Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες διάβασα όσο μπορούσα απο χτες γιατί περιμένω τη συσκευή σύντομα αλλα έχω κάποια κενά. Οπότε όποιος θέλει απαντάει.

α) το root γίνεται κατάλαβα για χακάρισμα του τάμπλετ, σωστά? μετά το root περνάμε σπασμένες εφαρμογές η απλά μας δίνει τη δυνατότητα να τις περάσουμε? Είναι κάτι σαν το sign στα symbian?

β) το odin το δουλεύουμε ακριβώς όπως στα samsung κινητά? Είχα ενα με λίνουξ επάνω και το φλασάριζα με κάτι .roms

γ) το google maps μπορεί να κατεβάσει απο πρίν χάρτες πχ ελλάδα και μετά να δουλεύει offline η ζητάει μόνιμα ίντερνετ συνδεση?

δ) χωρίς κάρτα sim οι λειτουργίες του είναι πλήρεις ? (εκτός απο τις κλήσεις φυσικά και το 3g net)

ε) .srt υπότιτλους η divx με ενσωματωμένους τους αναγνωρίζει ?

Αυτά τα λίγα.. σόρυ αν κούρασα :O

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και με κάρτα και χωρίς παίζει κανονικά.

Για το root θα ήθελα κι εγώ περισσότερες πληροφορίες. Γιατί πχ για εφαρμογές έχω κατεβάσει 1 πρόγραμμα που βρίσκει και κατεβάζει "σπασμένες" αλλά χωρίς root.

Και με κάρτα και χωρίς παίζει κανονικά.

Για το root θα ήθελα κι εγώ περισσότερες πληροφορίες. Γιατί πχ για εφαρμογές έχω κατεβάσει 1 πρόγραμμα που βρίσκει και κατεβάζει "σπασμένες" αλλά χωρίς root.

Βρίσκει και κατεβάζει σπασμένες? Μπορείς να μου το στείλεις σε πμ ?

Βασικά το ρουτ θέλω να το κάνω γιατί είδα οτι μόνο έτσι περνάς ένα πρόγραμμα που αφαιρεί τις ενοχλητικές διαφημίσεις απο τα freeware apps

Αγαπητοί φίλοι,

έρχεται η επιδότηση και είμαι ανάμεσα στο galaxy tab και στο galaxy s ΙΙ. Έχοντας διαβάσει το topic θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους:

α) αν η συσκευή είναι υποφερτή σαν τηλ. (λόγω μεγέθους και βάρους)

β) πόσο κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση (+κλησεις)

γ) Αν είναι καλό το πενάκι του πρώτου OMNIA για το tab (μου φαινεται πολύ βολικό)

δ) αν οι κλήσεις με skype ή άλλο ανάλογο είναι καλής ποιότητας και πόσο data καταναλωνουν μέσω 3G π.χ. για μία κλήση 4 λεπτών)(το ξέρω ότι είναι ψιλοάσχετο)

ε) αξίζει το πάρω από vodafone με 459 ή να το πάρω από πλαίσιο με 499; Έχουν καμία διαφορά; Το λογισμικό της vodafone δεν παίρνει την ίδια αναβάθμιση λογισμικού;

στ) μήπως να προτιμήσω το galaxy s II;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by marduk132003

Για το μέγεθος θα σου πώ πως είναι TAB. Αν θες να μετακινηθείς και να το έχεις στη τσέπη δε μπορείς! Πρέπει να κρατάς κάτι στο χέρι...ή να το έχεις σε τσάντα. Πιό βολικό απο ipad αλλά δεν είναι κινητό. (καλό θα είναι να το δείς σε 1 κατάστημα!). Χωρίς hands free μιλάς με ανοικτή ακρόαση. Videoκλήση και skype είναι μια χαρά! Τώρα το τί θα προτιμήσεις είναι θέμα "γούστου" και χρήσης που θα κάνεις. Videάκια και ταινίες βλέπεις άνετα στην 7'' οθόνη!

Να το πάρεις απο εκεί που θα το βρείς φθηνότερα, αλλά όχι παραεισαγωγή για να έχεις υποστήριξη!

Τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα δύο. Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή λόγω μεγέθους με φόβισε η επιλογή του Tab. Αλλα έτσι κερδίζει σε οθόνη, μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, να δεις μια σειρά, κάτι που δύσκολα θα κάνεις στο s II. Δυστυχώς μόνο από πλαίσιο ή vodafone μπορώ να το πάρω. Σε περίπτωση επίσημης αναβάμισης λογισμικού υπάρχει διαφορά αν είναι από vodafone; Το αντιλαμβάνομαι ότι δεν πολυκάνει για κινητό αλλά για κινητό έχω το Β5722 που είναι dual sim. Δεν καίγομαι να το αντικαταστήσω. Τσάντα κουβαλάω συνέχεια στη δουλειά, όπως και στα ταξίδια που αναγκάζομαι να κουβαλάω το laptop για να περάσει η ώρα. Το ξανασκέφτηκα. Το tab θα πάρω.

• Administrators
έρχεται η επιδότηση και είμαι ανάμεσα στο galaxy tab και στο galaxy s ΙΙ.

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ.

γ) Αν είναι καλό το πενάκι του πρώτου OMNIA για το tab (μου φαινεται πολύ βολικό)

Η συσκευή έχει capacitive οθόνη, δεν κάνουν δουλειά αυτού του είδους τα πενάκια που είναι για resistive οθόνες.

Modpic.gif

παιδια καλησπερα. πηρα για πρωτη φορα android και μαλιστα το νεο Samsung Galaxy tab 10.1.

1) Που πρεπει να ξεκινησω για να ενημερωθω σχετικα?

2)Ακουσα για την εκδοση του Android 3.1! ΠΩς αναβαθμιζουμε??

ΒΑΣΙΚΑ το προβλημα μου ειναι το εξης. δουλεψα ζωντανα galaxy tab 7'' και ειδα οτι γενικα μπαινει σε flash sites. To galaxy tab 10.1 ομως λεει κατι για αναβαθμιση flash!

Σας ευχαριστω ρε αλανια... :)

καλορίζικο

για το 10.1 κοίτα το δικό του thread

Edited by Muck Smith

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

καλορίζικο

για το 10.1 κοίτα το δικό του thread

ευχαριστω αδερφε!

Ασχετο αλλα εχουμε γραφτει τον ιδιο μηνα στο myphone! ;)

Καλησπερα παιδια.Χθες αγορασα το cosmote internet on the go με καρτα,το οποιο περιλαμβανει 1μηνα χρησης στο internet με την καρτα sim.Εχει δοκιμασει κανενας να το δουλεψει με το Galaxy Tab;Αν ναι τι ρυθμισεις χρειαζονται, γιατι πηρα τρεις φορες τηλεφωνο απο το πρωι στην Cosmote και με εγραψαν κανονικα.Ακομα περιμενω να μου τηλεφωνησουν για τις ρυθμισεις.

Καλημέρα. Πρώτο μου μήνυμα από το ταμπ. Πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα.Απορία : αν κάνω ρουτ την συσκευή περνάω τα πάντα (δημοφιλή εννοώ) από το μάρκετ σπασμένα; και αν ναι που είναι αυτα τα μαγαζάκια; πμ pls

• Administrators
Απορία : αν κάνω ρουτ την συσκευή περνάω τα πάντα (δημοφιλή εννοώ) από το μάρκετ σπασμένα; και αν ναι που είναι αυτα τα μαγαζάκια; πμ pls

Δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο παρόν forum. Είναι θέμα κανονισμών και σε παρακαλώ να τους σεβαστείς.

Modpic.gif

Θέλω βοήθεια για να κάνω root! Δοκίμασα με το z4root αλλά δε βλέπω να κάνει κάτι! Φταίει η rom της vodafone? Θέλει άλλη διαδικασία και ποια? Ευχαριστώ!

Οκ το έκανα και μου έβγαλε οτι είναι rooted. Απο εκεί και πέρα η rom vodafone παραμένει ως έχει και δε βλέπω καμία διαφορά στη συσκευή. Μπήκε μια εφαρμογή superuser.. απο εκεί και πέρα τί...!?

• Administrators
Όταν κάνεις root έχεις πλήρη πρόσβαση στη συσκευή σου με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν αλλάζει ROM αυτό. Αν θέλεις κάτι τέτοιο πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία.

Modpic.gif

Sorry... για να καταλάβω, κάνοντας root δε χάνω εγγύηση, εκτός και αν αλλάξω rom? οπότε και δεν επιστρέφει στη rom Vodafone ?

• Administrators
Κάνοντας root χάνεις εγγύηση γιατί το root δεν υποστηρίζεται επίσημα από την εταιρία (επανέρχεται βέβαια). Αν αλλάξεις rom και βάλεις οποιαδήποτε άλλη δεν προβλέπεται επίσημα από την εταιρία πάλι βγαίνεις εκτός εγγύησης (μέχρι να επαναφέρεις την official).

Modpic.gif

Αρα επαναφέρεται η original rom της Vodafone ? Γιατί ξέρω οτι δεν υπάρχει επιστροφή! Για το τρόπο κατεβάσματος εφαρμογών "ανεπίσημων" θα με ενημερώσετε?!

• Administrators
Αρα επαναφέρεται η original rom της Vodafone ? Γιατί ξέρω οτι δεν υπάρχει επιστροφή!

Αν υπάρχει κάπου η συγκεκριμένη rom, επαναφέρεται.

Για το τρόπο κατεβάσματος εφαρμογών "ανεπίσημων" θα με ενημερώσετε?!

Αν μιλάς για "σπασμένες" εφαρμογές, δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο παρόν forum βάσει των κανονισμών.

Modpic.gif

Αν ενημερωθεις κανε πάσα το λινκ και από εδώ ρε φίλε γιατί είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι δύο μέρες και δεν μπορώ να την ψάξω τη δουλειά στο ντεσκτοπ. . .

Επίσης με ενδιαφέρει μια εφαρμογή που αφαιρεί τις διαφημίσεις που περνάνε στις δωρεάν εφαρμογές, αν ξέρει κανένας πως λέγεται. Μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές του πέφτειgalaxy s? Η υπάρχουν μόνο για galaxy tablet?

• Administrators
Επίσης με ενδιαφέρει μια εφαρμογή που αφαιρεί τις διαφημίσεις που περνάνε στις δωρεάν εφαρμογές, αν ξέρει κανένας πως λέγεται.

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result

Μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές του πέφτειgalaxy s? Η υπάρχουν μόνο για galaxy tablet?

Σε μερικές εφαρμογές θα έχεις ένα θεματάκι με την διαφορετική ανάλυση, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις τις δοκιμές σου.

Να ενημερώσω επίσης ότι για εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Modpic.gif

Εχω το tab με σιμ voda με δεδομενα μονο.Εδω και λιγες ημερες οταν ενεργοποιω τη σιμ καθε λιγο εμφανιζεται η ειδοποιηση οταν μπηκε νεα σιμ και το tab κανει επανακκινηση.Φταει η σιμ ή το tab;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)