Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα P6200 εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν το δουλευα ιδιαιτερα και εφτασε τωρα ο καιρος του.Εχω ομως μονιμο προβλημα με το facebook.9 στις 10 φορες δε φορτωνει με τιποτα τις εικονες και αργει παααααααααρα πολυ ακομα και οταν πας να διαβασεις τα σχολια.Σε ολες τις αλλες εφαρμογες παιζει σφαιρα.Μεχρι και Real Racing 3 εβαλα και τα παει μια χαρα.

Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα?

ΜΑΧ.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια πλεον για 99€ που το βρηκα καινουριο αξιζει; Μιλαω για το Ρ1000 παντα.... Δεν θελω να δωσω πανω απο 150€ και οι αλλες λυσεις ειναι yarvik bitmore κτλ....
Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

Παιδια πλεον για 99€ που το βρηκα καινουριο αξιζει; Μιλαω για το Ρ1000 παντα.... Δεν θελω να δωσω πανω απο 150€ και οι αλλες λυσεις ειναι yarvik bitmore κτλ....

Προσωπική άποψη, δεν συγκρίνεται το GT με τις κινέζικες υλοποιήσεις.

Σε τίποτα. Πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή.

(μπορείς να μου πεις σε pm πού το βρήκες;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

καλησπερα και απο εμενα !!!

εχω στα χερια μου ενα p1000 ενος φιλου εχει froyo p1000buji3

υπαρχει καποια νεοτερη ?και που στην αρχη της ενοτητας δεν υπαρχει κατι για ποιο νεα εκδοση

οχι custom παρα μονο official ευχχαριστω!!

edit:

οκ τα βρηκα εγινε το update!!!

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• 1 month later...

το ειδε κανεις αυτο?

http://hygodroid.blogspot.gr/2013/10/android-4.html#gpluscomments

δουλευουν ολα μια χαρα!!

Edited by phos

• 2 weeks later...
το ειδε κανεις αυτο?

http://hygodroid.blogspot.gr/2013/10/android-4.html#gpluscomments

δουλευουν ολα μια χαρα!!

το εχεις δοκιμασει?Εινια βαρια η 4.3 για το μηχανημα?

ακολουθησα τις οδηγιες που βρισκονται εδω αλλα οταν πατω vol up+ power για να μπω στο recovery μου εμφανιζει αυτη την οθονηhttp://s24.postimg.org/43md7kk2t/image.jpg Τι κανω τωρα?

Edited by Char_sx1
after update

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

Βρήκες άκρη ή να στα στείλω αύριο;

μπορεις να μου τα στειλεις εμενα σε παρακαλω?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

• 2 weeks later...

http://hygodroid.blogspot.gr/p/blog-page.html

Βγηκε και αναβαθμιση!!Μονο που η μια απο τις δυο αναβαθμισεις υποστηριζει usb on the go!!

Απ οσο ξερω η συσκευη p1000 δεν εχει αρκετο ρευμα για ατυτη τη συνδεση.Ξερει κανεις κατι παραπανω?

• 1 month later...
  • 1 month later...
GT-P 1000 TAB2 7' δεν ανοιγει καθολου μαυρη οθονη δοκιμασα power + volume +- πατημενα αλλα τιποτα καμια ιδεα.

• 2 weeks later...

καλημερα και απο μενα, ψαχνω εκδοση xbmc που να τρεχει σωστα στο P1000,έχω δοκιμασει διαφορες αλλα μεχρι στιγμης τζιφος, ειδικα στα 720p.

καθε βοηθεια πολυτιμη!

Edited by evan66

• 6 months later...

Ενας φιλος μου εφερε το ταμπλετ γιατι δεν δουλευει το skype. Μολις το ανοιγεις σε μερικα δευτερα κλινει και βγαζει μυνημα οτι το skype η εφαρμογη τερματιστηκε.

Εκανα διαγραφη δεδωμενων τιποτα μπαινω στο play να το ξαναπερασω και οταν παω στην εφαρμογη εχει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατη με το ταμπλετ.

Καμια βοηθεια καποιος?

Ενας φιλος μου εφερε το ταμπλετ γιατι δεν δουλευει το skype. Μολις το ανοιγεις σε μερικα δευτερα κλινει και βγαζει μυνημα οτι το skype η εφαρμογη τερματιστηκε.

Εκανα διαγραφη δεδωμενων τιποτα μπαινω στο play να το ξαναπερασω και οταν παω στην εφαρμογη εχει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατη με το ταμπλετ.

Καμια βοηθεια καποιος?

Δεν γνωρίζω το λόγο μιας και δεν έχω το συγκεκριμένο tablet αλλά μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ μήπως δουλέψει, κάνε και μία επανεκκίνηση πριν δοκιμάσεις αν δεν έχεις κάνει ήδη.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Καλησπερα

Απο εδω η τελευταια εκδοση 4.4

http://hygodroid.blogspot.gr/2013/11/cyanogenmod-110-android-44-kitkat-for.html

Ψάχνω τα gapps για τις παραπάνω εκδόσεις.

Για την δεύτερη βρήκα αλλά δεν λειτουργούν.

Ευχαριστώ.

• 3 months later...

Στην προσπάθεια μου να το αναβαθμίσω κάτι δεν πήγε καλά και δεν ανοίγει.

Είναι από τη Vodafone και είναι η έκδοση που είναι και τηλέφωνο. Μέχρι τώρα δούλευε άψογα (αν εξαιρέσω ότι σε μερικές εφαρμογές ήταν αργό).

Βρήκα τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3986357#post3986357

Κατέβασα 2 εκδόσεις του Odin (1.85 και 3.09) .

Βρήκα τα αρχεία gt-p1000_mr.pit και P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar . Το πρώτο το βάζω εκεί που το κουμπί λέει PIT τικάρω και το re-partition και πατώντας start ολοκληρώνει τη διαδικασία (αρχική;) χωρίς πρόβλημα (βγάζει ένα πράσινο PASS!).

Ακολούθως κάνω wipe cache patition , wipe data/factory reset , το κλείνω , το βάζω πάλι σε download mode , ξανά στο pit το πρώτο αρχείο και στο pda το δεύτερο (με επέκταση .tar) χωρίς να τικάρω το re-partition. Πατάω start και ενώ αρχίζει να δουλεύει (μόλις αρχίζει η μπάρα του τηλεφώνου FAIL kόκκινο. Μου βγάζει στο Odin τα παρακάτω :

<ID:0/012> Added!!

<ID:0/012> Odin v.3 engine (ID:12)..

<ID:0/012> File analysis..

<ID:0/012> SetupConnection..

<ID:0/012> Initialzation..

<ID:0/012> Set PIT file..

<ID:0/012> DO NOT TURN OFF TARGET!!

<ID:0/012> Get PIT for mapping..

<ID:0/012> Firmware update start..

<ID:0/012> boot.bin

<ID:0/012> NAND Write Start!!

<ID:0/012> Sbl.bin

<ID:0/012> param.lfs

<ID:0/012> zImage

<ID:0/012> cache.rfs

<ID:0/012> hidden.rfs

<ID:0/012>

<ID:0/012> Complete(Write) operation failed.

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

AN Μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Το λυπάμαι να το πετάξω και είχα δώσει 700 ευρώ.:(

Στην προσπάθεια μου να το αναβαθμίσω κάτι δεν πήγε καλά και δεν ανοίγει.

Είναι από τη Vodafone και είναι η έκδοση που είναι και τηλέφωνο. Μέχρι τώρα δούλευε άψογα (αν εξαιρέσω ότι σε μερικές εφαρμογές ήταν αργό).

Βρήκα τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3986357#post3986357

Κατέβασα 2 εκδόσεις του Odin (1.85 και 3.09) .

Βρήκα τα αρχεία gt-p1000_mr.pit και P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_P1000XXJPZ_HOME.tar . Το πρώτο το βάζω εκεί που το κουμπί λέει PIT τικάρω και το re-partition και πατώντας start ολοκληρώνει τη διαδικασία (αρχική;) χωρίς πρόβλημα (βγάζει ένα πράσινο PASS!).

Ακολούθως κάνω wipe cache patition , wipe data/factory reset , το κλείνω , το βάζω πάλι σε download mode , ξανά στο pit το πρώτο αρχείο και στο pda το δεύτερο (με επέκταση .tar) χωρίς να τικάρω το re-partition. Πατάω start και ενώ αρχίζει να δουλεύει (μόλις αρχίζει η μπάρα του τηλεφώνου FAIL kόκκινο. Μου βγάζει στο Odin τα παρακάτω :

<ID:0/012> Added!!

<ID:0/012> Odin v.3 engine (ID:12)..

<ID:0/012> File analysis..

<ID:0/012> SetupConnection..

<ID:0/012> Initialzation..

<ID:0/012> Set PIT file..

<ID:0/012> DO NOT TURN OFF TARGET!!

<ID:0/012> Get PIT for mapping..

<ID:0/012> Firmware update start..

<ID:0/012> boot.bin

<ID:0/012> NAND Write Start!!

<ID:0/012> Sbl.bin

<ID:0/012> param.lfs

<ID:0/012> zImage

<ID:0/012> cache.rfs

<ID:0/012> hidden.rfs

<ID:0/012>

<ID:0/012> Complete(Write) operation failed.

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

AN Μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Το λυπάμαι να το πετάξω και είχα δώσει 700 ευρώ.:(

Δεν χρειάζεται να το πετάξεις.Αν και δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή,από ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου έχεις κάνει λάθος στην διαδικασία.Το αρχείο .pit δεν το βάζουμε μόνο του και πατάμε start.Πρέπει να μπει το .pit στο αντίστοιχο κουτάκι του odin (PIT), στη συνέχεια το αρχείο της ρομ στο PDA και να τικάρεις την επιλογή repartition (συνήθως τικάρεται αυτόματα όταν βάλουμε κάποιο .pit file,το ελέγχεις κι αν δεν είναι το κάνεις εσύ) και αφού δεις ότι το odin έχει αναγνωρίσει και συνδεθεί με τη συσκευή σου,τότε πατάς το start.Βγάλε και ξανα βάλε την μπαταρία και μπες πάλι σε download mode να το κάνεις όπως σου έγραψα.

Καταλήγω μετά από όλες τις εναλλακτικές δοκιμές ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στο αρχείο της rom που προσπαθώ να εγκαταστήσω. Αυτό που προσπαθώ να βάλω (P1000XWJQ8_P1000XXJPZ_P1000DBTJQ1_HOME.tar.md5) το βρήκα στο http://androidromupdate.com/2012/02/26/how-to-install-p1000xwjq8-android-2-3-6-firmware-update-on-galaxy-tab-gt-p1000/

Εδώ διάβασα ότι η αρχική rom είναι η P1000BUJQ3_P1000VGRJQ1_VGR την οποία όμως δεν μπορώ να βρω (ζητάνε συνδρομές για download όπου τη βρήκα). Ήθελα να παρακαλέσω αν την έχει κάποιος να μου την περνούσε με wetransfer ή να με καθοδηγούσε μήπως κάνω κάποιο λάθος στη διαδικασία....

Απ' ότι φαίνεται το ταμπλετάκι κρατάει γερά ακόμη καθώς έχουμε και Lollipop έκδοση.

Προσπάθησα να την εγκαταστήσω αλλά, για να πω την αλήθεια, δυσκολεύομαι στην twrp recovery. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια έκδοσή της και οι οδηγίες που δίνει ο hygo είναι ασαφής. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε τη rom , δεν δουλεύουν οι σύνδεσμοι και δεν μπορώ να τη βρω πουθενά.

Ευχαριστώ

στην lollipop (http://www.hygoandroid.com/2015/01/how-to-install-android-lollipop-502-on.html showComment=1423007875088#c5429211238982406945 ) αναφέρεσαι; μια χαρά δουλεύουν...

• 1 month later...

το twrp recovery για την ταμπλετα δεν μπορω να το βρω ουτε στο site της ομαδας.

Εχει καταφερει να περασει κανεις την λολιποπ στο 7αρι?Πως λειτουργει, την αντεχει ή κολλαει

• 3 months later...
  • 1 month later...

Καλησπέρα κι από εμένα! Βρέθηκε στα χέρια μου το P1000 από φίλο που το μπρίκαρε. Δεν ξέρω ακριβώς τι του έκανε και στο πάγωσε, αλλά αν το συνδέσω στο ρέυμα βγάζει για 1-2 δευτερόλεπτα στην οθόνη (στο κέντρο της) ένα γραφικό με ένα κινητό, ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό στη μέση και ένα pc που και τα τρία τους συνέονται με δύο τελείες και μετά τα 1-2 δευτερόλεπτα σβήνει για άλλα 2 και επαναλανβάνεται το ίδιο πράγμα. Αν το συνδέσω στο pc με usb φυσικά, ούτε που το αναγνωρίζει.

Αν δεν του έχω μόνιμα ρεύμα δεν κάνει τπτ, ούτε τα κουμπιά υπακούουν ούτε τπτ άλλο. Άρα, το έχω στο ρεύμα και δοκιμάζω:

1) Power + Vol up για recovery ---> Δεν μπαίνει σε recovery

2) Vol up + Vol down ---> αντί για το γραφικό που προανέφερα, εμφανίζει στην πάνω αριστερή γωνία το android logo με ένα bubble, ενώ ακριβώς δίπλα γράφει με πράσινα κεφαλαία "POWER RESET or UNKNOWN UPLOAD MODE" και με τη σειρά του αναβοσβήνει με μια περίοδο δευτερολέπτου.

Υπάρχει σωτηρία;

Αυτά...

• 4 weeks later...
Βάλτε όλοι lollipop τώρα. Το τάμπλετ ξαναγεννήθηκε. Καμία σχέση με kitkat. Τώρα μπορω επιτέλους να χρησιμοποιήσω τη συσκευή σαν καινούργια.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)