Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη νομίζεις. Μπορεί και στην Cube να άλλαξαν τα αρχικά χαρακτηριστικά και να ξέχασαν να το γράψουν στο site τους. Απ' ότι καταλαβαίνω αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα με τους Κινέζους.

Δεν σου προτείνω όμως να πιστέψεις και το banggood. Έτσι και εγώ ρώτησα στο fastcardtech και αφού μου απάντησαν θετικά, μετά μου έστειλαν άλλα αντί άλλων.

Μπορείς να το στρίψεις και ότι βγει.

μπορείς να ρωτήσεις το επίσημο μαγαζί

Ευχαριστώ και τους 2.

Εστειλα στο καταστημα, μόλις απαντήσουν θα ενημερώσω :)

I am the FireStarter

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ και τους 2.

Εστειλα στο καταστημα, μόλις απαντήσουν θα ενημερώσω :)

σιγά τη βοήθεια

Πάντως πέρα από την οποιαδήποτε απάντηση σου δώσει η Cube, έριξα μια ματιά και είδα ότι είναι πάααααρα πολλοί αυτοί που λένε ότι είναι με 4 gb. Και πολλά γνωστά μαγαζιά.

Οπότε στη καλύτερη περίπτωση λέω εγώ, να έχει κυκλοφορήσει και μια έκδοση με 8gb και να την έχει μόνο το banggood (λες; ).

Αν ισχύει κάτι τέτοιο (να υπάρχουν 2 μοντέλα), τότε το ρίσκο να σου στείλουν στη τύχη όποιο βρουν πρώτο μπροστά τους, είναι τεράστιο.

Δεν διαλέγεις τίποτε άλλα;

Καλησπερα σας παληκαρια μια γνωμη το Οχτα το V975i me to v975m εχουν μεγαλη διαφορα....;;;;;;; Και απο αυτα τα και το pipo m9 ti τι θα προτιμουσατε;;;;;;

Καλησπερα σας παληκαρια μια γνωμη το Οχτα το V975i me to v975m εχουν μεγαλη διαφορα....;;;;;;; Και απο αυτα τα και το pipo m9 ti τι θα προτιμουσατε;;;;;;

Πώς να σου απαντήσει κάποιος, όταν το i δεν έχει κυκλοφορήσει καν;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

σιγά τη βοήθεια

Πάντως πέρα από την οποιαδήποτε απάντηση σου δώσει η Cube, έριξα μια ματιά και είδα ότι είναι πάααααρα πολλοί αυτοί που λένε ότι είναι με 4 gb. Και πολλά γνωστά μαγαζιά.

Οπότε στη καλύτερη περίπτωση λέω εγώ, να έχει κυκλοφορήσει και μια έκδοση με 8gb και να την έχει μόνο το banggood (λες; ).

Αν ισχύει κάτι τέτοιο (να υπάρχουν 2 μοντέλα), τότε το ρίσκο να σου στείλουν στη τύχη όποιο βρουν πρώτο μπροστά τους, είναι τεράστιο.

Δεν διαλέγεις τίποτε άλλα;

Αντε βγάλε άκρη απο την απάντηση του 51cubestore

H ερώτηση ήταν αν υπάρχουν 2 εκδόσεις (με 4 και με 8 γιγα χώρο) και η απάντηση :lol:

Thank you for your mail .

We offer the factory price for the customers and all our product are directly from cube factory .

Have a nice day.

Best regards

Lily

51Cubestores Support Center

Να πα να γ@μηθει, θα παραγγείλω.

Μια βοήθεια εδωπέρα πλιζ

Μεταξύ των 2, ποιο θα προτιμούσατε και γιατι?

http://manz.tk/uploads/ef53e.jpg

Κλίνω προς το U51GTW λόγο μικρότερου βάρους και μόνο.

Απο την άλλη το C4 εχει μεγαλύτερη μπαταρία, ειναι 4πυρηνο (δε ξέρω αν ειναι απαραίτητα καλό αυτό) και εχει και DVR function λεει (το οποίο δε ξέρω τι ειναι στα ταμπλετς)

Και μια τελευταία 'χαζη' ερώτηση.

Και τα 2 εχουν λεει dual sim. Η μια για τηλεφωνια και η αλλη για 3G

Dual SIM card dual standby,support 3G WCDMA 2100MHz +2G GSM 850/900/1800/1900MHz.

Δηλαδή δε θα μπορώ να μπαινω στο ιντερνετ μέσω 3G απο τη sim που ήδη έχω? Θα πρέπει να αγοράσω/συντηρώ/πληρώνω και 2η sim για να μπαίνω στο ιντερνετ?

Edited by Sapadak
I am the FireStarter

κοίτα δεν νομίζω να έχεις και τόσο πρόβλημα με το βάρος.... εγώ πάντως θα προτιμούσα μεγαλύτερη μπαταρία και τέσσερις πυρήνες

για τις σιμ δεν ξέρω να σου απαντήσω

Κανονικά θα μπαίνεις στο ίντερνετ με την κάρτα σου.. Απλά από τις 2 card slot που έχει μόνο η μια σου παρέχει 3g ίντερνετ ή άλλη δεν έχει οπότε αν εσύ πχ χρησιμοποιείς 1 μόνο κάρτα για ομιλία και ίντερνετ θα φροντίσεις να την βάλεις στο σλοτ με το 3g έτσι ώστε να μιλάς αλλά να μπαίνεις και ίντερνετ όταν θέλεις..

Αντε βγάλε άκρη απο την απάντηση του 51cubestore

Διάβασε το πρώτο μήνυμα που σου έγραψα.

Το 51cubestore.com δεν έχει σχέση με την cube. Είναι οι ίδιοι απατεώνες της εταιρείας focalandroid που έχουν και το cube-tablet και πολλά άλλα site με ονόματα που παραπέμπουν σε εταιρείες παραγωγής ταμπλετών για να ξεγελούν το κοινό.

Οι άνθρωποι δεν είναι απλά αναξιόπιστοι όπως πολλά άλλα κινέζικα μαγαζιά. Είναι απατεώνες.

Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις από αυτούς ούτε καρφίτσα. Πολύ περισσότερο που τώρα έχεις κολλήσει σε μια ταμπλέτα που τα χαρακτηριστικά της δεν είναι ξεκάθαρα.

Διάβασε το πρώτο μήνυμα που σου έγραψα.

Το 51cubestore.com δεν έχει σχέση με την cube. Είναι οι ίδιοι απατεώνες της εταιρείας focalandroid που έχουν και το cube-tablet και πολλά άλλα site με ονόματα που παραπέμπουν σε εταιρείες παραγωγής ταμπλετών για να ξεγελούν το κοινό.

Οι άνθρωποι δεν είναι απλά αναξιόπιστοι όπως πολλά άλλα κινέζικα μαγαζιά. Είναι απατεώνες.

Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις από αυτούς ούτε καρφίτσα. Πολύ περισσότερο που τώρα έχεις κολλήσει σε μια ταμπλέτα που τα χαρακτηριστικά της δεν είναι ξεκάθαρα.

Εχεις δικιο :)

Με βλέπω απο Banggood να το τσιμπάω

I am the FireStarter

Έχει οκταπύρηνο με 168e

http://www.spemall.com/Cube-Talk-9X-U65GT-Octa-Core-Tablet-PC-Dual-Camera-Bluetooth-Phone-Call-GPS-MT8392-WCDMA-GSM-9-7-Inch-2048-1536-IPS-Touch-Screen-2G-RAM-16G-ROM_g.html

Όπου αλλού το έχω δει είναι για pre-order.

Επίσης έχω διαβάσει καλές και κακές αξιολογήσεις. Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο site?

Ευχαριστώ

Έχει οκταπύρηνο με 168e

http://www.spemall.com/Cube-Talk-9X-U65GT-Octa-Core-Tablet-PC-Dual-Camera-Bluetooth-Phone-Call-GPS-MT8392-WCDMA-GSM-9-7-Inch-2048-1536-IPS-Touch-Screen-2G-RAM-16G-ROM_g.html

Όπου αλλού το έχω δει είναι για pre-order.

Επίσης έχω διαβάσει καλές και κακές αξιολογήσεις. Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο site?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε,

Λίγα πράγματα έχω διαβάσει στο φόρουμ για αυτό το φόρουμ αλλά όλα τα σχόλια είναι θετικά. Μάλιστα δύο συμφορουμίτες παρέλαβαν με DHL χωρίς τελωνείο. Το tablet σαν χαρακτηριστικά και τιμή φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Αν θέλεις δημιούργησε ένα θέμα στο αντίστοιχο φόρουμ για να λάβεις περαιτέρω γνώμες και απόψεις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

http://www.nttexpress.com/tablet-pc.html

Τι φρουτο ειναι αυτο? Νεοι απατεωνες? Πολυ χαμηλες τιμες δεν εχει?

Με τέτοιες τιμές όντως απατεώνες θα ειναι...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΑΣ.....ΟΠΩΣ ΣΤΟ IBUYMI....

Εχω ενα cubot gt55 talk,εγινε το απιστευτο να πεσει στο ενυδρειο τουγιου μου καινα ειναι ενταξει τωρα,εκτοςαπο την οθονη η οποια ειναι λειτουργικοτατη μα εχει σκιες σε ολο ττης το μηκος( σαν παμπριζ αυτοκινητου,και σε ενα σημειο φωτιζει περισσοτερο,ξερει καποιος αν πρεπει να το ανοιξω και να το καθαρισω?

Εχω ενα cubot gt55 talk,εγινε το απιστευτο να πεσει στο ενυδρειο τουγιου μου καινα ειναι ενταξει τωρα,εκτοςαπο την οθονη η οποια ειναι λειτουργικοτατη μα εχει σκιες σε ολο ττης το μηκος( σαν παμπριζ αυτοκινητου,και σε ενα σημειο φωτιζει περισσοτερο,ξερει καποιος αν πρεπει να το ανοιξω και να το καθαρισω?

και που λειτουργεί ακόμα θαύμα είναι

Παιδια αυτό http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-V17HD-RK3188-1-6GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1224-600-1G-8GB-White-328219.html η
http://www.geekbuying.com/item/Cube-U25GT-RK3188-1-4GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-512MB-8GB---White-326364.html

η καποιο άλλο 7αρι σχετικα φθηνο θελω να μπορει να τρεχει το xbmc

Καλημέρα παιδιά,

θέλω να αγοράσω ένα tablet 8" το estar mini MID7818. http://www.estar.eu/MINI-7-8-5-EN/

Πριν το αγοράσω ρωτώ λοιπόν εδώ τα παιδιά, μήπως κάποιος το έχει αγοράσει και δεν είναι ικανοποιημένος ή οτιδήποτε γνωρίζει να πει για αυτό το μοντέλο.

Το θεωρείτε καλή επιλογή?

Σε ένα κατάστημα που το είδα ο πωλητής μου το παίνεψε, λέγοντας μου πως εάν δε θέλεις να πληρώσεις το όνομα( samsung ktl) είναι μια χαρά επιλογή.

Μήπως κανείς έχει να προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ή και λίγο παράπάνω με αυτά τα χαρακτηριστικά?

Ευχαριστώ !

Edited by didie
link

στα 100€ ίσως βρίσκεις και καλύτερο...

Τι προτείνεις φίλε leasedline?

Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως έχει πολύ καλα χαρακτηριστικά, το έχουν 30 καταστήματα στο skroutz, αλλά σε ΟΛΟ το internet ούτε μια αναφορά! Μόνο ένα βίντεο στο youtube...! Όχι πως με ενοχλεί αλλά με κόβει λίγο...

Τι να σου πω στο ψάξιμο είμαι ακόμα αλλά σε τέτοια specs τα βρίσκω κάτω από 100 ευρώ
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Τι λετε γι αυτο το tablet?

http://www.e-shop.gr/serioux-lighstorm-x-smo9qc-7-hd-quad-core-12ghz-8gb-wifi-android-42-black-p-PER.902444

Kαλη τιμουλα για 4πυρηνο στα 1,2...