Jump to content

Alexthegreat66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexthegreat66

  • Ημ. Γέννησης 18/10/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alexthegreat66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα σε ολη την παρεα... εχει αγορασει κανεις καποια προστασια οθονης? σε μεμβρανη ή σε tempered glass?? καμια προταση κανεις???
  2. καλησπερα σε ολους... ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν το θεμα ειναι σε λαθος μερος ή αν παραβαινω καποιους κανονες του φορουμ καθως ειναι το πρωτο θεμα που ξεκιναω... εψαχνα καιρο να βρω ενα e-reader και βρηκα να αγορασω το kindle amazon D01200 απο ενα γνωστο... εχω καποιες αποριες πανω στο συγκεκριμενο μοντελο καθως δεν εχω ξανασχοληθει με e-reader και υποψιαζομαι οτι ειναι εντελως διαφορετικο απο ενα απλο tablet. Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν μπορω να του βαζω εγω μονος μου εγγραφα μεσα και να τα διαβαζω μετα, ή αν μπορω να κατεβαζω μονο απο το αμαζον e-books... αν ισχυει το δευτερο τοτε ενημερωστε με γιατι δεν με βολευει και δεν θα ηθελα να δωσω 50 ευρω και να μην μπορω να κανω τη δουλεια μου μετα!!! ευχαριστω...
  3. καλησπερα σε ολους... μετα απο 20 μερες περιπου αναμονης ηρθε και εμενα εχθες το πρωι... το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει ζελατινα για την οθονη... ξερει κανεις αν κανουν οι ζελατινες του s4?? εχει δοκιμασει κανεις???
  4. καλησπερα και απο εμενα... μολις εχθες το παραγγειλα και το περιμενω απο http://www.to2c.com πανω κατω ποσες μερες κανει αν μπορει να μου πει καποιος... και επισης αν εχει κανεις κανενα site για αγορα αξεσουαρ!! ευχαριστω!!
  5. Alexthegreat66

    Cubot X6

    καλησπερα σε ολους... θελω να παραγγειλω το x6 απο το Το2c και εχω να σας κανω μια ερωτηση!!! εχω βρει αυτο http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-mtk6592-octa-core-5-inch-android-4-2-1gb-ram-16gb-rom-8mp-gps-wifi.html και αυτο http://www.to2c.com/cubot-x6-smartphone-tf-card-solution.html απο οτι καταλαβα ειναι τα ιδια κινητα απλα δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα της τιμης!!! please οποιος μπορει ας απαντησει οσο χαζη και να ειναι η απαντηση! ευχαριστω πολυ...
×
×
  • Create New...