Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι προτείνεται για ics (4.0.4)? nova ή apex;

Ο nova,ειδικα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις του,ειναι γρηγοροτερος του apex,ομως κανει καθυστερησεις στο κλεισιμο των εφαρμογων εναντι του apex ο οποιος τις κλεινει ακαριαια. Τωρα, τους δοκιμαζεις και τους δυο και οποιος σου κατσει στο ματι καλυτερα

ποια η διαφορα με τον απλό όμως;

Οπτικά τόσο Nova όσο και Apex είναι όμοιοι με τον ενσωματωμένο αλλάζουν οι έξτρα λειτουργίες (στην οργάνωση των φακέλων, τα θέματα κ.α.) εκεί τους δοκιμάζεις και τους δύο και οποίος σου κάτσει καλύτερα.

Και κάτι ακόμα οι πληρωμές εκδόσεις έχουν ακόμα ποιο πολλά έξτρα οπότε...

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

δεν βλεπω τον 360

ο zeam. ο πιο ελαφρυς, αλλος ποιος, αν υπαρχει;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Να ρωτήσω κατι ρε παιδιά ο nova prime επιτρέπει την δημιουργία dock σαν και αυτό στην εικόνα

http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/176/0/9/beautiful_eyes_n2_by_yuyudroid-d54t9ty.png

Samsung galaxy s21+

Έχω βαρεθεί τον launcher του android 3.2 και θέλω να του βάλω έναν άλλο. Υπάρχει κάποιος αξιόλογος δωρεάν launcher για tablet; Ευχαριστώ

Έχω βαρεθεί τον launcher του android 3.2 και θέλω να του βάλω έναν άλλο. Υπάρχει κάποιος αξιόλογος δωρεάν launcher για tablet; Ευχαριστώ

Εγώ χρησιμοποιώ τον Go Launcher HD και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το έχω και στο κινητό οπότε με έχει βολέψει πολύ.

Eγώ είμαι ευχαριστημένος με τον lightning laucher.Οτι πιο smooth έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.Αν και το κάθετο scrolling μου φάνηκε "κάπως" στην αρχη,τώρα μου αρέσει.

Να ρωτήσω κατι ρε παιδιά ο nova prime επιτρέπει την δημιουργία dock σαν και αυτό στην εικόνα

οχι, ανοιγουν το apk και αλλαζουν την εικονα του dock.(εκτος αν βγηκε νεα εκδοση)

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

οχι, ανοιγουν το apk και αλλαζουν την εικονα του dock.(εκτος αν βγηκε νεα εκδοση)

Δηλαδή Νικο αν κατάλαβα καλα το dock του launcher ειναι διάφανο και απλα το αντικαθιστάς με κάποιο άλλο ίδιων διαστάσεων ?

Samsung galaxy s21+

Δηλαδή Νικο αν κατάλαβα καλα το dock του launcher ειναι διάφανο και απλα το αντικαθιστάς με κάποιο άλλο ίδιων διαστάσεων ?

ακριβως!

....

• Administrators
τι προτείνεται για ics (4.0.4)? nova ή apex;

Δείτε και τον Holo. Σε κάποιες συσκευές είναι εξαιρετικός.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher&hl=el

Modpic.gif

Απο χθες εχω τον holo και μπορω να πω πως ειναι αρκετα σταθερος. Παραμετροποιησιμος και ελαφρυς θα ελεγα. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν υποστηριζει δημιουργια φακελων στο μενου εφαρμογων.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προσέχουμε τις εφαρμογές! :D

O go launcher έχει προβλήματα στην ics? πως και δεν τον προτινει κανείς ενώ για τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν πολύ δημοφιλής?

O go launcher έχει προβλήματα στην ics? πως και δεν τον προτινει κανείς ενώ για τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν πολύ δημοφιλής?

Δεν πάει πολύ καλά σε όλες τις ICS συσκευές, θα έλεγα στις περισσότερες.

frastgr

Δεν πάει πολύ καλά σε όλες τις ICS συσκευές, θα έλεγα στις περισσότερες.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χωρίς το παραμικρό κόλλημα...

παιδια,μηπως ξερετε καποιο καλο launcher για tablet με android ics 4.0.3 που να εχει flash player και να παιζει και livestream?

Δες αυτο GO launcher HD

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Δες αυτο GO launcher HD

τον χρησιμοποιησα,αλλα δεν μου κανει την δουλεια που θελω.το θεμα ειναι το εξης αν μπορεις να βοηθησεις:ειχα το tablet samsung P7500 με την εκδοση 3.2 και παρακολουθησα καποιο side με live stream και με τον dolphin και με το xscope και το εβλεπα κανονικα.τωρα πηρα το tablet samsung P5100 με την 4.0.3,και παρατηρησα οτι δεν μου παιζει το συγκεκριμενο side στο live stream,να φταιει η ics ή συμβαινει κατι αλλο?οποιαδηποτε ιδεα θα την εκτιμησω αφανταστα,γιατι κοντευω να τρελαθω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...