AND1989 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 γεια σου και εμένα με ενδιαφέρει αυτή η περίπτωση..αν είναι παραγγέλνουμε 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 γιατι δεν εχει ερθει επισημα στην ελλαδα και ετσι ο καθενας το πουλαει οσο θελει... και τα κοροιδα εδω δινουν παραπανω, αρκει να νιωθουν καποιοι και ας στοιχισει οσο να ναι!!!:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 και τα κοροιδα εδω δινουν παραπανω, αρκει να νιωθουν καποιοι και ας στοιχισει οσο να ναι!!!:P αδερφε εσυ μπορεις να το κοστολογεις 100 ευρω και αλλοι 700 ευρω.... ειναι θεμα προτεραιοτητων και επιλογων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 αδερφε εσυ μπορεις να το κοστολογεις 100 ευρω και αλλοι 700 ευρω.... ειναι θεμα προτεραιοτητων και επιλογων... συμφωνω απολυτα ο καθενας με τις προτεραιοτητες και τα θελω του.απλα πιστευω οταν ερθει εδω επισημα παλι 550 θα το δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis206 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Ένα review video του iped για Ισπανοφωνους.... είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όπως λένε και οι δημιουργοί του video στα comments, καλύτερα να περιμένουμε την επόμενη έκδοση (μεγαλύτερη Ram, Android 2.1 ή 2.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 συμφωνω απολυτα ο καθενας με τις προτεραιοτητες και τα θελω του.απλα πιστευω οταν ερθει εδω επισημα παλι 550 θα το δινουν. Σχεδον 600 euro το είχα δει στo public ( cosmos Θεσσαλονικης )...Απλα πανάκριβο !!! Μπορεί να έχει καταπληκτική οθόνη αφής κτλ κτλ να είναι καταπληκτικό Gadgeτακι, αλλά θα προτιμούσα στα χρήματα αυτά ή λιγα παραπάνω ένα laptop που θα έκανε παπάδες. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 και σιγα σιγα οπως ειναι αναμενομενο οι κινεζοι πνιγουν την αγορα με μοντελα τωρα εβαλαν web cam http://www.e-mobilo.com/epad.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Και ένα 10" με αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά http://www.tudou.com/programs/view/qJxndld2yJc/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Το κάθε iped/apad κλπ μπορει να φορτωσει αλλο λειτουργικο εκτος απο το android 1.5? Δηλαδη μπορουμε να περασουμε μια froyo ξερω γω? Ευχαριστώ. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 παιδια το πηρε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εγω περιμενω απο εβδομαδα ενα EKEN Μ003. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και εγώ περιμένω την επόμενη βδομάδα ένα aPad με Rockchip 2808 επεξεργαστή. Απ' όσα διάβασα δεν μπορεί να συγκριθεί με το iPad όσον αφορά την μπαταρία, την ταχύτητα του επεξεργαστή και την οθόνη αλλά για τα λεφτά του είναι παραπάνω από καλό!!! Άλλο να δίνεις 180 ευρώ (τόσο μου κόστισε εμένα) και άλλο 500-600 ευρώ. Την επόμενη βδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου και θα το δουλέψω θα γράψω λεπτομέρειες. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και εγώ περιμένω την επόμενη βδομάδα ένα aPad με Rockchip 2808 επεξεργαστή. Απ' όσα διάβασα δεν μπορεί να συγκριθεί με το iPad όσον αφορά την μπαταρία, την ταχύτητα του επεξεργαστή και την οθόνη αλλά για τα λεφτά του είναι παραπάνω από καλό!!! Άλλο να δίνεις 180 ευρώ (τόσο μου κόστισε εμένα) και άλλο 500-600 ευρώ. Την επόμενη βδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου και θα το δουλέψω θα γράψω λεπτομέρειες. Το ιδιο εχουμε παραγγειλει :):) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ελπίζω να το πάρουμε γρήγορα στα χέρια μας!!! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ελπίζω να το πάρουμε γρήγορα στα χέρια μας!!! Θα το παρουμε, σημασια εχει να δουλευει ευχαριστα και ας ειναι λιγο αργο...:) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Θα το παρουμε, σημασια εχει να δουλευει ευχαριστα και ας ειναι λιγο αργο...:) Δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ αυτο, απο την στιγμη που φοραει ανδροιδες 1.5. Ειναι πολυ ελαφρυ, θα εχεις αρκετα καλη ανταποκριση πιστευω.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Το κάθε iped/apad κλπ μπορει να φορτωσει αλλο λειτουργικο εκτος απο το android 1.5? Δηλαδη μπορουμε να περασουμε μια froyo ξερω γω? Ευχαριστώ. Αν ασχοληθεί κάποιος developer ή αν ασχοληθεί η ίδια η εταιρία να φτιάξει ένα froyo για τη συσκευή, θα μπορεσεις. Αλλιως δε μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Αν ασχοληθεί κάποιος developer ή αν ασχοληθεί η ίδια η εταιρία να φτιάξει ένα froyo για τη συσκευή, θα μπορεσεις. Αλλιως δε μπαίνει. Θες να μου πεις οτι η 1,5 εχει προσαρμωστει ειδικα για το apad? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Οι κατασκευαστές διαμορφώνουν το κάθε android ανάλογα με τη συσκευή. Δε μπορείς να πάρεις μια 2.1 από Nexus και να τη βάλεις σε ένα Hero ή Liquid (ούτε σε iped προφανώς). Είναι διαφορετικές συσκευές, με άλλους drivers, με άλλο kernel κλπ. Προφανώς οι τύποι έχουν στήσει ένα 1.5 για το iPed. Οι custom που κυκλοφορουν από διάφορους developers είναι αλχημίες και πειράματα που στο τέλος πολλές φορές έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
postfire Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) παιδια πηρα αυτο το iped m70003 μια χαρα ειναι αλλα βαζω ταινια avi να δω ,εχει ηχο αλλα δεν εχει εικονα!μηπως ξερει κανεις τι φταιει?????:wacko: help!!!!! Edited June 26, 2010 by postfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conmit Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 καλημερα παιδια . Εγω παρηγγειλα το EPAD .Ελπιζω να ειναι και αυτο καλο .σε καμια εβδομαδα θα το χω πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πήρα και εγώ ένα 7" με android και επεξεργαστή στα 430 mhz με wifi,webcam κτλ. για να το δώ 1-2 μέρες τι λέει και θα το δώσω μετά.Θα περιμένω να βγεί κάτι αρκετά πιο δυνατό για να το κρατήσω Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 παιδια αυτα τα iped εχουν capacitive οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Σήμερα παρέλαβα το Μ003 8'' .Μπορώ να πω ότι είμαι παρα πολύ ικανοποιημέμος από την συσκευή.Έχει παρα πολλές λειτουργίες ωραία παιχνιδάκια κτλ κτλ. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ μπαίνει sto youtube κανονικά εμφανίζει τα video αλλά όταν πατάς πάνω στο video που θες να δεις κάνει πως το φορτώνει και μετα λέει δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή.Έψαξα να βρω κάτι μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερα.Από την άλλη, άλλα site που λειτουργούν παρόμοια με youtube όπως το youku.com ( κινέζικο είναι) δουλεύουν χωρις κανένα πρόβλημα. Με λίγα λόγια οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές και το msn δουλεύει τέλεια !!! :p:p Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Τα video στο youtube είναι flash, γι αυτό δεν τα παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts