PANKAN Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εχουμε κανενα αξιοπιστο site απο Αγγλια ή EU γενικα για να παραγγειλω το Pipo M1??Δε με νοιαζει που θα ειναι πιο ακριβο απλα το θελω γρηγορα. Βλέπω επιμένεις. Δες λοιπόν το ingadget.co.uk Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο και δεν έχει το Pipo M1. Έχει όμως το Cube U30GT :X. Σου βάζω ιδέες; ΥΓ. Ο ιδιοκτήτης του ingadget μάλλον είναι Κύπριος. ΥΓ2 Το Pipo το έχει εγγλέζικο μαγαζί στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Βλέπω επιμένεις. Δες λοιπόν το ingadget.co.uk Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο και δεν έχει το Pipo M1. Έχει όμως το Cube U30GT :X. Σου βάζω ιδέες; ΥΓ. Ο ιδιοκτήτης του ingadget μάλλον είναι Κύπριος. ΥΓ2 Το Pipo το έχει εγγλέζικο μαγαζί στο ebay. Δεν επιμενω εγώ αλλά η γυναικα! Σκέψου ξενερα που έφαγε.περιμενε ενα μήνα να έρθει και όταν ήρθε δεν το είδε καν ανοιχτό γιατί ακόμα το εστηνα κ έπαθε οτι επαθε!!και το θέλει μόνο σε άσπρο γμτ.στο ebay είδα αλλά εκτός του οτι ξεφεύγουν πολύ (220) δεν έχουν και άσπρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 στο ebay είδα αλλά εκτός του οτι ξεφεύγουν πολύ (220) δεν έχουν και άσπρα. Εδώ ο τζάμπας. Ρώτα τον αν έχει ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εδώ ο τζάμπας. Ρώτα τον αν έχει ασπρο. Τα πρωτα δυο είναι bids και θα ανέβουν και άλλο στάνταρ.έχω ηδη στείλει σε αλλους τρεις που τα έχουν σχετικά φτηνά ~150£ και περιμένω απαντήσεις.ο ένας είναι honk kong και οι άλλοι δυο δε στέλνουν Ελλάδα αλλά Ρώτησα μήπως μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Συγχωρεστε με αν ξαναρωτηθηκε: πως μπορει να γινει 'επαναφορα' του tablet-από αποψη λειτουργικου android, στην αρχική του κατάσταση, σε περιπτωση που κατι χαλασει στο λειτουργικο/εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (π.χ τα nexus 7 έβγαζαν ένα σωρό προβλήματα) Θα σε απογοητεύσω αλλά τα nexus 7 δεν έβγαλαν ένα σωρό προβλήματα, μεμονωμένα και ελάχιστα περιστατικά ναι, αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και με μια ερώτηση στο θέμα του nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Θα σε απογοητεύσω αλλά τα nexus 7 δεν έβγαλαν ένα σωρό προβλήματα, μεμονωμένα και ελάχιστα περιστατικά ναι, αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και με μια ερώτηση στο θέμα του nexus. FYI τo sleep of death μόνο μεμονωμένο πρόβλημα δεν ήταν. Είχα από τα πρώτα nexus 7 (8 και 16GB) και ειδικά το 16GB ήταν το πιο προβληματικό tablet που πέρασε από τα χέρια μου (εκτός από το sod είχε το γνωστό πρόβλημα και με την οθόνη λόγω υπερθέρμανσης). Μάλιστα, τα είχα φέρει από Αγγλία και τρόμαξα να προλάβω την προθεσμία για δωρεάν αντικατάσταση. Απλά, στο nexus 7 έχεις μια Asus/Google από πίσω και περιμένεις καλύτερη υποστήριξη, κάτι που φυσικά αντικατοπτρίζεται στην τιμή. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Frontier τουλαχιστον δεν τα χρυσοπληρωνεις στο nexus 7 σε σχεση με αλλα επωνυμα. Με τα 230 ευρω που κανει για μενα παραμενει η καλυτερη προταση στις 7". Επειδη μου ανοιξε την ορεξη η ρετινα του hyundai x900 που πηρα,υπαρχει καποιο κινεζικο που να μην εχει το memory leak bug του χ900;Χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω καποιο αλλο σοβαρο προβλημα με το κορεατοκινεζικο ταμπλετ μου. Τετραπυρινο με 2gb ram η' ακομα καθομαι στα αυγα μου και περιμενω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Frontier τουλαχιστον δεν τα χρυσοπληρωνεις στο nexus 7 σε σχεση με αλλα επωνυμα. Με τα 230 ευρω που κανει για μενα παραμενει η καλυτερη προταση στις 7". Και εγώ θα το προτιμούσα, εάν είχε microSD και ίσως HDMI. Ειδικά η απουσία της microSD είναι απαράδεκτη. Με το Fire πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος: €130 κόστισε, δουλεύει άψογα (ακόμα) και έχει όλα τα παραπάνω :) Επειδη μου ανοιξε την ορεξη η ρετινα του hyundai x900 που πηρα,υπαρχει καποιο κινεζικο που να μην εχει το memory leak bug του χ900;Χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω καποιο αλλο σοβαρο προβλημα με το κορεατοκινεζικο ταμπλετ μου. Τετραπυρινο με 2gb ram η' ακομα καθομαι στα αυγα μου και περιμενω; Το (σωστό) ερώτημα είναι: υπάρχει Rockchip retina tablet με Android 4.1 (γιατί στο 4.2 δεν υφίσταται το πρόβλημα στο systemUI) που να έχει patchαρισμένο το systemUI; Απάντηση: όχι, είτε με 1 είτε με 2GB, οπότε περιμένεις! Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και δεν δινουν κι αναβαθμισεις οι Κινεζοι... Θα ειχαν λυθει αρκετα θεματακια γιατι το κυριο προβλημα ειναι οι κακες τους ρομς. Τελος παντων κι αυτο καλο ειναι.Θα κανω κανα reboot παραπανω... Αλλωστε στα επωνυμα για να δω αυτη την οθονη θα πρεπει να ξηλωθω καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλημερα και Χρονια Πολλα για την Εθνικη μας Εορτη. Φιλε Πανο εχε υποψιν σου επειδη εχω ασχοληθει σε αλλα προιοντα με τους σχιστοματιδες οτι προτιμουν να βγαλουν νεα συσκευη παρα να κατσουν τον κωλο τους κατω και να βγαλουν ενα firmware update για ανανεωση ενος μοντελου. Αν το καλοσκεφτεις ειναι επιχειρηματικη κινηση εφοσον ειναι νουμερο 1 στην κοπια αλλα οχι σε μυαλο. Καλο χρυσο Αγιο το nexus VFM τρελο αλλα δεν χαθηκε ο κοσμος να ειχε αυτα που λεει ο Frontier. Αν τα ειχε δεν νομιζω με αυτη την τιμη να κοιταζε κανενας μας τιποτα αλλο, εκτος αν ηθελε μεγαλυτερη οθωνη. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Στις 7" εχει πιο πολλες και πιο καλες επιλογες απο οτι στα 10" παντως. Βασικα ειναι πιο βολικη η αναλυση της οθονης στις 7".Τα 1280x800 φαινονται τουμπανο στις 7 με οτι συνεπαγεται αυτο,οπως ταχυτητα και συμβατοτητα σε εφαρμογες στο play store. Στις 10 ειναι μετρια αυτη η αναλυση κι η ρετινα δεν ειναι κανονικα για Αντροιντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Η τεχνολογια προχωρα τοσο γρηγορα που σε λιγο καιρο δεν θα προλαβαινει να σου ερθει κατι απο Κινα και θα εχει βγει καινουργιο μοντελο. Το 7αρι εχει ολα αυτα που λες Πανο αλλα δεν βολευει πολλους στα χερια καθως και οπτικα. Και ετσι οπως κανουν τα κινητα σαν παντοφλες δεν εχει πολλες διαφορες. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ακόμα ισχύει ότι η καλύτερή προταση για 10" ειναι το Ainol Novo 10 Hero I ή έχουμε και τίποτα άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 για 10αρι ειναι η πιο stable λυση απο τις υπολοιπες Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 FYI τo sleep of death μόνο μεμονωμένο πρόβλημα δεν ήταν. Fyi αναφέρθηκε μεμονωμένα σε κάποιους με προστατευτική θήκη, ενώ sleep of death πάλι μεμονωμένα σε κάποιους (ελάχιστοι σε όλο τον κόσμο και στις δύο περιπτώσεις). Όπως και να έχει, αν κάτι σε προβληματίζει, το στέλνεις πίσω. Άντε κάντο σε κινέζικα. Κορόνα ~γράμματα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την πλήρη υποστήριξη σε λογισμικό, κάι την υποστήριξη από όλους τους developers, το μόνο μείον είναι η sd (32gb και δεν φτάνουν? Ταμπλέτα είναι, Όχι σκληρός δίσκος) Και πάνω από όλα παίρνεις nexus με μόνο 220€ Υ.Γ Έχει και gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Fyi αναφέρθηκε μεμονωμένα σε κάποιους με προστατευτική θήκη, ενώ sleep of death πάλι μεμονωμένα σε κάποιους (ελάχιστοι σε όλο τον κόσμο και στις δύο περιπτώσεις). Όπως και να έχει, αν κάτι σε προβληματίζει, το στέλνεις πίσω. Άντε κάντο σε κινέζικα. Κορόνα ~γράμματα. Έχω στείλει πίσω στην Κίνα και μου έστειλαν νέο, χωρίς προβλήματα. Αλλά οπωσδήποτε το Κινέζικο είναι μεγαλύτερο ρίσκο λόγω ταχυδρομείων (και τελωνείων). Αυτό που αναφέρεις, αφορά τα 32GB. Πάντως το sod στα 16GB δεν είχε αναφερθεί μόνο σε κάποιους όπως λες, είχε γίνει χαμός - ειδικά στην Αμερική - πριν αρκετούς μήνες (Google it), όταν είχε κυκλοφορήσει. Το ίδιο είχε συμβεί και στην Αγγλία, απ'όπου είχα αγοράσει το δικό μου. Στην Ελλάδα βέβαια ήταν σαφώς λιγότερα τα κρούσματα, καθότι όταν κυκλοφόρησε εδώ είχαν ήδη λύσει το πρόβλημα (ένα από τα καλά της καθυστερημένης κυκλοφορίας τέτοιων προϊόντων στη χώρα μας). Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την πλήρη υποστήριξη σε λογισμικό, κάι την υποστήριξη από όλους τους developers, το μόνο μείον είναι η sd (32gb και δεν φτάνουν? Ταμπλέτα είναι, Όχι σκληρός δίσκος) Και πάνω από όλα παίρνεις nexus με μόνο 220€ Υ.Γ Έχει και gps. Δεν έχει HDMI όμως ;) Και η ευκολία της microSD δυστυχώς δεν αναπληρώνεται εύκολα. Αλίμονο με τη Google από πίσω και να μην είχε υποστήριξη. €270 έχει το 32GB: https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=nexus+7, όχι €220 όπως υπονοείς! Όπως και να έχει, η αγορά τα "σηκώνει" όλα. Ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει, με βάση το τι "σηκώνει" η τσέπη του. Εδώ ασχολούμαστε με Κινέζικες μάρκες με κύριο στόχο την εύρεση φθηνού και σχετικά απροβλημάτιστου (στο βαθμό που είναι εφικτό για τους Κινέζους) tablet, δεν είναι vs. Edited March 25, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 για 10αρι ειναι η πιο stable λυση απο τις υπολοιπες Το Hero II τι λεει; Εχει διαφορα 10$ στο banggood απο το Hero I... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδιά, καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα τάμπλετ κινέζικο με μαξ τις 8 ίντσες. Βασικό χαρακτηριστικό πρέπει να είναι να έχει ενσωματωμένο 3g. Έριξα μια ματιά στο fastcardtech αλλά μόνο ταμπλετακια με gingerbread παίζουν εκεί με 3g. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ.: Λέτε να πάρει πάνω από 2 εβδομαδες με απλό ταχυδρομείο να έρθει Χίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 αν διαβασεις καποιες σελιδες πιο πισω γα δεις γιατι προτεινεται το 1 και οχι το 2. Στο λεω γιατι εχει αναφερθει αρκετες φορες. Μην τα κρινεις απο την τιμη. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδιά, καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα τάμπλετ κινέζικο με μαξ τις 8 ίντσες. Βασικό χαρακτηριστικό πρέπει να είναι να έχει ενσωματωμένο 3g. Έριξα μια ματιά στο fastcardtech αλλά μόνο ταμπλετακια με gingerbread παίζουν εκεί με 3g. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ.: Λέτε να πάρει πάνω από 2 εβδομαδες με απλό ταχυδρομείο να έρθει Χίο? πάρε ένα απλό ταμπλετ και βάλτου 3g usb modem συμβατό με android καλύτερα. Αλλιώς δες smartq, freelander pd10, sanei n10, ampe a10 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδιά, καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα τάμπλετ κινέζικο με μαξ τις 8 ίντσες. Βασικό χαρακτηριστικό πρέπει να είναι να έχει ενσωματωμένο 3g. Έριξα μια ματιά στο fastcardtech αλλά μόνο ταμπλετακια με gingerbread παίζουν εκεί με 3g. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ.: Λέτε να πάρει πάνω από 2 εβδομαδες με απλό ταχυδρομείο να έρθει Χίο? Γεια σου συντοπίτη :) Αρκετά καλό Κινέζικο tab με ενσωματωμένο 3G, είναι το PiPO S2: http://www.ipadalternative.com/en/168-pipo-s2-3g-android-41-jelly-bean-quad-core-gpu-tablet-8-inch-rockchip-rk3066.html Με Singapore Post κάνει περίπου 10-12 ημέρες, από τη στιγμή που φεύγει από εκεί, για να έρθει Χίο. Παράδοση μέσω ΕΛ.ΤΑ, χωρίς τελωνεία. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) €270 έχει το 32GB: https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=nexus+7, όχι €220 όπως υπονοείς! 220 το είχε προσφορά το media markt και ο Γερμανός. Όποιος δεν πήρε πραγματικά κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή τιμή. Πάντως το sod στα 16GB δεν είχε αναφερθεί μόνο σε κάποιους όπως λες, είχε γίνει χαμός - ειδικά στην Αμερική - πριν αρκετούς μήνες (Google it), όταν είχε κυκλοφορήσει. Οσο για τα προβληματα που αναφερεις, δεν τα εχω συναντησει. Και απο την ωρα που εχουν λυθει, ειναι ακομα περισσοτεροι οι λογοι για να αγορασει καποιος. Και σε πια εταιρεια δεν ειχαν προβληματα στις πρωτες παραλαβες? Αλλα στα κινεζικα συνεχιζουν να ειναι προβληματικα ακομα και να το αναφερουν ολοι οι χρηστες. Παντως οπως και να εχει η αγορα tablet απο την κινα ειναι ρισκο. Απο το αν σου ερθει, τι θα σου ερθει, και για ποσο καιρο θα παιζει. Προσωπικα ειμαι εναντιον σε τετοιες αγορες απο την ωρα που υπαρχει το φθηνο nexus. Edited March 25, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν νομιζω φιλε tyel οτι ο frontier σου λεει κατι διαφορετικο. Απλος σου εξηγει οτι συγκρινεις ανωνια οικονομικα πραγματα. Το δικο του fire κανει 130€ και του εχει βγει πενα οπως και σε πολλους με ολα τα Κινεζικα αν και εσυ αναφερεσαι σε μια επωνυμη μαρκα με την υποστηριξη της google στα 270€ .Ποτε υπηρχε 220€ το 32 αρι;;; Ουτε απο την google στην Γερμανια δεν σου ερχεται τοσο. Ειναι και τα δυο VFM στην κατηγορια χρηματων τους. Πολλοι τα συγκρινουν στο tube. και μιλαμε για επι 2 τιμη Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Φίλε chalk νομίζεις ότι σε λέω ψέματα ότι αγόρασα το nexus 220€ ? Υπάρχουν 3 εύκολοι τρόποι να με βγάλεις ψεύτη. 1) Ρώτα στο θέμα του nexus 2) Ρώτα σε ένα κατάστημα Γερμανός 3) Ρώτα σε ένα κατάστημα media mark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts