zzzzz Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 OK λυθηκε:) θελεις να μας πεις πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Περασα και εγω την 2.2 και ροοταρα ξανα το κινητο. Παρατηρησα κατι και θα θελα λιγη βοηθεια... Ανοιγοντας το τιτανιουμ βλεπω στο κατω μερος την μνημη ρομ και μου λεει οτι 29.3 mb ελευθερα απο τα 340. ΣΕ σας ποσα ειναι γιατι μου φαινονται λιγα.Πως μπορω να απελευθερωσω μερικα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 πρώτα συμπεράσματά για τη froyo : γρήγορη, καταναλώνει όμως πιο γρήγορα τη μπαταρία, ευχάριστη έκπληξη ότι πλέον στο Skype υποστηρίζει Bluetooth..!!! Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) πρώτα συμπεράσματά για τη froyo : γρήγορη, καταναλώνει όμως πιο γρήγορα τη μπαταρία, ευχάριστη έκπληξη ότι πλέον στο Skype υποστηρίζει Bluetooth..!!! Sent from my MB525 using Tapatalk Δηλαδή πως λειτουργεί αυτό ακριβώς. ; Sent from my MB525 εμενα η μπαταρια με setvsel μου κραταει 3,5-4 μερες. Σε εχω ξαναρωτηρεί στο παρελθόν. Τι τιμές στo setvcel έχεις; Έχεις περάσει την cm7 ; Sent from my MB525 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) υπαρχει καποιο λινκ για την επισημη αναβαθμιση σε 2.2 στην ελλαδα; που πρεπει να μπω; 1) απο το κινητο οταν παταω ενημερωσεις συστηματος δεν μου βρισκει τιποτα, μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση android. 2) https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades σε αυτο το link ακομη γραφει οτι δεν εχει γινει ακομη uptade για 2.2 σε ολες τις χωρες της ευρωπης σιγουρα εχει γινει για την ελλαδα; 3) μπηκα και στο ελληνικο site της μοτορολα και οταν παω στο defy δεν αναφερει τιποτα για αναβαθμιση απαραδεκτο αυτο απο την μοτορολα. ακομη στα τεχνικα χαρακτηριστικα του defy λεει android 2.1. 4) ειχα ξαναρωτησει και παλιοτερα και τελικα δεν καταλαβα.. http://www.motorola.com/Support/US-EN/DEFY σε αυτο το μενου που επιλεγεις τις χωρες γιατι εχει τις χωρες που δεν υπαρχει ακομη η 2.2 σε καθε χωρα εχει και κατι διαφορετικο..τελικα αν βαλω την 2.2 της αμερικης η της αγγλιας για παραδειγμα η μονη διαφορα θα ειναι στην γλωσσα το μενου δηλαδη δεν θα εχω ελληνικα; τελικα υπαρχει καπου που μπορω να κατεβασω ελληνικο οδηγο και να μου κανει check για uptades και μετα να τις κανει εγκατασταση οπως εχει η se για παραδειγμα. περιεργα πραγματα απο την μοτορολα.. Edited June 12, 2011 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 υπαρχει καποιο λινκ για την επισημη αναβαθμιση σε 2.2 στην ελλαδα; που πρεπει να μπω; 1) απο το κινητο οταν παταω ενημερωσεις συστηματος δεν μου βρισκει τιποτα, μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση android. 2) https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades σε αυτο το link ακομη γραφει οτι δεν εχει γινει ακομη uptade για 2.2 σε ολες τις χωρες της ευρωπης σιγουρα εχει γινει για την ελλαδα; 3) μπηκα και στο ελληνικο site της μοτορολα και οταν παω στο defy δεν αναφερει τιποτα για αναβαθμιση απαραδεκτο αυτο απο την μοτορολα. ακομη στα τεχνικα χαρακτηριστικα του defy λεει android 2.1. Όσοι αναβάθμισαν έχουν αγοράσει το τηλέφωνο από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Όσοι αναβάθμισαν έχουν αγοράσει το τηλέφωνο από εξωτερικό. αα μαλιστα..οποτε οσοι το πηραμε απο ελλαδα ακομη περιμενουμε! τελικα γνωριζει κανεις τι διαφορα εχει αν βαλουμε την επισημη 2.2 καποιας αλλης χωρας; αλλαζει η γλωσσα; η απλα δεν γινετε η εγκατασταση; και σε ολες τις αλλες εταιριες για καθε χωρα σε καθε κινητο βγενει διαφορετικη εκδοση; υγ: μεχρι τις 30/6 ολες οι χωρες θα εχουν 2.2 μεχρι εκεινη την μερα εχει πει η motorola υγ2: υπομονη.. Edited June 12, 2011 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Όσοι αναβάθμισαν έχουν αγοράσει το τηλέφωνο από εξωτερικό. Eχει βγει η 2.2 και για τα ελληνικα. Εγω το αναβαθμισα μεσω του motorola software updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Eχει βγει η 2.2 και για τα ελληνικα. Εγω το αναβαθμισα μεσω του motorola software updater μαλιστα και τι ακριβως πρεπει να κανω; αυτο θα το βρω στο ελληνικο σαιτ της μοτορολα; θα χαθουν ολα μετα το uptade; Νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο για τη συσκευή σας. Για να ξεκινήσετε την ενημέρωση, κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει έως 15 λεπτά. Σημειώστε ότι αυτή η ενημέρωση δε θα επηρεάσει, τροποποιήσει ή διαγράψει περιεχόμενο χρήστη στη συσκευή σας. μου εβγαλε το παραπανω μυνημα το software uptade οποτε δεν χανετε τιποτα. Edited June 12, 2011 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 μαλιστα και τι ακριβως πρεπει να κανω; αυτο θα το βρω στο ελληνικο σαιτ της μοτορολα; θα χαθουν ολα μετα το uptade; Νέο λογισμικό είναι διαθέσιμο για τη συσκευή σας. Για να ξεκινήσετε την ενημέρωση, κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει έως 15 λεπτά. Σημειώστε ότι αυτή η ενημέρωση δε θα επηρεάσει, τροποποιήσει ή διαγράψει περιεχόμενο χρήστη στη συσκευή σας. μου εβγαλε το παραπανω μυνημα το software uptade οποτε δεν χανετε τιποτα. δεν θα σου διαγραψει τιποτα, οποτε μπορεις να προχωρησεις γνωμη μου ομως ειναι, μετα απο το update να κανεις factory reset (και μαλιστα καλυτερα μεσα απο το recovery), διοτι αλλιως θα εχεις αρκετα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 δεν θα σου διαγραψει τιποτα, οποτε μπορεις να προχωρησεις γνωμη μου ομως ειναι, μετα απο το update να κανεις factory reset (και μαλιστα καλυτερα μεσα απο το recovery), διοτι αλλιως θα εχεις αρκετα προβληματα φιλε τι εννοεις μεσα απο το recovery; ειναι προγραμμα αυτο απο android market; χρειαζετε root για να γινει η εγκατασταση; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 φιλε τι εννοεις μεσα απο το recovery; ειναι προγραμμα αυτο απο android market; χρειαζετε root για να γινει η εγκατασταση; δες στο συνημμενο αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Όσοι αναβάθμισαν έχουν αγοράσει το τηλέφωνο από εξωτερικό. Στην Ελλάδα, τα Ελληνικά defy αναβαθμίζονται εδώ και 3-4 μέρες μεσω του software updater :X Καλό είναι να μην γράφουμε ανακριβειες αν δεν είμαστε σίγουροι...υπάρχει κόσμος και ειδικά νεοι χρήστες που βασίζεται σε αυτά που διαβάζει στο φόρουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Συμφωνώ με τον dbal από πάνω. Και επειδή αρκετοί βαριούνται να διαβάσουν ακόμα και ένα ποστ πιο πριν (δε μιλάμε και για καμμιά σελίδα) ορίστε ξανά ένα link με τα σχόλιά μου για την αναβάθμιση σε 2.2. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Συμφωνώ με τον dbal από πάνω. Και επειδή αρκετοί βαριούνται να διαβάσουν ακόμα και ένα ποστ πιο πριν (δε μιλάμε και για καμμιά σελίδα) ορίστε ξανά ένα link με τα σχόλιά μου για την αναβάθμιση σε 2.2. Όσα σχόλια υπήρχαν περί αναβάθμισης (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου) ήταν από χρήστες που αναφέρονταν σε κινητά αγορασμένα από εξωτερικό, ή δεν ανάφεραν τίποτε, όπως και το δικό σου. Η απάντησή σου πάντως δείχνει άνθρωπο που προσπαθεί να πουλήσει εξυπνάδες και όχι να ενημερώσει. Στην Ελλάδα, τα Ελληνικά defy αναβαθμίζονται εδώ και 3-4 μέρες μεσω του software updater :X Καλό είναι να μην γράφουμε ανακριβειες αν δεν είμαστε σίγουροι...υπάρχει κόσμος και ειδικά νεοι χρήστες που βασίζεται σε αυτά που διαβάζει στο φόρουμ... Όσα σχόλια υπήρχαν περί αναβάθμισης ήταν από χρήστες που αναφέρονταν σε κινητά αγορασμένα από εξωτερικό, ή δεν ανάφεραν τίποτε. Να είσαι βέβαιος πως δεν προσπάθησα να παραπλανήσω κανένα. Αυτό γνώριζα και αυτό έγραψα. Eχει βγει η 2.2 και για τα ελληνικα. Εγω το αναβαθμισα μεσω του motorola software updater Ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν το γνώριζα. Τέλος να ζητήσω συγνώμη σε όποιον άθελά μου τον παραπληροφόρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ενταξει ρε παιδια εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος να μην πεσουμε και να τον φαμε! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 θελεις να μας πεις πως; προσθηκη-----συντομευσεις------κλησεις, και απο προσφατες,αγαπημενα, κλησεις, επιλεγεος οτι θελεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 πρώτα συμπεράσματά για τη froyo : γρήγορη, καταναλώνει όμως πιο γρήγορα τη μπαταρία, ευχάριστη έκπληξη ότι πλέον στο Skype υποστηρίζει Bluetooth..!!! Δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής κάτι αρνητικό με την μπαταρία. Να μη σου πω ότι έχω δει και πολύ ελαφρά βελτίωση αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Επίσης να σημειώσω οτι λειτουργεί κανονικά το *#*#4636#*#* που δίνει διάφορες πληροφορίες και επιτρέπει κάποιες ρυθμίσεις. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδια πως κανω αναθμιση? δεν εχω καποιο προγραμμα MOTOROLA στο PC η αληθεια ειναι κ στο σιτε τους δεν εβγαλα ακρη. Ευχαριστω Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Παιδια πως κανω αναθμιση? δεν εχω καποιο προγραμμα MOTOROLA στο PC η αληθεια ειναι κ στο σιτε τους δεν εβγαλα ακρη. Ευχαριστω http://direct.motorola.com/GRE/SoftwareUpdateSummary.asp?country=GRC&language=GRE&web_page_name=SUPPORT&strCarrierId=&strPhone=MOTODEFY&strCable=Micro%20USB%20Data%20Cable&strURL=https://rsddownload.motorola.com/download/Moto.Version.34.179.x.MB525.Retail.en.v.9.pdf κατεβαζεις το προγραμμα , κανεις εγκατασταση και μετα συνδεεις το defy σου και ακολουθεις τις οδηγιες:) Edited June 12, 2011 by pok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αν τα εκανα ολα καλα... Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού για την κινητή συσκευή σας. Κάντε έλεγχο και πάλι για νέες εκδόσεις. Δεν ξερω...! Στα αριστερα παντος με παραξενεψε αυτο.. Αριθμός μοντέλου: N / A Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Περίμενε λίγη ώρα, αργεί 2-3 λεπτά να αναγνωρίσει το τηλέφωνο. Ίσως χρειαστεί να το βάλεις - βγάλεις καμιά φορά. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Περίμενε λίγη ώρα, αργεί 2-3 λεπτά να αναγνωρίσει το τηλέφωνο. Ίσως χρειαστεί να το βάλεις - βγάλεις καμιά φορά. Ναι κανει συνδεση συσκευης... βρισκει το ΙΜΕΙ αλλα λεει οτι δεν υπαρχει καποιο update Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μια ιδέα κανείς; Όταν βγάζω με φωτογραφίες που χρειάζονται φλας, δε βγάζει φωτογραφία, αλλά μια μαύρη. Σε αυτές που δεν ανάβει το φλας, βγαίνουν σωστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μια ιδέα κανείς; Όταν βγάζω με φωτογραφίες που χρειάζονται φλας, δε βγάζει φωτογραφία, αλλά μια μαύρη. Σε αυτές που δεν ανάβει το φλας, βγαίνουν σωστές. πηγαινε στις εφαρμογες- φωτογραφική- καθαρισμός προσωρινής μνήμης ΜΗΠΩΣ και φτιάξει:ninja: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts