Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ποτε θα μπορεσω να κανω uptade, jb kai unlock που εχω ακομα 4.0.1 γιατι αργει τοσο πολυ αυτη την φορα το unlock?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον απο χθες ειμαι με 4.2.1 και untethered JB... παει καλα το τηλέφωνο αν και εχω διαπιστώσει λίγο παραπάνω battery drain!:)

βγηκε το μονιμο JB???? δωσε πληροφοριες..

βγηκε το μονιμο JB???? δωσε πληροφοριες..

το εχω γραψει και πιο πανω... αντε εδω http://blog.iphone-dev.org/redsn0w και εαν εχεις OSX δοκιμασε το !

Με το που βγει το jb gia 4.2 θα βγει και το iOS 4.3 και παλι στο περιμενε .. χαχαχα ο ενας κυνηγαει τον αλλον .. :lol:

Καλησπερα τελικα δεν μπορεσα να το κανω restore την 4.1 στο 4 32GB για ποτε δεν ειχα κρατησει αρχεια shsh..Αλλα δεν μπορω να καταλαβω στην προηγουμενη μου συσκευη μου 4 16GB εγω το ειχα κανει activate και JB με limera1n και (Δεν κρατησα ποτε τα SHSH αρχεια) το εκανα restore παρα πολλες φορες στην 4.1 για πλακα και οποτε ηθελα.. Γιατι το 16μου γινοταν restore και οχι το 32αρι μου ; Δεν ειναι λιγο τρελο αυτο ? Οπως κ ενας φιλος μου το εχει κανει πολλες φορες restore δεν ειχε ποτε αρχεια SHSH και αυτος το εκανε JB.. Υπαρχει εξηγηση ?

Αν το έκανες πριν την έλευση της 4.2.1, τότε είναι λογικό. Αν όχι, τότε κάτι είχες κάνει, δε μπορεί..

Αν το έκανες πριν την έλευση της 4.2.1, τότε είναι λογικό. Αν όχι, τότε κάτι είχες κάνει, δε μπορεί..

Ειχε κυκλοφορισει η 4.2.1 οταν εγω εκανα πολλες φορες restore και ποτε δεν ειχα κρατησει τα SHSH αρχεια και ειχε γινει καθε φορα χωρις προβλημα..Σε κανενα απο τα iphone που ειχα αλλαξει η ειχα κανει JB δεν ειχα κρατησει SHSH αρχεια.. Τωρα κατι αλλο μπορω να βαλω τα SHSH αρχεια απο αλλο 4?

@ Και κατι ασχετο για για μην δημιουργο αλλο post.. Πως μπορω να κανω unlock 3gs η 4 που ειναι απο το εξωτερικο για να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα?

Edited by iliaspot

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας.

Έχει ένας φίλος το iPhone 4 αγορασμένο απο Vodafone GR (δηλαδή ξεκλείδωτο). Έχει πιθανόν τα SHSH της 4.1 και της 4.2.1. Αυτή τη στιγμή φοράει την 4.2.1 στην οποία έχει γίνει Tethered Jailbreak. Βλέπω ότι η Dev-Team έχει βγάλει beta έκδοση του Redsnow όπου γίνεται Untethered Jailbreak στην 4.2.1.

Ερωτήσεις:

1) Για να περάσω την beta έκδοση διαβάζω ότι χρειάζεται να έχει τα shsh της 4.2b3. Δοκίμασα μέω TinyUmbrella ώς έχει το κινητό(4.2.1 TJ) να τα σώσω αλλά δεν. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω ώστε να προχωρήσω στη διαδικασία του untether?

2) Αν ναι την beta έκδοση την περνάω απο πάνω ώς έχει?

3) Αν δεν έχει τα shsh της 4.1 μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ώστε να μπορώ να του κάνω untether jailbreak?

Σας ευχαριστώ, παρακαλώ τα φώτα σας!

εγω ποτε θα μπορεσω να κανω uptade, jb kai unlock που εχω ακομα 4.0.1 γιατι αργει τοσο πολυ αυτη την φορα το unlock?

Αφου μπορεις να κανεις JB στην 4.0.1 ... το unlock μπορει να γινει μεσα απο το cydia βαλε την πηγη http://repo666.ultrasn0w.com install ultrasn0w και κανε restart το iphone αν κανει για το baseband που εχει το iphone.

Ειχε κυκλοφορισει η 4.2.1 οταν εγω εκανα πολλες φορες restore και ποτε δεν ειχα κρατησει τα SHSH αρχεια και ειχε γινει καθε φορα χωρις προβλημα..Σε κανενα απο τα iphone που ειχα αλλαξει η ειχα κανει JB δεν ειχα κρατησει SHSH αρχεια.. Τωρα κατι αλλο μπορω να βαλω τα SHSH αρχεια απο αλλο 4?

@ Και κατι ασχετο για για μην δημιουργο αλλο post.. Πως μπορω να κανω unlock 3gs η 4 που ειναι απο το εξωτερικο για να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα?

Restore μπορεις να κανεις εφοσον δεν περασες ποτε την 4.2 downgrade ομως αποκλειεται να κανεις χωρις shsh

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Restore μπορεις να κανεις εφοσον δεν περασες ποτε την 4.2 downgrade ομως αποκλειεται να κανεις χωρις shsh

Μπορω να χρησιμοποιησω τα SHSH απο αλλο 4αρι ?

Αφου μπορεις να κανεις JB στην 4.0.1 ... το unlock μπορει να γινει μεσα απο το cydia βαλε την πηγη http://repo666.ultrasn0w.com install ultrasn0w και κανε restart το iphone αν κανει για το baseband που εχει το iphone.

ναι το εχω κανει αυτο αλλα δν μπορω να κανω update το τηλεφωνο ...

Καλησπέρα παιδιά σκεύτομαι να πάρω το 4ρι απο αμερική αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το unlock στην sim κ.τ.λ απλα ήθενα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά τα εκεί iphone με τα υπόλοιπα(βλεπε Γερμανια,Αγγλια) στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν unclocked?

Καλησπέρα παιδιά σκεύτομαι να πάρω το 4ρι απο αμερική αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το unlock στην sim κ.τ.λ απλα ήθενα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά τα εκεί iphone με τα υπόλοιπα(βλεπε Γερμανια,Αγγλια) στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν unclocked?

Αν εχει την τελευταια εκδοση, ακομα δε γινεται ουτε unlock ουτε untethered jailbreak.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω χάσει κάποια επεισόδια και είμαι στην 4.0.1 .

Υπάρχει έκδοση νεότερη να κάνω αναβάθμιση αλλά και jailbreak;

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Εχει βγει η 4.2.1, υπαρχει jailbreak αλλα ειναι untethered.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Tethered είναι..

Α ναι; Τελεια! Θα ψαξω να τη βρω αν ειναι!

Tethered=χρειάζεται υπολογιστής κάθε φορά που κάνεις reboot. Υπάρχει untethered σε beta που προϋποθέτει όμως ότι έχεις τα ipsw files της 4.2.3b.

Γινεται σε windows ομως; Γιατι απ οσο ειδα εχει βγει μονο για mac μεχρι στιγμης. Εκτος και αν δεν το ειδα καλα.

Γινεται σε windows ομως; Γιατι απ οσο ειδα εχει βγει μονο για mac μεχρι στιγμης. Εκτος και αν δεν το ειδα καλα.

Οχι, δεν παιζει σε windows. Πρεπει να εχεις OSX.

Παιζει αρκετα καλα - μοναδικο προβλημα που εχω δει ειναι η μπαταρια... πινει πολυ!!!:lol::lol:

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω χάσει κάποια επεισόδια και είμαι στην 4.0.1 .

Υπάρχει έκδοση νεότερη να κάνω αναβάθμιση αλλά και jailbreak;

Το εχεις jailbreak τωρα την 4.0.1 ? αν ναι υπαρχει και 4.1 να την κατεβασεις κ να την περασεις και μετα παλι jailbreak..

Το εχεις jailbreak τωρα την 4.0.1 ? αν ναι υπαρχει και 4.1 να την κατεβασεις κ να την περασεις και μετα παλι jailbreak..

για να κανεις JB της 4.1 ΔΕΝ χρειαζεσαι να εχεις JB την 4.0.1