geo_1983petra Δημοσιεύτηκε September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2010 δημοσκοπηση για το ποσες ωρες μπαινουμε στο ιντερνετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ουτε δευτερολεπτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Είμαι όλη μέρα online!!!!! Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αμα μιλαω στο Skype,MSN,Fring κλπ ειμαι περιπου 1 ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ναι την ημερα φυσικα Βασικα, πλεον μπαινω στο ιντερνετ κυριως απο το κινητο. Σπανια απο pc. Περιπου κανα 2ωρο με 3ωρο καθε μερα δηλαδη... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 2-3 λεπτα και πολλα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 περιπου 1-2 ωρες την ημερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 2-3 λεπτά άντε το πολύ μέχρι 5 λεπτά την ημέρα.. Παραπάνω πολύ σπάνια.. Καλά τι δημοσκόπηση είναι αυτή? Ξεκινάει από 30 λεπτά την ημέρα? Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο πλήθος που να μπαίνει 5-20 λεπτά την ημέρα και όχι πάνω από μισή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Προστέθηκε και το "Λιγότερο από μισή ώρα". Συνεχίζουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 το "ανάλογα αν είμαι σπίτι, διακοπές ή κάπου αλλού" δεν παίζει σαν επιλογή ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μέχρι 10' το πολύ... Μόνο στο Facebook μπαίνω για να δω νέα φίλων μου.. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μόνιμα online! Τώρα κάθε πότε θα ψάξω κάτι?.. Οταν έρθει 1 mail, όταν χρειαστεί κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μέσω κινητού είμαι online σχεδόν πάντα, αλλά συνήθως είμαι στην αναμονή. Δηλαδή μπορεί να εχω συνδεθεί κάπου, αλλά να μην επικοινωνώ, απλά να είμαι συνδεδεμένη.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 περιπου 1 1/2 ωρα την ημερα αλλα για δουλεια περισοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καθόλου, είναι πολύ ακριβή υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 2-3 λεπτα και πολλα ειναι πλεον 10 με 15 λεπτα σιγουρα! παραπανω οχι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το πολύ μέχρι 2ωρο τη μέρα, αλλά πάντα με WiFi, είτε από το σπίτι είτε μέσω κάποιου ελεύθερου WiFi hotspot, όχι όμως μέσω 3G/GPRS. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δεν εχω συγκεκριμενη συχνοτητα.. μιας που εξαρταται απο πολλους παραγοντες.. γυρω στο μισαωρο παντως οταν ειμαι εκτος σπιτιου.. να ναι καλα το what's up με 3 ευρω τα 120 ΜΒ και φυσικα η κοσμοτε που εδω εχει παντου 3G.. :D Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 κατα μεσο ορο υπολογιζω κανενα 15-20 λεπτο τη μερα....κι αυτο διοτι κυριως ειμαι online μεσω του υπολογιστη μου... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Συνηθως οταν ειμαι στο δρομο, ταξιδι και οταν βαριεμαι ν'ανοιξω το PC. Κανα μισαωρο περιπου κυριως facebook, ebuddy, myphone, ειδησεις και e-mails..λιγο απ'το καθενα :p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ένα τεταρτάκι είναι ότι πρέπει για να δείς μέιλ και μια είδηση που ψάχνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Ψήφισα το ''Καθόλου''. Σπάνια χρησιμοποιώ το κινητό μου για να μπω στο internet. Edited March 13, 2011 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 για να μπω σε σαιτ και ετσι ? οχι πολυ συχνα αλλα παντα απο wifi Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Περίπου 1 ώρα κάθε μέρα λόγω του ότι το χρησιμοποιώ για τα email μου. Λόγω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι online συνέχεια. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Επειδη πλεον δεν εχω υπολογιστη χρησιμοποιω αρκετα το κινητο για ιντερνετ.Εχω παρατηρησει μια κουραση στα ματια γενικα,επισης διαβασα οτι η συνεχεις χρηση δημιουργει εως και προβληματα ορασης(μεχρι και..ρυτιδες:)).Θα παρω κανα netbook περιμενω τα χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts