Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Κατάφερα βλακωδώς να κάνω hard-brick το P1000 μου. :wacko: Πριν από λίγους μήνες το είχα αναβαθμίσει στην 2.3.6 official UK rom και χτες αποφάσισα να του περάσω μία custom 4.1.2. Προσπαθώντας να ακολουθήσω κατά γράμμα το tutorial (τρομάρα μου), άρχισα με downgrade σε μία 2.3.3 που πρότεινε, η οποία για κακή μου τύχη ήταν custom. To flash απ' το Odin έγινε κανονικά, αλλά το υποτιθέμενο reboot δεν έγινε ποτέ και το tab έμεινε σβηστό χωρίς να ανταποκρίνεται σε κουμπιά/plug in στο PC/φορτιστή. Απ' αυτά που διάβασα εκ των υστέρων, υποθέτω ότι η original 2.3.6 είχε κλειδωμένους bootloaders και με την custom που φλάσαρα έγινε ο πανικός. Τουλάχιστον είχε ήδη λήξει η εγγύηση και γλύτωσα μερικές τύψεις! Μήπως έχετε καμία πρόταση για το που να το πάω για service (στην Αθήνα)? (μαγικές λύσεις δεκτές :p, αν και απ' ότι διάβασα ως τώρα του έδωσα και κατάλαβε...) Δεν μπαίνει σε bootloader / recovery με τους γνωστούς συνδυασμούς πλήκτρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με οδηγήσει σε έναν οδηγό αναβάθμισης του Ρ1000; Εχω κάνει ολική επαναφορά και θέλω να το πάω στην 4.χ Μου δίνει τα εξής σφάλματα E:failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Κοίταξες στην ενότητα των οδηγών; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) επιτέλους η 4.1.2 για το 7 plus! (P6200) στη σελίδα samfirmware.com (open austria η εκδοση) :) http://hotfile.com/dl/201587033/0e981e2/P6200XXMC3_P6200OXAMC3_ATO.zip.html Edited April 7, 2013 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Την βοήθεια και τα ''φώτα'' σας παρακαλώ!!!!!!! Έχω ένα p1000 με 2.3.6 . Αγόρασα αυτό το προϊόν .... http://www.ebay.com/itm/360655405599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 με την ελπίδα να μπορώ να συνδέω φλασάκια απ' ευθείας στην ταμπλέτα. Έμεινα με την ελπίδα!!!!! Κάποια πρόταση/βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μόνο ένα flashάκι δοκίμασες? Δεν το βλέπει καθόλου ή δεν βλέπει τα περιεχόμενά του? Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι θα πρέπει να είναι σε FAT32 format και όχι σε NTFS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ για τη απάντηση. Θα τσεκάρω το φορματ από τα φλασάκια και θα κάνω δοκιμές . Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βγάζει καμία ειδοποίηση το τάμπλετ όταν συνδέω κάποιο φλασάκι,δείχνει ότι δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Έχω την εντύπωση ότι ο εξ Ανατολών προμηθευτής μου τα έκανε μαντάρα στην περιγραφή του προϊόντος του γιατί δεν απαντάει και στις ερωτήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ωχ.. Όταν βάζεις το ανταπτοράκι (σκέτο χωρίς flashάκι συνδεδεμένο) δεν σου βγάζει ένδειξη για USB πάνω αριστερά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καμία ειδοποίηση δεν βγάζει όταν συνδέω το απίθανο ανταπτοράκι.Μάλλον δεν είναι για το p1000. Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας και πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν!!!!!!! :cry::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μπορεί να είναι DOA. Πες του για refund και πάρτο από κάποιον άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanael Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Λύθηκε το αίνιγμα.Το p1000 δεν είναι συμβατό με αυτό το προϊόν...http://www.ebay.com/itm/360655405599?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 διότι δεν δίνει αρκετό ρεύμα από την υποδοχή φόρτισης για να διαβαστούν φλασάκια ή εξωτερικοί σκληροί .Υπάρχει τρόπος να διαβάσει το τάμπλετ τα φλασάκια ακολουθώντας την μέθοδο του Y- cable.Περιγράφεται εδώ...http://www.youtube.com/watch?v=Wt5rNrbNnDk . Στην ουσία δίνουμε ρεύμα με το φορτιστή μας για να διαβάσει το τάμπλετ τα φλασάκια .Άβολο και περίπλοκο. Αν έχω κάνει λάθος περιμένω διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα P6200 εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν το δουλευα ιδιαιτερα και εφτασε τωρα ο καιρος του.Εχω ομως μονιμο προβλημα με το facebook.9 στις 10 φορες δε φορτωνει με τιποτα τις εικονες και αργει παααααααααρα πολυ ακομα και οταν πας να διαβασεις τα σχολια.Σε ολες τις αλλες εφαρμογες παιζει σφαιρα.Μεχρι και Real Racing 3 εβαλα και τα παει μια χαρα. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παιδια πλεον για 99€ που το βρηκα καινουριο αξιζει; Μιλαω για το Ρ1000 παντα.... Δεν θελω να δωσω πανω απο 150€ και οι αλλες λυσεις ειναι yarvik bitmore κτλ.... Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδια πλεον για 99€ που το βρηκα καινουριο αξιζει; Μιλαω για το Ρ1000 παντα.... Δεν θελω να δωσω πανω απο 150€ και οι αλλες λυσεις ειναι yarvik bitmore κτλ.... Προσωπική άποψη, δεν συγκρίνεται το GT με τις κινέζικες υλοποιήσεις. Σε τίποτα. Πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή. (μπορείς να μου πεις σε pm πού το βρήκες;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) καλησπερα και απο εμενα !!! εχω στα χερια μου ενα p1000 ενος φιλου εχει froyo p1000buji3 υπαρχει καποια νεοτερη ?και που στην αρχη της ενοτητας δεν υπαρχει κατι για ποιο νεα εκδοση οχι custom παρα μονο official ευχχαριστω!! edit: οκ τα βρηκα εγινε το update!!! Edited August 19, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) το ειδε κανεις αυτο? http://hygodroid.blogspot.gr/2013/10/android-4.html#gpluscomments δουλευουν ολα μια χαρα!! Edited October 11, 2013 by phos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) το ειδε κανεις αυτο? http://hygodroid.blogspot.gr/2013/10/android-4.html#gpluscomments δουλευουν ολα μια χαρα!! το εχεις δοκιμασει?Εινια βαρια η 4.3 για το μηχανημα? ακολουθησα τις οδηγιες που βρισκονται εδω αλλα οταν πατω vol up+ power για να μπω στο recovery μου εμφανιζει αυτη την οθονηhttp://s24.postimg.org/43md7kk2t/image.jpg Τι κανω τωρα? Edited October 16, 2013 by Char_sx1 after update Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Βρήκες άκρη ή να στα στείλω αύριο; μπορεις να μου τα στειλεις εμενα σε παρακαλω? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 http://hygodroid.blogspot.gr/p/blog-page.html Βγηκε και αναβαθμιση!!Μονο που η μια απο τις δυο αναβαθμισεις υποστηριζει usb on the go!! Απ οσο ξερω η συσκευη p1000 δεν εχει αρκετο ρευμα για ατυτη τη συνδεση.Ξερει κανεις κατι παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπερα Απο εδω η τελευταια εκδοση 4.4 http://hygodroid.blogspot.gr/2013/11/cyanogenmod-110-android-44-kitkat-for.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw1474 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 GT-P 1000 TAB2 7' δεν ανοιγει καθολου μαυρη οθονη δοκιμασα power + volume +- πατημενα αλλα τιποτα καμια ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) καλημερα και απο μενα, ψαχνω εκδοση xbmc που να τρεχει σωστα στο P1000,έχω δοκιμασει διαφορες αλλα μεχρι στιγμης τζιφος, ειδικα στα 720p. καθε βοηθεια πολυτιμη! Edited February 5, 2014 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ενας φιλος μου εφερε το ταμπλετ γιατι δεν δουλευει το skype. Μολις το ανοιγεις σε μερικα δευτερα κλινει και βγαζει μυνημα οτι το skype η εφαρμογη τερματιστηκε. Εκανα διαγραφη δεδωμενων τιποτα μπαινω στο play να το ξαναπερασω και οταν παω στην εφαρμογη εχει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατη με το ταμπλετ. Καμια βοηθεια καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ενας φιλος μου εφερε το ταμπλετ γιατι δεν δουλευει το skype. Μολις το ανοιγεις σε μερικα δευτερα κλινει και βγαζει μυνημα οτι το skype η εφαρμογη τερματιστηκε. Εκανα διαγραφη δεδωμενων τιποτα μπαινω στο play να το ξαναπερασω και οταν παω στην εφαρμογη εχει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατη με το ταμπλετ. Καμια βοηθεια καποιος? Δεν γνωρίζω το λόγο μιας και δεν έχω το συγκεκριμένο tablet αλλά μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ μήπως δουλέψει, κάνε και μία επανεκκίνηση πριν δοκιμάσεις αν δεν έχεις κάνει ήδη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts