rigasnic1982 Δημοσιεύτηκε June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2010 (edited) Τροποποίηση μηνύματος από Ομάδα Διαχείρισης myphone.gr 9/5/2011 Οδηγός αγοράς tablet από την Άπω Ανατολή από τον Vinzenzo rigasnic1982 Καλησπερα σε ολους σημερα ειδα ..την ..απαντηησ των κινεζων στο ipad .. Ειναι αυτο εδω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q599sQ41_cI]YouTube - China Knockoff iPed[/ame] και ακουει στο ονομα IPED.. επειδη με ενδιαφερει το βρηκα απο εδω http://cgi.ebay.com/7-Google-Android-Tablet-PC-netbook-UMPC-MID-800-480-HD-/110539601815?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19bcac7797#ht_6230wt_911 με εναν γρηγορο υπολογισμο βγαινει με ολα μεσα 100 και κατω ή κανω λαθος???:D αν το εχει παραγγειλει καποιος ας μας πει απο που το πηρε ή αν το εχει καποιος ας μας πει εντυπωσεις!! Edited June 2, 2013 by navi55 Ανανέωση με χρήσιμες πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Τί σχέση έχει το ένα link με το άλλο? 2 διαφορετικές συσκευές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 νομιζω εδω δεν ειναι χωρος για τετοιες συσκευες(δεν ειναι κινητα).... anyway http://www.e-mobilo.com/m001_apad_china_ipad.html http://www.e-mobilo.com/apad_china_ipad.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εννοεις "πράσσειν άλογα" :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τί σχέση έχει το ένα link με το άλλο? 2 διαφορετικές συσκευές.. φιλε μου εχεις δικιο αλλα πανω στον ενθουσιασμο μου δεν το ειδα λεω ιδια θα ειναι τα χαρακτηριστικα ειναι ιδιο ομως πιστευω αξιζει η αγορα του σε αυτα τα χρηματα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis206 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Στην Κίνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφοροι "κλώνοι" με λειτουργικό Android... Το iped για το οποίο γίνεται ο ντόρος, είναι αυτό με τον κωδικό Μ70003 και το βρίσκετε στο παρακάτω link http://chinagrabber.com/buy-m800-mid-apad-tablet-pc---7-touch-android-apad-m70003.aspx η διαφορά του με τα άλλα, είναι -νομίζω- οτι διαθέτει και web camera γνώμη μου είναι οτι για την ώρα οι κινέζοι κλώνοι, αν και φαίνονται ενδιαφέρουσες προτάσεις, είναι αργοί λόγω 128 RAM και δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε Froyo... Διάβασα όμως οτι αναμένεται έκδοση με 512 RAM και οτι γίνονται δοκιμές με Froyo, οπότε να περιμένουμε ίσως κάποια νέα έκδοση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ξέρει κανείς να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση; Πού κατασκευάζονται τα διάφορα μέρη του iPad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis206 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ξέρει κανείς να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση; Πού κατασκευάζονται τα διάφορα μέρη του iPad? Αυτό το άρθρο νομίζω απαντάει στο ερώτημά σου (αν και μακάβριο)..... Εργασία στο εργοστάσιο των iPad στην Κίνα; Υπογράψτε πως δεν θα αυτοκτονήσετε... Με βάση το παραπάνω άρθρο, καταλαβαίνουμε 2 πράγματα: 1. Οτι η Apple βγάζει απίστευτο κέρδος από τα προϊόντα που κατασκευάζονται εκεί, γιατί οι εργάτες εκεί δουλεύουν 12 ώρες την ημερα / 6 ημέρες την εβδομάδα για ψίχουλα (εξού και οι πολλές αυτοκτονίες.................) 2. Δεν είναι τυχαίο οτι ξεπήδησαν τόσο σύντομα "κλώνοι" από την ίδια χώρα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Για αυτό το ανέφερα, διότι όλοι οι κλώνοι σε τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι από Κίνα. Τυχαίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Για αυτό το ανέφερα, διότι όλοι οι κλώνοι σε τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι από Κίνα. Τυχαίο; Δεν νομίζω!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω η apple βγαζει τα κερατα της ενταξει.. το ηθερε ομως οτι θα γινοτανε αυτο με το iped... παει τα εργοστασια της στην κινα μαθαινουν οι κινεζοι την τεχνογνωσια του καθε προιοντος και τελος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Δεν νομίζω!:lol::lol: :lol::lol::lol: Πολύ Ράδιο Αρβύλα δεν βλέπουμε;! Ε ρε και τελειώνει κι απόψε :-( Edited June 3, 2010 by chris79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 παιδια το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 εγω το εχω παρει το Μ001 μια χαρα για τα λεφτα του 145ευρω με 16γιγα sdcard ,ιντερνετ σουπερ,μουσικουλα σουπερ,βιντεο μετρια,τιμη σουπερ. τελος ιουνη θα βγει με ανδροιδ 2.1 λενε και 256 ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 εγω το εχω παρει το Μ001 μια χαρα για τα λεφτα του 145ευρω με 16γιγα sdcard ,ιντερνετ σουπερ,μουσικουλα σουπερ,βιντεο μετρια,τιμη σουπερ. τελος ιουνη θα βγει με ανδροιδ 2.1 λενε και 256 ραμ. Καλα σε συγκριση με το ipad και τα 140 ευρω που κανει πανακριβο ειναι (αν παρετε ipad θα καταλαβετε , ακομα και σε συγκριση αμεση να τα εχουμε και δυο μπορστα μας θα δειτε τι εννοω ) , αλλα φιλε μου μια που στην υπογραφη σου βγαζει σε site αναλογο μπορεις να μου πεις ενα κινητο κνεζικο 1.- με καλη αναλυση οθονης , οχι qvga ελεος πια 2.- με καλη καμερα 5μπχ και ανω ?? υπαρχει ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Καλησπερα σε ολους σημερα ειδα ..την ..απαντηησ των κινεζων στο ipad .. Ειναι αυτο εδω και ακουει στο ονομα IPED.. επειδη με ενδιαφερει το βρηκα απο εδω http://cgi.ebay.com/7-Google-Android-Tablet-PC-netbook-UMPC-MID-800-480-HD-/110539601815?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19bcac7797#ht_6230wt_911 με εναν γρηγορο υπολογισμο βγαινει με ολα μεσα 100 και κατω ή κανω λαθος???:D αν το εχει παραγγειλει καποιος ας μας πει απο που το πηρε ή αν το εχει καποιος ας μας πει εντυπωσεις!! εσυ το εχεισ γραψει για πλακα, η αληθεια ομως ειναι οτι εστω αυτο το κινεζικο ρημαδι τρεχει android και ειναι ετη φωτος μπροστα απο το ipad....... φαντασου, μεχρι και οι αντιγραφες του ipad που εγιναν develop σε 1 βδομαδα απο κινεζους ειναι ανωτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 διαφωνω πληρως φιλε μου , μαλλον δεν εχεις ιδεα τι ειναι το ipad και τι μπορει να κανει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Τί είναι το iPad και τί μπορεί να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 εσυ το εχεισ γραψει για πλακα, η αληθεια ομως ειναι οτι εστω αυτο το κινεζικο ρημαδι τρεχει android και ειναι ετη φωτος μπροστα απο το ipad....... φαντασου, μεχρι και οι αντιγραφες του ipad που εγιναν develop σε 1 βδομαδα απο κινεζους ειναι ανωτερα! φιλε μου γεια σου συγμωμη αλλα που το καταλαβες οτι το εχω γραψει για πλακα? η δικια μου αποψη για το συκγεκριμμενο ειναι πολυ καλο (και ακομα δεν το εχω πιασει στ χερια μου) ..φιλικα παντα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Καλα σε συγκριση με το ipad και τα 140 ευρω που κανει πανακριβο ειναι (αν παρετε ipad θα καταλαβετε , ακομα και σε συγκριση αμεση να τα εχουμε και δυο μπορστα μας θα δειτε τι εννοω ) , αλλα φιλε μου μια που στην υπογραφη σου βγαζει σε site αναλογο μπορεις να μου πεις ενα κινητο κνεζικο 1.- με καλη αναλυση οθονης , οχι qvga ελεος πια 2.- με καλη καμερα 5μπχ και ανω ?? υπαρχει ???εγω δεν διαθετω 500-600 ευρω γι'αυτο και το πηρα αλλωστε στο φιναλε ανδροιδ τρεχει .σιγουρα δεν ειναι τοσο γρηγορο και ουτε εχει τοσο καλη αποκριση στην οθονη οπως το ipad. Οχι δεν υπαρχει τετοιο κινεζικο κινητο που ρωτησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 διαφωνω πληρως φιλε μου , μαλλον δεν εχεις ιδεα τι ειναι το ipad και τι μπορει να κανει θα θελα να μου πεις τι παραπανω κανει απο ενα ipod touch η απο ενα οποιοδηποτε netbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 παιδια ας ηρεμησουμε ολοι φενεται οτι ειναι μια αξιλογη προταση και μπορουμε να πουμε για σοβαρο και αστειο οτι ειναι το ipad των φτωχων :D πχ εγω δεν θελω /μπορω να δωσω 600 για το ipad και πιστευω οτι και πολλοι θα συμφωνησουν με αυτο...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ερωτηση. Γιατι στην αμερικη πουλανε το ipad 360 και εδω απο 550 και πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 παιδια καλησπερα αν καποιος θελει να το αγορασει ας μου πει για να παραγγειλουμε 2 !! δεν εχω πιστωτικη γιαυτο !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Ερωτηση. Γιατι στην αμερικη πουλανε το ipad 360 και εδω απο 550 και πανω? γιατι δεν εχει ερθει επισημα στην ελλαδα και ετσι ο καθενας το πουλαει οσο θελει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts