Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαζι σου φιλε μου αλλα να σου θυμησω οτι κοστιζει 80$

είναι presale όμως;

δηλαδή η τιμή αυτή ΔΕΝ είναι αυτή που θα πληρώσει κάποιος όταν βγει;το τετραπυρηνο που έχεις τι μπαταρία έχει και πόσο σου κρατάει περίπου; βασικά ποσό ποσοστό χάνει ανά ώρα ανοιχτής οθόνης;

Edited by ilka71

είναι presale όμως;

δηλαδή η τιμή αυτή ΔΕΝ είναι αυτή που θα πληρώσει κάποιος όταν βγει;το τετραπυρηνο που έχεις τι μπαταρία έχει και πόσο σου κρατάει περίπου; βασικά ποσό ποσοστό χάνει ανά ώρα ανοιχτής οθόνης;

Τι είναι το presale;

Αν δηλαδή χτυπήσω ένα με 80 τώρα, θα μου ζητήσουν παραπάνω για να το στείλουν όταν το λάβουν από το εργοστάσιο;

Παιδιά το έγραψα και στο "Επιλογή Συσκευής" αλλά το γράφω κι εδώ, να το δουν περισσότεροι: καμία πρόταση για tablet, μέχρι 80 το πολύ 100 ευρώ, από Ελλάδα;

Όσες φορές έχω αγοράσει εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα ποτέ μα ποτέ δεν ζήτησαν επιπλέον χρήματα για presale. Presale είναι το αγοράζεις το κατάστημα παίρνει τα χρήματα και όταν έρθει το προϊόν σου το στέλνει. Και για αυτόν τον λόγο σου κάνει για το συγκεκριμένο ταμπλετ δώρο την θήκη .κανένα σοβαρό κατάστημα (coolicool, vickmall) δεν νομίζω να σου ζητήσει επιπλέον χρήματα. Σορρυ για το off topic

Τελικά παρέλαβα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα βρήκα την ώρα και είμαι μόνος ώστε ασχοληθώ λίγο μαζί του, μιας και είναι δώρο στην μικρή που θα της το φέρει ο Αγιος Βασίλης :).

Με το που το σύνδεσα στο wifi με έβγαλε το update 3.3 mb .

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, πολύ γρήγορο,ωραία χρώματα και πολύ καλή κατασκευή!

Φίλε argi να σε ρωτήσω για την διαδικασία root, γιατί θέλει πρώτα το kingo root ? και κάτι άλλο....σε εμένα έχει 3 νομίζω κινέζικες εφαρμογές,είναι ασφαλές να τις σβήσω ?

Γεια σε ολους

Για ποιό ταμπλετ αναφερεσε φιλε μου?

Γεια σε ολους

Για ποιό ταμπλετ αναφερεσε φιλε μου?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404724

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες καλημέρα και καλή tech savvy χρονιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα τέτοιο high end android & windows tablet και αν μπορείτε να μου προτείνετε site αγοράς και μέθοδο αποστολής ώστε να μην πληρώσω εκτελωνισμό!

Παίδες ενδιαφέρομαι για 10άρι tablet για τους γονείς μου (χρήση skype, internet κατά κύριο λόγο).

Έλεγα για κάτι δυνατό όμως να τους κρατήσει καιρό. Σκέφτομαι και τη λύση hybrid με αποσπώμενο πληκτρολόγιο γιατί δε ξέρω αν θα συνηθίσουν το touch.

Budget λέω 200-250Ε.

Πεσ' τε καμια πρόταση (αγορά από Ελλάδα).

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω έχει κανένας να προτείνει ταμπλετ μέχρι ένα 80αρι από Ελλάδα όμως? Είναι για τους γονείς μου και η χρήση θα είναι κυρίως browsing. Καλό θα ταν η οθόνη να ναι 8 ίντσες.
OnePlus 3T, iPad mini 2

καλησπερα σε ολους...

ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν το θεμα ειναι σε λαθος μερος ή αν παραβαινω καποιους κανονες του φορουμ καθως ειναι το πρωτο θεμα που ξεκιναω...

εψαχνα καιρο να βρω ενα e-reader και βρηκα να αγορασω το kindle amazon D01200 απο ενα γνωστο...

εχω καποιες αποριες πανω στο συγκεκριμενο μοντελο καθως δεν εχω ξανασχοληθει με e-reader και υποψιαζομαι οτι ειναι εντελως διαφορετικο απο ενα απλο tablet. Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν μπορω να του βαζω εγω μονος μου εγγραφα μεσα και να τα διαβαζω μετα, ή αν μπορω να κατεβαζω μονο απο το αμαζον e-books... αν ισχυει το δευτερο τοτε ενημερωστε με γιατι δεν με βολευει και δεν θα ηθελα να δωσω 50 ευρω και να μην μπορω να κανω τη δουλεια μου μετα!!!

ευχαριστω...

Καλησπερα σε ολους .

Μαλλον κατασταλαξα στο παρακατω tablet-ακι και θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμε για αυτο .

Ειναι καλο , δεν ειναι , αξιζει η οχι ?

http://www.geekbuying.com/item/Teclast-P11HD-RK3188-1-6GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1920-1200-2GB-16GB-Sliver-326165.html

Αν ειναι οκ να το τσιμπισω και σημερα κιολας .

ευχαριστω

Ειναι παλιος και αμφιλεγομενος ο επεξεργαστης, δε θα επαιρνα σημερα με αυτον

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημερα σας. Εχω ενα tablet estar MID7114. Το ειχαν φερει δωρο στην κορη μου. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ αργο.Σκεφτηκα κινεζικο και δεν εδωσα σημασια. Πριν λιγες μερες πηγα σε εναν φιλο μου οπου εχει το ιδιο και παει σαφως γρηγοροτερα απο της κορης μου. Δουλευει κανονικα οπως θα επρεπε δηλαδη. Εκανα επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Και για να γυρισεις τις σελιδες στην αρχικη οθονη κολαει και αργει. Μπορω να κανω τιποτα? Ευχαριστω.

ΥΓ. Ειναι εκτος εγγυησης

Καλησπερα

Ειμαι σε σκεψεις γι αυτο το tablet.

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το onda 820

Σε dual boot και τα δυο μιας και βλεπω πως σε αυτες τις εκδοσεις εχει 2 gb ram.

Telcast : http://www.aliexpress.com/store/product/8inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1280X800-IPS-Screen-2GB/609719_2046485260.html

Onda : http://www.onda-tablet.com/onda-v820w-dual-os-tablet-32gb.html

ειναι το ιδιο?

δε μπορεις να κανεις και πολλα. για αρχη μια επαναφορα ρυθμισεων και βλεπεις πως θα παει

ειναι το ιδιο?

δε μπορεις να κανεις και πολλα. για αρχη μια επαναφορα ρυθμισεων και βλεπεις πως θα παει

Ακριβως το ιδιο μοντελο και απο το ιδιο μαγαζι ( και την ιδια μερα αγορασμενα. :D )

Εκανα επαναφορα αλλα μια απο τα ιδια. Αντε να μην κανει 5sec να ξεκλειδωσει και να κανει 4sec.

Για να μην πω ποσο κανει να ανοιξει ενα app.....

Γιατι ομως εχει τετοια διαφορα με το αλλο? Μπορει να ειναι hardware προβλημα?

Ειναι παλιος και αμφιλεγομενος ο επεξεργαστης, δε θα επαιρνα σημερα με αυτον

Καθόλου αμφιλεγόμενος.

Τον έχω στο tvbox μου και τρέχει μια χαρά εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό όμως που δεν αξίζει καθόλου είναι η τιμή αυτού του ταμπλετ για τόσο παλιό cpu και με παλιό Android.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τοτε hw προβλημα πρεπει να είναι. Πηγαινε το πισω

:mad: Δυστηχως ειναι εκτος εγγυησης. Εκλεισε χρονο τελος Δεκεμβριου

Θα μπορουσα να κανω κατι να το ελαφρυνω και να πηγαινει λιγο καλυτερα? Η κορη μου το εχει για παιχνιδι ζωγραφικης και candy crash.

Edited by Chaleas