηριστικά κι επιδόσεις είναι χαοτική. nebtios καλό και το Cube. Γενικά μαρκυά από ταμπλετ με μονούρηνους Cortex A8 επεξεργαστές, δεν αξίζουν οταν με λιγα παραπάνω παίρνεις πολλαπλάσιες επιδόσεις Edited October 2, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Σταυρο ευχαριστω πολυ για τα φωτα σου:D. Παω για το δευτερο, μου εδωσε και κουπονι 5$ επομενως μου ερχεται σχεδον το ιδιο. Βλεπω οτι δεν εχει paypal, με ποιον τροπο γινεται η πληρωμη? Επισης στελνει με china post, ποσο περιπου θα κανει να ερθει? Edited October 3, 2013 by amelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για αυτό εδώ έχει κανείς άποψη? http://dealsprime.com/tablet-pc/android-operating-system/android-4-2/ceros-revolution-quad-core-tablet-pc-9-7-ips-2048-1536-android-4-2-16gb-rk3188-1-6ghz-cpu.html Διάβασα εδώ καλά λόγια http://www.gizchina.com/2013/09/16/ceros-revolution-review/ Εχει κανείς προσωπική εμπειρία? Για 9.7 έως 10.1 τετραπύρηνο με καλό wifi και καλή υποστήριξη και ανάλυση αντίστοιχη με τα άλλα τι έχετε να προτείνετε? Μήπως να περιμένω κανένα πιο καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα παιδιά, για άμεση αγορά από Ελλάδα (δώρο για τη γυναίκα μου) πώς σας φαίνεται; http://www.e-shop.gr/s/PER.902318/HORIZON-H101D1HD-101---IPS-8GB-WIFI-ANDROID-41.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Σταυρο ευχαριστω πολυ για τα φωτα σου:D. Παω για το δευτερο, μου εδωσε και κουπονι 5$ επομενως μου ερχεται σχεδον το ιδιο. Βλεπω οτι δεν εχει paypal, με ποιον τροπο γινεται η πληρωμη? Επισης στελνει με china post, ποσο περιπου θα κανει να ερθει?Πληρώνεις με escrow, πιο ασφαλές από paypal . ειναι μεγαλο πακετο, δε θ αργησει τόσο οπως τα μικροπακετακια Καλησπέρα παιδιά, για άμεση αγορά από Ελλάδα (δώρο για τη γυναίκα μου) πώς σας φαίνεται; http://www.e-shop.gr/s/PER.902318/HORIZON-H101D1HD-101---IPS-8GB-WIFI-ANDROID-41.html μόνο κάνα vero πάρε από ελλάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μακρυά από vero Αν σου χαλάσει έστω και μια γρατζουνιά να έχει στο βγάζουν εκτός εγγύησης και μετά άντε βγάλε άκρη. Στο μαγαζί που δουλεύω για 4 tablet που στείλαμε για εγγύηση μας τα έβγαλαν χτυπημένα επειδή είχε γρατζουνιά ή είχε ξυθεί στις γωνίες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μακρυά από vero Αν σου χαλάσει έστω και μια γρατζουνιά να έχει στο βγάζουν εκτός εγγύησης και μετά άντε βγάλε άκρη. Στο μαγαζί που δουλεύω για 4 tablet που στείλαμε για εγγύηση μας τα έβγαλαν χτυπημένα επειδή είχε γρατζουνιά ή είχε ξυθεί στις γωνίες Εισαι ο μοναδικός που ακουω να λεει ασχημα πραγματα για τα βέρο. :ninja: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παραγγειλα αυτο για παιδάκι προορίζεται Cube U25GT. Γνώμες ? Model Cube U25GT Tablet PC CPU Rockchip RK2928, 1GHz, Cortex A9; GPU: Mali-400 Operation System Android 4.1.1 RAM 512MB ROM(Memory) 8GB Nand Flash Shell Material Plastic Screen Size 7 Inch Type Capacitive Screen Display TFT Resolution 1024 x 600px Visible Angle 150° Extend Card Support TF card up to 32GB extended Camera Front camera is 0.3 megapixels Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 5 points touch Flash Support Flash 11.1 Play Store Yes Bluetooth No Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV… Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2… Skype Yes Email and Browser Yes, built in WIFI Yes, 802.11 b/g/n 3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W Earphone Interface 3.5mm Work Time Up to 3-4 hours Battery 2500mAh Language Afrikaans, Amharic, Indonesian, Catala, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Hrvatski, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Rumantsch, Slovak, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Simplified Chinese, Traditional Chinese Other Applications ApkInstaller, Search, Browser, Gallery, Camera, Clock, Calculator, Calendar, Video, Email… Product Size 191 x 116 x 10mm Product Weight Extend Port 1 x TF card slot; 1 x HDMI port 1 x Micro USB port 1 x 3.5mm Earphone port Package including 1 x Charger(2.5mm, 5V, 2A) 1 x USB cable 1 x User Manual(English, Russian, German, Spanish) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 καλημερα ψαχνω για ταμπλετ μεχρι 150 ευρω κατα προτιμηση 10αρα οθονη και απο ελληνικο μαγαζι.Για χρηση καθημερινη , σερφαρισμα ταινιες διαβασμα και κανα παιχνιδακι.Καμια προταση ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abtboug Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μετα απο σχεδον 1 χρονο χρησης του Hyundai t7 και οντας απολυτα ικανοποιημενος ηρθε η ωρα να παρω ενα μεγαλυτερο με οθονη 9 ιντσες και πανω. Θα θελα τις αποψεις σας απο τα μοντελα που εχεται ωστε να μπορεσω να επιλεξω καποιο και εγω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω κ γώ για ταμπλέτα το πολύ μέχρι 150 ευρώ για τους γονείς μου. Δε με νοιάζει αν είναι κινέζικο ή κάτι άλλο, αρκεί να είναι 9-10 ιντσες (να μπορούν να βλέπουν οι άνθρωποι), 2πύρηνο, 1gb ραμ (μου φαίνεται καλό για απλό σερφάρισμα κ παιχνίδια), αν είναι δυνατόν να έχει κ 2η κάμερα για skype (λόγω συγγενών στο εξωτερικό) κ προφανώς android. Ακούω για κάτι απίστευτα χαμηλές τιμές σε ορισμένα άγνωστα κινέζικα μοντέλα κ ομολογώ ότι δε τα πολυπιστεύω ούτε τα πολυεμπιστεύομαι. Χρειάζομαι λοιπον τις γνώσεις σας, γιατί θα είναι η 1η ταμπλέτα ever. Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο κινέζικο σάιτ που να μην υποχρεώνει τον πελάτη για μεταφορά με courier και να δέχεται Paypal, θα με διευκολύνατε πολύ. Ευχαριστώ Edited October 7, 2013 by mazanostra Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εισαι ο μοναδικός που ακουω να λεει ασχημα πραγματα για τα βέρο. :ninja: Απλά είπα την εμπειρία μου από το μαγαζί Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απλά είπα την εμπειρία μου από το μαγαζί Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrina Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειμαι μεταξυ του ipad 3 3g και του samsung galaxy note 10.1...αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι καλυτερο!Ακουω πολλες αποψεις και εχω μπερδευτει....καμια προταση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Σε αυτό δεν διαφωνώ. Στο θέμα firmware είναι μια χαρά. Αλλά για εγγύηση δεν έχω καλές εμπειρίες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Είναι οι μοναδικοί που παρέχουν εξυπηρέτηση για τα ταμπλετ και σε θέμα firmware ρε συ. Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα που φέρνουν άλλα μαγαζιά Έχεις link για τα firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://forum.oktabit.gr/forums/mobile Δες εδώ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://forum.oktabit.gr/forums/mobile Δες εδώ Ευχαριστώ, το φοράει ήδη όμως η ταμπλέτα μου το 4.1.1. Έλπιζα να είχαν πάει σε 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) καλημέρα στην παρέα ψάχνω για 7ιντσο ή το πολυ 8ινστο ταμπλετάκι, το οποιο να υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις θελω κάτι πραγματικά καλό- έχω δει τόσα βεβαια που εχω μπερδευτει καμιά ιδέα? και μια δεύτερη ερώτηση - οταν βλέπω OEM για ενα κινητό/κινέζικο ταμπλετ, τι σημαίνει? τι μου προτείνεται? εχω δει τα ainol novo venus και huyndai 7 ts - καμια αλλη προταση ? Edited October 10, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Αυτα που λες δεν εχουν κλησεις οποτε πας για αλλα ,δεν εχω εμπειρια με 3G ταμπλετες και δεν εκφραζω αποψη. Για το OEM ειναι λιγο μπερδεμα εχει αλλαξει πολυ ο πραγματικος ορισμος του ΟΕΜ ,σημερα οταν λεμε ΟΕΜ εννοουμε οτι ειναι ενα ταμπλετ-κινητο-σκουποξυλο που δεν εχει επανω καποιο brand κατασκευαστη. Εγω προσωπικα αποφευγω τα ΟΕΜ λες και εχουν πανουκλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts