sportguy Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 εγω ποτε θα μπορεσω να κανω uptade, jb kai unlock που εχω ακομα 4.0.1 γιατι αργει τοσο πολυ αυτη την φορα το unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Λοιπον απο χθες ειμαι με 4.2.1 και untethered JB... παει καλα το τηλέφωνο αν και εχω διαπιστώσει λίγο παραπάνω battery drain!:) βγηκε το μονιμο JB???? δωσε πληροφοριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 βγηκε το μονιμο JB???? δωσε πληροφοριες.. το εχω γραψει και πιο πανω... αντε εδω http://blog.iphone-dev.org/redsn0w και εαν εχεις OSX δοκιμασε το ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Με το που βγει το jb gia 4.2 θα βγει και το iOS 4.3 και παλι στο περιμενε .. χαχαχα ο ενας κυνηγαει τον αλλον .. :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπερα τελικα δεν μπορεσα να το κανω restore την 4.1 στο 4 32GB για ποτε δεν ειχα κρατησει αρχεια shsh..Αλλα δεν μπορω να καταλαβω στην προηγουμενη μου συσκευη μου 4 16GB εγω το ειχα κανει activate και JB με limera1n και (Δεν κρατησα ποτε τα SHSH αρχεια) το εκανα restore παρα πολλες φορες στην 4.1 για πλακα και οποτε ηθελα.. Γιατι το 16μου γινοταν restore και οχι το 32αρι μου ; Δεν ειναι λιγο τρελο αυτο ? Οπως κ ενας φιλος μου το εχει κανει πολλες φορες restore δεν ειχε ποτε αρχεια SHSH και αυτος το εκανε JB.. Υπαρχει εξηγηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Αν το έκανες πριν την έλευση της 4.2.1, τότε είναι λογικό. Αν όχι, τότε κάτι είχες κάνει, δε μπορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Αν το έκανες πριν την έλευση της 4.2.1, τότε είναι λογικό. Αν όχι, τότε κάτι είχες κάνει, δε μπορεί.. Ειχε κυκλοφορισει η 4.2.1 οταν εγω εκανα πολλες φορες restore και ποτε δεν ειχα κρατησει τα SHSH αρχεια και ειχε γινει καθε φορα χωρις προβλημα..Σε κανενα απο τα iphone που ειχα αλλαξει η ειχα κανει JB δεν ειχα κρατησει SHSH αρχεια.. Τωρα κατι αλλο μπορω να βαλω τα SHSH αρχεια απο αλλο 4? @ Και κατι ασχετο για για μην δημιουργο αλλο post.. Πως μπορω να κανω unlock 3gs η 4 που ειναι απο το εξωτερικο για να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα? Edited January 14, 2011 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας. Έχει ένας φίλος το iPhone 4 αγορασμένο απο Vodafone GR (δηλαδή ξεκλείδωτο). Έχει πιθανόν τα SHSH της 4.1 και της 4.2.1. Αυτή τη στιγμή φοράει την 4.2.1 στην οποία έχει γίνει Tethered Jailbreak. Βλέπω ότι η Dev-Team έχει βγάλει beta έκδοση του Redsnow όπου γίνεται Untethered Jailbreak στην 4.2.1. Ερωτήσεις: 1) Για να περάσω την beta έκδοση διαβάζω ότι χρειάζεται να έχει τα shsh της 4.2b3. Δοκίμασα μέω TinyUmbrella ώς έχει το κινητό(4.2.1 TJ) να τα σώσω αλλά δεν. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω ώστε να προχωρήσω στη διαδικασία του untether? 2) Αν ναι την beta έκδοση την περνάω απο πάνω ώς έχει? 3) Αν δεν έχει τα shsh της 4.1 μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ώστε να μπορώ να του κάνω untether jailbreak? Σας ευχαριστώ, παρακαλώ τα φώτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εγω ποτε θα μπορεσω να κανω uptade, jb kai unlock που εχω ακομα 4.0.1 γιατι αργει τοσο πολυ αυτη την φορα το unlock? Αφου μπορεις να κανεις JB στην 4.0.1 ... το unlock μπορει να γινει μεσα απο το cydia βαλε την πηγη http://repo666.ultrasn0w.com install ultrasn0w και κανε restart το iphone αν κανει για το baseband που εχει το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ειχε κυκλοφορισει η 4.2.1 οταν εγω εκανα πολλες φορες restore και ποτε δεν ειχα κρατησει τα SHSH αρχεια και ειχε γινει καθε φορα χωρις προβλημα..Σε κανενα απο τα iphone που ειχα αλλαξει η ειχα κανει JB δεν ειχα κρατησει SHSH αρχεια.. Τωρα κατι αλλο μπορω να βαλω τα SHSH αρχεια απο αλλο 4? @ Και κατι ασχετο για για μην δημιουργο αλλο post.. Πως μπορω να κανω unlock 3gs η 4 που ειναι απο το εξωτερικο για να το χρησιμοποιησω στην ελλαδα? Restore μπορεις να κανεις εφοσον δεν περασες ποτε την 4.2 downgrade ομως αποκλειεται να κανεις χωρις shsh Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Restore μπορεις να κανεις εφοσον δεν περασες ποτε την 4.2 downgrade ομως αποκλειεται να κανεις χωρις shsh Μπορω να χρησιμοποιησω τα SHSH απο αλλο 4αρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μπορω να χρησιμοποιησω τα SHSH απο αλλο 4αρι ? οχι, τα SHSH ειναι μοναδικα για καθε συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αφου μπορεις να κανεις JB στην 4.0.1 ... το unlock μπορει να γινει μεσα απο το cydia βαλε την πηγη http://repo666.ultrasn0w.com install ultrasn0w και κανε restart το iphone αν κανει για το baseband που εχει το iphone. ναι το εχω κανει αυτο αλλα δν μπορω να κανω update το τηλεφωνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkapone1959 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά σκεύτομαι να πάρω το 4ρι απο αμερική αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το unlock στην sim κ.τ.λ απλα ήθενα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά τα εκεί iphone με τα υπόλοιπα(βλεπε Γερμανια,Αγγλια) στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν unclocked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά σκεύτομαι να πάρω το 4ρι απο αμερική αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το unlock στην sim κ.τ.λ απλα ήθενα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά τα εκεί iphone με τα υπόλοιπα(βλεπε Γερμανια,Αγγλια) στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν unclocked? Αν εχει την τελευταια εκδοση, ακομα δε γινεται ουτε unlock ουτε untethered jailbreak. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω χάσει κάποια επεισόδια και είμαι στην 4.0.1 . Υπάρχει έκδοση νεότερη να κάνω αναβάθμιση αλλά και jailbreak; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εχει βγει η 4.2.1, υπαρχει jailbreak αλλα ειναι untethered. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εχει βγει η 4.2.1, υπαρχει jailbreak αλλα ειναι untethered. Tethered είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Tethered είναι.. Α ναι; Τελεια! Θα ψαξω να τη βρω αν ειναι! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Tethered είναι.. Που την έχεις βρει την tethered?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Tethered=χρειάζεται υπολογιστής κάθε φορά που κάνεις reboot. Υπάρχει untethered σε beta που προϋποθέτει όμως ότι έχεις τα ipsw files της 4.2.3b. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Γινεται σε windows ομως; Γιατι απ οσο ειδα εχει βγει μονο για mac μεχρι στιγμης. Εκτος και αν δεν το ειδα καλα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Γινεται σε windows ομως; Γιατι απ οσο ειδα εχει βγει μονο για mac μεχρι στιγμης. Εκτος και αν δεν το ειδα καλα. Οχι, δεν παιζει σε windows. Πρεπει να εχεις OSX. Παιζει αρκετα καλα - μοναδικο προβλημα που εχω δει ειναι η μπαταρια... πινει πολυ!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχω χάσει κάποια επεισόδια και είμαι στην 4.0.1 . Υπάρχει έκδοση νεότερη να κάνω αναβάθμιση αλλά και jailbreak; Το εχεις jailbreak τωρα την 4.0.1 ? αν ναι υπαρχει και 4.1 να την κατεβασεις κ να την περασεις και μετα παλι jailbreak.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Το εχεις jailbreak τωρα την 4.0.1 ? αν ναι υπαρχει και 4.1 να την κατεβασεις κ να την περασεις και μετα παλι jailbreak.. για να κανεις JB της 4.1 ΔΕΝ χρειαζεσαι να εχεις JB την 4.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts