ermis1975 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Θέλω βοήθεια για να κάνω root! Δοκίμασα με το z4root αλλά δε βλέπω να κάνει κάτι! Φταίει η rom της vodafone? Θέλει άλλη διαδικασία και ποια? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Θέλει άλλη διαδικασία και ποια? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812367 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Οκ το έκανα και μου έβγαλε οτι είναι rooted. Απο εκεί και πέρα η rom vodafone παραμένει ως έχει και δε βλέπω καμία διαφορά στη συσκευή. Μπήκε μια εφαρμογή superuser.. απο εκεί και πέρα τί...!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Όταν κάνεις root έχεις πλήρη πρόσβαση στη συσκευή σου με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν αλλάζει ROM αυτό. Αν θέλεις κάτι τέτοιο πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Sorry... για να καταλάβω, κάνοντας root δε χάνω εγγύηση, εκτός και αν αλλάξω rom? οπότε και δεν επιστρέφει στη rom Vodafone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Κάνοντας root χάνεις εγγύηση γιατί το root δεν υποστηρίζεται επίσημα από την εταιρία (επανέρχεται βέβαια). Αν αλλάξεις rom και βάλεις οποιαδήποτε άλλη δεν προβλέπεται επίσημα από την εταιρία πάλι βγαίνεις εκτός εγγύησης (μέχρι να επαναφέρεις την official). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αρα επαναφέρεται η original rom της Vodafone ? Γιατί ξέρω οτι δεν υπάρχει επιστροφή! Για το τρόπο κατεβάσματος εφαρμογών "ανεπίσημων" θα με ενημερώσετε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αρα επαναφέρεται η original rom της Vodafone ? Γιατί ξέρω οτι δεν υπάρχει επιστροφή! Αν υπάρχει κάπου η συγκεκριμένη rom, επαναφέρεται. Για το τρόπο κατεβάσματος εφαρμογών "ανεπίσημων" θα με ενημερώσετε?! Αν μιλάς για "σπασμένες" εφαρμογές, δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο παρόν forum βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Κάποιος με pm... τουλάχιστον να με ενημερώσει! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αν ενημερωθεις κανε πάσα το λινκ και από εδώ ρε φίλε γιατί είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι δύο μέρες και δεν μπορώ να την ψάξω τη δουλειά στο ντεσκτοπ. . . Επίσης με ενδιαφέρει μια εφαρμογή που αφαιρεί τις διαφημίσεις που περνάνε στις δωρεάν εφαρμογές, αν ξέρει κανένας πως λέγεται. Μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές του πέφτειgalaxy s? Η υπάρχουν μόνο για galaxy tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Επίσης με ενδιαφέρει μια εφαρμογή που αφαιρεί τις διαφημίσεις που περνάνε στις δωρεάν εφαρμογές, αν ξέρει κανένας πως λέγεται. https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result Μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές του πέφτειgalaxy s? Η υπάρχουν μόνο για galaxy tablet? Σε μερικές εφαρμογές θα έχεις ένα θεματάκι με την διαφορετική ανάλυση, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις τις δοκιμές σου. Να ενημερώσω επίσης ότι για εφαρμογές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Νασαι καλά, Θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Εχω το tab με σιμ voda με δεδομενα μονο.Εδω και λιγες ημερες οταν ενεργοποιω τη σιμ καθε λιγο εμφανιζεται η ειδοποιηση οταν μπηκε νεα σιμ και το tab κανει επανακκινηση.Φταει η σιμ ή το tab; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δοκίμασε να βάλεις άλλη sim να δείς το κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αν δεν κάνω λάθος, η ρομ της vodafone δεν υπάρχει διαθέσιμη. Για να περιοριστούν στο ελάχιστο τα προβλήματα με τη μικρότερη ανάλυση, εγκατάστησε πρώτα το Spare Parts. Βρες τη ρύθμιση για την ανάλυση, τίκαρέ την, ξετίκαρε restart. Μετά ξατίκαρέ την. Είναι λίγο σπαστικό αλλά έτσι θέλει. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Έχει περάσει κανένας την gingerbread έκδοση; αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Έχει περάσει κανένας την gingerbread έκδοση; αξίζει τον κόπο; Ναι ,αξιζει τον κοπο.Αρκετες μικρες και μεγαλυτερες βελτιωσεις.Και στα επιπεδα εξοικονομησης ενεργειας ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 και πώς μπαίνει αυτή ? φαντάζομαι δεν την έχει κυκλοφορήσει officially η Samsung για τα tab εδω πέρα ή τουλάχιστον τα Vodafone branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 και πώς μπαίνει αυτή ? φαντάζομαι δεν την έχει κυκλοφορήσει officially η Samsung για τα tab εδω πέρα ή τουλάχιστον τα Vodafone branded? Με ένα search Google ακόμα και youTube θα βρείς αναλυτικοτατο οδηγό εγκατάστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 παιδια εχει βρει κανεις ελληνικο csc η ελληνικο πληκτρολογιο που να στελνει 160 χαρακτηρες στην gingerbread.Ειμαι ετοιμος να γυρισω πισω στην JMK μια και εκει ειχα υποστηριξη ελληνικον και στο swype και στο πληκτρολογιο τις samsung. Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 παιδια εχει βρει κανεις ελληνικο csc η ελληνικο πληκτρολογιο που να στελνει 160 χαρακτηρες στην gingerbread.Ειμαι ετοιμος να γυρισω πισω στην JMK μια και εκει ειχα υποστηριξη ελληνικον και στο swype και στο πληκτρολογιο τις samsung. Όπα καλά που διάβασα αυτό. Σηκώθηκα για να περάσω την gingerbread και είδα το ποστ σου. Δεν θυσιαζω τo Samsung keyboard με τίποτα! νόμιζα ότι θα εχω ελληνικα κανονικότατα. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 παιδια εχει βρει κανεις ελληνικο csc η ελληνικο πληκτρολογιο που να στελνει 160 χαρακτηρες στην gingerbread.Ειμαι ετοιμος να γυρισω πισω στην JMK μια και εκει ειχα υποστηριξη ελληνικον και στο swype και στο πληκτρολογιο τις samsung. Δεν είναι multi-csc; Τι επιλογές σε CSC έχεις όταν πας να το αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το galaxy το εχω σκαρτα 5 μερες και οταν εκανα την αναβαθμιση σε gingerbread :lol: δυστηχως δεν παιζει η multi-csc που παιζει στην JMK.Ισως γιαυτο και δεν εχει βγει επισημα αναβαθμιση απο την samsung για την ελλαδα ακομα.Τωρα ακομα και με 2.2 παλι εχω 63 χαρακτηρες δεν το ειχα προσεξει πριν.Εσεις τι ρυθμισεις βαζετε GSM,UNICODE η auto.Παντως με τα χιλια ζορια που καταφερα και εβαλα ελληνικα στο πληκτρολογιο τις samsung παλι 70 χαρακτηρες μπορουσα να γραφω.Με gsm απλως βγαζει ερωτηματικα στους αλλους.Εσεις ποια εκδοση εχετε και παιζει 160 χαρακτηρες? Παράθεση Join Playstation 3 underground :cool: Wifi SDIO για mio A701 και Windows mobile 5 Πρωτα χαθηκε το happy hardcore-Υστερα ο life fm Μετα η AMIGA-Tωρα η Siemens Mobile Eνταξει το επομενο θα ειναι το τελος του κοσμου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Το galaxy το εχω σκαρτα 5 μερες και οταν εκανα την αναβαθμιση σε gingerbread :lol: δυστηχως δεν παιζει η multi-csc που παιζει στην JMK.Ισως γιαυτο και δεν εχει βγει επισημα αναβαθμιση απο την samsung για την ελλαδα ακομα.Τωρα ακομα και με 2.2 παλι εχω 63 χαρακτηρες δεν το ειχα προσεξει πριν.Εσεις τι ρυθμισεις βαζετε GSM,UNICODE η auto.Παντως με τα χιλια ζορια που καταφερα και εβαλα ελληνικα στο πληκτρολογιο τις samsung παλι 70 χαρακτηρες μπορουσα να γραφω.Με gsm απλως βγαζει ερωτηματικα στους αλλους.Εσεις ποια εκδοση εχετε και παιζει 160 χαρακτηρες? Δοκίμαασε λίγο αν πιάνει αυτό για να αλλάξεις csc *#272*imei# Η αυτός εδώ ο οδηγός Edited July 14, 2011 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μηπως ξερει κανεις τι γινεται με Honeycomb για το SGT? Δεν περιμενω επισημη εκδοση , βεβαια. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts