special Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Δυστηχως δεν πιανει στην 2.3.3 μια και ακομα και EUR να βαλω δεν εχει ελληνικα πληκτρολογια.Και οχι τιποτα αλλο αλλα εβαλα και την κολο-JMK που εχει κλειδωμενο τον bootloader.Προσπαθησα να βαλω JK2 οπου εκει καθε 10 δευτερολεπτα εκανε reboot το galaxy tab.Δοκιμασα wipe-cache-factory default αλλα παλι τιποτα.Αναμονη για επισημη ελληνικη gingerbread εκδοση μαλλον.ελπιζω να μην αργηση ;-0 Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Έβαλα την gingerbread 2.3 την ιταλικη την έκανα και root και ολα o.k...σιγά μη περιμένω αν γουστάρει η κάθε εταιρεία να βγάλει update. Το πληκτρολόγιο δεν ειναι πρόβλημα γιατι το Go Keyboard που ειναι free ειναι καλύερο κι απο Samsung! To προβλημα που παρατηρησα ειναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχεση με το 2.2. Αν λυθει αυτο με την 2.3.4 θα ειναι τέλειο το μηχανάκι. ......κάτι ασχετο ειναι δυνατον να βρουμε το σετ της μανισιας Rom για το galaxy tab 3g ελληνικο? ...vodafone rom ετσι για να την έχουμε καβάντζα?...δηλαδη αν κάποιος με clockword Mode σε μανισια ρομ μπορεσει να παρει ενα καθαρο backup και να το ανεβάσει για να το εχουμε θα ήταν καλη φάση ...κι αν δουλευει με restore χωρις να brick-αρει το tab ακομα καλύτερα! To Θεμα με την καταναλωση της μπαταριας το ελυσα μολισ σημερα...Πρέπει να φορτιστει πληρως η μπαταρια και να γινει calibration με το battery calibration προγραμμα που ειναι free. Και ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Edited July 14, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Έβαλα την gingerbread 2.3 την ιταλικη την έκανα και root και ολα o.k...σιγά μη περιμένω αν γουστάρει η κάθε εταιρεία να βγάλει update. Το πληκτρολόγιο δεν ειναι πρόβλημα γιατι το Go Keyboard που ειναι free ειναι καλύερο κι απο Samsung! To προβλημα που παρατηρησα ειναι η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχεση με το 2.2. Αν λυθει αυτο με την 2.3.4 θα ειναι τέλειο το μηχανάκι. ......κάτι ασχετο ειναι δυνατον να βρουμε το σετ της μανισιας Rom για το galaxy tab 3g ελληνικο? ...vodafone rom ετσι για να την έχουμε καβάντζα?...δηλαδη αν κάποιος με clockword Mode σε μανισια ρομ μπορεσει να παρει ενα καθαρο backup και να το ανεβάσει για να το εχουμε θα ήταν καλη φάση ...κι αν δουλευει με restore χωρις να brick-αρει το tab ακομα καλύτερα! To Θεμα με την καταναλωση της μπαταριας το ελυσα μολισ σημερα...Πρέπει να φορτιστει πληρως η μπαταρια και να γινει calibration με το battery calibration προγραμμα που ειναι free. Και ΟΛΑ ΚΑΛΑ! αν μπορουσες να μου πεις σε πμ :)πως την περασες την ρομ και που την βρηκες θα σου ημουν υποχρεος:) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ......κάτι ασχετο ειναι δυνατον να βρουμε το σετ της μανισιας Rom για το galaxy tab 3g ελληνικο? ...vodafone rom ετσι για να την έχουμε καβάντζα?...δηλαδη αν κάποιος με clockword Mode σε μανισια ρομ μπορεσει να παρει ενα καθαρο backup και να το ανεβάσει για να το εχουμε θα ήταν καλη φάση ...κι αν δουλευει με restore χωρις να brick-αρει το tab ακομα καλύτερα! Ποιά είναι ακριβώς η vodafone rom? PDA/MODEM/CSC ? Αν το βρει κάποιος αυτό, ίσως καταφέρω να την ξετρυπώσω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ηλίθια ερώτηση: Ελληνική ρομ δεν έχει βγεί καθόλου η δεν έχει βγεί μόνο για τα vodafone branded tab? Όταν βγει θα είναι κοινή για όλους ανεξαρτήτως brand η θα περιμένουμε εμείς vodafone custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Παιδιά γειά σε ολους Εβαλα την OVERCOME JUPIDER φανταστική τέλεια ουτε FC'S τίποτε Εχει οδηγίες αναλυτικότατες, την συνιστώ ανεπιφύλακτα, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Δεν νομιζω να ειναι μονο το CSC.εχω αντιγραψει τον φακελο του csc στο system πραγμα που μου εδωσε την δυνατοτητα σε 2.3 να την κανω XEU δινοντας μου την ελληνικη γλωσσα αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο.Σε αντιγραφη απο galaxy s απο εδωμεσα του ελληνικου πληκτρολογιου και περνωντας το με clockwork mod εχω ελληνικο πληκτρολογιο αλλα οχι 160 χαρακτηρες.τουλαχιστον εχω ελληνικα οπουδηποτε αλλου μεσα στο galaxy tab.λογο χρονου δεν μπορω να κανω downgrade σε ελληνικη rom αλλα αμα γνωριζετε ποια ειναι επισημη πολυ ευχαριστω να το ψαξω μια και θα μου γλιτωνατε πολυ ωρα. Παιδιά γειά σε ολους Εβαλα την OVERCOME JUPIDER φανταστική τέλεια ουτε FC'S τίποτε Εχει οδηγίες αναλυτικότατες, την συνιστώ ανεπιφύλακτα, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170647 εχει υποστηριξη ελληνικη σε sms με 160 χαρακτηρες? :-) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 18, 2011 by athanaso77 Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) πανε στο samfirmware.com κανε registration και κατεβασε την απο εκει εχει αναλυτικη λιστα με ολες τις rom για καθε μοντελο samsung. Σχετικά με το που κατέβασα την 2.3.3 για το galaxy tab (official rom ιταλικη). Ποιά είναι ακριβώς η vodafone rom? PDA/MODEM/CSC ? Αν το βρει κάποιος αυτό, ίσως καταφέρω να την ξετρυπώσω. εκανα τη χαζομαρα και δεν ειχα κρατησει αναλυτικα τα στοιχεια της rom. Πάντως εγραφε κατι σε BUJ (εχει μια λιστα με rom που γραφουν BUJ στο samsung firmware αλλα ειναι καμια 3-4 και δεν ξερω ποια ειναι ακριβώς. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 18, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Εγώ εχω βάλει το Handcent sms που ειναι κορυφαίο, και το MultiLing Keyboard, και εχω καταργήσει το stock Samsung Keyboard, και ναι εχω 160 χαρακτηρες με ελληνικά στα SMS εχει υποστηριξη ελληνικη σε sms με 160 χαρακτηρες? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ποιά είναι ακριβώς η vodafone rom? PDA/MODEM/CSC ? Αν το βρει κάποιος αυτό, ίσως καταφέρω να την ξετρυπώσω. Στις πληφοροφορίες συσκευής λέει: Έκδοση βασικού φάσματος: P1000BUJM2 , Αριθμός κατασκευής : FROYO.BUJMC (Αν έιναι αυτό που ρωτάς.. δεν έχω ιδέα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Στις πληφοροφορίες συσκευής λέει: Έκδοση βασικού φάσματος: P1000BUJM2 , Αριθμός κατασκευής : FROYO.BUJMC (Αν έιναι αυτό που ρωτάς.. δεν έχω ιδέα) Δώσε στον dialer της συσκευής σου *#1234# και θα σου βγάλει την πληροφορία που ζητείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 ωραίος : Pda BUJMC PHONE BUJM2 CSC VGRJM3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Στην 2.3.3 που εβαλα την ιταλική και την έκανα και root οταν μπαινω στο kies μου λέει κανονικά οτι εχω την τελευταια αναβάθμιση όχι σαν κατι χαζα που κάνει το Galaxy s που μόλις φλασάρεις καμια leaked ρομ λέει οτι δεν ειναι δυνατόν να αναβαθμιστεί. Προφανώς η βάση δεδομένων του Kies αναγνωρίζει μόνο τις official και όχι τις leaked (που ενω ειναι ίδιες...έχουν άλλο κωδικο ονομασίας και δεν τις θεωρει αναβαθμίσιμες). Το πληκτρολογιο πάντως απο το galaxy s της samsung και το swype το ελληνικο δεν εχει ακριβώς τα ιδια ονόματα αρχειων με το tab στον κατάλογο lib και άρα δεν θα δουλέψει. Εβαλα το Go keyboard και ειναι τέλειο (και σε μέγεθος και σε λειτουργίες και σε themes). Όποιος την βάλει πάντως ναέχει πλήρως φορτισμένη την μπαταρία του και να την κάνει και calibration....μετα θα ξεχάσει τι θα πει φορτιστής! ΚΑΙ το ποιο σημαντικο ....δουλευει κανονικα βιντεοκληση με skype τροποποιημένο ενω στην froyo δεν δουλεύει. Edited July 20, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Εχεις κανενα λινκ να δουμε.Μια και εγω ψαχνωμαι για θηκη η τσαντακι ωμου. Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 φάτε μάτια ψάρια :) http://www.zenuscase.net/product-29824.html Και πολύ φτηνα μεταφορικά για Ελλάδα, και ΟΛΑ τα προιοντα για το Tab ειναι -50% !!! Ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ θήκες, και οι Κορεάτες ειναι φοβεροί τεχνίτες στα δέρματα, εχω πάει και εχω δει πόσο πιάνουν τα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Παιδιά ειμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του Tab! Kαλως σας βρήκα.. ήδη αρχισα να του παίρνω μπιχλιμπίδια, βρήκα μια θεϊκή θήκη carbon-δέρμα άλλο πράμα απο Κορέα, custom fit! στο θέμα μας τώρα υπάρχει τελικά 2.3 με καλή υποστήριξη ελληνικών? Την μαμά vodafone αν την βγάλω, θα έχω εγγυηση ή οχι? Άμα την βγάλεις χάνεις την Εγγύηση. Καλο θα ειναι να την κάνεις κάνα backup αφου πρωτα κανεις ροοτ τη συσκευή σου ...και επίσης χάσεις την εγγύηση. όπως και να έχει αν θες να έχεις skype βιντεοκλήση και να μη βλέπεις το σηματακι της vodafone οταν το ανόιγεις βάλε την 2.3.3. Τα Ελληνικά σαν γλώσα υπάρχουν σαν πληκτρολογιο οχι αλλα υπαρχει πολυ καλη λυση(διαβασε πανω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Thanks alex Τι θα κερδισω με την 2,3,3? Και μπαταρια και ταχυτητα? Υπαρχει step by step guide? Μλκια να βαζεις αλλο software και να σου ληγουν την εγγυηση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Thanks alex Τι θα κερδισω με την 2,3,3? Και μπαταρια και ταχυτητα? Υπαρχει step by step guide? Μλκια να βαζεις αλλο software και να σου ληγουν την εγγυηση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Σίγουρα εναι ποιο έξελιγμένο το 2.3.3 γιατι τρέχει περισσότερες εφαρμογες απο την 2.2 (βέβαια ορισμένες εφαρμογες που τραχαν σε 2.2 gps programs δεν τρεχουν σε 2.3.3). Μπαταρία ο.κ . Για την Εγγύηση αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να πάρεις backup την παλια rom ο.κ . Εγώ δεν πήρα το Tab για να το έχω με μια Rom παλια χωρις να μπορω να δοκιμάζω τις τελευταιες rom απο τους developers που σου δίνουν νέες δυνατότητες και επιπλέον σου αλλάζουν και την διάθεση βλέποντας κάτι ποιο καινούριο και διαφορετικό. Πιστεύω πως μια εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της οφείλει να αναβαθμίζει και να παρέχει υποστήριξη στο προιον που πούλησε. Αν δεν το κανουν λοιπόν αυτοι ...ο πελάτης δικαιολογημένα ψάχνεται και αυτο το μήνυμα αν δεν το λαβουν σοβαρά υποψιν ...θα χάσουν και μερίδιο της πελατείας τους. Μόνο το καλο hardware δεν αρκεί , απόδειξη δε πως εταιρείες με ποιο χαζό hardware ειναι δυνατες σε πωλήσεις εξαιτίας πληθώρας εφαρμογών και υποστήριξης λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 οκ, αρχιζω τις ερωτήσεις του νουμπά... α. πως να κάνω backup την ROM της VODA b. Πώς να πέράσω την 2.3.3 και απο που θα κατεβάζω τα απαραίτητα αρχεία και ROM? Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εγώ εχω βάλει το Handcent sms που ειναι κορυφαίο, και το MultiLing Keyboard, και εχω καταργήσει το stock Samsung Keyboard, και ναι εχω 160 χαρακτηρες με ελληνικά στα SMS χιλια ευχαριστω leotzian,εβαλα το handcent sms στην 2.3 και εχω 160 χαρακτηρες στα sms κανονικα και με το samsung keyboard. Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 χιλια ευχαριστω leotzian,εβαλα το handcent sms στην 2.3 και εχω 160 χαρακτηρες στα sms κανονικα και με το samsung keyboard. Βάλε για πλάκα και το multiling keyboard και θα μου πέις διαφορά, μόνο που αποθηκευεις λέξεις που γράφεις συχνά και με ενα πατημα στίς βγάζει φτάνει, επεισης το K9 email ειναι εξεραιτικό αν εχεις POP3 account ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Σίγουρα εναι ποιο έξελιγμένο το 2.3.3 γιατι τρέχει περισσότερες εφαρμογες απο την 2.2 Το 99.9% των εφαρμογών που παίζουν στο 2.2 παίζουν και στο 2.3. (βέβαια ορισμένες εφαρμογες που τραχαν σε 2.2 gps programs δεν τρεχουν σε 2.3.3). Ποιες είναι αυτές; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Το 99.9% των εφαρμογών που παίζουν στο 2.2 παίζουν και στο 2.3. Ποιες είναι αυτές; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Για βάλε το ndrive που ειχα εγω ....και πλέον δεν παιζει στο 2.3 και θα καταλάβεις τι σου λέω. ..Έχω ακουσει και κάτι για το destinator αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα βλέπω σε κάτι ράφια να το πουλάνε ...οσο κι οσο ...καμια 19 ευρω.,,ενω κάποτε χτυπουσε 100 αρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Για βάλε το ndrive που ειχα εγω ....και πλέον δεν παιζει στο 2.3 και θα καταλάβεις τι σου λέω. To ndrive δουλεύει κανονικά στο 2.3, δοκιμασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts